Ameriški marinci prekinili 14-letni molk z neverjetnimi zgodbami in poročili o NLP-jih

Skrivnostni predmet nad Antlantikom (Foto: Youtube)

Odkar je žvižgač, nekdanji uradnik ameriške vojaške obveščevalne službe objavil, da ima kup dokazov in dokumentov, da ZDA skrivajo vesoljska plovila nezemeljskega izvora, se o tem skoraj vsak dan pojavlja več poročil.

Michael Herrera, ki je služil pri marincih, je aprila pod prisego pričal vladni preiskovalni skupini za NLP, All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), prav tako je nastopil pred senatnim odborom. Herrera, ki je bil leta 2009 kot strelec poslan na misijo mornarice po potresu in cunamiju na Sumatri, ki sta prizadela Indonezijo, je molčal 14 let. Zdaj pripoveduje svojo zgodbo.

Nekdanji marinec pravi, da je s petimi tovariši videl leteči krožnik v obliki osmerokotnika, na katerega so naložili orožje. Ko so jih opazili, so jim neoznačene ameriške sile grozile s strelnim orožjem. “Videl sem, da se nekaj premika in vrti. Spreminjalo je barve med zelo svetlo mat sivo v zelo temno mat črno,” je dejal.

“Stvar je bila ogromna, v velikosti nogometnega igrišča. Plovilo se je vrtelo v smeri urinega kazalca, medtem ko je spreminjalo barve. Brnelo je kot zvok transformatorja. Bil je osmerokotne oblike s piramido na vrhu, ki je bila črna,” je dejal Herrera. “Na zunanji strani plovila so bile luske, ki so pokrivale celotno plovilo. Imelo je ostre robove, za katere sumim, da jih je izdelal človek. Nič na njem ni bilo gladko,” dodaja.

Herrera je dejal, da je plovilo celo posnel in poslikal, a v javnost fotografije in videoposnetki doslej še niso bili posredovani. Druga priča, ki je bila z njim, o incidentu ni želela govoriti, češ da to “ni vredno mojega življenja ali ogrožanja moje družine”.

Foto: Pixabay

Poročila o NLP-jih, ki so znani kot neidentificirani zračni pojavi, so se močno povečala, odkar je David Charles Grusch dejal, da je kongresu posredoval več zaupnih informacij o tajnih ameriških vladnih programov, za katere pravi, da imajo nepoškodovano plovilo “nečloveškega izvora”.

Sara Kovač