NVO-ji, ki tihotapijo migrante, končno priznali: cilj je uvoz volivcev, ki ne bi volili AfD

Foto: afp

Levica že vrsto let zanika idejo Velike zamenjave evropskega prebivalstva z migranti in jo označuje za teorijo zarote, hkrati pa poziva k množičnemu priseljevanju, da bi z demografsko zamenjavo premagali konservativne evropske politične stranke. Zdaj so to končno tudi dejansko priznali. 

Ustanovitelj in tiskovni predstavnik nevladne organizacije Mission Lifeline International za reševalne čolne migrantov Alex Steier trdi, da je Alternativa za Nemčijo (AfD) zmagala na nedavnih volitvah samo zato, ker Nemčija ni sprejela dovolj priseljencev. Steier pravi, da če bi to storila, potem AfD nikoli ne bi imela dovolj glasov za zmago na svojih prvih okrajnih volitvah v zgodovini stranke, kar je dogodek, ki je pretresel nemški politični esteblišment. Zato zahteva odprte meje.

“Če bi bilo dovolj priseljevanja iz tujine (npr. z odpravo vizumske obveznosti za Afganistance in druge preganjane ljudi) in če bi ti ljudje takoj dobili volilno pravico, (nemško okrožje) Sonneberg ne bi bilo problem danes. Zato: Odprite meje!” je zapisal Steier na Twitterju.

Tvit je prišel po tem, ko je kandidat AfD Robert Sesselmann včeraj zmagal v okrožju Sonneberg, kar pomeni velik mejnik za vzpenjajočo se stranko AfD, ki v anketah dosega 20 odstotkov, kar je rekordno visoko, zaradi česar je, vsaj v nekaterih anketah, druga najbolj priljubljena stranka.

Vsak peti Nemec bi volil AfD

Vendar pa nekateri na levici nasprotujejo temu demokratičnemu rezultatu, saj si več strank nenehno prizadeva za prepoved AfD po vsej državi, čeprav je približno vsak peti Nemec rekel, da bi volil stranko. Vendar pa v primeru Steierja verjame, da je rešitev množično priseljevanje in takojšnja volilna pravica za te prišleke. Po Steierjevem predlogu je rešitev, če želeni demokratični izid ni dosežen z eno populacijo, vključiti povsem novo populacijo, ki bo glasovala drugače.

Velika zamenjava

Velika zamenjava je stalna demografska zamenjava Evropejcev z neevropskim prebivalstvom. Eden od ključnih ciljev mnogih, ki promovirajo Veliko zamenjavo, je pridobitev trajne politične moči z množičnim priseljevanjem, pri čemer je en uporabnik Twitterja zapisal : “Sploh ne skrivajo več, da želijo odpraviti Nemčijo in so presenečeni, da je #AfD izvoljena. #Sonneberg.”

Nekateri uporabniki so poudarili, da migranti na Zahodu ne postanejo levičarski volilni liberalci, ampak se držijo ultrareligioznih prepričanj in praks, ki so običajne v njihovih domovinah.

Steier pri svojem prizadevanju za množično priseljevanje prav tako izpostavlja predvsem Afganistance, saj pravi, da je treba odpraviti vizumske zahteve za Afganistance in druge. Vendar ima Afganistan eno najbolj konservativnih vlad na svetu in eno najbolj ultrareligioznih kultur na svetu. Trenutno ženskam ni več dovoljeno voliti ali delati, v mnogih primerih pa ne smejo niti zapustiti hiše.

Brutalno nasilje afganistanskih migrantov

Številni Afganistanci, ki prispejo v države, kot je Nemčija, ohranijo svoja konservativna prepričanja pogosto s smrtonosnimi posledicami. Tako je na primer 29-letni Afganistanec leta 2021 v parku v zahodnem delu Berlina zabodel 58-letnega vrtnarja, ker mu ni bilo všeč, da dela, in žensko skoraj ubil ter jo poslal v komo. Na pomoč ji je pritekel upokojeni mimoidoči, ki se je prav tako hudo poškodoval.

Ravno prejšnji teden je afganistanski migrant brutalno zabodel mamo in njeno hčer, ko je hči zavrnila njegovo željo po razmerju, in skoraj ubil obe ženski, čeprav sta ga sprejeli kot “prijatelja”.

Štirikrat večja verjetost, da bodo kaznivo dejanje naredili Afganistanci

Leta 2020 je bilo v Nemčiji zabeleženih 21.773 kaznivih dejanj afganistanske skupnosti vključno s 94 umori in umori. Istega leta so bili nemški državljani osumljeni več kot 1,3 milijona evidentiranih kaznivih dejanj. Okoli 72 milijonov nemških državljanov ima stopnjo kriminala 1,8 odstotka, pri hudih dejanjih pa 0,002 odstotka. Pri Afganistancih sta ti številki 7,8 odstotka oziroma 0,03 odstotka. To pomeni, da je več kot štirikrat večja verjetnost, da bodo storili kaznivo dejanje kot Nemci.

Andrej Žitnik