Angleški oglaševalci pokleknili pred radikalnim feminizmom: prepovedani so “škodljivi spolni stereotipi”, kot je ta, da so dekleta skrbna in fantje drzni!

Foto: iStock

Angleški center za standarde oglaševanja je nova trofeja homoseksualnega in feminističega lobija, saj je nedavno prepovedal uporabo “škodljivih spolnih stereotipov” v oglaševanju, ki bi lahko bili za feministke žaljivi in so po njihovem mnenju posledica “preživetih stereotipov”. Omejevanje svobode oglaševanja izhaja iz leta 2017, ko se je homoseksualni lobi pritožil, da bi uporaba “stereotipov o spolih” na področju oglaševanja lahko omejila “spolno izrazni” potencial ljudi in imela vlogo pri spolno neenakih možnostih.

Pritožbe bodo obravnavane na podlagi posameznega primera, v katerem bodo preučevali “vsebine in kontekst”, da se oceni, ali je bilo pravilo kršeno. Za žaljivo bo po novem štelo, če boste trdili, da nakupovanje in pomivanje posode pomeni bolj žensko delo, košnja trave in delo okrog hiše pa moško. Po novih pravilih bo takšno stereotipno oglaševanje kaznivo, saj naj bi po mnenju radikalnih feministk spodkopavalo njihova pričakovanja o popolni izenačitvi z moškim spolom.

Scenariji, kot je moški, ki ni uspel zamenjati plenice, ali ženska, ki ne more parkirati avtomobila, bodo po novem prepovedani. Oglaševalski nadzorniki so opozorili tudi na stereotipe o oblačenju in obnašanju otrok, opozorili pa so tudi, da bodo pod nadzorom vsi oglasi, ki prikazujejo dekleta kot “skrbna” in fante kot “drzne”. Kršitelji bodo napoteni na posebne urade ali odbor za trgovinske standarde zaradi sankcije, če pa nadzorni organi ne bodo dosegli umika “spornih” oglasov in dogovora s podjetjem, ki bo kršilo feministična pravila oglaševanja, jim bodo v skrajnem primeru prepovedali oddajanje.

Želijo zabrisati razlike med spoloma
To je samo oglaševalska industrija, ki se skriva za radikalnim feminizmom,” je za Voice of Europe dejal Mike Buchanan iz Združenja za pravice mož in fantov. Povedal je, da “medtem ko se samo 9 odstotkov Britank same označujejo kot feministke“, je njihov vpliv divje nesorazmeren. Gre za poskus, da bi ženske postale bolj podobne moškim in da morajo moški postati bolj podobni ženskam, kar je napaka človeškega razuma, kot pravi papež Frančišek.

Foto: Twitter

Novi predpisi dejansko nimajo ničesar opraviti s feminizmom, je trdila feministka Linda Bellos. “To je povezano z zakonom, ki je po zakonu o spolni diskriminaciji iz leta 1975 dejal, da je treba ženske obravnavati enako kot moške,” pravi Bellosova.

“Toda ženske ne želijo postati kot moški,” je vztrajal Buchanan. “Skrbijo za stvari, kot so gospodinjstvo in družinsko življenje, ne pa težaška in garaška dela, za kakršna poprimejo moški, tukaj je med nami velika razlika, to se nikoli ne bo spremenilo.”

Skrajni feminizem in homoseksualna ideologija ogrožata tudi Slovenijo in prihodnost naših otrok!
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve ter invalide je leta 2015 vsililo novo “Resolucijo o nacionalnem programu za enake možnosti žensk in moških”, kar je samo drugo ime za načrt skrajnega slovenskega feminizma, da v imenu zavzemanja za “enakost spolov” promovira svoje cilje, kot na primer t. i. reproduktivne pravice za splave nerojenih otrok, razvrednotenje materinstva in uvedbo spolnih kvot na vseh področjih družbe. Spolne kvote so odigrale ključno vlogo tudi na lanskih parlamentarnih volitvah za Stranko za otroke in družine, ki jo slovenski prostor danes krvavo potrebuje, zato je jasno, da homoseksualna in feministična ideologija Slovenkam in Slovencem prinašata pogubne posledice.

Franci Donko

 • Olga101

  Naj si pustijo rasti brke in brado, WC-je imajo že skupne z moškimi…

 • Zgornji

  How dumb have the English people become lately …!!!

 • xtc

  Samo tole,ko bo babnica nosila žakle cementa in par deset kilske stvari dnevno,poreavljala stroje itd bomo enaki preje ne.
  Vsi vemo ,da je narava poskrbela ,da ENAKI NE BOMO NIKOLI-ker je v nasprotju z njenimi pravili.
  Kaj velja tule opomniti?
  Vse te norosti peljejo v masakr do vzpostavitve naravnih zakonov nazaj,ne razumem zakaj tako siljenje v to smer?

 • joza joza13

  Evo, to je lep primer, ko ena skrajnost nadvlada povprečje/tok sredine.
  Feministično in homoseksualno gibanje, ki imata skupni imenovalec, predstavljata…izem 21.stoletja.
  …torej, v 21. stoletju ne rabimo nacizma, fašizma, komunizma, ker se vse to odraža v gibanju, ki ga predstavljajo t.i. extremisti. Kako jih poimenovati, opredeliti, definirati?
  Ni mogoče zdravljenje bolezni, če je prej ne klasificiraš, opredeliš…

 • Janez Novak

  Koliko avtocest, koliko zgradb, mostov, železnic, vlakov, ladij, letal, elektrocentral, računalnikov, pametnih telefonov… so ustvarile in zgradile ženske? Ob vsem napihovanju feministk je dejstvo, da so to civilizacijo ustvarili in jo pretežno vzdržujejo še vedno moški. Brez njih bi ne bilo tako rekoč ničesar. Bili bi še vedno v kameni dobi. Dovolj je zaiti v kakšno veleblagovnico in je povsem jasno, kaj zanima ženske. Trejo se okrog ličil in spodnjega perila. Saj ni nič narobe s tem. Naj bodo ženske to, kar so, zadrte feministke pa naj si poščejo terapevta, pardon, terapevtko, ker je njihovo sovraštvo do moških patološko in potrebuje zdravljenje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!