Antifa levičarska ekstremista v Nemčiji vdrla v stanovanje ženske in jo brutalno pretepla!

Foto: iStock

Iz Nemčije prihajajo pretresljive novice. Ekstremista iz vrst nemške Antifa sta zavzela stanovanje 34-letne nepremičninske agentke in jo v luči boja, ki ga skupina vodi proti proti luksuznim stanovanjem v Leipzigu, brutalno pretepla. 

Po poročanju tiskovnega predstavnika policije Andreasa Loepskija je dvojica  iz vrst skrajno levih ekstremistov večkrat udarila žensko v obraz po tem, ko se je v soboto okrog 19. ure prebila v njeno stanovanje, poroča nemški Bild.

Loepski je dodal, da preden sta ekstremista zapustila stanovanje ženske, sta se poslovila z naslednjimi besedami: “Zbogom, pozdrav iz Connewitza.” Pri tem je potrebno omeniti, da Connewitz predstavlja območje mesta Leipzig, ki je dobro poznan po povezavah z gibanjem Antifa.

Povzročanje gromozanske škode jim ni tuje
Antifa je sicer že večkrat zaporedoma poskušala sabotirati gradbišča luksuznih stanovanjskih gradenj v Leipzigu. Prejšnji mesec je levičarska skrajna organizacija na gradbišču istega podjetja postavila dva žerjava, ki sta povzročila za približno deset milijonov evrov škode. V istem mesecu je skupina zažgala tudi več bagerjev na več gradbiščih v mestu.

Foto: Twitter

Oglasil se je župan mesta
Incident iz prejšnjega tedna predstavlja prvi primer napada na osebo v njihovi nenehni kampanji. Župan Leipziga Burkhard Jung iz vrst Socialnih demokratov se je izrekel proti brutalnemu napadu in zatrdil: “Meja je bila prestopljena s tem, ko so se spravili nad nemočno žensko”. Načelom pravne države je potrebno po njegovem prepričanju dosledno slediti. “Moramo biti previdni, da v trenutni razpravi o desničarskem terorizmu ne bomo iz vidika izgubili levičarskega ekstremizma in njegovega prezira do človečnosti”, je dejal Jung in opozoril, da če se bodo stvari nadaljevale v tej smeri, tudi politični umor ni daleč.

Leipzig nedvomno ni edino mesto, kjer je bilo konec tedna opazno levičarsko nasilje. 19 policistov v Berlinu je končalo s poškodbami potem ko je na stotine skrajno levih skrajnežev med protestom proti izselitvi skupin, ki trenutno zasedajo stavbe z nizko najemnino, metalo steklenice, kamenje in druge predmete v policiste, poroča Voice of Europe.

Hana Murn

 • šmentanamuha

  Mislim, da je o tem govoril zadnjič Vodeb na Faktorju, da se nekaj kuha na levici, čeprav je govoril v šifrah. Če bodo levi poraženi na volitvah, lahko pričakujemo podobne scenarije tudi pri nas. Govorili bodo sicer, da se borijo za malega, delovnega človeka, ampak dejansko se borijo za svoje preživetje ob državnem koritu. Mislim da Kordiš že uri svoje vojščake.

  • rrrrr

   KordIševih vojščakov se res ni treba pretirano bati. Brez svojih mam, strica Gugla in treh do štirih šusov na tešče ne najdejo niti svoje baze na Metelkovi. Kaj šele na Rogu…

 • Unikatna

  Nemčija že lep čas ni več tisto kot je bila včasih! Vedno več nasilja.

  Tudi pred dnevi je bila Nemčija v šoku, ko so prijeli lažno zdravnico. Dve leti se je pretvarjala, da je anestezistka ( vsaj 4 mrtvi pacienti ). Poneverila spričevalo.

  • šmentanamuha

   Virus z Balkana se širi …

 • Andrej

  Tole je Antifa:
  https://nova24tv.si/kolumna/torej-si-zelis-postati-clan-antife/
  Po opisu sodeč ne vidim kake posebne razlike med njimi in našo skrajno Levico.

  • Observer

   “Američane. Ker so povzročili vse vojne na svetu, ker
   nebo oprašujejo s chemtrailsi, zastrupljajo našo prehrano z genetsko
   spremenjenimi organizmi in – kar je najpomembneje – so krivi za razpad
   SFRJ.”

   To nima nobene veze z Antifo. Chemtraili so dejstvo, razen za ljudi, ki še v letu 2019 ne veste, da obstajajo tako contraili kot chemtraili in da je med njimi zelo opazna razlika. Torej chemtraili obstajajo. Genetsko spremenjeni organizmi in s tem GSO hrana so prav tako dejstvo. To nima čisto nobene veze z Antifo.

   • Den456

    Ja in zemlja je ploščata, vreme je na daljinsko upravljanje podobno televizijskemu….. to je samo še par gretizmov, ki jih verjetno imaš na zalogi.

    Pa še enega si pozabil: ” Za vse je kriv Ivan Janez Janša “

 • pajot

  Župan Leipziga Burkhard jung je izprašan idiot. Desničarskega terorizma ni. Je samo in edinole levičarski.
  Dokazal se je skozi zgodovino s sto miljoni mrtvih.
  Lenuhi,tatovi in morilci,ki bi radi živeli kot pijavke na prsih pridnih,delavnih ljudi in jim pili kri.

 • freedomfighter

  Boj proti luksuznim stanovanjem…nekaj takega bodo hmalu zaceli v sloveniji ker nekateri tako jamrajo nad cenami nepremicnin

  • Lustrator

   Prav “antifa” mentaliteta je pri nas odgovorna za naš popolnoma nenaravno nastali “trg” nepremičnin.

   • freedomfighter

    Ceno stanovanj na trgu ureja trg sam…ljudje kot ti hocete vmesavanje drzave in to je antifa mentaliteta…prepuscanje cene trgu je nasprotje in edina pravilna smer…a mislis da ve new yorku drzava doloca ceno stanovanj

    • Lustrator

     A bejž no, bejž? O katerem trgu pa govoriš? V Sloveniji nimamo svobodnega trga prav na NOBENEM področju v državi. Prav vse ima pod strogo intervencionistično kontrolo država, na večini pa ima bodisi monopol ali oligopol. Stanovanjski trg v Sloveniji se je zrušil v svoje sramotno nasprotje že leta 1945, ko so tebi podobni “freedomfighterji” morili, posiljevali in ropali po hišah, vilah, kmetijah in tovarnah, se znebili prvotnih lastnikov in si med sabo podelili nakradeno. Od takrat dalje so praktično vse vrednejše posesti v ljubljani v njihovih rokah, Jazbinškov zakon pa je poskrbel, da so do nezasluženega imetja takorekoč zastonj prišli še tisti režimu ustrezni posamezniki, ki jim klavski očetje in politkomisarji tega niso dotlej omogočili. Če k temu dodamo še kreditne kraje državnega premoženja v času jugoinflacije in podobne zgodbe z nekritimi bančnimi krediti rdeči eliti v času samostojne Slovenije, dobimo ven frankensteina, ki ni podoben niti “svobodnemu”, še manj pa “trgu”.

     Prodajaj te svoje utopije kakšnemu marsovcu, vključno s tistimi o lepi in urejeni Ljubljani.

     • freedomfighter

      Daj no zjokaj se spet si pri tem letu 45…ti si kot ameriski negro se vedno jokas za krivice iz casov ko te sploh ni bilo na svetu…imas razmisljanje bednika in jamravca ki ne bo nikoli nic dosegel tako kot tebi podobni ostali bomo pa kaj naredili iz svojih zivljenj da si bomo lahko privoscili vec kot socialna stanovanja in drzavno pomoc pri nakupih stanovanj

     • Den456

      Ti pa imaš sigurno FDV izobrazbo. Se pozna po tvojih nebulozah.

     • freedomfighter

      Nebuloze ja…vsi skupaj se zjokajte v svoji nesreci in revscini jaz ki govorim nebuloze bom pa naprej visal svoj standard in standard mojih bliznjih…sem preprican ce bova govorila cez deset let bom imel jaz se ene par stanovanj vec ti pa bos se vedno jamral o krivicah iz druge svetovne vojne in po njej…bi rekel da se mi smilis ampak do jamravcev in bednikov ne cutim nic razen prezira

   • Observer

    Agenda21. Na površju vse izgleda kot nesposobnost, korupcija, pohlep, itd. pod površjem pa se skriva agenda. Ker ni tako samo pri nas, ampak povsod po svetu.
    https://www.youtube.com/watch?v=VtRVgt7IeXY

 • macon

  Leva fašista bosta nedvomno dobila nagrado ostalih levih “človekoljubov”. Frau Merkel je ponosna nanju oziroma se je vse skupaj nič ne tiče, ker kokodaka proti desnemu ekstremizmu.

  Tovrstnih novic seveda osrednji mediji ne predvajajo.

 • Lustrator

  “Župan Leipziga Burkhard Jung iz vrst Socialnih demokratov se je izrekel proti brutalnemu napadu in zatrdil: “Meja je bila prestopljena s tem, ko so se spravili nad nemočno žensko”.”

  Meja je bila prestopljena že z dnem, ko se je ostro denacificiralo Nemčijo, dopustilo pa njeno ostro komunizacijo. Antifa se od današnje socialne demokracije razlikuje edino po tem, da Socialni demokrati snujejo, Antifa pa izvršuje totalitarno doktrino marksizma.

  • Olga101

   Bolj res ne more biti!

 • Olga101

  Mar niso v Sloveniji Antifa postavljale ovire na polja, da so si kmetje uničevali kombajne pri delu? Jih je že izsledila policija?!!

 • Van Der Waals

  ANARHO ANTIFA KOMUNISTI ANTIFA TERORISTI!!! POTREBNO JE USTAVITI TO GOLAZEN!!! ČE JIM KAPITALIZEM NI UŠEČ NAJ SE UBIJEJO KER DRUGEGA SISTEMA NI!!!

 • xtc

  Župana in njegovo levo prijatelsko golazen,kot pravi Tov berglez na naravno pravo do zadnjega.