fbpx

Antifa levičarski skrajneži grozijo mestu Berlin, da “bo plačalo ceno”, ker so dovolili shod Alternative za Nemčijo!

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

V Nemčiji se dogaja podobna slika kot v Sloveniji, kjer želi levica s protesti in grožnjami onemogočiti desnico. Nemška stranka Alternativa za Nemčijo želi organizirati shod z naslovom “Prihodnost Nemčije”, levičarski ekstremisti Antifa pa grozijo z nasilnim “protiprotestom” ter uničevanjem mesta.

Nemška stranka Alternativa za Nemčijo želi na shodu v Berlinu javno razkriti neodgovornost nemške vladajoče politike, vendar jim nemški skrajni levičarji ne pustijo, da bi svoje mnenje svobodno izrazili, temveč so istočasno napovedali nasilne proteste, na katerih se bo uničevalo premoženje Berlinčanov.

Pri tem so napovedali tudi napade na policiste z molotovkami in uničevanje izložb trgovin. V javnost so celo lansirali video, v katerem grozijo: “Če Berlin dovoli njihov shod, mora zato plačati ceno.”

Foto: YouTube

Avstrijski medij Wochenblick še piše, da je nemško notranje ministrstvo uspelo uničiti javni poziv Antifa ekstremistov k nasilju, vendar so njihov video uspela deliti tudi druga “antifašistična” gibanja, ki dajejo celo navodila z zemljevidom, kje po Berlinu bo potekal shod AfD, ter navodila za izdelavo barvnih sprejev s pomočjo gasilnega aparata.

C. Š.