Antifa levičarski skrajneži grozijo mestu Berlin, da “bo plačalo ceno”, ker so dovolili shod Alternative za Nemčijo!

Foto: iStock

V Nemčiji se dogaja podobna slika kot v Sloveniji, kjer želi levica s protesti in grožnjami onemogočiti desnico. Nemška stranka Alternativa za Nemčijo želi organizirati shod z naslovom “Prihodnost Nemčije”, levičarski ekstremisti Antifa pa grozijo z nasilnim “protiprotestom” ter uničevanjem mesta.

Nemška stranka Alternativa za Nemčijo želi na shodu v Berlinu javno razkriti neodgovornost nemške vladajoče politike, vendar jim nemški skrajni levičarji ne pustijo, da bi svoje mnenje svobodno izrazili, temveč so istočasno napovedali nasilne proteste, na katerih se bo uničevalo premoženje Berlinčanov.

Pri tem so napovedali tudi napade na policiste z molotovkami in uničevanje izložb trgovin. V javnost so celo lansirali video, v katerem grozijo: “Če Berlin dovoli njihov shod, mora zato plačati ceno.”

Foto: YouTube

Avstrijski medij Wochenblick še piše, da je nemško notranje ministrstvo uspelo uničiti javni poziv Antifa ekstremistov k nasilju, vendar so njihov video uspela deliti tudi druga “antifašistična” gibanja, ki dajejo celo navodila z zemljevidom, kje po Berlinu bo potekal shod AfD, ter navodila za izdelavo barvnih sprejev s pomočjo gasilnega aparata.

C. Š.

 • dob

  Razvajena mularija brez očetov, praviloma iz enostarševskih družin.
  Očete so razjajčile leve feministke, samohranilke, ki iz svojih sinov delajo bodočo večinsko pedersko populacijo.
  Potem bodo javkale:
  fuj, moški… saj jih nikjer ni več – tistih ta pravih moških. Edini pravi moški je ženska…

  • Soave

   Hm. . . . dob, jaz javkam, kadar me moja polovička pusti na cedilu. Se večkrat zgodi. Pa smo navkljub temu še vedno družina. Že doooooooooooooooooolgo !!

   • dob

    Tole si zasluži komentar z moje strani.
    Ko sem sestavljal blog, sem razmišljal kakšen naslov naj mu dam. Kaj je tisto, kar bi najbolje opisalo bistvo mojega bloga?
    Potem sem napisal naslov OBSTAJAJO LJUDJE.
    In ga nadaljeval v: …. ki sami upravljajo s svojo Bolečino in je ne dajejo diktatorjem, da z njo upravljajo namesti njih.

    Tole vse pove, tako sem si mislil.
    Dejansko – vsak od nas nosi v sebi svojo bolečino. Vseh sort smo, iz vseh koncev prihajamo, vsak ima svoje izkušnje in vsak se sam spopada s tistim, kar ga notri boli. Meni ni pomembno kdo, kaj, zakaj, kako…. vsi smo enaki tam, kjer zelo boli!

    Različni smo samo v načinu, kako svojo bolečino skrivamo.
    Tam imamo prav neverjetno domišljijo! Kako jo skriti, zatajiti, ali vsaj prekriti, se zlagati… maskirati, prodati za kaj drugega. Tako potem nastanejo politične stranke, gibanja, revolucije, LGBT, vseh sort norosti na pohodu za oblast! Vse se skrijejo, naše privatne bolečine, za stavkom oz. gesli, kot so: skupaj bomo močnejši, z nami ali proti nam, vsak človek šteje (boli jih kurac za človeka in njegove želje!)… posameznik v skupini mora umakniti sebe in se podrejati programu stranke! Potem sčasoma sam postane program stranke, ker sicer se ne more v neskončnost maščevati za to, kar vse, kar se mu je v preteklosti zgodilo. Saj zato, zaradi maščevanja, se je tudi pridružil gibanju!
    Ideologija zamenja tisto Bolečino in tedaj je videti, kot da to dvoje lahko zamenjaš; ali imaš eno ali drugo! Bolje ideologijo in program, kot pa samoto in Bolečino v samoti.

    Mene množično reševanje Bolečine ne zanima!
    Vem, da je v masi to neizvedljivo. Edipalizacija, o kateri govorita Vodeb in BMZ je proces, ki je lasten osebku, v družini, in ta proces je intimno doživljanje intimnega Vesolja, ki ga družina predstavlja!
    Potem to izkušnjo človek posploši na Vesolje. Vmes je družba, v kateri človek živi in tudi ta je svoje Vesolje! In prav stori.

    Narobe je le, če misli, da bo ta odnos zanj nekdo drugi izpeljal in da bo ravno tako dobro.
    Pa ni tako! Če ženski rečeš, da jo imaš rad, je to nekaj drugega, kot če poveš prijatelju, naj pove drugemu prijatelju, naj pove svoji mami, naj napiše pismo, da ima prijateljev prijatelj znanca, ki ima morda rad eno žensko. In potem ta slučajno v poštnem nabiralniku nekega dne dobi to pismo brez podpisa in brez naslova pošiljatelja, in misli, da se je nekdo zmotil v naslovu, saj ne zna sklepati o tem kdo, kaj, zakaj, kako….

    Ko sem bil v 70-tih v Ljubljani, sem se peljal mimo glavne pošte. Blizu postaje je stal mladenič s šopkom v roki. Začelo je deževati, on pa je stal tam in se ni umaknil. Nekoga je čakal in se je bal, da če pride, ga ne bo videla….
    Nazaj grede sem se spet peljal mimo iste postaje in ga poiskal z očmi. Še vedno je stal tam, ko je lilo.
    Šopek se mu je povesil, od njega je teklo in od njegove frizure, ki jo si jo je tako lepo uredil preden je šel iz hiše tudi ni dosti ostalo.
    Bil je žalostna slika užaljenega ljubimca, ali morda bolje – potencialnega ljubimca, ki to morda nikoli ne bo. Tisti dan pa skoraj gotovo ne.

    Ampak – takega moraš imeti rad!!! Tega človeka preprosto moraš imeti rad. Vztrajen, moker, žalosten, nesrečen, da, vse to – ampak….
    Nobene možnosti nima, da bi dosegel nekaj, kar si najbrž želi najbolj na tem svetu. Ampak, v mojem srcu zmaga ob vsaki uri. Zato ker nima šans. In vztraja. In ve da nima šans. In kljub temu vztraja!
    Zato zmaga.

    Ne združuje se v hordo, ne zamenja svoja čustva za tuja, vzame svojo Bolečino za to, kar je, ravna z njo kot z izgubljeno mačko, ki jo skrije pod plašč, da ne bo mokra. Ne skriva svoja resnična čustva za programom stranke, ne maskira jih v trop, ki lomi in gazi vse pred sabo (skupaj smo močnejši!), ne grozi in ne vpije, ne razbija tuje imetje, izložbe, avtomobile in niti ne pomisli, da bi zmagoslavno hodil po črepinjah tujega dela. Pa ne samo dela, temveč življenj, muke, solza, truda, neodplačanih kreditov za nekaj, kar je že razbito… V trumi nič ni več važno, ker horda potepta in ima VISOKE cilje….

    Ni visokih ciljev, so samo majhni cilji.
    Mali cilji so veliki.

    • macon

     “Ko sem bil v 70-tih v Ljubljani, sem se peljal mimo glavne pošte. Blizu postaje je stal mladenič s šopkom v roki. Začelo je deževati, on pa je stal tam in se ni umaknil. Nekoga je čakal in se je bal, da če pride, ga ne bo videla….
     Nazaj grede sem se spet peljal mimo iste postaje in ga poiskal z očmi. Še vedno je stal tam, ko je lilo.
     Šopek se mu je povesil, od njega je teklo in od njegove frizure, ki jo si jo je tako lepo uredil preden je šel iz hiše tudi ni dosti ostalo.
     Bil je žalostna slika užaljenega ljubimca, ali morda bolje – potencialnega ljubimca, ki to morda nikoli ne bo. Tisti dan pa skoraj gotovo ne.

     Ampak – takega moraš imeti rad!!! Tega človeka preprosto moraš imeti rad. Vztrajen, moker, žalosten, nesrečen, da, vse to – ampak….
     Nobene možnosti nima, da bi dosegel nekaj, kar si najbrž želi najbolj na tem svetu. Ampak, v mojem srcu zmaga ob vsaki uri. Zato ker nima šans. In vztraja. In ve da nima šans. In kljub temu vztraja!
     Zato zmaga.”

     Izjemno, dob. Hvala.

     • dob

      Hvala tebi, macon, prjatu!

     • Marjan

      Moški se mora potruditi za žensko, sicer je vreden ni ali pa je ne ceni in jo ima zgolj za pofukat.

    • Soave

     Eh, dob. . . . . tole je res sijajno napisano.
     Mali cilji so velik !!! Hvala za zapis !
     https://www.youtube.com/watch?v=ikBD3DcSGFM

   • Anton

    z razliko od tebe ko javkaš jaz komaj čakam da me kdaj zapusti lepša polovička

    sarkazem press”

    • Soave

     Ooooooooooo, saj meni tudi kdaj paše, da me ” zapusti,” no !

  • Marjan

   Ti pa ne veš nič, butnglavc. Neki se napihuješ, ker ti je dolgčas in nimaš za delat drugega, kot da se čohaš po jajcih.

   • dob

    V bistvu imam. Drkam kurac in ko mi pride, mi špricne glih tebi na glavo.

    • pajot

     Ha,ha,ha….!

   • Matt von Glanz

    prejšnjič si okrog žene in centimetrov drugače pisal …

 • Soave

  Pa razumi, če moreš !!Uničujejo tujo lastnino ? Le zakaj neki nosijo kapuce ?

  Iz svojih žepov naj financirajo kašen dober center za te ljudi. Naučijo naj jih delati. . . . . pa še sami se bodo kaj naučili.

 • sprehajalec

  Ponavlja se slika iz 20 let, ko so levičarji razbijali po Berlinu. Takrat so bili vsi pod rdečo zastavo, vendar frakcijsko razdeljeni na delavske socialiste in komuniste. kdaj bo počilo tudi v Antifi?

  • janez.pokoncni

   Počit in to orng, mora PO antifi. Zakrinkane teroriste je treba začeti streljati.

 • macon

  Ves svet razen zblojene EU ve, kako se streže sodrgi, ki razbija izložbe, avtomobile in požiga. Uporabi se strelno orožje in pravo strelivo, ker je tako golazen treba pobiti.

  Ljudje protestirajo in kričijo parole. V redu. Ljudje mečejo steklenice in kaj vem kaj v policaje. Solzilec in gumijasti naboji.

  Sodrga požiga avtomobile in trgovine, ropa in uničuje. Deset se jih pobije, sto polovi in zapre na dolgoletne kazni in se to ne bo ponovilo vsaj dvajset let, da bo spomin izginil.

  Ps: Evropi naj bi bila najbolj sorodna ZDA. Probaj kaj podobnega v ZDA pa boš videl, kaj bodo uporabili policaji. Požigalce bi po mojem delno pobili, delno pa strpali v zapore za trideset let.

  • janez.pokoncni

   Nekaj podobnega sem hotel sam napisati. Tako dolgo bodo potiskali, da bodo prišli do roba!!

 • Anton

  pa čakajte malo, kaj niso levičarji mirovniki, mi desničarji pa eksremisti, radikalci, vsaj po mnenjih levičarjev? Potetakem bi antifa spadala pod naš tabor, al pa so izgubil kompas v glavi, kot vsi preostali levičarji. Če so ga sploh kdaj imel, poleg pameti kajpak??

  sarkazem press

  • Matt von Glanz

   kaj, militantni mirovniki, absolutistični relativisti.

 • šmentanamuha

  Levičarji so v glavnem v večini ene navadne nesposobne zgube, ki svojo glavno “aktivnost” vidijo v uničevanju ali kraji imovine drugih. Še najlepše je, če so pri koritu. Potrem iz državnega bankomata dnar kr sam leti ven.

 • šmentanamuha

  Antifa teroristi. Poimenujmo jih s pravim imenom.

 • xtc

  S takimi opravim v parih minutah,najprej vojska in policija in posebne enote obeh,ob najmanjšem nasilju,pozovem k razhodu in predaji tistih ,ki so začeli z nasiljem,nato pozovem še dvakrat,če se ne razidejo imajo varnostni organi povsem proste roke pri obračunu z neubogljivimi,vsi ,ki so aretirani in poškodovani morajo plačati kazni in stroške zdravljenaja sami ,če ne tisti ,ki imajo pa v rokah molotovke in orožje pa je dovoljena takošnjs uporaba strelnega orožja in pasivizacija,pa da še vidim,če bodo nasilni protesti.

  • Matt von Glanz

   problem je v tem, da tega ne bo avtorizirala država, pač pa boš pre ti ožigosan kot izgrednik.

 • Olga2345

  Očitno se jim bo treba postaviti po robu n jim dati vetra! Levičarstvo je rak!

 • Marija

  Ko bodo migranti razdejali Ljubljano bodo verjetno ljudje dojeli kaj se dogaja.