fbpx

[Video] Hrvaški mediji razkrili tajno navezo Bruselj-Ljubljana-Zagreb: Cerar v zameno za neprodajo NLB sprejel 50 tisoč migrantov!

Foto: STA

Hrvaški mediji so razkrili sodelovanje med Hrvaško, Slovenijo in Brusljem, ki se trudijo spraviti čim več migrantov v Slovenijo. Cerarjeva vlada naj bi v zameno za migrante od Bruslja prejela neformalno zagotovilo, da jim ne bo treba privatizirati NLB, medtem ko je minister Erjavec Hrvatom zagotovil, da bo NLB poplačala večino dolga hrvaškim varčevalcem stare Ljubljanske banke.

Kjer se zaprejo ena vrata, se odprejo druga. Ta stari rek pa se je ravno te dni izkazal za še kako resničnega za hordo migrantov, ki počasi kaplja preko meje s Hrvaško v Slovenijo. Po informacijah, ki so jih razkrili v oddaji Bujica na Z1 TV, pa sta za novim navalom migrantov v Slovenijo nihče drug kot Bruselj in tehnična vlada Mira Cerarja.

Migranti, ki se te dni zbirajo v Bosni in Hercegovini, so tam samo začasno, po najnovejših informacijah je njihov glavni cilj Slovenija. Da to drži, pričajo tudi nedavna poročila slovenske obmejne policije, po katerih velika večina migrantov zaprosi za azil takoj, ko jih aretirajo, čeprav do tega po veljavni zakonodaji in uradnih smernicah EU niso upravičeni.

Glavni urednik spletnega portala HOP Igor Drenjančević (Vir: printscreen Bujica, NZ)

“Stvar je v tem, da je migrantski val po mojem mnenju politično zrežiran, zato da bi se pravzaprav ustvarila neka nova (demografska) slika,” je povedal glavni urednik spletnega portala HOP Igor Drenjančević. Z novim velikim valom “beguncev” se po njegovih besedah želi privesti do napetosti v odnosih.

Enega najbolj zanimivih delov oddaje, kjer potrdijo, da se je Cerarjeva vlada strinjala s prihodom migrantov, si lahko pogledate tukaj:

Cerar prodal slovenski narod
Po zadnjih informacijah na vstop v Hrvaško čaka okoli 50 tisoč migrantov, a najkrajši konec je potegnila Slovenija. Čeprav naj bi bile meje zaprte, stotine migrantov vsako noč prečka mejo s Hrvaško. “Mi gremo na Hrvaško in potem v Slovenijo,” je povedal eden izmed migrantov. “Ja, Slovenija. Ja, Slovenija. Ja,” je potrdil drugi. “Spet bom poskusil priti v Slovenijo,” je povedal tretji, ki mu prvič ni uspelo prečkati meje med BiH in Hrvaško.

Vse to je mogoče samo zaradi tajnega dogovora med vlado Mira Cerarja in Brusljem. “Cerarjeva tehnična vlada se je strinjala s sprejemanjem migrantov, v zameno pa so iz Bruslja dobili neformalna jamstva, da jim ne bo treba privatizirati NLB, kar je Evropska komisija do nedavnega brezpogojno zahtevala. Nikakršna skrivnost ni, da je NLB pravzaprav bankomat slovenske levice, kateri celo ustreza, da migranti poselijo Ljubljano in okolico.”

Srečanje predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja in premierja Mira Cerarja. (Vir: Twitter)

Levičarjem tako stanje ustreza, saj je vsak prispeli migrant njihov bodoči volivec. Slovenska populacija se stara, mladi pa – ali se selijo drugam ali pa jih volitve ne zanimajo. Na vprašanje, ali obstaja tajni dogovor Cerar-Plenković, je Drenjančević pritrdil: “Verjamem, da da. Ravno zaradi te celotne situacije in izbire terena, preko katerega zelo lahko prehajajo imigranti in lahko zganjajo nered po Hrvaškem.”

Slovenija potegnila najkrajši konec
A to še ni vse. Hrvaška zunanja ministrica Marija Pejčinović Burić naj bi se s slovenskim zunanjim ministrom Karlom Erjavcem dogovorila, “da bi hrvaški varčevalci od NLB dobili povračilo največjega dela prihrankov iz stare banke, ne glede na naslednjo vlado, pod pogojem, da dogovor o migrantih ne pride v javnost”, kar je samo še eden v vrsti dokazov o tem, kako trenutni slovenski zunanji minister ne zastopa slovenskih nacionalnih interesov. Minister Erjavec namreč pleše tako, kot Bruselj žvižga, nato pa se doma repenči, kako dela za Slovenijo.

“Mi spuščamo te migrante potihoma /…/. To je na stotine ljudi, ki prečkajo mejo, ki spijo na Hrvaškem v praznih hišah, ki v te hiše vdirajo in nato nadaljujejo pot proti Sloveniji.” V Sloveniji pa, namesto da bi zavarovali meje in jih poslali nazaj domov v Azijo in Afriko, jim oblasti dajo streho nad glavo ter azil. S tem samo ustvarjajo probleme za naslednjo vlado, levičarji sami glede tega ne bodo ukrenili ničesar, saj ni v njihovih interesih. Mirovni inštitut in podobne nevladne organizacije pa ob takih novicah celo veselo vzklikajo, nevedoč, da migranti ravno njih najbolj zaničujejo.

Kakor je pokazal že madžarski premier Viktor Orban, je edini način za rešitev Slovenije, da zaščitimo meje, se upremo bruseljskemu diktatu ter opravimo z nevladnimi škodljivci.

Celotna oddaja:

Ivan Šokić