[Video] Hrvaški mediji razkrili tajno navezo Bruselj-Ljubljana-Zagreb: Cerar v zameno za neprodajo NLB sprejel 50 tisoč migrantov!

Foto: STA

Hrvaški mediji so razkrili sodelovanje med Hrvaško, Slovenijo in Brusljem, ki se trudijo spraviti čim več migrantov v Slovenijo. Cerarjeva vlada naj bi v zameno za migrante od Bruslja prejela neformalno zagotovilo, da jim ne bo treba privatizirati NLB, medtem ko je minister Erjavec Hrvatom zagotovil, da bo NLB poplačala večino dolga hrvaškim varčevalcem stare Ljubljanske banke.

Kjer se zaprejo ena vrata, se odprejo druga. Ta stari rek pa se je ravno te dni izkazal za še kako resničnega za hordo migrantov, ki počasi kaplja preko meje s Hrvaško v Slovenijo. Po informacijah, ki so jih razkrili v oddaji Bujica na Z1 TV, pa sta za novim navalom migrantov v Slovenijo nihče drug kot Bruselj in tehnična vlada Mira Cerarja.

Migranti, ki se te dni zbirajo v Bosni in Hercegovini, so tam samo začasno, po najnovejših informacijah je njihov glavni cilj Slovenija. Da to drži, pričajo tudi nedavna poročila slovenske obmejne policije, po katerih velika večina migrantov zaprosi za azil takoj, ko jih aretirajo, čeprav do tega po veljavni zakonodaji in uradnih smernicah EU niso upravičeni.

Glavni urednik spletnega portala HOP Igor Drenjančević (Vir: printscreen Bujica, NZ)

“Stvar je v tem, da je migrantski val po mojem mnenju politično zrežiran, zato da bi se pravzaprav ustvarila neka nova (demografska) slika,” je povedal glavni urednik spletnega portala HOP Igor Drenjančević. Z novim velikim valom “beguncev” se po njegovih besedah želi privesti do napetosti v odnosih.

Enega najbolj zanimivih delov oddaje, kjer potrdijo, da se je Cerarjeva vlada strinjala s prihodom migrantov, si lahko pogledate tukaj:

Cerar prodal slovenski narod
Po zadnjih informacijah na vstop v Hrvaško čaka okoli 50 tisoč migrantov, a najkrajši konec je potegnila Slovenija. Čeprav naj bi bile meje zaprte, stotine migrantov vsako noč prečka mejo s Hrvaško. “Mi gremo na Hrvaško in potem v Slovenijo,” je povedal eden izmed migrantov. “Ja, Slovenija. Ja, Slovenija. Ja,” je potrdil drugi. “Spet bom poskusil priti v Slovenijo,” je povedal tretji, ki mu prvič ni uspelo prečkati meje med BiH in Hrvaško.

Vse to je mogoče samo zaradi tajnega dogovora med vlado Mira Cerarja in Brusljem. “Cerarjeva tehnična vlada se je strinjala s sprejemanjem migrantov, v zameno pa so iz Bruslja dobili neformalna jamstva, da jim ne bo treba privatizirati NLB, kar je Evropska komisija do nedavnega brezpogojno zahtevala. Nikakršna skrivnost ni, da je NLB pravzaprav bankomat slovenske levice, kateri celo ustreza, da migranti poselijo Ljubljano in okolico.”

Srečanje predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja in premierja Mira Cerarja. (Vir: Twitter)

Levičarjem tako stanje ustreza, saj je vsak prispeli migrant njihov bodoči volivec. Slovenska populacija se stara, mladi pa – ali se selijo drugam ali pa jih volitve ne zanimajo. Na vprašanje, ali obstaja tajni dogovor Cerar-Plenković, je Drenjančević pritrdil: “Verjamem, da da. Ravno zaradi te celotne situacije in izbire terena, preko katerega zelo lahko prehajajo imigranti in lahko zganjajo nered po Hrvaškem.”

Slovenija potegnila najkrajši konec
A to še ni vse. Hrvaška zunanja ministrica Marija Pejčinović Burić naj bi se s slovenskim zunanjim ministrom Karlom Erjavcem dogovorila, “da bi hrvaški varčevalci od NLB dobili povračilo največjega dela prihrankov iz stare banke, ne glede na naslednjo vlado, pod pogojem, da dogovor o migrantih ne pride v javnost”, kar je samo še eden v vrsti dokazov o tem, kako trenutni slovenski zunanji minister ne zastopa slovenskih nacionalnih interesov. Minister Erjavec namreč pleše tako, kot Bruselj žvižga, nato pa se doma repenči, kako dela za Slovenijo.

“Mi spuščamo te migrante potihoma /…/. To je na stotine ljudi, ki prečkajo mejo, ki spijo na Hrvaškem v praznih hišah, ki v te hiše vdirajo in nato nadaljujejo pot proti Sloveniji.” V Sloveniji pa, namesto da bi zavarovali meje in jih poslali nazaj domov v Azijo in Afriko, jim oblasti dajo streho nad glavo ter azil. S tem samo ustvarjajo probleme za naslednjo vlado, levičarji sami glede tega ne bodo ukrenili ničesar, saj ni v njihovih interesih. Mirovni inštitut in podobne nevladne organizacije pa ob takih novicah celo veselo vzklikajo, nevedoč, da migranti ravno njih najbolj zaničujejo.

Kakor je pokazal že madžarski premier Viktor Orban, je edini način za rešitev Slovenije, da zaščitimo meje, se upremo bruseljskemu diktatu ter opravimo z nevladnimi škodljivci.

Celotna oddaja:

Ivan Šokić

 • Schemva Miro

  Če se narod sedaj ne bo dvignil proti tej levičarski pokvarjeni zalegi,potem si pač zaslužimo to sranje,ki nas čaka in to sranje bo ogromno.

  • karlina

   TOČNOOO, TAKOJ V PONEDELJEK NA CESTO, PRED PARLAMENT IN IZ NJEGA VEN NESTI VSO IZDAJALSKO, LEVIČARSKO BANDO, POSTAVITI PRED SODIŠČE, OZ. TAKOJ ODPELJATI DO SMRTI NA DOB, KAJTI-NI DOVOLJ, DA SO NAM POKRADLI-NAŠ DENAR, MILIJARDE IZ NLB, MILIJARDEEEEEEEEEEEE, SEDAJ SO SKLENILI ŠE KRVAVI PAKT S HUDIČEM, NA RAČUN -NAS DRŽAVLJANOV. PA LJUDJE BOŽJI, DRAGI DOMOLJUBNI SLOVENCI, TE ZVERI BODO PREPLAVILE SLOVENIJO IN TE ZVERI-PLAČUJEJO NA NAŠ RAČUN, NAŠ RAČUN, ZATO NAM BO ŠLO ZELO, ZELO, ZELO SLABO, DENARJA ŽE SEDAJ NI NIČ V DRŽAVI, MIMOGREDE, VČERAJ SEM GLEDALA MURGELJ TV-SOOČENJE, KAKO JE LAŽNJIVA-MURGELJSKA PLAČANKA RAZLAGALA, DA JE V SLOVENIJI SAMO 300 MIGRANTOV ZAPROSILO ZA AZIL-JA, V SAMO ENEM MESECU PA RES, OZ. ŠE VEČ , KOT TRISTO-ŽE SEDAJ JIH IMAMO KREPKO ČEZ 2.0000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • tonite falco

    Preko 3000 jih imamo po mojih zadnjih poizvedbi !!!

    • Vrhovni sodnik

     3897

     • karlina

      Na zadnjem soočenju, na murgelj tv, je novinarka lagala, da jih imamo samo 300 , smradi od smrada !!!!!!!!!!!!

   • Schemva Miro

    V sredo sem bil v Ljubljani,na vsakem vogalu že vidiš zapečene,pa niso turisti,takoj vidiš kam spadajo,eden črn ko noč pa je postopal celo pred SPIZom(pokojnine),verjetno je mislil,da mu že pripada pokojnina,nato so ga legitimirali policaji,naprej pa ne vem kaj se je dogajalo,ker sem odšel.

 • stajerc5

  Ehhh, Nova24, po dveh dneh ste se zbudili? Ko bi vsaj vedel, zakaj gre pri vas vse taaaakooo pocasi! Ko bi vsaj en sam vas-nas clovek iz urednistva vrgel en sam pogled na komentarje v forumu, bi bili PRVI, ki bi objavili to res NORO novico!
  Ne vem vec, kaj vam naj se recem, saj ni prvic. Sem pa prav jezen, ker se to dogaja direktno pred volitvami, hudic frdamani, vi pa spite!!! Bog vas nima rad, res sem jezen!!!

 • karlina

  MILIJONKRAT PREKLETE LEVIČARSKE IZDAJALSKE SVINJE, TOČNO SE JE VEDELO IN VIDELO, DA JE NEKO OZADJE, KAJTI TO, DA POLICAJI SPUSITJO VSAKEGA MIGRANTA V SLOVENIJO, BREZ ZADRŽEVANJA, OZ., DA LEGALNO, NE ILEGALNO VSAK DAN PRESTOPI SLOVENSKO MEJO, ŽE SKORAJ 100 LJUDI, TO SE JE MORALO DOGAJATI V SODELOVANJU Z LAŽNJIVO LEVIČARSKO DRHALJO. NI ČUDNO, DA JE CMERKO TAKO ŽIVČEN NA SOOČENJIH, ČIM SE OMENI MIGRANTE IN NI ČUDNO, DA TAKO PLJUVA VEDNO PO GRIMSU IN GOVORI NESRAMNO O SDS-PRAVZAPRAJ JO ZMERJA Z RADIKALNO DESNICO IN VES ČAS GOVORI, DA JE ZA ODPRTO EVROPO-TUKAJ JE DOKAZ. PA LJUDJE BOŽJI, TO MORA PRITI V JAVNOST, TAKOJ JUTRI POVEDATI NA NOVICAH NOVE 24 TV, KAJTI VELIKO STAREJŠIH LJUDI NIMA RAČUNALNIKA, DA BI TO PREBRALAI-NUJNOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hun

   ti ga nis doug fasala to je edin problem

   • von Rhein

    Če komu pripada da ga faše si to ti.V glavo.

    • Hun

     blablabla

    • Zgornji

     Amennn !!! ! !!! :-)

  • tonite falco

   Čimprej , da objavite celoten članek in z dokaznim videom celotnemu ljudstvo !!!
   Da ljudje vidijo kakšno izdajalsko zalego komunistov imamo, ki vladajo sloveniji s pomočjo foruma 21 s Milanom Kučanom na čelu, ki so izdali lasten narod!
   Te izdajalce slovenskega naroda mora doletet najhujša kazen!

   • Soave
    • Steiermark

     po ogledu Bujice, moram priznati, da mi gre na bruhanje……..kaj nam pripravlja ta smrdljiva satanistično titoistična drhal, z kratkonogim izdajalcem na čelu in pravtako z lažnivim cmerarjem, prevarantom nad vsemi prevaranti, ki nima niti kančka občutka za sram!

     • Soave

      ++++++
      Pa kar poskrili so se, posranci.

      Le ona trojica + Bratušca se pa borijo in zopet nekaj obljubljajo.

 • Mira Mikec

  Sedaj je priloznost, da se JJ malo bolj angazira. To bi bila lahko ne samo relativna temvec tudi absolutna zmaga SDS. Samo tako se lahko resimo migrantov.

 • Dilinger

  Ljudje tu je glavni problem v NLB in leve stranke.

 • Ros

  Če bodo te naši nori komunisti samo še malo na oblasti, bomo mi postali begunci nekje na Kosovu.

  Obnašajo se, kot da smo najvplivnejša in najmočnejša ustanovna članica EU in ZDA hkrati, a še svoje države ne znamo postaviti na noge. Če bi jo lahko, ne bi beli ovratniki kradli na vsakem koraku, ampak bi legalno zaslužili denar s svojim delom, tako kot v vsem razvitem svetu.

 • Vrhovni sodnik

  Sem vas že včeraj obvestil, na tej povezavi si lahko ogledate celoten video https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be
  Zdaj imamo dosti teh pokvarjenih lewakov s Kučanom na čelu, ker to je on skuhu, cmero je itaq lakaj, povezavo pošiljat na vse naslove, od PP do ribiških društev, šol, preko FB in Twiterja, cela SLO mora biti v 3 dneh pokrita in obvezno ta vprašanja izpostaviti na zadnjih soočenjih, če zdaj ne bo desnica dobila velike večine, se odselim iz te države. Opozarjam pa SDS z J.J. na čelu, da mu bo to zadnja šansa, da za vedno rešimo lewaško vprašanje.

  • Dr. Ustavnega prava

   BRAVO, kolega, še sam sebe si prekosil, ++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • Slovenka

   En big cmok sodnik.

  • rocker sa morave

   He, he, he, ne bo vam uspelo. Imamo prakso z volitvami , se pravi s štetjem , de…

   • Schemva Miro

    No,pa si sam priznal,kako ste pošteni,sicer se pa ne čudim,po nicku sodeč si zabit čefur,sam sebi si se na glavo posral,inteligenca na nivoju sobne temperature.

 • Ros

  Se pravi; khm. Mediana je tako “strokovno” in “etično & moralno” določila predvolilno anketo, da je seštevek vseh strank in neodločenih skupaj 85%. Tako malo po komunistično: “1 = 0,85; 3=2; resnica = laž; beseda in pomen pa ne smeta imeti nič skupnega”. Verjetno ima SDS 75% podporo. Upam, da kdo iz tujine nadzira volitve.

  • jozef

   Ti, si res tipičen primer, kako in zakaj se volitve izgubijo. Odkod vam taka naiva in zaupanje mednarodnemu nadzoru. V vsakem prostoru, kjer so volilne skrinjice mora biti nadzor opozicije od prve do zadnje minute, vključno pri štetju. Po štetju je potrebno zapisati rezultate in le te primerjati s prejetimi rezultati v centrali, kjer mora biti prav tako nadzor pri vnašanju. V kolikor tega opozicija ne uspe, adijo upanje. Zastopiš: 100% nadzor! Volilne ankete niso nič drugega kot pripravljanje državljanov na “servirane” številke, katere so nekaterim znane vedno že par dni pred volitvami.

 • Slovenka

  Pokažimo drage Slovenke in Slovenci, ter državljani Slovenije, da nam je mar te prelepe domovine in da je že čas, da zaživimo v pravni in demokratični državi.

  • Kućanova vesoljska postaja MIR

   Konec je z vami, nimate več šans, ker sindikati v primeru izvolitve pripravljajo generalno stavko!

   • karlina

    O, se je oglasil sam veleizdajalec kučko, ime imaš pa pravo-boste verjetno vi-levi, komunistični izdajalci, ko bo zagustilo, poleteli na vesoljsko postajo -MIR ??????

  • Marjan

   Cmerko vas je prodal za drobiž, zalega hlapcev! Cankar je imel prav, ko vas je imenoval narod brez hrbtenice, narod dunajskih hlapcev. Potrebujete arabskega gospodarja, da vam pokaže palico, drugega niste vredni.

   • karlina

    No, ti smrad, od smrada, samo to mi razloži, kako boš tem zverem povedal, da nisi SLOVENEC in te bodo pustili pri miru ???????

    • samotoje

     Ne bo, ker ne more. Tale reč zna samo hahahaha.

    • Steiermark

     Se zavohajo na daljavo, zaradi smradu, od hrane, kot ludožerci, sami pa smrdijo po prašičih, ker se ne umivajo! Zato se ne boji, da ga nebi prepoznali…..

 • Prihajam Slovenija

  J.J. osamosvojil si nas, zdaj nas moraš še osvoboditi.

  • Steiermark

   Osvoboditi, koga? Te drhali, cmeraste, podtalne podganje, kleptomanske levaške nas lahko reši samo “revolucija”! Uprimo se tej drhali, ki nas posiljuje in preganja, sebi pa nalaga od nas naropano, v fiskalnih oazah! Za njih so edini učinkujoči “prijemi” po vzgledu njihovih staršev ali pa tudi njih samih, ko so naše poštene in zavedne Slovence klali in metali v brezna!

   • Djuro Sumar

    Revolucijo lahko sproži nezadovoljna večina, ne pa nekaj farjev in njihovih ovčic. Nič ne bo s tvojo revolucijo.

    • RATATA

     Komunistov je bilo 5% krepec

     • Tone

      So bili pa sposobni.

     • RATATA

      Ja sposobni za dobrih deset.

     • Kućanova vesoljska postaja MIR

      Sposobni vzdrževati sistem 70 let! To ni mačji kašelj.

     • RATATA

      Kje pa, to pa res ni mačji kašelj(!), to je pasji smrkelj, strupen in smrtno nevaren!

     • Djuro Sumar

      Pri nas jih sedaj sploh ni, vi se jih pa še kar bojite.

     • RATATA

      Qrba si butl. A če so se preimenoval jih ni po tvoje?
      So pa uspeli, to pa! Prihvatizirat vse državno, nekdaj družbeno premoženje, prevzeti vse medije, šolstvo, policijo in sodstvo, odločevalske pozicije… to pa! Sposobni zelo, s svojo pokvarjenostjo.
      In,
      uspelo jim je totalno pohabiti folk. Kar poglej se.

    • Franc Šink

     Večina je nezadovljna. Tudi največjemu komunistu počasi postaja jasno.Pusti farje na miru.Boj se spreobrnjenih komunistov.

     • Djuro Sumar

      Najhujše barabe so farji vseh vrst. Muslimanov, ki bežijo v Evropo sploh ne obsojam, saj so jim njihovi farški vodje popolnoma zmešali pojme, kaj je dobro, pametno in kaj slabo. Podobno je s kristjani, le da je zahod pod močnim vplivom sekularizma, torej napredne levice. Če se farjem nebi uprli, bi bila situacija pri nas zelo podobna tisti na vzhodu.
      Predvsem pa bi med tema verskima skupnostima danes že divjala vojna.
      Je pa res, da so spreobrnjeni, izdajalski komunisti (pri nas zbrani v SDS) najhujše zlo.

    • Arabska pašteta

     Slovenceljni so najbolj zadovoljen narod, ko hodiš po njih. Takrat so še posebej srečni.

     Ker ste pijanci in požeruhi, vas bodo vaše punce kmalu zamenjale za gibčne, fleksibilne migrante, ki vsaj fukat znajo, za razliko od vas Desnuharji smrdljivi!

     • Steiermark

      smrdljiva balkansko islamska podgana…..si domišlja, da je dovolj dobra za Slovenke….. Nobena normalna in prava – avtohtona Slovenka, srednjeevropejka, takšnih podgan, kot si ti in tebi podobni, niti za čevlje čistit nebi uporabila, kajšele, da bi se lahko spolno izživljali nad njo….. sicer pa, saj imate kamele in koze, ki so, revice, ravno pravšnje za vas smrdljive in umazane kozjej…..bce….. Sicer pa, nehaj gobcat, poskusi se približati pravi Slovenki in doživel boš “preporod” z raztreščeno leščerbo….

   • Miran

    Tebe bi se morali osvoboditi, pička ti materna!

    • Steiermark

     gnili balkanski izmeček – prostak, tebi in podobnim, ni mesta tukaj, na tem portalu! S svojim prostaškim balkanskim izražanjem si pokazal, da spadaš edino med čudri budrije z balkana in med islamske pošasti!

    • karlina

     TEBE PA BLOKIRATI !!!!!

     • samotoje

      Teh sivih ne moreš blokirati, lahko pa ga stisneš kot pašteto. Na desni strani stisni črtico in bedaka ni več.

    • Steiermark

     Saj se me lahko, enostavno: čefurski smrad, izgini iz moje dežele Slovenije – v svojo otačbino, srbijo ali kamorkoli na balkan!

   • Arabska pašteta

    Bravo. Bravo. Bravo. Nesposobna policija spušča migrante naprej, ki bodo lahko kmalu nategovali vaše babe, ker vi slovenceljni ste itak ene navadne pijandure, ki se kmalu stegnete. Nesposobna golazen ste, rojeni za hlapce, ker niste sposobni upora. Crknite prasice!

    • Steiermark

     Arabska pašteta – verjetno svinjska, počakaj , da te “namažejo” in nabrišejo tvoji alahovci, česar pravgotovo neboš nikoli pozabil, odzadaj ti bodo pa naredili rezervno “postonjsko jamo”, satanov hlapec. Kjerkoli se pojaviš zasmradiš in onesnažiš okolje, drugega nis sposoben…… zato pašteta, počakaj da te prasci mohamedanski razmažejo, po uporabi – kot svinjski izmeček oz. gnoj!

    • karlina

     o, TI SVINJA, TI BOŠ ZMERJAL NAS-PRAVE SLOVENCE, FUJ , SMRAD OD SMRADA, FUJ !!!!!

   • karlina

    TOČNO-samo revolucija je PRAVI ODGOVOR !!!!!

 • Vrhovni sodnik

  Ne pozabit oba obtožiti za veleizdajo !

  • karlina

   katero vojsko-golo in boso , brez orožja, ni čudno ,da vsi levičarji, predvsem mesečni , vpijejo, da bi morali ven iz NATA in da hočejo ukiniti vojsko-BOJIJO SE NAS-DRŽAVLJANOV, DOMOLJUBOV, zakaj že, je že pred dvema letoma, izdajalski Cmerko-kupil vodni top za milijon evrov-očitno ne za migrante, ampak za nas

 • Ros

  Cerar, Erjavec, Kučan. Janković ipd. so navadni izdajalci. Čudno je, da jih novinarji sploh vabijo na pogovore in sprašujejo za mnenja, ko vsi vemo, da stalno lažejo. Še bolj čudno je, da jih ljudje volijo znova in znova. Jaz mislim, da je tako, ker se mali ljudje bojijo maščevanja komunistov, če jih ne volijo. Pravzaprav je volilce strah za svoja življenja in življenja njihovih najbližjih, za službe, lažnive obsodbe, da bi jih zadrogirali ali zastrupili, če ne kar umorili na grozovit način. Takšnih primerov je mnogo; premnogo. To pomeni, da so, zgoraj omenjeni, teroristi. Vsi, ki zaznate te pritiske, bi morali o tem obvestiti policijo, interpol, zvezo NATO in ambasade demokratičnih držav. Preden bo prepozno in bo škoda na vaših življenjih nepopravljiva.

  Če ponovno zmagajo, bodo kar oni sami uredili kazen za svoje volilce in za celotno Slovenijo. Pripeljali bodo migrante; kar sami bodo pripeljali naše okupatorje. V nobeni normalni družbi takšni ne bi nikoli več videli svobode. Ker ima v normalni družbi beseda pomen, ne obratno.

  • Soave

   Ker novinarji tudi lažejo, radi v goste vabijo lažnivce ! Da potrdijo njihove laži !

   • Djuro Sumar

    Tole je najbolj značilno za NOVA24TV in za Demokracijo.

    • Soave

     Oooooooo, potem pa le gledaš Novo24tv ??? Fino, no.
     Vendar, glede na tvojo trditev, zelo površno. Z levo roko in levo miselnostjo.

     • Djuro Sumar

      Ne gledam NOVA24TV, saj vse piše na tem portalu. Berem pa Reporter, ki je zadnje čase kar uravnotežen. Dober cajtung.

     • Soave

      Tudi jaz ga berem. Od začetka, ko so ukinili Mag.

 • Dragi moji, če je vse to res, kar beremo tule ….in, ko gledam te slike zgoraj, mi nehote pride spomin na Jezusovo zadnjo večerjo, ……na dogodek, ki se je zgodil v vrtu Getsemani pred več kot 2000 leti,…. ki mi vzbuja strah,…. na Juda, izdajalca.
  Ko je Gospod v vrtu Getsemani prejel izdajalski poljub od izdajalca Juda, ga je ogovoril z besedami, ki jih nikoli ne bi smeli pozabiti: »Prijatelj, s poljubom izdajaš Božjega Sina?«
  Ali ni moja draga Slovenija – moj narod zdajle tako nedolžen, kot je bil nedolžen naš Gospod, ko je bil s poljubom izdan v smrt ?
  Srčno upam in si želim, da vse to ne bi bilo res. :(

  • Soave

   + + + + +
   pozdravljena [email protected] Bolj malo se oglašaš. Upam, da si v redu, ne glede na to strašno situacijo v naši Dolini, kot pravi Peter.

  • Djuro Sumar

   Vse je božji načrt. Bog že ve zakaj ne mara slovenskih desničarjev.

   • Anton

    Ti ne verjameš v Boga, samo v smrt.

    • Djuro Sumar

     Verjamem v človeka in v njegovo dobroto.

   • Steiermark

    Kaj bi govoril o ljubezni Boga, do Slovencev in to eden izmeček oz. satanov ljubljenec! Kmalu boste predvsem, satanovi hlapci z jugokomunistično izdajalsko svojatvo, prišli “na svoje” – obračun vam bo pripravil lucifer!

    • Zgornji

     AMENNNNNNN !!! ! !!!

    • Djuro Sumar

     Ja, najbolj se pa bojim Luciferja. Ne me basat, si ga že kdaj videl.

   • Zgornji

    SAJ NAJPREJ BO PUSTIL DA SE LEVIČARJI MED SEBOJ POBIJEJO, NATO PA BO PUSIL DA PREOSTALI LEVUHARJI POCRKAJO OD BOLEZNI IN LAKOTE, KI SO SI JU SAMI PRIPRAVILI Z SVOJO ZLOBO !!! ! !!!

    • Djuro Sumar

     Si nor. Mi smo proti vsakemu nasilju.

     • Zgornji

      Če bi bilo to res, potem nebi bili za spuščanje nasilnih mohamedancev da posiljujejo in kradejo na naših tleh !!! ! !!! Takole pa se lepo izdajaš Kakšen Hinavski Zloben Lažnivec Žal Si !!! ! !!!

   • totex39

    A ti verjameš v boga, komunistična zloba!

    • karpelec

     On verjame v tistega boga, ki mu žepe polni.

    • Djuro Sumar

     Seveda ne. Sem 100% ateist. Boga ni. In seveda vse navlake ki spada zraven.

     • Steiermark

      Odgovori
      Dandanes je nekaj nazadnjaškega, če negiraš obstoj Boga, s tem samo dokazuješ, da si z IQ na ledu – O!Ti sii lahko ateist ali pedofila ali karkoli ti že paše, sojeno ti pa bo vseeno in ti boš najbrž dodeljen “črnemu kraljestvu” in svojemu gospodarju satanu….. Ti , kot veliko drugih, negira Boga, ker se zavedaš, da si podn od podna in kje je mesto takšnim……ampak “sodbi” se neboš mogel izogniti!

     • Tone

      Nikoli ni bilo in nikoli ne bo nazadnjaško zanikati izmišljotino.

     • Sarkazem

      Dokazane izmišljotine so vaše komunistične pravljice! Pojdi v Venezuelo pa boš lahko jedel izmišljotine!

     • Tone

      Nikoli ni bilo, pa tudi nikoli ne bo nekaj nazadnjaškega negirati obstoj izmišljotine.

     • Sarkazem

      Upam, da boš to lahko povedal musličem, ko nam bodo zavladali. Z mačeto ti bo šla glava preč!

   • pupa

    Ko, se bo začelo klanje bomo prišli vsi na vrsto, levi. desni, beli rdeči in črni. običajno nihče ne vpraša kriv? ni kriv?

    • Djuro Sumar

     Vse je v Božjih rokah. Baje on odloča o vsem, tudi o revščini, lakoti in smrti nedolžnih otrok.

     • Steiermark

      o revščini odločate vi, levuharji, ki vam ni nikoli “dovolj” – izkoriščate, ropate in ubijate! Tako kot je to počela svojat z rdečo zvezdo, od stalina in tita dalje! fuj, gnoj zagovedni!

 • Vrba

  V sovražnike ‘z oblakov
  rodú naj naš’ga treši gróm;
  prost, ko je bil očakov,
  naprej naj bo Slovencov dom;
  naj zdrobé njih roké
  si spone, ki jih še težé!

  Edinost, sreča, sprava
  k nam naj nazaj se vrnejo;
  otrók, kar ima Slava,
  vsi naj si v róke sežejo,
  de oblast
  in z njo čast,
  ko préd, spet naša boste last!

 • David

  Meni zgledata na sliki prav srecno zaljubljena.

  • Anton

   Mene zanima če se Juncker dobro lupčka?

   • Zgornji

    Ja, kot kup dreka .

    • karlina

     NI KAJ DODATI !!!!

 • Če pride JJ na oblast, se ga bo koruptivna drhal, ki je obobožala Slovensko državo in SLOVENSTVO, verjetno lotila na grdo. JJ se bo moral zaradi varnosti vozit v patri. Bankomat NLB ne bodo želeli izpustit iz rok, ker je verjetno nekaj gnilega v njih. Upam da JJ zmaga in to pravi moški. To kar je videt zgoraj na sliki, taki p*dri nam vodijo državo in to ni dobro za nas, ki smo pridni, delavni in si želimo mirno življenje.

  • karlina

   ČE EU NE BI VODIL PIJANI GEJ JUNKER, VERJETNO NE BI DOŽIVLJALI TO, KAR DOŽIVLJAMO. CMERKO=JUNKER.

 • VERRZIFIKATOR

  AGENCIJA MIRO

  Agencija »Miro, peace i bok«,
  dobro ki s Hrvaško sodeluje,
  krasne zopet nam načrte snuje,
  da poveča se turistov tok.

  Telefonično se dogovarja,
  z Zagrebom je noč in dan na vezi,
  vse kar sosed ji lahko natvezi,
  agencija sproti uprizarja.

  Neizrabljena je Kolpa reka,
  zlasti zdaj, ko sonce jo segreva,
  mogli več imeti bi od dneva,
  padla če še zadnja bi prepreka.

  Agencija »Miro, peace i bok«
  za turiste vse bolj se zavzema,
  pospešeno jih zato prevzema
  od sosedov, prav odprtih rok.

  Izrabiti vse kapacitete
  treba je za naglo nastanitev,
  za ugodnosti vseh dodelitev
  se sklicuje na afinitete.

  Agencija »Miro, peace i bok«
  trendovska je res do skrajne mere,
  in za nauk odprta nove vere,
  od turistov že prevzema slog.

  Ko topló sprejema vse po bratsko,
  dela res izvrstno si reklamo,
  v konkurenci vsi jo prepoznamo,
  slogan njen je: »Z mirom – šeriatsko.«

 • Franc Šink

  to je skoraj nemogoče da je resnično.

  • karlina

   PA JE ŠE KAKO ZELO, ZELO RESNIČNO, VERJEMI, poglej dogodke zadnje mesece-čisto vsakega migranta kar legalno spustijo v državo, vsakemu je naročeno s strani “humanitarnih” organizacij, da vpijejo-AZIL AZIL in to je to.

 • AlojzZ

  Meja se čuva tako, kot se pred par dnevi pokazali Izraelci, ko so pričeli streljati …

  Smo mi tega sposobni? Streljati ilegalne prebežnike preko meje? No, na lastne Slovence bi že streljali, to smo že pokazali.

  • Zora

   Če ti je ti streljanje tako všeč, ti svetujem da se preseliš v Izrael, ali pa kar v Sirijo.

   • Krtača 20

    Sej tud pol ne bo dojel zakaj ljudje bežijo.

 • Soave

  Samo majhen čivk. Nova ? Kar dolgo je trajalo, da ste tole končno tudi vi opazili. Že pred dnevi smo začeli pripenjati ta posnetek, veste ??
  Kaj pa o tistih avtobusih migrantov na slovenski meji. . . . .bo kaj ?

 • Novakec1

  Če je tole vsaj malo res se sloovcam obeta nova državljansko/medrasna krvava vojna, uvod v tretjo. Žal se bo edino tako vzpostavil red na Zemlji. Vse ostale demokratične bedarije so brez veze.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Žal.

  • karlina

   Če hočejo levičarji imeti vojno, jo bodo tudi doživeli, ampak hujšo, mnogo hujšo, kot leta 91, proti tujemu sovražniku !!!!!

 • totex39

  Sedaj je povsem jasno, da so komunisti veleizdajalci Slovenije in to so naredili na zelo barbarski način. Ostali režimski mediji, pa so o tem popolnoma tiho in s tem dokazujejo svojo pripadnost režimo, ki nam vlada.
  Ljudje sedaj bo pa potrebno takoj ukrepati, kajti v laži, ki nam jih trosijo ne verjamemo več.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

  • Djuro Sumar

   Le kaj boste ukrepali sirote uboge? Molili, da bi vam Bog pomagal, ampak očitno vas je zapustil.

  • karlina

   VEŠ KDO BO UKREPAL-LEVIČARSKI PLAČANCI NA PROTESTIH ,ZADNJEGA MAJA !!!!!!!!!!!!!!!!! PROTI JANEZU JANŠI IN SDS, JAVNO BILO POVEDANO NA POP TV !!!!

 • Edi Puc

  .. če je to RES, potem smo ga na-ebali

  • Djuro Sumar

   To je res toliko, kot je bilo res tisto, ko je NOVA povzela po Demokraciji novico, da so levičarji sklenili predvolilno koalicijo.
   Najebali bi le v primeru, da pride desnica na oblast.

   • Zgornji

    GLEDE NA NAJVEČJE PUFE KI NAM JIH JE NATOLKLA LEVICA V ZADNJIH LETIH, JE NAJVEČJE ZLO PRIŠLO SAMO OD LENIH LEVUHARJEV VOLUHARSKIH !!! ! !!!

    • Djuro Sumar

     Kakšno zlo pa kje vidiš. Jaz že 70 let živim srečno, sproščeno, kvalitetno, vendar skromno življenje. Nikdar mi ni ničesar manjkalo.

     • Zgornji

      Samo slep in omejen človek ne prepozna Zla na tem planetu . Ampak, če nekdo nekaj ne vidi , to še ne pomeni da tisto tudi ne obstaja .

 • domovina mili dom

  Komunisti Bruslju obljubili, da lahko obdržijo NLB , sprejmejo migrante v SLO.
  Torej Slovenci 1930€ x 10000 migrantov na mesec. Na leto je….
  Penzije, plače , sociala slovencev pa v kurc***.
  Na volitve, da nas komunisti ne spravijo h kolhozniškem kotlu.

  • Zgornji

   HJA, SAJ NAS ZAPUFAVAJO, ZATO DA NAS LAHKO ŠE UNIČUJEJO ZRAVEN !!! ! !!!

  • karlina

   domovina-50.000 na mesec

 • Jaka Sraka

  To ni presenečenje,.
  Na oblasti imamo izdajalce od 1945 do danes. Le nekaj let vmes smo poizkušali pošteno vladati

  • karlina

   TOČNO !!!!!!

 • Djuro Sumar

  Predvolilno desničarsko zavajanje svojih ovc, saj noben pameten človek takšnim bedarijam ne nasede. V članku ni niti enega samega dokaza, temveč le mišljenja slovenskih in hrvaških klerikalcev.
  Res se zelo trudite, da bi zmagali na volitvah, ampak zopet ne bo nič, ker nas je vedno več. Levičarjev namreč.

  • totex39

   To ni nobeno zavajanje, to je resnica, a ni dosti, da so vam komunisti oprali možgane, imate še oči zamegljene.

   • Djuro Sumar

    Resnica je, da si ti farška ovca.

    • Zgornji

     Ja, to je resnica, AAAMPAK, ŠE VEČJA RESNICA PA JE DA SI TI ŠE VEČJI ZLOBNI POKVARJENI HUDIČEVSKI SATANSKI IZRODEK NAJMRAČNEJŠEGA PEKLA !!! ! !!!

     • Djuro Sumar

      Saj veš, da za mene ni Boga, nebes in pekla.

     • Zgornji

      Če nekdo ne ve o nečem to še ne pomeni da tisto o čemer nima pojma dejansko ne obstaja . In po kaj si pravzaprav sploh prišel na ta planet ??

  • kalavnik

   Djuro, prvi bos na listi za odstrel. Povej tocno kje in kdaj se dobiva. Zmrcvaril te bom na licu mesta kot scurka.

   • Krtača 20

    No pa je padla spet ena lepa grožnja. Pa kdo kurba desnuharska te je spustu z jame ven. Marš nazaj. Levo krug šc!

    • Mojca pokraculja

     Hahaha a ti je le prišlo do živega. Daj še malo pošiljaj vse okoli sebe v jamo ! Se ti cedijo sline . Veš kako ti bo lažje, tako kot povojnim morilcem. Vse v imenu režima.

    • kalavnik

     Vas levuharje je potrebno sterminirati, ker dokler boste brcali, bodo vsi ostali jebali jeza. Ne gre drugace, na zalost se bo potrebno posluziti vasih fasistokomunisticnih metod od 45 dalje. Zaceli ste vi in sami boste grobarji vasega izprijenega razmisljanja.

     • Djuro Sumar

      Saj še enega protestnega shoda ne znate organizirati, pa bi se nekaj pretepali. Sirotinja uboga.

     • karlina

      Začeli so s krvjo, končali bodo krvavo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • šmentanamuha

    To ni potrebno. Ne pusti se sprovocirati. Ne bodi kot Svetlana.

   • Djuro Sumar

    Ni problema, pridi v Radeče, tam me vsi poznajo.

  • samos

   Vedno več vas je takih, ki imate dve levi

  • rabbit

   Dokaz je včeraj dopoldne ljubjanska tržnica horde 50 osebkov teh kvazi revežev in kvazi beguncev vsi oblečeni v prestižne znamke oblačil in v rokah moderni mobilni telefoni.

   • wert

    Ja….. in to se dogaja pred našimi očmi in “sirene nič ne tulijo”….

   • Djuro Sumar

    Dobra novica. Torej v Sloveniji ostajajo samo dobro situirani oblečeni po evropski modi in z dobrimi telefoni.

  • šmentanamuha

   Bolj star, bolj nor ..

  • kalavnik

   Prav imas. Utapljali se boste v lastnem dreku, ker normaliteta ze mnozicno zapusca Slovenijo. Ostali boste levicarji in begunci. Koga boste potem ropali? Oni vas, ali vi njih? Islam vam bo ustvaril muslimanski podalpski raj pred katerim niti lubadarji ne bodo varni. A se ti sploh cesa zavedas in ali imas ze tako terminalno sjebane mozgane, da nisi sposoben lociti macka od krokodila?
   Daj malo pomisli, vklopi gumb analiticnega razmisljanja, ali ti je iracionalno sovrastvo do Janse ze cisto zameglilo um?

 • Ryuk

  Dvakratna izdaja Slovencev. Neprodaja mafijske nlb in sprejem ilegalnih migrantov.

  • Anton

   seveda prvič kot prvič je bila izdaja, ne samo izdaja, VELEIZDAJA, glede arbitraže, že tam so nas prodali naši politikantje, drugič, nič manjša, v bistvu še hujša izdaja oz VELEIZDAJA , kar se bo v prihodnje izkazalo, pa gre v primeru migrantov, pa še nekaj to niso migrante to so alahovi vojaki, ki prihajajo iz območja islama s ciljem islamizirat Evropo. kdor do tega spoznanja še ni prišel, BOG mu pomagaj.

   sarkazem press

   • karlina

    podpis

  • karlina

   SLOVENIJO JE KUČAN IZDAL JLA, ŽE LETA 1991 !!!!!!

 • mojadezela

  Treba se bo oborožit!! ! Prihaja drhal ki bo ostala pri nas.

  • antimur

   Pa ne samo zaradi muslimanskih vsiljivcev, ampak tudi in predvsem zaradi naše rdeče golazni, ki nas je okupirala in nas duši in ropa.

   • karlina

    točno

  • Zgornji

   Ja, jaz že nabavljam , a na srečo samo Manj nasilne oblike Učinkovitega orožja.

 • kalavnik

  Takole gre. Dragi Slovenci in Slovenke, vrag je vzel salo. Edina varianta je, da se zgodi isti scenarij kot po 45 vendar v obratnem smislu. Torej, cakati ne smemo vec. Individualno moramo ukrepati. Vsak komunist steje….

  • šmentanamuha

   Počasi počasi, potrpežljivost je umetnost tudi v vojni. Saj smo že v vojni, mar ne?

   • karlina

    Kot jasno kaže-SMO !!!!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Zora

  SDS leta 2008 ni prodala NLB Belgicem. Zakaj že? Ta stranka je nekaj najbolj lažnivega kar obstaja v Sloveniji, zato vsi na volitve in volit katerokoli drugo razumno stranko. Stranka ki poseduje, medij kot je nora24 in širi takšne laži in primitivizem, ter se obenem ob tem iz tega še nezakonito financira ne sme prevzeti vodstva Slovenije. Je pa odraz mentalnega in čustvenega nivoja številnih Slovencev, kar lahko vidimo tudi v primitivnih in žaljivih komentarjev, ki kažejo tudi njihovo razgledanost in izobraženost.

  • Zgornji

   In katero stranko ti predlagaš voliti ??

  • rabbit

   Zakaj vlada Janeza Janše ni prodala NLB zaradi nasprotovanja KARLA ERJAVCA IN SLOVENSKE LJUDSKE STRANKE. Pa tudi Belgijci jo niso hoteli kupiti ker so trddili da so že dali denar TONETU ROPU za še preostali delež NLB.

   • karlina

    Sedaj mi je vse še kako zelo, zelo kristalno jasno, zakaj se na volilnih soočenjih Kahlar tako grdo obnaša do Janeza Janše in ga javno zmerja-boji se,da bi ta resnica prišla na dan, kako je izdal, skupaj s Cmerkotom, po ukazu Kučana-SLOVENIJO IN SLOVENCE !!!!!!

  • šmentanamuha

   In katere so te rane stranke? Tiste, ki bodo komaj dosegle prag ali pa sploh ne. Znamte puško dok sitem pištolj bila. So te rekrutirali, da nam prodajaš bučke tukile?

  • mginko

   ” Je pa odraz mentalnega in čustvenega nivoja številnih Slovencev ”
   O tvoji komunistični mentalnosti se vidi iz tvojega skrapucala v tem komentarju. Žal, tudi take kot si ti mora prenašati Zemlja.

  • macon

   Zaradi Desus in SLS v vladi. SDS ni nikoli sama premogla izvršne moči, vedno se je morala pogajat z levičarji.

   • Zora

    A ni to enak izgovor kot ga zdaj upotavljajo vladne stranke? Od kdaj je sls leva stranka? Mnogi Slovenci se bodo morali naučiti razločiti kaj pomeni sredina in kaj pomeni skrajnost. Ja v demokraciji se je treba vedno pogajat, vedno sodelovat z drugimi in seveda s svojimi dejanji usmerjati stvari v dobro smer. Na napakah se učimo. Slovenija je mlada demokracija, še kar nekaj časa bo preteklo, da se bodo znali konstruktivno pogovarjati in bodo sposobni brez demoniziranja izločati slabe prakse. To kar pa dela ta medij in velikokrat tudi sds ni ta smer o kateri govorim. Glejte njihova sedanja dejanja. Z njihovo izvolitvijo se nam spet obeta obdobje polno notranjih ideoloških bojev in nestabilnosti države. SDS je zame skrajna desna stranka- ne glede kaj govorijo, glejte njihove metode in njihova dejanja.

    • macon

     SLS so bili od vedno kmečki komunajzarji. Tvoja predstava o skrajnosti je zgrešena, ker skrajneži vedno pozivajo k nasilju. Pozivanje k zakonitosti, obravnavi bančnih velekriminalcev, ni pozivanje k nasilju razen za seveda te kriminalce.

     Nasprotno so skrajneži levica, ki pozivajo k zaplembam kapitala – lastnine, kar je bilo vedno povezano s fizičnim nasiljem nad ljudmi.

     Vaše predstave in kričanje, da je SDS skrajna, bo čez čas, ko bomo zaradi kriminala levih večinoma stagnirali, privedla do ustanovitve resnične skrajne desnice, ki pa se z vami sploh ne bo pogovarjala. Obupanci, ki jim bodo levi uničili življenja, bodo lomili kosti. A bi to radi, potem, ko bodo migranti, ki jih levi utegnejo hitro naseliti v tisočih, oslabili varnostni sistem?

     • Zora

      Vaše zmerjanje vsakogar in vsepovprek z komunajzarji, fašisti….vas gotovo ne bo pripeljalo v pozicijo sestave vlade. Midva pa tudi v tej debati verjetno ne bova prišla skupaj. Scenarij ki ga napovedujete in ga hočete vsiliti drugim se tudi ne bo zgodil, ker je v Sloveniji preveč razumnih in naprednih ljudi, ki znajo reševati probleme po demokratični in pravni poti. Slovenija je do sedaj uspešno reševala problem migrantov in beguncev, konec koncev se tudi leve stranke pritožujejo, da je preveč stroga. Tudi gospodarstveniki vedno bolje obvladujejo svoj posel, mislim da jim bodo v naslednjih 10h letih sledili tudi politiki. Tale članek pa je čista laž.

     • macon

      Oh, kar sanjajte, da se bo družba, kjer mirno pokradejo milijarde Eurov, ki predstavljajo velik del ustvarjenega, kar mirno izvlekla v rast in razvoj. Ta občutek, da je vse v redu, vam ustvarjajo levi mediji, ki drugače za vsako figo kričijo o skrajnežih SDS, nestrpnosti in fašizmu. Slovenija je leva režimska država, ki je ob “vstajah” prešla v fazo odkrite zlorabe vseh sistemov in v levo samopašnost, ki se samo krožno zaostruje in stopnjuje. Od držav samodržcev nas ločuje samo pomanjkanje avtoritarne figure na vrhu, ampak z Jankovićem nismo daleč niti od tega.

      Vi vsi se bote še brihtali, le sanjajte, da smo razvita družba in da imamo manjše probleme. Konec koncev boste vse občutili v vaših denarnicah. Pameti vam nihče ne more dati, če sami ne morete razmišljati. Tale globalna konjunktura je predah, ki se bo kmalu končal, potem bo trdo treznjenje.

  • Schemva Miro

   In katera stranka je po tvojem razumna?

 • Krtača 20

  Kaj si mislijo Avstrijci, ko njihovo domovino dnevno okupira prek 20000 Slovencev?

  • Zgornji

   DA SO ŠE VEDNO NEPRIMERNO BOLJŠI LJUDJE KOT PA TE MOHAMEDANSKE ZVERI !!! ! !!!

  • domovina mili dom

   Poglejte, kaj delajo komunisti s svojim narodom..

  • if

   “Da je Krtača 20 mona”, je rekel kleni primorski moški.

  • macon

   Pridejo delat, ne pa cuzat podpore, stat na vogalih, krast in nadlegovat Avstrijce.

   Ti si pa tipična žrtev Fritzlove kleti, 99% tvojih zapisov je sramota.

  • tohuvabohu

   Haaaahahaha, vidim, da obvladaš, krota mala. Slovenci se vsak dan vračajo. Ko pridejo musliči, se jih ne znebiš več.

 • Kučko pod pručko

  Edina rešitev za Slovenijo bo visoka zmaga SDS

  Zadnje čase se v medijih in na predvolilnih soočenjih iz ust levakov pojavljata dve trditvi, ki naj bi zaradi strahu pred zmago SDS pomembno vplivali na volitve. Prva je, da zelo pogosto uporabljajo pojem skrajna desnica druga pa, da SDS zastrašuje ljudi.

  Če je kdo skrajni, je to levica. Kje so videli, da obritoglavi desničarji paradirajo naokoli s svastikami? Pogosto pa na raznih shodih vidimo zamaskirane mladce, tudi z orožjem v roki in šope zastav z rdečo zvezdo, ki je simbol množičnega pobijanja ljudi, ki se ne strinjajo z njimi. Tudi napovedano izzivanje Makarovičke in zaslombe, ki ji jo daje župal Opanković, ni nič drugega, kot znak skrajne levice. In če k vsemu štejemo še Veleizdajalca, prisotnega na takih shodih, je slika o skrajnosti popolna.

  Ko levi mediji in politiki očitajo SDS-u zastraševanje ljudi, pa si zabijajo žeblje v svojo krsto. Volivci spoznavajo, v kakšno katastrofo jih vodi leva politika, ki kar srka migrante v našo državo. Spoznavajo tudi, da je rešitev za Slovenijo le visoka volilna zmaga stranke SDS in Janše.

  SDS bo zavarovala Slovenijo in to drži kot pribito!!!

  • Jaka Sraka

   In zmagali bomo, verjemi…

   • karlina

    To že, ampak , ali bo lahko Janša sam sestavil vlado ?????

  • karlina

   točno, NAPOVEDUJEJO TUDI PROTESTE, ZADNJEGA MAJA, PROTI SDS, TO JE ŽE BILO JAVNO NA TELEVIZIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • von Rhein

  Srečanje predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja in premierja Mira Cerarja.
  ———–
  Brežnjev in Honecker. Wer ist wer?

 • Kučko pod pručko

  Kučan, Cerar, Erjavec – trije veleizdajalci slovenskega naroda

  S to vestjo, v katero pa zaradi velike pokvarjenosti levakov in njihovega sovraštva do lastne domovine ne dvomim niti malo, sta se na najbolj sramotnem mestu poleg veleizsdajalca slovenskega naroda Milana Kučana znašla še dva.

  Zapomnimo si, kar se sedaj dogaja, je VELEIZDAJA, zato sta poleg Kučana veleizdajalca tudi Miro Cerar in Karl Erjavec.

  Volimo SDS in Janšo in rešimo Slovenijo. Potem pa naj pošlihtajo sodstvo, vse tri ovadijo za veleizdajo in jih do konca življenja strpajo v zapor. Srečo imajo, da živimo v 21. stoletju, ker bi jih v drugih časih in drugje takoj postavili pred strelski vod!!!

 • Tweety Bird

  Hrvaški mediji? A spet podpirate ustaše? Kje bo koncert Thompsona? Pridem…z rdečo zvezdo :)

  • Zgornji

   WE DON’T NEED SOME SHITTY BIRD !!! ! !!!

 • Špela Novak

  Naj zapišem samo nekaj, kdor bo po taki veleizdaji SLovenije volil SMC, Šarca, SD, Levico ali Desus naj bo preklet in naj bo prekleta vsa njegova rodbina za vse večne čase!

  • šmentanamuha

   Tako je, Špela Novak.

  • karlina

   SE ŠE KAKO ZELO, ZELO STRINJAM S TABO +10 !!!!!!!!!!!!!!!!

 • šmentanamuha

  To je torej rezultat famoznega sestanka v Bruslju med Cerarjem, Junkerom in Plenkovićem.

  • karlina

   točno

 • šmentanamuha

  Kaj torej predlagate dragi sodržavljani, da storimo s takim izdajalskim premierjem?

  • Peter

   Še enkrat ga izvolimo, no.

   • karpelec

    Toliko nas ima za nore, da to tudi pričakuje.

    • wert

     Ga bo Mojca zaposlila, da ji bo za kurirja. Ji bo prinašal in odnašal pošto, pisarno pometal, dimnik ometal in podobne reči, hi, hi, hi

   • šmentanamuha

    Imaš smisel za črni humor. Like B-)

    • Peter

     Ja, sarkazem, kaj nam pa drugega ostane. Sploh če pomisliš, da bo res SMC dobil tam okoli 20% glasov, no.

   • if

    AU!

  • Zgornji

   NA GOLI OTOK Z NJIM !!! ! !!!

  • domovina mili dom

   Na zavod za zaposlovanje. Prepoved službe v JU/JS.

 • antimur

  Za takšno veleizdajo lahko vsak pošten in domoljuben Slovenec onemogoči ta dva izdajalska prasca, kajti to je direktno rušenje domovine, da jo ne samo lahko, ampak moramo braniti, nam veleva Ustava RS. Mi našo ustavo spoštujemo in upoštevamo, za razliko od levaških gnojev, ki jo teptajo, cefrajo in se iz nje celo norčujejo. Torej lop po Kučanu, Cerarju, Erjavcu ter ostalimi izdajalci in antislovenci.

  • karpelec

   Ja , tako, da nikoli ne bi več stopili pred oči Slovencev.

  • karlina

   TOČNO-vse to se nam ne bi dogajalo, če bi takoj, po letu 91, takoj, ko je bilo konec vojne-ZA VSE VEČNE ČASE ZAPRLI GLAVNEGA IZDAJALCA SLOVENIJE IN SLOVENCEV-KUČANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • šmentanamuha

  Mislim, da je povsem jasno, zakaj MORAMO izvoliti desnico. Praktično nimamo več časa. Zadevo lahko zaustavi samo močna stranka z močno koalicijsko podporo. V tem kontekstu vidim kot NUJNO zmago SDS s čim višjim odstotkom, to je vsaj 40% ali najbolje 51%. Dobrodošel v koaliciji bi bil tudi Požar. Čeprav imam rada Zedinjeno Slovenijo, se mi zdi, da niso najbolj naklonjeni dogovorom, ampak hočejo ponekod tudi z glavo skozi zid, zato jih ne vidim v koaliciji. NSi, Jelinčič? Mogoče za dvotretjinsko vlado.

 • šmentanamuha

  Kdo bo to vprašanje izpostavil na predvolilnem soočenju?

  • Zgornji

   Katero vprašanje ? A kdo je odgovoren za te hinavske barabije NLB bande in cmerkotovo zlobo ???

  • karlina

   Srčno upam, da gospod Janša,res srčno upam in takrat hočem videti Cmerkotov obraz.

 • sprehajalec

  50.000 migrantov slovenski represivni ogani nimajo niti šans obvladati. Skupaj 10.000 vojakov in policistov.

  Ko se bo začelo plenjenje po hišah, posiljevanje in se bodo usuli klici na 112 za pomoč, bodo linije zasedene. Odzivniki pa bodo javljali, “ste 23 v čakalni vrsti, ste 35 v čakalni vrsti itd….”. Pomoči ne bo.

  Kdor se zanaša na moč represivnih organov, se bridko moti.

  • Zgornji

   NE, TEMVEČ SE BODO ODZIVNIKI JAVLJALI : STE 97 V ČAKALNI VRSTI, … STE 98 V ČAKALNI VRSTI, … STE 99 V ČAKALNI VRSTI … STE TUUUUUUU ————– 000
   ……. OVER – GAME OVER .

  • karlina

   TOČNO+ 10 !!!! Veš kaj je pa skregano z vsako zdravo kmečko pametjo-zadnjega maja bodo protestirali levičarski plačanci , proti JANŠI IN SDS, MORALI PA BI ITI NA CESTO, PRAVZAPRAV-MI, SLOVENCI, PRAVI DOMOLJUBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Tone

    Očitno “levičarski plačanci” bolj ljubijo Slovenijo, kot “pravi domoljubi”.

  • Tone

   To se pa bere kot razodetje apostola Janeza.

   Ne se bat, policiji in vojski ne bo treba nikogar braniti pred migranti, bo pa treba braniti migrante pred vami, zmešanci, da jih ne boste pričeli klati.

   • sprehajalec

    Verjemi, da so bolj vajeni noža od povprečnega Slovenca. Ki ima dokazano uspešne bojne zmage le nad zvezanimi drugimi Slovenci….

    In predvsem nimajo kaj izgubiti. Duhovni borci so vedno v prednosti pred tistimi, ki Boga nimajo….

 • Zgornji

  SAJ SEM VEDEL DA JE CMERKO HINAVEC, AMPAK, DA JE PA TAKOOOOOOO HINAVSKI ZLOBNEŽ, TO SI PA NISEM PREDSTAVLJAL !!! ! !!!

  • karlina

   O, jaz pa-kalimero uboga strica iz Murgelj !!!!!!

 • Ciro

  Ne pozabit, veleizdajalec Cerar deluje po navodilih veleizdajalca Kučana.

  • karlina

   TOČNO-ZAPOMNITE SI TO-NAJVEČJI IZDAJALEC SLOVENIJE IN NAJHUJŠE ZLO JE -MURGELJSKI PALČEK, POTEM PA VSI ZA NJIM !!!!!!

 • Lisjak

  Generalni direktor ZN Agencije za migracije William Lacy Swing je dejal:”Migracije niso samo neizogibne,ampak tudi potrebne”.
  Kuha se,kuha!!!

  • učko

   Boš pol pa ti “odmigriral” u pičku mater, pa bo !

 • Miran

  Teorija zarote uuuuuuuuu. Naslednjič bomo slišali da Kučan gradi vesoljsko bazo na temni strani meseca in tam kuje svoje zlobne načrte.

 • Glede ne-prodaje NLB je še ena veleizdaja. Ta vlada je zato, da bi preprečila prodajo NLB je namenoma šla v plačilo odškodnin hr. varčevalcem, da bi naredila banko popolnoma nezanimivo za potencialne kupce. Saj kdo pa bi šel kupit banko, ki ji za vratom visijo enormne odškodnine in verjetno še kakšen ‘okostnjak iz omare’ …
  Skratka, raje delajo banki nepotreben strošek in verjetno tudi izgubo, kar bo enkrat prihodnje spet bremenilo nas davkoplačevalce, kot pa da bi jo prodali …

  • Djuro Sumar

   Pamet je boljš kot žamet. Tega se levičarji zavedamo.

 • učko

  Cerar ima torej dvojni profit od teh migrantov. Med drugim bojo oni tudi “hvaležna” volilna baza” !!!!

 • jimbo

  #fakenews. Novinarka sprašuje ˝Whats your next destination?˝, valda da nasledna destinacija je iz Hrvaške v Slovenijo, ampak posnetek takoj prekinejo, ker migrantom ni ciljna država Slovenija ampak Nemčija, Tipično zavajanje kot vedno.
  Na uradni strani ministrstva za notranje zadeve je v aprilu 2018 bilo število prosilcev za mednarodno zaščito 274. Številka 50000 je spet izmišljena.

  • komar marko

   A ti ločiš hruške od jabolk? A si še včerajšnji od veselice?

  • rabbit

   Oglej si oddajo Luke Svetine iz Velike Kladuše, ko ilegalni migrant pravi, da je končni cilj Slovenija, kjer bo dobil AZIL, HIŠO IN ŽENO.

   • centurion

    Pa METEK TUT.

  • centurion
   • jimbo

    ko zmanjka argumentov je težko držati nivo komuniciranja ane ? ;)

  • karlina

   itak, če verjameš levim lažnjivcem, potem pa kar

 • Tweety Bird

  Nova24tv spet zagovarja ustaše!?!?… Kaj zdaj domobrančki…a gliha vkup štriha? :)

  • komar marko

   če primerjaš z RDEČKOTi so ti prave perle. Rdečkoti so še 88 imeli LAGERJE in tam okoli 56 ševedno ČAROVNIŠKE PROCESE ! KAPIŠ!

  • centurion
  • sloven

   Bedaki ste s temi levimi, desnimi, komunisti in ostalimi traparijami, to z migranti vdori tujih hord je realnost in ce ne boste enotni vas bodo povozili, morda si kaj drugega niti ne zasluzite ce ne vidite groznje in da je v slogi moc,
   dragi rojaki za kreg in delitve bo se dovolj casa zdaj je cas za obrambo domovine.

 • Hun

  Jansari ns je Hrvatom ze zdavnaj prodal

 • komar marko

  Berm v LAŽNJIVCU. Cmerko toči solzice solze in prosi, da bi še naprej VLADAL.

 • Kučko pod pručko

  VELEIZDAJALCI SLOVENIJE

  Kučan, Cerar, Erjavec

  • totex39

   Pozabil si na Židana z svojimi privrženci.

  • karlina

   TOČNO, skupaj s F21 IN SVOJIMI POTOMCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Slovenka

   Če zasučeš vrstni red: Cerar, Erjavec, Kučan, dobiš strah vzbujajočo besedo CEK, drobno bitjece, ki pije kri in povzroča boreliozo in meningitis. CEK-a se moramo znebiti, drugače je Slovenija pogubljena.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Tone

  Predvolilni pamflet.

  • rabbit

   Ko te bo ta predvolilni pamflet okradel, ko te bo sredi Ljubljane vrgel v zrak, ko ti bo nastavil nož na tvoj gobec , ti posilil ženo ali hčerko, ko te bo ubil upa, da boš še vedno tulil to je pamflet.

   • Tone

    Za enkrat nič ne kaže na to.

    • rabbit

     Ko bo pa ne jokaj včeraj videla na lastne oči te ; uboge begunce;.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Djuro Sumar

    Zanimivo. Nisem še videl niti enega migranta, vsak dan pa berem o zločinih, katere izvršijo Slovenci.

  • wert
  • sprehajalec

   Realnost Tone. vsak dan kapljajo, kot pipa ki spušča. tak, tak, tak. Odtok pa je zamašen. Vprašanje mesecev, let….

   Podelitev azila je tukaj ireleventna. 2x zapečeni mladci bodo harali po Sloveniji z azilom ali brez. …

   • Tone

    Vem, da kapljajo, pa tudi od njih kaplja. Članek je pa kljub temu pamflet, saj se ve, kdo nas lahko reši.

    • sprehajalec

     kaj kaplja od njih je meni neznanka, morda subvencije iz EU skladov slovenskim levičarjem.

     Nevarnost, da se Slovenija napolni je objektivna in grozeča. Praksa Avstrije nam pove, da se jih ne da deportirati, azil gor ali dol. Afganistanec, Drogenboss, ki so ga včeraj aretirali je z dilanjem po Avstriji zaslužil 4,8 milijončka, poleg tega pa je imel še socialno pomoč od avstrijske države. Kljub zavrnjenemu azilu…..

  • centurion
   • Tone

    Čestitam, bogat besedni zaklad imaš.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Marjan

  Naveza Janša-Snežič(pranje denarja). Zakaj takega članka ne napišete. Dejte kakšen resničen članek, bo prava osvežitev, glede na to da je 99% člankov lažnjivih.

  hahahahahah

 • wert
 • Anton

  pa še tole, migrante Bruseljska elita z Merclovo na čelu vabi v Evropo, brez kakršnihkoli ipotreb po zpolnjevanju najosnovnejših Evropskih predpisov, od nas Evropejcev, pa se dogaja tole:

  GDPR: Veljati je začela večja zaščita osebnih podatkov državljanov EU-ja

  kar pomeni nič drugega kot z drugimi besedami

  – večji nadzor, posledično se lahko nadejamo celo cenzure nad internetom, skrtka jebal nas bodo za vsako “vejico” posebej
  – birokrati so dobili stem spet nekaj da počno, da se jim riti ne bodo preveč zamastile od samega hudega dela, revčki bogi oz nekdo/nekateri so stem projektom zaslužili

  sarkazem press

  • karlina

   AHA, TO JE TO.

 • Hun

  Ivan Šokić i njegove šok terapije

  • Schemva Miro

   Ti si potreben šok terapije z elektriko,kakšnih 20 000 voltov,pa še to je vprašanje,če bi ti pomagalo,gnoj usmrajeni.

   • Hun

    jansistek ne jokcat

   • moon

    Taki huni rabijo samo uporabo metod njihovega enonozca..

  • sprehajalec

   Ivana loči od Šokićev 1000 let Habsburške kulture…

 • Kri Za

  Je tista slika zgoraj, kjer sta se Cmero in Drunker tako toplo zalizala mogoče posnetek iz Parade Ponosa?

 • Osti jarej

  ….še malo,pa se bomo lahko pridružili kolonam……

  • sprehajalec

   Še tako starih kot ti, se lotijo….. kar v kolono z njimi.

   • Osti jarej

    ……verjamem….ker lepše zgledam,kot tvoja

    • sprehajalec

     Ha, ha. Levičarke so grde, z dioptrijo in špegli kot dno od pirovske flaše. Od študiranja komunističnega manifesta.

     • karlina

      Ja, zato si pa želijo pohotnih žrebcev iz Vzhoda, ker jih nihče drug niti ne povoha.

 • macon

  Po Kalimirovo bo to napredek, ker bodo Slovenci dobili službe za minimalec v novih domovih za migrante. Treba bo čistiti za njimi in jim streči, ker musliman se ne pritakne gospodinjskih opravil. Njemu strežejo ženske ali pa po novem debilni Evropejci.

  Ja, pa rit bo tudi treba ponudit, ko si bo migrant zaželel. Kdor bo proti temu “humanizmu”, bo rasist in fašist.
  S takimi pa vemo, kako se dela, a nje?

  • karlina

   No, na to pa jaz, kot ženska ne bom NIKOLI IN NIKDAR PRISTALA, rajši umrem.

 • zaton

  Zamenjati je potrebno tudi politike v Bruslju z Junckerjem na čelu. Ti podpirajo migracije.

  • Tone

   Nič bat, to bo zrihtal JJ, ko zmaga na volitvah.

  • karlina

   ITAK, ampak Cmerko-pijanec Junker se imata pa očitno zelo , zelo rada, predvsem glede njunih dotikanj, poljubov, itd.

 • Roman

  Niso pomembni komentarji spodaj,pomembno je ali je to res?
  Se sploh zavedate,zavedamo,kaj to pomeni?

  • wert

   V kaj dvomiš ? V komentarje, ali v verodostojnost članka ?

   • Roman

    Članka,ne!

  • Igor Kavalar

   Človek, ki je protizakonito spustil v državo 500.000 ljudi nima nobene kredibilnosti več!

   • karlina

    TOČNO, mimogrede, Cmerko se je kar lepo že izdajal na soočenjih, ko je bilo govora o migracijah in varnosti države, je postal tako živčen in začel je pljuvati po Grimsu, SDS, samo, da se ne bi odkrila resnica. Pri čisto vsakem soočenju do sedaj sem ga gledala in se spraševala, kaj za vraga nam prikriva, da se ob temi-migracije, tako razburja.

  • centurion

   Maš prav.
   To je samo vrh ledene gore, žal.
   Slovenci, orožje v roke!!!

  • karlina

   ROMAN, če vprašaš mene, je vse to še kako zelo, zelo res, na našo žalost. Sam dobro veš, da smo se domoljubni SLOVENCI tukaj na forumih spraševali, zakaj za vraga, naši levičarji spustijo v državo vsakega migranta in to ne ilegalno, pač pa legalno-TUKAJ JE ODGOVOR !!!!!! Si mogoče dvomil v izdajalca Kučana, kot leta 91 ???? Kar se tiče pa zavedanja-ljubi Bog, samo on ve, kaj se nam bo groznega dogajalo ,če sama pomislim, me zmrazi srh .

 • Osti jarej

  ….vaša nekdanja prijateljica angela hitler jih je povabila….njej se prav lepo zahvalite…..

  • resnicaboli

   Res jih je povabila samo ti ne poznaš kako je v Nemčiji. Nemci imajo v zakonu da se mora pomagati beguncem to pa so posledice druge svetovne vojne in Hitlerja je pa res da je Merklova šla predaleč.

   • Osti jarej

    …to niso begunci…..je pa to agenda NWO,ki ji hitlerjevka sledi do pikice….

  • centurion

   Kurba štabna, dvigni rep, da te kak bulmastif spet.
   Prasica rdeča!

   • Osti jarej

    …nekega lepega dne ti bo kakšna štabna kurba gobec razčesnila….sicer pa…..pustimo gamad belo,naj sama pocrka…pa fejst naj se matra

 • Osti jarej

  …grdi pijanec sploh nima nobenega okusa…….kušuje se z vsakim……me zanima,če jih tudi naskoči

  • centurion

   KERI JE GRD IN KERI JE PIJANEC?
   NORA PA VEM, STA OBA!

 • radames

  Ja. Recimo, da je to res. In kaj dela naša desna opozicija???? Se strinja? Protestira?

 • xtc

  Dejstvo je ,da EU razpada.Upam ,da desna vlada,ko pruide zadeve poniči in iozžene pritepence nazaj na Hrvaško.
  Nekaj pa je jasno,ki se obooji politični debili ne zavedajo,da teh 50 tisoč bo ostalo v SLO na HR pa prišlo novih sto kaj tedaj.?
  Seveda je Cerar počenil-dejansko pa Cerar nima več dajati nikakršnih obljub saj ni več predsednik vlade le še vd.
  Nadalje,seveda so poćenilo pred Hrčki saj so le ti zagrozili s filanjem pritepencev v SLO vikende,kar bi izzvalo revolt med Slovenceljni,zato so jih raje spustili v Slovenijo na prag doma-tukaj se vidi Slovenceljska abotnost,Definitivno pabodo slovenski vikendi na hrvaškem sleje kot preje polni te bande le ,da jih bomo imeli še tukaj.
  Hrčki se ne zavedajo posledic,saj bodo prihajali novi in novi,kaj to pomeni za njihov turizem pa lahko le ugibate Adriatika ne bo več,vikendi iuzropani uničeni,požgani,napadi z orožjem,množična posilstva po plažah in ulicah,nadlegovanja,obračuni,ropi še posebej ko bodo ugotovili ,da ne morejo nikamor.Definitivno pa je jasno ,da je razpad EU le še vprašanje časa in ga EU birokrati NE morejo preprečiti

  • McBobo

   3.6. letos je zadnja priložnost, da izvolimo SDS in da se priključimo Višegrajcem. Tokrat je Orban še prišel z veseljem pozdravit v Slovenijo. Čez 4 leta, če zmagajo komunisti in nas preplavijo inženirji, nas tudi povohali Višegrajci ne bodo več, tako kot zahodno EU ne. Marsikdo se sploh še ne zaveda resnosti položaja v Sloveniji, ker dejansko smradi še niso preplavili Slovenije, tako kot druge zahodne države. Ko in če bodo, bomo postali smetišče te golazni.

   Torej dragi sodržavljani Slovenci, tokrat je zadnji popravni izpit, naslednjega ne bo. Naslednji izpit je po vojni, ki se bo odvijala tudi na slovenskih tleh.

   • karlina

    Ampak rada bi dobila odgovor, očitno bo gospod Janša, oz. SDS zmagala na volitvah, ampak kako naj on sam sestavi vlado, če so se vsi levičarji skupaj povezali in mu obrnili hrbet, imam občutek, da bo tudi Tonin klonil in se jim pridružil-TOREJ BO ZMAGA PIROVA ???

  • karlina

   TOČNO, samo komunistične vile, ki so jih začeli graditi takoj po letu 45, so razlog vsega, nikoli in nikdar jih ne želijo pustiti Hrvatom, ampak vse ima svojo ceno-arbitraža, migranti. Mimogrede, ne bo se ustavilo pri številki 50.000, ampak bodo Hrvati mirno pošiljali v Slovenijo VSE MIGRANTE, saj jim nihče nič ne more, ali jim lahko kdo -ne more !!!!!!! Kaj je že izjavil pijanec Hanžek-da Slovenija lahko sprejme 200.000 teh zveri, očitno se mu bo želja kar hitro izpolnila. Kaj pa mi-domoljubni SLOVENCI, kaj pa mi-na nas pa nihče ne pomisli !!!!!

 • Osti jarej
  • centurion

   Psica garažna, v kot, in,
   PROSTOR!

   • Osti jarej

    ..psica garažna je tvoja stara…..sedi ,ščene,na piškotek….pa zadavi se z njim….kreten en

 • Osti jarej
  • Artur

   Nič nočejo videti nič nočejo slišati nič nočejo govoriti v zvezi s tem , sem že obupal nad takšnim nojevskim početjem na tem portalu , sicer pa Nova24 tv že od svojega nastanka o temu zločinskemu početju njihovih Nato idolov niti muuuu , zelo pomenljivo dejstvo vredno resnega razmisleka in dvomov v njihove resnične namene o ne-ozaveščanju ljudi v zvezi s tem , desna propaganda se jim zdi bolj pomembna od narodovega zdravja , od kvalitete našega zraka sedaj in v bodoče in kvalitete našega naravnega življenjskega okolja zdaj in v prihodnosti . Fajn je to, da edino ti še nadaljuješ z opozarjanjem na to NWO Nato zločinsko raboto.
   Ni jim za zamerit so že na pol “kuhani” pa se tega niti več ne zavedajo.
   https://www.google.si/search?tbm=isch&q=boiling+frog&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwj1z8Tm0qPbAhVSa1AKHfydBxIQBQgwKAA&biw=1344&bih=735&dpr=1.25#imgrc=HUH8ZrR5sULlHM:

 • garfi

  veleizdaja
  KurČĆanisti so izginili, potem je vse res

 • Osti jarej
 • Novakec1

  Cmerar si že pirhe praska na Sejšelih in ga boli pipi za slolandijo.

  • karlina

   Pa ne samo on, večina levičarjev, ni čudno, da ves denar hranijo na rajskih otokih, kjer migrantov, pardon-muslimanov nikoli ne bo.

 • Osti jarej
 • Miran

  Dragi Slovenci, za Slovence ni več upanja. Konec je. Ukvarjajte se raje sami s sabo.

 • Franc Šink

  Hrvati so izsilili denar poleg tega še znebilli migrantov.Vse to je za kozlanje po slovenski politiki.Pametnejši so hervate.

  • karlina

   ne pametnejši-DOMOLJUBNI SO HRAVATI, KAKO ŽE REČEJO SVOJI DRŽAVI-LEPA NAŠA, si ti kdaj slišal reči od kakšnega levičarja, lepa naša Slovenija???? Jaz nikoli in veš zakaj, zato , ker jim SVOBODNA DRŽAVA SLOVENIJA, nikoli ni bila intimna opcija, pač pa jugoslavija in zopet si želijo nazaj jugoslavijo,ampak glede na to, da so tako neumni, bodo naredili novo migrantsko državo.

 • Franjo

  j mu pas mater garjavo

 • Darth Vader

  Torej, imamo avtoritarno religijo, ki ustvari največ množičnih umorov med religioznimi in ne-religioznimi skupinami na svetu. Nenehno je v vojni s samim seboj, pred čemer ljudje iz te religije želijo pobegniti, zato, da lahko pridejo v vašo državo in vas pripravijo, da se jim podredite. To pomeni islam. In potem imamo socialiste v parlamentarnih sistemih po celem svetu, obstaja komaj kakšna država, ki ima naš sistem samo dveh različnih domov. Dveh različnih strank in naš unikaten sistem zakonodajne, izvršne in sodne. Levica se je temu vedno poizkušala izogniti in imeti parlamentarni sistem. Vedno želi imeti nove stranke. Vedno mora obstajati novo gibanje, ki prevzame eno od strank. Zato moram izjaviti.
  Evropa potrebuje dvo-strankarske sisteme. Ker lahko dobite manjšinsko skupino, ki prevzame nadzor v parlamentarnem sistemu in zatira večino. Hitlerju je bilo omogočeno, da je bil izvoljen v parlamentarnem sistemu. S čim, 30 nekaj % glasov, ampak to je bila še vedno večina, ker je obstajalo cel kup drugih strank. Sedaj muslimani lahko sklenejo zavezništva z zelenimi, komunisti in oni lahko izvolijo, kogarkoli želijo. In to je samopri 10 – 15 – 20% prebivalstva in bo 30 – 40. Pravijo da bo do leta 2050 skoraj vsaka evropska država večinoma muslimanska. In fant, to bo zanimivo opazovati. Ker povsod, kjer se to zgodi, začnejo pobijati vse, začnejo vas dajati pod meč, začnejo vzemati vaše ženske in nato se začnejo pobijati med seboj. Ker se muslimani vedno prepirajo. In če so razvajeni, moj bog,prelepa Evropa. Vsa industrija, vsa orožja, vsa tehnologija, in ne boste imeli jihadistov, ki se bodo incestno množili z nizkim IQ, razmnoževali se bodo z evropejci in težave so pred vrati. Na tej točki mislim da bo razneslo planet. Torej to je torej konec planeta. Islam bo ubil planet. In levica zaradi kratkoročnih koristi spodkopava zahod, spodkopava proste trge, za zmago. Da se polasti nadzora nad tem, je v paktu z islamom. In oni mislijo, da ga lahko obvladujejo pri 15-20% trenutno. Francoska mesta in stvari gorijo vsak teden. No-go cone so po celi Evropi. To je nočna mora. Izgleda kot Islamabad. Iztrebki so povsod. Ljudje, ki hodijo okoli momljajo 70 IQ. To je totalni samomor. Več v videoposnetku s slovenskimi podnapisi v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/05/26/paris-pripravlja-ze-petintrideseto-odstranjevanje-migrantskih-kampov-od-leta-2015/

  • Marjan

   Fertik je z vami, škoda, da se še kaj napihujete. Vlade ne boste sestavili, izmečki.

   • borko

    upaj cigo

   • karlina

    Upam, res-srčno upam, da boš ti prvi izmeček, ki bo končal pod roko kakšnega migranta, res-SRČNO UPAM !!!!!!

    • Djuro Sumar

     Kako krvoločno.

  • lili pili

   Lahko pa bomo imeli vec zena to bo zanimivo

   • Anton

    preden komentiraš, moraš biti vsaj malce razgledan, da ne izpadeš trol

    sarkazem press

    • lili pili

     Tonac govnac

  • karlina

   VSE JE ŠE KAKO ZELO ,ZELO RES-ITAK, TO BO PROPAD , KOT JE BIL PROPAD RIMSKEGA IMPERIJA.

   • Djuro Sumar

    HAHA. Ti pa zgodovina sta dva pojma. Sploh veš zakaj je propadlo rimsko cesarstvo.

 • lili pili

  No ce drzi to kar pisejo hrvati, sedaj ne bo poplacila, ker je zadeva prisla v javnost, begunce pa kot clanica eu spuscajo preko svoje teritorije.. in to je krsitev skupne evropske poltike

  Sprasujem se, kje je tukaj logika, je ni stvar je izmisljena… ja pa tomson bo pel 3.junija zvecer na zabavi sds, za dom spremni…

  • borko

   ne gre brez SDS ha ha ha

   • lili pili

    Mislim da bo slo, javi se v ponedeljek…

  • sprehajalec

   Si že slišal za kakšno protestno noto R. Slovenije naslovljeno Hrvaški Lili v zvezi z vdori ilegalcev iz Hrvaškega ozemlja? Jaz zanjo nisem slišal.

   Slišal sem pa za protestne note, če savudrijski ribar pride čez arbitražno črto.

   • lili pili

    Protestno noto so skupaj posredovale slovenija, avstrija in nemcija, hrvaska pac ne jebe potrebno bi jo biloizkljuciti iz eu

    • sprehajalec

     leta 2015? Daj kakšne link za kakšno svežo.

     • lili pili

      Malo pobrskaj bo tv slovenja po tvoje hanzi tv in bos marsikaj dodatnega zvedu…

   • lili pili

    Ja na tem portali ne, so pa skupaj pred kratkim avstrija, namcija in slovenija to poslave.. vir hanzi tv in tudi druge postaje…. ni vlse resnica kar tukaj pise…

 • Olga2345

  Cerarja je treba zaradi veleizdaje in uničevanja Slovenije ovaditi in postaviti pred sodišče! Sodi uvoz divjakov v tekoče posle?!!!! Gre za destabilizacijo države!

  • karlina

   NAJPREJ NAJVEČJEGA IZDAJALCA SLOVENSKEGA NARODA, ŽE LETA 1991-DALJE-MURGELJSKEGA PALČKA, POTEM PA VES F21 IN OSTALO SVOJAT !!!!! DOB BO POSTAL PREMAJHEN, VERJEMI. IMAMO TUDI TUKAJ ODGOVOR, ZAKAJ JE MUSLIMANSKA SKUPNOST IZ LJUBLJANE, ZAČELA PRED MESECI KUPOVATI NEPREMIČNINE, NA VELIKO. DELAJO SKUPAJ, Z ROKO V ROKI Z LEVIČARJI, TO JE DEJSTVO . KAKO JE ŽE REKEL ISLAMSKI MUFTI-DA SI BODO ONI ŠE KAKO ZELO ZAPOMNILI, KDO JE BIL PROTI GRADNJI DŽAMIJE V LJUBLJANI IN PROTI IMENU ULICE-MISLIL JE NA NAS, DOMOLJUBNE, PRAVE SLOVENCE !!!!!

 • plamen100

  To potem pojasni dejstvo, zakaj nasa drzava oz njen politicni vrh, ne protestira pri hrvaskem vrhu zaradi puscanja migrantov skozi bosansko hrvasko mejo. Ocigledno pa so tudi migrantom tocno povedali kam gredo saj vsi omenjajo Slovenijo. Torej je pogoj, da se bi pridruzili jedrnim EU drzavam, da si nakopljemo na glavo kaksnih 100.000 arapcev in zamorcev, seveda da ne stejemo pribegle iz Italije, ki bodo bezali pred obljubljeno cistko italijanskih oblasti po kateri naj bi pocistili kar 600.000 zamorcev!

  • karlina

   TOČNO TAKO, TO JE RES PRAVI ODGOVOR, KAJTI VSI, Z MANO VRED, SMO SE DEJANSKO SPRAŠEVALI, ZAKAJ NAŠI LEVIČARJI KAR SPUŠČAJO VSAK DAN PO NAJMANJ 100 TE GOLAZNI V DRŽAVO IN NE ILEGALNO, PAČ PA LEGALNO, BARABE BARABINSKE, IZDAJALSKE !!!!!

 • Olga2345

  Volimo SDS! Naženimo levičarje!

  • žogica

   Vi boste frčali proti Madžarski…., srečno pot !

   • McBobo

    Bomo, vi komunajzerji pa k smradom. Vsak k svojemu.

   • Olga2345

    Mi bomo branili dom! Samo komunisti spizdijo, ko je kriza!

    • žogica

     Zgodovina se ponavlja, enkrat ste že bežali (niste branili doma-domobranci)….

     • McBobo

      Boš presenečena, zdaj se bo zgodba obrnila.

  • Vojteh Dovč

   dobro da sem desničar

   • wert

    Kako ? Jaz sem levičar in desničar. Si zgubil levo roko ? Je bila nesreča ?

 • Miran

  Gotovi ste, golazen domobranska, desnuharska. Naučite se koran, da vam bo lažje pri novem gospodarju!

  • Orbit_NG

   Raje Perunu, Slovanskemu Očetu.

  • borko

   koji ti je kurac peder

   • karlina

    Zanimivo, zanimivo, pa istospolni očitno ne vedo, da MUSLIMANSKI VZHOD SOVRAŽI ISTOSPOLNE, PREDVSEM -GEJE !!!!!

  • sprehajalec

   Najprej bodo prerezali vrat Ateistom tvojega kova Mirane. Ker se niso nikoli očistili izvirnega greha. Na ta izvirni greh pa so se kopičili novi in novi od 1941 leta naprej….

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • McBobo

   Ti proklet hlapec smrdljiv. Tebi pa res privoščim, da ti smradi razčesnejo šupak in prerežejo goltanec.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • žogica

     Bravo karlina, a boš rezala goltance, tako, kot Bobo….., najprej ga prereži sebi.

  • učko

   Crken, golazen !!!!

  • karlina

   TAKŠNI , KOT SI TI, NIMAJO KAJ ISKATI V SLOVENIJI, KER STE IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA, FUJ SMRAD OD SMRADA !!!!!!

 • totex39

  Izdajalec Slovenije pa še kar nagovarja volivce, takoj z njim v zapor za najmanj 30 let.

 • Brane

  Kr neki, kdo si je to izmislil, par kretenov, podonih kot naši SDS bebavci, potrdi migrantski tok…

  • sprehajalec

   Brane, pridi nastavit ritko v belo Krajino, da boš čutil, če ne verjameš na besedo…

   • wert

    potem pa vse tiho je bilo…………
    smrkavecc, ki ne ve, kaj blebeta !

   • Brane

    Že letim, se pa bojim, da bo kateri od vas, homofobov in dejansko pritajenih homičev, prvi skočil:)

    • wert

     Dobro, da se bojiš… STRAH JE LEPA REČ.
     Tule tudi grizemo, če imamo kaj, pobiramo hrano iz smetnjakov, da preživimo, obiramo kosti, če je na njih ostalo še kaj mesa, ki so ga tisti, ki imajo vsega preveč, vrgli v smetnjak ……
     Bolje res. Le podvizaj se !

    • Artur

     Ja prvi na vrsti bodo homiči potem pa vi dildo homofili ko bodo kvote 50 do 100 000 ali celo 200 000 po Hanžeku – Cerarju- Ehjavecu -Junkerju izpolnjene , 100 komadov zapečene drhali na dan kar se že zdaj dogaja na meji ne bo treba dolgo čakat samo malo še potrpi ne bo treba letati v Belo krajino bimbo ruknjeni.

    • sprehajalec

     Ne, ne, ne boj se. Naša zapoved to prepoveduje. kar se tiče slovenskih desničarjev, jim ne diši tvoja ritka….

     • Tone

      A vam dišijo bolj nedolžne ritke?

     • sprehajalec

      Predvsem nasprotnega spola, za razliko od levičarjev….

 • Krtača 20

  Iz brezupnih virov smo izvedeli tudi za navezo Carigrad-Beograd-Zagrebgrad. Kaj pa zdaj?

 • Krtača 20

  Obstaja pa tud naveza Janša-Đuđić.

  • učko

   Naveza je alpinističa, pa tudi sexualna. Nataknjena !

 • Krtača 20

  Sej pravm. Ena bombica na dan, pripelje miljon migrantov h nam. Zdej pa kar podpirajte politiko, ki sama ustvarja krizo. Bebci.

  • učko

   Kriizo ustvarjajo tvoji levuharski podkupljeni bebci in tisti, ki jih podpirate !!!!!

 • antimur

  V kolikor je to res, je potrebno pod nujno sprejeti doživljensko zaporno kazen in Cerarja ter Erjavca obsoditi, kajti tako podlo izdajalsko dejanje proti domovini ne sme biti nekaznovano, že zaradi opozorila drugim levofašističnim pizdam. Gremo organi pregona, na vrsti ste vi, da opravite svoje delo.

  • karlina

   Ampak to ni zraslo na Cerarjevem zeljniku, če mene vprašaš, ta ukaz je dobil iz MURGELJ, kajti rdeče barabe je še kako zelo, zelo strah, kaj bi odkrili v NLB, kako so nas kradli in kako mi plačujemo za njihove pufe, verjemi.

 • wert
  • Artur

   To pomeni da je ta šmokljan iz intervijuja s svojimi zblojenimi kamerati že zrel za to ,da njihov svinjak skupaj z njmi temeljito spuca in razkuži da , do volitev ne bo več zaudarjalo .

  • antimur

   V kolikor ti je bluzenje pederskega Dobranića verodostojno, si še bolj premaknjen kot ta ritopik. Takšne nezrele barabe mečejo slabo luč na vse neslovence, tudi na tiste lojalne in normalne, norci, nehajte s temi vašimi homoseksualnimi in čefurskimi pizduni kreirati slovensko politiko, ste preveč usrani in butasti, da bi prišlo od vas kaj pametnega.

   • wert

    antimuuuuuur, kaj pa je tebi ? Se ti je zrolalo ? Napadaš brez veze.
    Sem mislil, da je samo tale otročad tako “prestrašena”.

    • karlina

     No, jaz se pa sprašujem ravno obratno, kaj je tebi ?????

    • antimur

     Oprosti, komentar ni bil namenjen tebi, popolna pomota.

   • karlina

    ČE NE BI DOBIVALI DENARJA OD VSEH NAS-DRŽAVLJANOV IN TO NE MAJHNE ZNESKE, TEGA NE BI BILO, ENOSTAVNO NE BI IMELI DENARJA ZA TE SVINJARIJE, KAJTI VSAKEGA, KI BO PRIŠEL VPITI IN SE DRETI PROTI JANŠI, BODO PLAČALI !!!!!

  • karlina

   PACKA NEMARNA, LEVIČARSKA PLAČANKA NOVINARKA, PRAV POLAGALA MU JE BESEDE V USTA IN TO SOVRŽNE, SAMO DO SDS, TA PROTEST SO JIM NAROČILI IZ MURGELJ, V TO SEM TRDNO PREPRIČANA, BANDA , POKVARJENA RDEČA, NE VEJO VEČ, KAJ NAJ ŠE STORIJO, DA BI POTEPTALI GOSPODA JANŠO, SDS IN PREDVSEM, DA BI ŠE VEDNO ŽIVELI V TOTALITARNEM REŽIMU RDEČE, KRVAVE ZVEZDE !!!!!

 • Miža

  In kaj bo, ko bodo ropali in pretepali ljudi kot to počno po Nemčiji, Švedski, Franciji, prav tako druge vrste nasilja, ki mu ni videti konca, da ne govorimo o nastlanostmi s smeti, ki jih komunala ne bo več zmogla sproti odstranjevati, kdo nam bo pomagal, če pa EU vodijo ljudje kot je Juncker? Kje bo kdo, ki bo izsledil te veleizdajalce slovenske države in njenih ljudi, ne glede na luknje v katere se bodo takrat poskrili ob morebitni uri obračuna za povzročeno zlo in uničena življenja ljudi?

  • karlina

   Če mene vprašaš, prav privoščim, resnično-iz vsega srca, da se začne tako, kot v Sarajevu, tudi v Ljubljani, da bodo ljubljanske južnjaške riti videle na svoji koži, kaj pomeni izdajstvo.

   • Olga2345

    Baje, da ima Pahor že ojačano spremstvo…

    • ĐĐ Style

     Zadnjič sem ga videl samega na kavici v Trnovskih vratih. Zakaj se pa JJ ne upa sprehoditi v javnosti, mogoče je preveč važen???

    • samotoje

     Eh, on ne rabi. Barbike pustijo pri miru.

 • Vojteh Dovč

  bravo ,rvatom je pa res zazaupat ,oni so itak 50 let pred nami . da o mađarih niti ne govorim.o

 • Olga2345

  Cerar in Erjavec sta veleizdajalca Slovenije! Še Plenković, na zgornji sliki, gleda Cmerarja s prezirom in zviška! Izdajalcev ne mara nihče!

  • karlina

   TOČNO !!!!!

 • montyamp

  Če bi pred WW2 kraljeva oblast Hudo Jamo napolnila s komunisti , danes slovenski otroci ne bi ležali po bolnišnicah v tujini zaradi bankrotiranega zdravstva , tudi Kramberger bi bil še živ .
  Kje na planetu je že rdeča fašistkomunistična golazen naredila kaj družbenim normam užitnega ???

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ NIKJER !!!!!!!

  • Tone

   No vidiš, da so komunisti leta 45 pravilno razmišljali.

   • Bald Eagle

    Tone Rački, ne blamiraj se še bolj, kot si se že. Ni ti potrebno v vsakem postu razglašat tvojo naklonjenost komunističnemu režimu.

    • Tone

     Kje ti vidiš kako naklonjenost komunističnemu režimu? Napisal sem samo, da montyamp razmišlja tako kot so komunisti leta 45. V jame so metali politične nasprotnike.

    • Marija

     Spoštovani sokomentator, po novem zakonu kazensko odgovarjate, če izpostavljate imena in priimke ljudi. Dobro vam želim. Lp

 • zokispoki

  Videli smo, kako je koncal veleizdajalec Chausescu !

  • totex39

   Samo problem je, da je pri nas malo domoljubov, da bi veleizdajalci končali na tak način.

   • žogica

    Včasih veleizdajalci, danes samoimenovani domoljubi, hihiiiiiiii !

   • Bald Eagle

    Je pa nekaj vrhunsko izurjenih, ki do potankosti obvladajo svoje delo. Dovolj, da pospravijo vodilno levuharsko svojat.

    • Djuro Sumar

     Dragi moj, boste morali pomoriti 3/4 Slovenije.

     • Bald Eagle

      Ne bo potrebno. Dovolj je kači odrezati glavo, da crkne.

     • Djuro Sumar

      Levičarska gibanja nimajo glave. To je spontano gibanje pametnih, domoljubnih, poštenih, pridnih Slovencev.

     • Bald Eagle

      Če bi bilo temu res tako, bi bile Venezuela, Cuba, S.Korea vodilne države sveta z največjim blagostanjem lastnega naroda, ne pa da so največje greznice, v katerih narod množično umira od lakote.

     • Djuro Sumar

      Jaz živim v Sloveniji.

     • Bald Eagle

      Levičarji so vsepovsod enaki. Uničijo vse, česar se dotaknejo.

     • Djuro Sumar

      Ravno obratno. Vse kar naredijo levičarji, uničite desničarji.

     • Bald Eagle

      Desničarji smo nosilci napredka in razvoja v svetu. Levičarji pa uničevalci le tega.

     • Djuro Sumar

      Nosilec napredka sveta je znanost, izobraževanje in sekularizem. Verniki ste le cokla razvoju.

     • Bald Eagle

      Največje in najuspešnejše korporacije na tem svetu, ki dajejo kruh večini prebivalstva, vodijo desničarji. To je neizpodbitno dejstvo.

     • Djuro Sumar

      Misliš predvsem na vojaške in naftne lobije.

     • karlina

      SLOVENIJA BI BILA ŠVICA, ČE NE BI BILO NEKAJ METROV POD ZEMLJO KAMBODŽE !!!!!

     • totex39

      Mislim, da si malo pobrkljal v svojih možganih, kajti tukaj vlada največja korupcija, klientelizem in nesposobnost komunistične oblasti.

     • Djuro Sumar

      To misliš ti, ker vam ne uspe priti k koritu. Je treba delat, ampak brez pameti ni nič.

     • totex39

      Vi ste pri koritu brez pameti in nesposobnisti, zato smo pa tam kot smo.

     • Djuro Sumar

      V kapitalizmu vedno uspejo pametni in sposobni.

     • Bald Eagle

      V kapitalizmu res, ne pa tudi v tovarišijskem “kapitalizmu”, kakršnega imamo v Sloveniji.

     • Djuro Sumar

      Svojo nesposobnost skrivate z izumljanjem novih besednih skovank, ki nimajo ne repa ne glave. Preprosto ste nesposobni. Saj se še na volitve ne znate prijaviti.

     • Bald Eagle

      Pamet je bila iz Slovenije izgnana po koncu WW2 ali pa končala v jamah po celi Sloveniji. Ostali pa so nepismeni, zabiti, nesposobni in primitivni gošarji. Njihovi potomci pa še danes krojijo usodo (slabo) celotni slovenski populaciji.

     • Marija

      Po novem zakonu kazensko odgovarjate, če izpostavljate imena in priimke komentatorjev. Nov zakon je. Po nepotrebnem se ne izpostavljajte, škoda pravd po levičarskih sodiščiš. Lp

     • Marjan

      Baba blesava desnuharska, kaj opozarjaš debila?

     • Djuro Sumar

      Kako ubogi ste šele tisti, ki vas nategujejo zabiti, nesposobni in primitivni gošarji.

     • Bald Eagle

      Nihče nas ne nateguje, le trenutno nas je premalo, da bi zdrava pamet zopet prevladala v tej deželi.

     • Djuro Sumar

      Ni vas premalo, le zdrave pameti vam manjka.

     • Bald Eagle

      Če je zate zdrava pamet preobsežen in neučinkovit JS, razkroj zdravstvenega sistema, spuščanje v našo deželo množice migrantov, brez identifikacije itd, itd…., potem bo že držalo.

     • Djuro Sumar

      Na koncu vedno odločajo volivci. To kar si napisal je tvoje subjektivno mnenje, katerega si pridobil od svojih pastirjev. Jaz razmišljam izključno s svojo glavo.

     • sodnikisozločinci

      Volivci nikoli in nikjer ne odločajo. Vedno odločajo tisti, ki imajo pod sabo večino medijev, pravosodje in policijo. To pa je v Sloveniji Kučanova rdeča banda.

     • karlina

      +10

     • kalavnik

      To te se caka in tvojo zeno tudi. Deset afganov bo pa ja prenesla..

    • totex39

     Upam, da se v tajnosti že pripravljajo, kajti to bi bil še najboljši način.

     • Djuro Sumar

      Ja, tako izdajalsko, po starih izkušnjah.

     • totex39

      Z vami bo treba samo tako, da boste nehali provocirati se ti ne zdi.
      Moram te nazaj blokirati, ker si nevzdržen socialistični provokator.

     • Djuro Sumar

      Jaz te ne bom blokiral, ker rad slišim drugačno mnenje.

     • totex39

      No pa še zadnjič, za mene to niso mnenja ampak provociranje, tako da veš.

     • Djuro Sumar

      Potem pa lahko noč in mirno spanje.

     • Emil

      Od Hitlerja so se učili zato so taki. Domobranci so gnoj.

     • karlina

      https://www.24ur.com/video?video=62083436&pageScroll=false
      TI PA SE KAR JAVNO, OZ. PO NAROČILU MURGELJSKEGA DON CARLEONEJA

    • Marjan

     Desnuhar zabit, koliko vas janšari plačuje, da se valjate od jutra do večera tle?

     • karlina

      Nič nam ni tre ba plačevati, ker nismo prisilno tukaj, na našem mediju, plačanci ste samo vi-levičarji, drugače pa se ne bi tukaj tako usajali in smradili NAŠ PORTAL !!!!!

     • kalavnik

      Daj mi objasni prosim, zakaj zagovarjas levicarski komunizen. Res me zanimajo tvoji argumenti.

 • domovina mili dom

  Kučanovi mediji molčijo. Zakaj? Da bustast narod ne opazi, kako kučan dela štalo iz slovenstva in Slovenije.

  • karlina

   PODPIS

  • Jan Kovalski

   Takih stvari se ne da prikriti.

 • Jan Kovalski

  50.000
  Pri sedanjih stroških bi to pomenilo 1,17 milijarde € na leto.
  To je veleizdaja!!!
  A zato so tako z lahkoto prehajali mejo in policija jih je namesto, da bi jih vračala na Hrvaško, vozila v azilne domove.
  Ampak, spomnite se kaj so naredili makedonski komunisti z Zaevim na čelu samo zato, da so se lahko dokopali do oblasti. Dogovorili so se z Albanci, da jim oni dajo glasove v zameno za ugodnosti za Albance v Makedoniji (uradni jezik …) Tako imajo Albanci že tri države, četrto pa ustvarjajo v Sloveniji.
  Isti vzorec, škodovanje državi v zameno za oblast.

 • ĐĐ Style

  Video je vidno zrežiran, ko migranti omenijo Slovenijo se kader prekine , in tako naprej, opazno je da so še nekaj omenili vendar je sledila prekinitev.. Odličen poskus manipulacije in res neumna zgodba brez dokazov. Samo mneneje par nepomembnežev.

  • Olga2345

   …je rekel skorumpirani idiot….

   • ĐĐ Style

    Resnica boli, vsakdo z malo logike lahko dojame resnico in vidi, da je video zrežiran. Najbolje je manipulirati z najbol neumnimi ljudmi in jih ustrahovati. Med desnico je ogromno neumnežev, dokazujete se vsak dan.

    • Jan Kovalski

     Vsak video je zrežiran. Ta je na tej točki, da se je lovilo izjavo kam gredo “v Slovenijo” in se je izpuščalo vse ostalo dolgovezenje, da je video krajši. Ker za nas in tudi Hrvate in Bosance je najbolj pomembno kam gredo. Izjave “v Slovenijo” pa niso zrežirane!!! Slovenija pa postaja žep, Šengen se seli na SLO-AUT mejo in to vedo tudi migranti. Vedo tudi, da jim bo v SLO dosti bolje kot v Sarajevu, in upali bodo seveda da bi lahko šli kam naprej ampak bodo kmalu videli, da to ne bo lahko in bodo zadovoljni tudi z SLO (ker nazaj ne bodo hoteli). In kar je najvažnejše, to ni trenuten pojav, to se bo vršilo še naprej, se ne ve do kdaj. Vsak migrant je torej skrajno odveč, ker tudi če se jih bomo še tako otepali se bodo tekom let nabirali prekomerno, če ne bomo enkrat za vselej radikalno zablokirali meje, pa tudi če z nekaj nasilja. In predvsem zaostrili azilno zakonodajo in jo naredili neprijazno za migrante. Tega pa slovenska levica ni sposobna.

  • macon

   Res je glede prekinitve kadra. Res pa je tudi, da Avstrijci zaostrujejo pogoje sprejema novih in so na meji s Slovenijo postavili vojsko in kontrole, da ti ne bi prehajali njihove meje. Migranti se lahko začnejo nabirati pri nas in to bomo sami kmalu videli.

   • ĐĐ Style

    Njihov cilj je Nemčija, Francija in UK, to vejo vsi. Nikoli nisem trdil, da vabim migrante in da ne obstaja problem. Vendar trditev, da je SLO njihov cilj je predvolilna propagand in zastraševanje.

    • totex39

     Čuj ne nakladaj nekaj brezveze, ko veš, da to ne bo tako, kajti Avstrijci jih bodo vrnili nazaj k nam, kjer so zaprosili za azil.

     • ĐĐ Style

      Po volitvah boste našli druge sovražnike in boste zastraševali z Marsovci

    • kalavnik

     Slovenija postaja migrantski zep. Ni vec poti na zahod, nazaj tudi ne. Azilna zakonodaja bo naredila svoje. Migranti so zelo dobro organizirani, vedo, da v Astrijo ne gre vec, se bolje vedo, da je Slo edina, ki jih lahko v velikem stevilu sprejme brez problema. Pocakaj po 3.6. bos videl nadaljevanje…

  • branči

   rega, rega, kvak! en rdeč komentator nekaj napiše, pa se oglasi cela horda žab, ki za njim ponavljajo! dej kej svojga, al pa utihn!

  • xtc

   Le tolaži ze debil,ko ti bodo nategovali basbo in hčerke boš pa krulil.

   • ĐĐ Style

    bla bla bla, ovca fašistična

    • xtc

     Saj vem ,da t+komaj čakaš ,da ti slečejo gate in napedenajo-še en Queer.

    • Republic Commando

     blablabla ovca komunistiĆna. kaj cviliš, boš ti vzel kakega ahmada na dom?? Če ga ne boš, potem bodi tiho.

  • sprehajalec

   Nastavi ritko džidži, prihajajo. Pa prej jo vseeno odišavi z Axom, da jim bo dišala. Boste oboji zadovoljni….

 • Bald Eagle

  Ti prekleti banditi levuharski! Ta banda misli poceni razprodat celotno Slovenijo. Vsa levuharska golazen in njihovi podporniki so veleizdajalci slovenskega naroda in Slovenije. Ne zaslužijo si drugega kot kroglo sredi čela. To bodo tudi dobili, v kolikor ne bodo prenehali s sedanjo prakso.

  • karlina

   Si slišal, da se pripravlja zadnjega maja protest, protestirali bodo zopet levi plačanci, proti SDS, MORALI PA BI PROTESTIRATI-MI DOMOLJUBNI SLOVENCI, PROTI KOMUNISTIČNIMI-KUČANOVIMI IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA IN NAŠE DRŽAVE SLOVENIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Marjan

   Hlapec slovenski potrebuje dobrega arabskega gospodarja. In ta prihaja. Cmerko vas je prodal za drobiž. Vaše babe komaj čakajo migrante, ker ste pijanci in debili slovenceljni.

 • Vrhovni sodnik

  Ne mormo samo J.J. prosit, da nas osvobodi, on bo to naredil, samo prej je treba na volitve iti, tud tisti, ki na vsak način levico volte, potem vsaj edino levo stranko volte, to je Sloga z Vebrom, vsi ostali so lewaki.

  • Djuro Sumar

   To je tisti, ki je preprečil prodajo Telekoma. Ja, res je dober in pošten levičar.

   • sprehajalec

    Zato pa je cena interneta in telefonije v Sloveniji med najdražjimi v Europi. Ovo nam je veprova borba dala Đurice….

 • Get2 Business

  sicer ne maram trenutne vlade, levičarjev nasploh, vendar se mi zdi tole malo za lase privlečeno.

 • Tweety Bird

  Nova24tv spet zagovarja ustaše!?!?… Kaj zdaj domobrančki…a gliha vkup štriha? :)

  • sprehajalec

   Nova ne zagovarja Ustašev, ki so bili organizirani po Mussolinijem fašističnem vzorcu. Levičarji torej.

   Nova so desničarji.

 • Tweety Bird

  Hrvaški mediji? A spet podpirate ustaše? Kje bo koncert Thompsona? Pridem…z rdečo zvezdo :)

  • Djuro Sumar

   Jaz resno razmišljam, da se bom včlanil v Zvezo borcev. So me že vabili. Treba je negovati spomin na boj naših partizanov proti okupatorjem in izdajalcem.

   • Tweety Bird

    Neodomobrance…v obliki SDS-a…je potrebno ustaviti. 3.6.2018 !!!

    • Djuro Sumar

     Saj itak nimajo šans, so prebutasti in preleni.

     • sprehajalec

      Đurice, v socializmu je veljalo, kdor ne krade je butast. Pridnost ali lenost ni imela nobene vloge. Pridnosti levičarski sistem uravnilovke sploh ne vljučuje v svoje modele. Samo kreditiranje….

    • sprehajalec

     Pa po poteh Pol Pota in podobnih idolov slovenske Levice. Pa pod vodstvom liderja slovenske združene Levice, Zokija.

    • kalavnik

     Prav imas, njih ustaviti in odpreti mejo. Ko novi predsednik vlade, recimo Zidan izjavi “vsi begunci dobrodosli” potem si zmagal.

   • sprehajalec

    Si zavohal denar Đurice? Premajhna penzija?

   • ljubinica

    Sarkazem?

 • Jan Kovalski

  Vsem, ki zagovarjate levo politiko in se trenutno obešate na to, da je video zrežiran:
  Vsak video je zrežiran. Ta je na tej točki, da se je lovilo izjavo kam gredo “v Slovenijo” in se je izpuščalo vse ostalo dolgovezenje, da je video krajši. Ker za nas in tudi Hrvate in Bosance je najbolj pomembno kam gredo. Izjave “v Slovenijo” pa niso zrežirane!!! Slovenija pa postaja žep, Šengen se seli na SLO-AUT mejo in to vedo tudi migranti. Vedo tudi, da jim bo v SLO dosti bolje kot v Sarajevu, in upali bodo seveda da bi lahko šli kam naprej ampak bodo kmalu videli, da to ne bo lahko in bodo zadovoljni tudi z SLO (ker nazaj ne bodo hoteli). In kar je najvažnejše, to ni trenuten pojav, to se bo vršilo še naprej, se ne ve do kdaj. Vsak migrant je torej skrajno odveč, ker tudi če se jih bomo še tako otepali se bodo tekom let nabirali prekomerno, če ne bomo enkrat za vselej radikalno zablokirali meje, pa tudi če z nekaj nasilja. In predvsem zaostrili azilno zakonodajo in jo naredili neprijazno za migrante. Tega pa slovenska levica ni sposobna.

  • Marjan

   Hlapec slovenski potrebuje dobrega arabskega gospodarja. In ta prihaja. Cmerkoo vas je prodal za drobiž. Hvala bogu mi ni potrebno več gledat vaše brezvezne države.

  • karlina

   +10

 • Tweety Bird

  Gremo vsi skupaj…SDS-ovci…tri štiri… ZA DOM…SPREMNI !!!… Pa ne pozabite dvigniti desnice :)

 • Tweety Bird

  Na levici smo prepričani, da je fašizem na oblasti najbolj brutalna diktatura najbolj reakcionarnih in najbolj imperialističnih elementov finančnega kapitala…. ZATO VOLIMO LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • sprehajalec

   Pozabljaš, da je bil fašizem tudi levica. Mussolini, urednik socialističnega časopisa Avanti in ustanovitelj Socialistične Republike Savojske leta 1943, je bil levičar socialnega tipa. Pravzaprav je bil on šimel vsem kasnejšim formacijam glede tipa organiziranja mladine, pionirjev, sindikatov, zveze delovnega ljudstva, zveze socialistične mladine itd….

   ne vem zakaj pljuvate po njem? je vaš siamski dvojček, pravzaprav vaš organizacijski oče….

 • Tweety Bird

  Britanski UKIP straši pred Evropo, Nacionalna fronta Le Penove bi iz Francije nagnala vse priseljence, Pegida v Nemčiji širi sovraštvo proti tujcem, Ustaši na hrvaškem kričijo ZA DOM…SPREMNI. Janez Janša in SDS v Sloveniji postavljajo domobranske spomenike in pojejo domobransko himno MOJA DOMOVINA!!!

  Recimo NE klerofašistični desnici !!!… Slovenci lahko to storimo že 3.6.2018 !!!

  • xtc

   Ja evropa levakom vse bolj pravi NE sprijazni se.

   • Krtača 20

    Dej bebec. Evropa je že zdavnaj rekla NE demokraciji.

    • xtc

     Sej zato pe izginjate ,ker ste “demokrati” z 200 miljoni + mrliči na puklih.

    • sprehajalec

     Če pod “demokracija” smatraš Ljudske demokracije, potem imaš prav.

    • učko

     Jah, to paže takrat, ko je začela tolerirat ta rdeče fašiste !

  • sprehajalec

   Strašenje ali pa konkretna dejanja Levičarjev, kot so Brezna in rudniki slovenske rdeče fronte, polja smrti Pol Pota, družbeni eksperimenti Mao Ce Tunga, gulagi norega Gruzina, se pa vseeno bistveno razlikujeta med seboj.

   Boj se tistega, ki se smejčka in nič ne grozi (Slovenski pregovor)

  • učko

   Na ta dan boste ta rdeči fašisti popušili !

 • Joža Podgornik

  Gotovi smo!

 • karlina

  VSE V TEJ DRŽAVI, S STRANI KOMUNISTOV, OD LETA 1945 JE ENA SAMA LAŽ, GOLJUFIJE, SVINJARIJE, KRAJE, KRIMINAL, VSE TO PA VODI MURGELJSKA MAFIJA !!!!!!

 • slosin

  levičarji, moram vas še enkrat opozoriti: pohitite z nabavo vazelina, zaloge so omejene…

 • samotoje

  Če je pol tega res- pri Hrvatih je treba vse jemati z rezervo- in kar nekaj stvari zelo kaže na kriminalno ozadje, bi morala trenutna vlada odgovarjati za veleizdajo. Ker pa še ni vojne, morajo odgovarjati za kršenje Ustave. Predvsem bi jim morali prepovedati kakršno koli politično delovanje.

  • karlina

   podpis

 • Vrhovni sodnik

  Turizma na Kolpi je konec, predno se je začel, Belokranjci, zahvalte se vladi, ki nas je izdala, raje imajo NLB, kot vas.

  • Tone

   Belokranjski turizem pa lahko postreže tudi z novimi produkti:
   Plavanje z migranti,
   Kopališče AZIL,
   10 dnevni paket – Sirija pred vašimi vrati.
   Mislim, da bi se turisti, željni novih doživetij, na takšno ponudbo dobro odzvali.

   • Vrhovni sodnik

    +++++++++++++++++++++++++++++++ 10, super

  • sprehajalec

   Je še kaj slišati “ne” ograjam? Pa ukradena ograja v Rogu?

  • karlina

   V CELI SLOVENIJI BO TURIZMU KONEC, VERJEMI

  • učko

   Sam glih belokranci so en tak folk, k’ podpira te levake !

 • Vrhovni sodnik

  Lewaki, kako, da na Kolpi ne sprejemate svojih novih pajdašev, jim vaš Ahmadi po SMS usmerja, koordinator je pa Blažič.

  • učko

   Blažič je itak na plačilnem spisku musličev !

 • Vrhovni sodnik

  Janković je že vedel kaj prihaja in je novim pajdašem džamijo postavil, denar dela čudeže, pol pa lohk podmladek zapravlja, če šeiki častijo

 • Ricardo

  En teden do volitev..itak….kako prozoren fake news…

 • totex39

  Zanimivo je tudi to, da se oblast in mediji sploh na to ne odzivajo. Ljudje pa hočemo pravo obrazložitev, kar je potrebno tudi zahtevati. Na potezi je sedaj stranka SDS, da razišče to politično polomijo.

  • Jan Kovalski

   V tem primeru je tišina z leve zelo zgovorna.

   • xtc

    Zato je treba pritisniti na EK in vlado naj se dokumenti obelodanijo,še pred volitvam.

    • ljubinica

     Ne verjamem, da obstajajo kaki “dokumenti”.To je ustni dogovor
     Levaki nam nameravajo navleci v drzavo na desetine tisocev muslimanov iz tretjega sveta. Ljudje (Slovenci) bodo besni. Levaki bodo sprejeli zakone, ki bodo strogo kaznovali “sovrazni govor”. Spet se bomo znasli v totalitarizmu. ( Na POP je nekdo razlagal, da je Toninova izjava, da bi bilo treba oteziti dostop do splava “sovrazni govor”. Bi bilo treba Tonina kaznovati?)
     Tako nameravajo levaki ohraniti vecno OBLAST.
     Vsako kritiko in nelevakarske poglede bodo razglasili za “sovrazni govor”.
     Monopol na smrtno sovrastvo imajo levaki. Sme se sovraziti Cerkev ( to je tudi zazeleno), “desnicarje”, slovenceljne, SDS in Janso, domobrance, “ruralce”, Ameriko, Primca, ….
     Desni ne smejo sovraziti nicesar ….

     • xtc

      Glede ustnega dogovora je treba prijeti bruseljskega pijančka.
      Glede NLB zaupnih dokumentov pa EK.

     • Tone

      Ne se preveč sekirat, saj obstaja tudi ustni dogovor med Janšo, Hrvati in Bosanci, da bodo, če Janša ne bo uspel sestaviti vlade, z migranti pritisnili po celi meji s Hrvaško in tako izsilili izredno stanje in nove volitve.

 • xtc

  Stvar je taka teba je začeti javno bombandirati tako levake in Bruselj ,da naj se izjasnijo in da naj pokažejo,kaj je sklenjeno v zvezi z NLB.cerarjeva zaveza po odstopu itaq nima več teže,ker on opravlja le še tekoče posle tako ,da ne more nič več obljubljati.
  Drugo kar pa je realnost,da Hrčki ne rabijo imigrantov za izsiljevanje Slovenije-imajo vikende sicer pa butastih Slovenceljnov od komunistov do malih butlov in jim samo zagrozijo ,,da bodo le te in prikolice nafilali z pečenimi in SLO levaki bodo dali vse samo da se to ne zgodi,z Brusljem pa je zgodba druga.

  • totex39

   Sedaj so na potezi slovenski evro poslanci v Bruslju, da raziščejo zadevo. Pa da vidimo, kaj bodo naredili.

 • karlina
 • xtc

  Tole norost ustavi le še ,da Trump udari po EU z carinami-ko bo zaribala Nemčija je zadeve konc,tud Bruselj nebo imel več moči tud Rusi jih ne rešijo,Kitajci pa so pragmatiki,ki bodo v gužvi hitro na strani ZDA.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • xtc

  Dejstvo je ,da se bo tale “multi kulti” obrnil proti avtorjem samim,kot se je njegova specifična variant “Bratstvo i jedinstvo” proti Yugo komunizmu.
  Vse to kar se počne danes pod marlo kulturnega marksizma je zabloda kot,komunizmi,socializmi in marksizem.
  Če bi bilo tako narava nebi naredila ne spolov,ne ras niti neslane šale istospolnih-vsaka zadeva ima pač svojo vlogo bv naravi.
  Človek je že parkrat skušal prelisičiti naravo a se mu je zadeva vrnila drugače.Skratka brezglavo vabljenje nelegalnih pritepencev v EU nebo samo finančno uničilo Evrope,pač pa tudi gospodarsko in sociaslno-Evropa nebo napredovala ampak regresiral.Seveda pa je tukaj šeen vidik,ki se ga večina bedakov ne zaveda,pritepenci prinašajo s sabo različne bolezni,tudi take nam doksaj neznane in ,ki lahko v stiku s tukajšnjimi mutirajo v neobvladljive zadeve-skratka tale multi kulti hokus-pokus se bo končal klavrno tako ali drugače,le cena je vprašanje.

 • piko8

  Popovna medijska blokada!!
  Prostitke RTV in POP tv gluhe in slepe!!
  Murglska PODGANA milan kuçan ima vse pod kontrolo, a DUH je ušev iz stekleničke, ni pomoči, tudi krvava zvezda je zgodovina!!

  • zoro

   sedaj bodo namesto krvave zvezde nosili krvavi polmesec

   • antimur

    Kmalu pa tudi krvave gobce.

 • ljubinica

  Situacija v ZEvropi je alarmantna.NYT pise , da sta samo 2 moznosti.
  1. Drzavljanska vojna
  2. Nekaka “hibridna” druzba. (Pojem “hibridno” je zdaj v modi. Spomnimo se “hibridne” clovesko pasje “druzine” umetnice Smrekar). Koeksistenca evropske krscanske in muslimanske civilizacije. Za zgled dajejo Spanijo, ko je bila pod Islamom. Muslimansko oblast idealizirajo. LAZEJO.
  —-
  Slovenija se se lahko resi. Ce se bo sposobna prav odlociti na volitvah 3. 6.

 • zoro

  cerar izdajalec – evo to so novi obrazi, tako delujejo in kaj poreče šarac, ki je tudi nova faca

  • učko

   Šarac je tiho in čaka na svoje umazane priložnosti !

 • Sodni dan

  Barabe ! Uničevanje Slovenije se nadaljuje. Bravo Mirko res si as, kot pravijo poznavalci nas lahko takšna dejanja pripeljejo do nove državljanske vojne! Izdajalci da vas večjih ni!

 • lado

  Ne me jebat

 • lado

  a vam -nam še ni dost ,da nas rinejo v halalske morilce !!!???A nebi vstali in se UPRLI RDEĆI GOŠARSKI DRHALI !!!! ????? GOTOFI STE !!!!!!!!!!!!!! KJE JE ZDAJ LUBEJ ,PLAČANEC RDEĆI !!!!! AMPAK ZRIHTAJMO SE !! HIIIITROOOOOO !!! SDS IN DESNI SO EDINI !!! GRE ZA NAS IN NAŠE POTOMCE !!! SLOVENČKI !!!!!!!!!!!

 • FORT WORTH

  Ustavimo levake !!

 • milanček

  cerar, zelo lmalu boš odgovarjal za svinjarije, kućanovo govno te ne bo rešilo svinjarij, ki si jih počel!

 • Kri Za

  Krvni davek, ki so ga Slovenci v preteklosti plačali zaradi ekspanzije Islama:

  200.000 žrtev

  http://sl.wikipedia.org/wiki/Turški_vpadi

  LAŽNIVI LEVIČARSKI AKTIVISTI, JE TA URADEN ZGODOVINSKI PODATEK TUDI DELO “KSENOFOBNIH DESNIČARJEV”???

 • Olga2345

  Mogoče pa Cmero ne najde nobene in mu vse zbežijo, ker se je zaljubil v Junkerja? Na sliki oba mežita….

 • šmentanamuha

  Beda od Cerarja misli, da bo za svoje izdajstvo poplačan z varnim življenjem v izobilju med svetovno elito, nekje v orbiti ali pod zemljo, tačas, ko bo ljudstvo zaradi njegovih izdajalskih odločitev bilo krvavo vojno za obstanek. Bodimo si na jasnem, da je Cerarjeva izdaja težja kot Erjavčeva. On je predsednik vlade, ki ima izvršno moč in oblast, četudi samo na papirju.

 • Slovenka

  Za vsako rit je palica vrezana.

 • pajac debeli

  Patriotizem se danes imenuje strah in sovraštvo. Ni me nikogar strah, sem pa proti, da mi uničijo Narod, Državo in Kontinent. In to ni sovraštvo do tujega ampak ljubezen do svojega.

 • David Hitler

  Boš boš šele v vražju matr proklet zamorski kamelo fuker direkt v jadransko morje smrad crkn kolera!

  • Tone

   Ti pa pištolo na čelo, pa plenk! Tako kot tvoj vzornik. Svet bo v trenutku lepši, kot je sedaj.

   • David Hitler

    Drž gobec zamorski majmun ti komunaserski istrebek!

    • Tone

     Zakaj bi držal gobec jaz, drži ga ti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!