Avstrija napovedala zaprtje južne meje, Slovenija de facto postaja migrantski žep!

Foto: epa

Predstavniki avstrijske vlade so včeraj sporočili, da je država dolžna sprejeti ukrepe, da bi se Avstrijci izognili slabšemu položaju.

Avstrijska vlada je opozorila, da bi lahko “sprejela ukrepe za zaščito svojih meja”. Za tako napoved so se odločili, ker je Nemčija, da prepreči politično krizo v Berlinu, napovedala omejitev vstopa v državo za migrante. Če se bo to zgodilo, in zdaj kaže, da se bo, bo Avstrija zaprla svoje meje z Italijo in Slovenijo.

Potem ko so v Nemčiji dosegli dogovor o vzpostavitvi tranzitnih centrov na nemško-avstrijski meji, je avstrijska vlada danes sporočila, da pripravlja ukrepe za zaščito svoje južne meje s Slovenijo in z Italijo, poroča STA.

Zaščitili bodo mejo z Italijo in Slovenijo
Strinjanje CDU in CSU pomeni, da namerava Nemčija za boj proti migracijskim tokovom uveljaviti nacionalne ukrepe. Če bo to potrdila celotna vlada, bomo prisiljeni sprejeti ukrepe za preprečitev škode za Avstrijo in njene ljudi,” so v skupni izjavi zapisali avstrijski kancler Sebastian Kurz, podkancler Heinz-Christian Strache in notranji minister Herbert Kickl.

Foto: epa

“Avstrijska vlada je pripravljena sprejeti ukrepe za zaščito naših južnih meja“, in sicer meje s Slovenijo in Italijo, so navedli po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA. Dodali so, da pričakujejo hitro razjasnitev nemškega stališča.

Danes sicer na Dunaj niso pojasnili, ali so pripravljeni skleniti dogovor z Berlinom, v skladu s katerim bi sprejemali na nemški meji zavrnjene prosilce za azil. Avstrije prav tako ni med 14 državami, od katerih je Nemčija po besedah Angele Merkel prejela soglasje o vračanju prosilcev, v katerih so ti bili že registrirani. Kickl je že pretekli teden dejal, da ne bodo kar sprejemali zavrnjenih ljudi.

Demokracija

 • Stric iz ozadja

  “Avstrijska vlada je pripravljena sprejeti ukrepe za zaščito naših južnih meja,”

  Kot da bodo upali recti: “Mi nimamo nicesar”.

  Sploh bi se pa po Novi24TV zaprtje meje moralo zgoditi ze dve leti nazaj: http://nova24tv.si/svet/bodo-slovenijo-spet-preplavili-migranti-avstrija-napoveduje-dokoncno-zaprtje-meja-za-migrante/

 • večni srb

  Slovenija niti ne, ker mi branimo zunanjo mejo Shengena, Hrvaški bi se pa res lahko zgodilo kaj takega, ker nekje bi jih vendar morali poslati ven.
  Ampak brez skrbi, ti arabci in afričani bi se raje vrgli v morje kot živeli pri nas.

  • Stric iz ozadja

   Psst bos pokvaril teorijo Nove24TV, kako je Slovenija obljubljena dezela za migrante.

   • mona lisa

    To ni teorija Nove 24, to je dejstvo, kajti naši izdajalcki politiki prav dobro poskbijo za te kozojebce pa še delat ne rabijo. poglej si frizerja.

    • večni srb

     Kaj frizerja, poglej si Izolskega temnopoltega župana,še boljši primer, poglej si župana Londona in nobelovega nagrajenca Obamo, to so ja sami emigranti.
     Izjema potrjuje pravilo!

   • marker

    To je teorija levakov. Resnica je pa, da se nas izogibajo. Prošnje za azil pri nas so samo priložnost za začasni postanek na poti na sever in preprečitev zavračanja nazaj na Hrvaško.

  • mona lisa

   To ti praviš. Kaj pa jim pri nas manjka? Živijo lepše kot naši ljudje, da ne govorim o upokojencih ki dobivajo miloščino.

  • KAPIBARA

   Od nastanitve na Debelem rtiču, pa do morja, ni daleč..

 • Franc Šink

  Pri nas mečkajo z sestavo neke pseudo vlade.drugi pa ukrepajo.

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

 • if

  Ukrep Avstrije dokazuje nesposobnost Slovenije!

  Kogar to ne skrbi, je malomarnež!
  Kdor trdi, da ti ljudje nimajo namena živeti pri nas, sodeluje v hazardu v škodo slovenskega naroda in RS!
  Politik, ki v tej zaevi ne ukrepa v korist slovenskega naroda in RS, je veleizdajelc!

  • janko

   Po moje bo južna meja Hrvaške jutri meja med krščanstvom in islamom. Bosna je islam.

   • if

    Morda.
    Če bo tako menim, da bo BiH otok, ker je tudi potencial, da do tega ne prišlo.
    Srbi in Grki so pravoslavni. Če dodamo Ruse, na katere se naslanja Srbija, je verjetnost tega še manjša.
    Ta potencial sicer krhata šibka Makedonija in pretežno muslimanska Albanija, kii je hkrati naionalno zavedna in zato manj podvržena vplivom skrajnega islama.

    • večni srb

     Hrvaška je muslimanska, ja vidiš, da so se parili z arabci iz Istre in Dalmacije, na severu pa z ogri.

   • BorisDe

    Jankec, kaj nas brigajo muslimani? (govorim kot Srb) EU ni njihova tvorba in tukaj praviloma ne bi smeli nič iskati svojih pravic, ampak liberalci so odprli luknjo tej invaziji. Naši pradedje so se borili proti Ottomanom in uspelo jim jih je pregnati na Bližnji vzhod in v Afriko nazaj kamor spadajo. Grki in Srbi so kristjani = pravoslavni, cerkev je sprejela drug koledar kot ga imajo katoliki (se pač niso strinjali glede datumov praznikov) z izjemo, da se lahko pravoslavni popje poročajo in imajo družino (torej podpirajo normalnost). Nisem proti nobenem kristjanu, saj so to NAŠI in skupno lahko te liberalce skupaj z njihovimi musliji pošljemo nazaj v Savdsko Arabijo, če mene vprašaš in smo strogo proti teroristični celici džamiji v Ljubljani in koruptivnemu “Jankoviću”. “Janković” ni predstavnik vseh Srbov, je samo eden od provizije vzemajočih povzpetnežev, ki bi lahko bil tudi čisti “Slovenec”. V vednost.

 • marker

  Naša država mora neprodušno zapreti mejo s Hrvaško in to takoj. Čez mejo se ne sme niti spustiti niti enega migranta več.

 • Zgornji

  TOOOČNO TKOOOO !!! ! !!! IN KAJ BODO NAREDILI IZ SLOVENISTANA ??? NAJVEČJE MIGRANTSKO BOLJŠČE !!! ! !!!

 • črnaovca

  So nam Nemci ponudili konkretno pomoč pri varovanju južne meje a jo je domišljavi Cerar odklonil. Tudi Avstrijci so pripravljeni pomagati ker vedo da bodo migranti v Sloveniji slej ko prej evropski problem

  • sprehajalec

   Ta ukrep bi prokomunistične sile, z mislimi še vedno v letu 1941 zelo spominjal na takratne čase.

   Pa na Avstrijski ultimat Srbiji leta 1914, ko je hotela, da avstrijski organi sodelujejo pri preiskavi uboja nadvojvode Ferdinanda Ferdinanda v Sarajevu. Srbija je to odlonila in zanetila Prvo vojno.

   Simpatije slovenske vladajoče prokomunistične elite so bile, kot je izobraževalni sistem uči,l vedno na strani srpske Apisove Črne roke.

 • Matt von Glanz

  Edini logični zaključek je, da se zdaj zapre tudi nasa meja. Tista drzava, ki ne bo, bo postala zep.

  • totex39

   Samo vprašanje je, kako bomo to dosegli z takšno socialistično vlado in z poslanci, ki nam na vsak način hočejo vladati in so za sprejem migrantov.

   • Matt von Glanz

    Kot da bi gledali svojo avtomobilsko nesreco v upocasnjenem posnetku … Sekundo za sekundo blizje kaosu, cisto nadzorovano.

 • Lisjak

  Saj nam je Avstrija pred kratkim pokazala,da bodo zaprli mejo,naši vozeki pa nič.Vprašanje koliko depeš so nam že poslali na katera ni bilo odgovora in jim drugo ni preostalo kot,da nam vsem skupaj prikažejo kako bo to izgledalo,ko bo šlo zares.S to vajo so dali jasen signal vsem musličom,da je Avstrijska meja praktično zaprta.

 • Mirko Zidenjsek

  Tocno se ve kdo v Sloveniji podpira prihod Migrantov.Vsem ,ki jih podpirajo jih je treba pripeljati na dom,kaksen azilni dom.Kje bomo zaprli mejo,ce ne moremo 1000 vojakov poslati na mejo.Kaksna je to drzava,ki nima vojske.Hrvati to dobro vedo in zato se tako obnasajo,saj je nekdo izjavil da so v 24 urah na Karavanka.Katastrofa

 • Vinti Oto

  Najnovejši recept Botrov za sestavo nove vlade:

  1. V Slovenijo spustijo milijon migrantov
  2. Ker v državi migrantje postanejo večina, se jim podeli volilno pravico
  3. Ponovne volitve
  4. Velika zmaga ljubiteljev migrantov na volitvah
  5. Slovenija postane prva socialistično marxistična islamska republika na planetu
  6. Trajna ukinitev desnice z uporabo vseh metod šeriatskega prava
  7. Slovenija in njena Elita sta končno rešeni

  Rok izvedbe: do 1.septembra 2018

  • marker

   Naša država je že dalj časa rdeča packa na zemljevidu Evrope. Kadar je leva vlada, so na oblasti nasledniki komunizma. To pa je z izjemo enega leta stalnica od leta 2008 dalje.

  • goldhorn

   Šeriatarji bodo počistili tudi levičarje

 • totex39

  Naši socialistični telebani pa se ukvarjajo, kdo bo imel boljši stolček v vladi, res nas je lahko groza kaj bomo še doživeli. Lepo deželo bodo popolnoma uničili in jo naselili z migranti, kajti njih trenutno ne zanima migrantska kriza s katero se ukvarjajo naše sosednje države, da je temu tako, so pa največ krivi volivci, ki so nas pahnili v to nerešljivo situacijo.

 • soc

  Zbirni center obvezno v Murgle. Pa po tri šotore pred vsako hišo poslancev SD in Levice.

 • Mirko Zidenjsek

  Slovenci se sploh ne zavedamo kaj so migranti in kaj prinasajo.Sarec odpira nova ministerstva,stolcki se delijo,svinje leve in desne se bodo spet mastile.Pravega vodje pa nimamo,ki bi resno vodil drzavo.Nasa goveda samo svoj zep vodijo in se sploh ne zavedajo,da so nastopili drugacni casi,casi ki zahtevajo trdo,sposobno,inteligentno,pregnano……roko.Nasi politiki so vse prej kot to.So kruhoborci,brezjajcniki,riti,sleve,mehkuzci in kar je najhuje se lopovi po vrhu.Tako da Bog nam pomagaj

  • Mirko Zidenjsek

   Zdaj bo pa nekdo rekel,desni pa niso taki.Isti lopovi kot levi so,samo da so levi bolj pri koritu in bolj kradejo.Ce bi pa desni zmagali bi desni kradli.Tako da je to isto sranje

   • marker

    Vseglihar..

   • KP

    Kdo je kje zmagal???

 • Olga2345

  Ukrep Avstrije jasno kaže, da Slovenija NE ščiti šengenske meje, torej vlada ne skrbi za varnost nikogar, najmanj pa za varnost lastnih državljanov, ki jih dobesedno ogroža!
  Hrvaški očita kršenje mednarodnih zavez (arbitraža)…Kje je spoštovanje mednarodnih zavez Slovenije, od Šengna do NLB??!!

  • Mirko Zidenjsek

   Kaj prodati NLB?Se pravi da izgubimo se financno neodvisnost.Se ena pametna Olga.Ce se krade ni kriva banka ,ampak ljudje(Slovenci levi in desni)Ni trba prodati banke ampak lopove pozapret in to naj ti bo jasno,da prodaja banke pomeni pogreb za Slovenijo

   • Mirko Zidenjsek

    Eu,kaj je ze to,aja pijani Junker in ostala podkupljena Sorosova banda.In njim smo dali zaveze.Super…..

   • marker

    NLB je bankomat levice, ki ga kontinuirano polnijo davkoplačevalci. Samo zato levica noče prodati te banke. Zaradi ene prodane korumpirane banke ne bo pogreba države.

   • KP

    Budala. Udbovsko NLB šenkat,kaj prodat. Bo veliko manj škode. Če kaj razumeš,seveda.

  • kokobily

   Olga, preberi si tole, ta 5.člen v razsodbi…..

   https://www.portalplus.si/2278/arbitraza-in-bilaterala/
   Še veliko je skritega, za kar naši “kahreki” ne želijo, da vemo. ker bi jih za vselej odpihnilo..

   • Franc Šink

    Neki moj prijatelj, ki je prijatelj nekoga drugega prijatelj me je vprašal: Ne morem razumeti da Sokolec in Drenikova še nista v zaporu. ? In tudi vaš zunanji minister ni povsem nedolžen.

    • totex39

     Saj to se vsi sprašujemo in je vse zavito v vato, naša vlada v odstopu pa se še kar žali na arbitražo, namesto da kaznuje ljudi, ki so pripomogli, da je do tega prišlo.

 • Mirko Zidenjsek

  Desni bi vse prodali????Ali vam ni jasno,da ce nekaj ni tvoje,da lastnik lahko to zakuri.Ce prodamo Nlb ,da nam lahko lastnik ne da denarja,ce se ne bomo lepo obnasali.Ali vam to desnim ni jasno???????Treba je lopove pozapret ne pa banko prodat.Tako kot ste desni prodali Merkator zadaj bi pa radi odlocali kako in kaj.Malo sutra,Hrvat je lastnik in lahko dela kar hoce.Levi lopovi bi pa samo socijalo spilali in migrante in siponce uvazali.Tako da levo in desno v Sloveniji je pogreb s fanfarami.

  • marker

   Del Mercatorja je JJ prodal Bačarju in Šrotu, dvema Slovencema. Mercator pa je prodala Hrvatom Bratuškova. Ne govori nekaj o desnici, kar ni res. Desnici dol visi za Mercator in NLB. Pri levici se oglasi, tam jih skrbita Mercator in NLB.

  • traktor

   A ja? Kdo pa bo zaprl tvoje lopove. A se bojo lopovi kar sami zaprli? Tvoji lopovi so na oblasti že kakšnih 22 let, na 45 podlage. V tem času so si ti, tvoji lopovi, podredili praktično vse. Spisali in sprejeli so zakone, ki jih ščitijo, podredili so si medije, sodstvo in policijo, ter nakradeno izvozili, ali pa prepisali na vnučke.

 • Mirko Zidenjsek

  Naloga vlade med drugim bi moralai biti raziskati,kdo je lobiral in prodal nase najbolj uspesne firme Treba je imena verige dati ven in jim soditi za izdajo drzave in do 5 kolena vse pobrat.Pa bodo drugic mocno razmislili ko bodo kradli,lobirali in prodajali Hrvatom.Boljse bi bili da jih nekdo iz Tanzanije kupil kot pa Hrvat

  • kokobily

   Saj smo tudi Tanzanijcem (pa tudi Novozelancem – celemu svetu namreč) ponudili, pa niso hoteli zapufanih firm kupovati…Mercator je v času odprodaje bil zadolžen za 650mil €. Tudi prevzem tega dolga je del cene. Vprašanje za mil.$. So nam Hrvatje, ali Rusi, al Kazahstanci “pridelali” ta dolg?
   Ne, mi smo ga . Aha, ne pa prav mi, ampak ta drugi MI -ta levi MI, pomeni ONI..
   Matr, kako je Janezku ljubo, ne biti kriv. Zavedajmo se, če je Mercator pridelal dolg, smo ga dejansko res MI-VSI, z nižjimi cenami od realnih, kar je teplo konkurenco, nam ugajalo, na koncu pa je vseeno prišel račun na našo mizo. Samo cencanje okrog “nacionalnega intersa” kar bi naj balonček od Mercatora bil, nas je na koncu stalo 200 mil.€ manjšega iztržka…Krivi Hrvatje, ker so kupili mačka v Žaklju, ali tvoji Tanzanijci, ker tega (pametno) niso naredili.
   Odprimo si že enkrat oči, vsi nas prehitevajo po desni, mi pa paaaaametni in priiidni od rojstva, kakopak !!!

 • Franjo Trojner

  Kdor se kaj vozi iz smeri Špilfelda skozi
  Straß proti Feldbachu (Steiermark) ve, da Avstrjici z vojsko zelo dobro varujejo svojo mejo. Vsakodnevna prisotnost vojske je očitna, vsem vidna in to ne samo na mejnih prehodih, temveč vzdolž celotne zelene meje. Domačini na Avstrijski strani meje znajo povedati, da so jim lokalne oblasti zagotovile, da tokrat ilegalnih migracij preko zelene meje ne bo, kar pa pomeni, da bo naša država Slovenija postala žep za vse prispele migrante, kot si je že leta 2015 zaželela Merklca.
  Vlade ni in je še lep čas ne bo, kar pomeni, da v državi Sloveniji trenutno ni vzvoda, da bi ilegalne migracije popolno ustavili in s tem preprečili, da naša država postane čakalnica za vse ilegalne migrante tega sveta.
  Na koncu bomo, kot vse kaže našo južno mejo morali iti braniti domoljubi sami, ker morebitna vlada politične levice SV na mejo gotovo nikoli ne bo poslala, KAOS in IZREDNE raznere so v tem zelo verjetnem scenariju zagotovljene.
  In znova si bomo krivi sami, Avstrjici so vedeli koga morajo množično podpreti na nedavnih volitvah, da zasčitijo svojo državo in kulturo, Slovenski volilci očitno ne, kar nas zna vse skupaj že kmalu drago stati.
  Že 200 000 ilegalnih migrantov lahko v naši micemi državi povzroči kaos neslutenih razsežnosti, tudi padec demokratične oblasti.

  • goldhorn

   200 000? Po moje je že 10 000 katastrofa.

  • McBobo

   Na koncu bomo, kot vse kaže našo južno mejo morali iti braniti domoljubi sami…
   .
   .

   Zgodovina se ponavlja in spet bomo domoljubi dobili po pički zaradi lenuhov in ostali izrodkov. Organizirati se bo treba, poloviti vso levo drhal in jih nagnati za kanon futer, ko se bo akcija začela.

 • jovan jovan

  Kakšen migrantski žep?! Zakonodaja je jasna, samo izvajati jo je treba. Kaj bodo pa Hrvati in Madžari storili, je pa drug problem!

  • garfi

   jasen jasen

  • kokobily

   Jovo-jovane …
   Schengen je pri nas, ko nam paše, drugače pa, _saj nismo na meji UNIJE .
   Značilno za loleke-boleke, vedno bi radi bili “malo noseči”..
   V Avstrijo smo jih spustili mi (naši). Registrirali smo jih mi (naši), še smo se hudovali nad Hrvati, da jih oni niso, #ja kaj pa to, a ne znajo kaj je red#, se je hudovala tista štorklja od notranje ministrce..
   Očitno tisti dol znajo gledati 3-4 poteze naprej (aludiram na šah).
   Tam, kjer je Mustafa prvič registriran, ta je za njega odgovoren. Sranje, a ne, samo, spet smo se sami potunkali…

   • Matt von Glanz

    Avstrija ne zapira svoje meje kot članice EU. Zapirajo jo na lastno pest. EU migr. politika v tem trenutku ni nekaj, čemur bi lahko zaupali. KO bodo ljudje enkrat tukaj, zlepa ne bodo več odšli.

    • Franc Šink

     Mislim da nikoli

     • Novakec1

      Jim bo treba pomagat pa ko hebe človekove pravice če so kršene moje??

   • McBobo

    Kot vedno so hrčki spet nadmudrili janeze.

  • Novakec1

   Zakonodaja ni jasna, ustvarja kaos na vseh področjih. Vsak si jo razlaga po svoje.

 • garfi

  globalisti z murgelskim Imitatorjem demokracije imajo v programu
  podrejanje ukazom €U globalistov
  teško nama press

 • xtc

  Levim debilom še ni jasno kaj sledi.

 • Franc Šink

  Shengen je mrtev.Kot tudi njegove meje.

 • Valter BraniSlav

  Migrante na domove tistih ki jih vabijo…
  Fajonova, Mesec, Videmsek ze cakajo

  • Novakec1

   Cepec, pa še zmeraj bodo v slolandiji?

 • mapu

  Za njega so na prvem mestu Avstrijci, za naše pa bimbote pa smo na zadnjem mestu,

 • BorisDe

  Enega bomo videli storiti kaznivo dejanje in sami bomo storili kaznivo dejanje odgovornim osebam, ki so privedli do tega, da je ta migrant prišel do svoje priložnosti.

 • McBobo

  Lepo. Švabska psica jih je vabila, zdaj, ko je spoznala, da ni več zabavno in da se tudi njej lahko glava skotali z vratu, bo pa vrata zaprla, drugi naj se pa jebemo z njenimi zavrženimi igračkami.

 • KP

  Leva roka,desni žep…. No,pa smo vsaj za nekaj dobri. A niso prav cartkani tile ubožčki dvakratžganci na gornji slikci? Revčki bežijo pred vojno,da se tud ustavit več ne znajo.

 • lado

  ej !! KAJ BEVSKATE KRETENI ,, TO STE HOTL ; BUTALCE BI ŽALIL , MA STE DEBILI ZA HITRO SODIŠČE !!!!!!!!!!!! POMAGAM V SVINCU ALI ŠPAGI !!!!!!!!!!! TUDI VAs je treba sankcionirati !!!! vas šenkamo halalićem , volili ste , debili , debile , ki koljejo ,ej kreteniiiiiiiiiii upam ,da bote prvi za halal !!!! prasciiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!! Aja radarji prekleti neštetokrat , ja vi kreteni in “policija “” PEDRI PLAVI ” EJ GOTOFI STE SVIIIINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MURGLSKE ” ! PRIDI SVINJA NA NAŠO ULCO :::::::IZDajalec MURGLČIĆev, gnoj prekmurski srbićić ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: si bgotof ,sigurno

 • exposingthetruth1111

  Zakaj Slovenija ni sposobna dobiti takšnega predsednika Vlade in takšno Vlado ?

 • lado

  PREKLETA BANDA , EJ PA NIMAM VEČ ZA VAS ,KI STE SPET VOLILI RDEE MORILCE , BESED, PODEN ,UPAM DA VAS HALALCI OBIŠČEJO PRVE !!!!!!! prekleti koprofagi ,gorenci pa v ŠK LOKI POD PRVO ,!!!!! ah , SLOVENCI !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Mirko Zidenjsek

  Pa kaj se to dogaja v nasi drzavi.Samo Sloveniji migranti niso problem in samo nekaj 10000 jo spravi na kolena.Ali je res vsa politicna banda podkupljena.Ce lahko farmacevti podkupljajo zdravnike,potem so tudi politiki.Pa jebem mu mater ali se res ne bomo organizirali in sami zaceli postavljat ograjo.Politike pa vse leve in desne nagnat delat na 4 izmene in jim spotoma soditi za izdajo Slovenije

 • Mirko Zidenjsek

  Podpisite peticijo na fb za gradnjo ograje na meji in deli naprej

  • Novakec1

   Najbolj da se z kitajci zmenmo da kupmo pri njih ene 300km zidu. Bo ziher cassa sconto.

 • Novakec1

  Naši so naredili plan sprejemanja (na kurah je razložen) v primeru da pride čez 700 migrantov v slolandijo. Niso pa opredelil v kakšnem časovnem obdobju, že nekaj časa jih pride okoli 100 dnevno. Imajo pa razdelano kako jih bodo delili po lokalnih skupnostih. Veselite se novih sosedov sloovce blesave.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!