Avstrijske obveščevalne službe prižgale rdeč alarm: V BiH je 20 tisoč migrantov, ki bodo skušali nasilno vstopiti v EU, večina jih je oborožena s hladnim orožjem!

Migranti na mejnem prehodu Maljevac. (Foto: STA)

Avstrijske obveščevalne službe so državni vrh opozorile, da se v Bosni in Hercegovini zbira več tisoč migrantov, ki bodo preko Hrvaške in Slovenije skušali nasilno priti v zahodne države oziroma EU na dan, ko bo podpisana marakeška deklaracija, poroča avstrijski Kronen Zeitung.

Mediji v Bosni in Hercegovini so že zanikali, da bi se kaj takega lahko zgodilo. Pravijo, da je v BiH res vstopilo 20 tisoč migrantov, da pa je večina že odšla. No, Avstrijci so svoje obveščevalce vzeli zelo resno. Mejni prehod Šentilj, kjer naj bi migranti, potem ko bi prečkali Hrvaško in Slovenijo, skušali vdreti v Avstrijo, je od Velike Kladuše oddaljen samo 224 kilometrov. Zato se avstrijske oborožene enote pripravljajo tudi na to možnost.

Avstrijski mediji pa so zelo zaskrbljeni, saj pišejo, da so tako rekoč vsi ilegalci oboroženi, skoraj vsi imajo nož. Avstrijski Krone piše, da so med ilegalci skoraj izključno le moški, žensk in otrok je le za vzorec. “95 odstotkov teh migrantov, ki želijo prodreti, so mladi moški, skoraj vsi so oboroženi z noži. Eden od mejnih policistov je bil zaboden,” so zapisali.

Pri sebi imajo orožje in denar
Omenjeni medij pa poroča tudi o tem, da med ilegalci, ki čakajo v Bosni, pripravljeni na napad na zahodno in srednjo Evropo, ne prevladujejo več Sirci. “Masa migrantov prihaja iz Pakistana. In veliko je Irancev, Alžircev, Maročanov,” pišejo avstrijski mediji, ki dodajajo, da njihov končni cilj ni Avstrija, temveč Nemčija in skandinavske dežele. Tudi avstrijski Krone pa dodaja, da so ilegalci dobro opremljeni s predplačniškimi karticami MasterCard, na katerih sta logotipa EU in agencije za begunce Združenih narodov. O tem so smo se pred nekaj dnevi že razpisali na Nova24TV, povzeli pa so nas celo nemški mediji. Več o tem preberite TUKAJ

M. S.

 • večni srb

  Tem migrantom je treba najprej povedati, da pri nas ne moreš imeti nobenega tekočega računa, dokler si državi kaj dolžan, ker ti državni cigani takoj poberejo dol ves priliv, celo socialno pomoč, če ne dvigneš vse in takoj, ko je nakazano.
  Tudi Mastercard, je vse pod osebnim dokumentom in davčno številko, zato je za največje reveže vse težje in neprimerno dražje.

  • moon

   In kaj so oni dolzni drzavi? Levaki mislijo, da smo mi nekaj dolzni njim..

   • večni srb

    Že kaj, mogoče bodo komu napisali položnico, če bo koga zaklal.

 • večni srb

  Avstrijska obveščevalna služba je zgleda isti biser kot sova, že par mesecev so strašili na tem in drugih portalih o več deset tisoč glavi hordi obupanih afričanov, na invaziji čez alpe, oni so pa šele zdaj zagnali akcijo. Mogoče pa mi ne razumemo, verjamem hrvatom, oni jih pa še ne poznajo tako dobro in so šl inajprej malo pogledat na bosansko hrvaško mejo, od koder se v Evropo, čez Slovenijo, vsako leto vali 40.000 hrvatov, bosancev in albancev. Ampak samo čez Slovenijo, hrvatom se verjetno ni treba švercat čez ozemlja, kjer živijo samo hrvati, vključno z bosno. Zdaj je pa panika, ne razumem kako jih ločijo od 25.000 štajercev, ki vsak dan migrirajo v spodnjo Avstrijo, po dobre plače, človeka vreden odnos in njihovo socialno podporo.Nobena druga država EU ni sprejela toliko balkancev, zato se verjetno tudi Nemčiji ne zdi napačno, če na tak način poišče svojo poceni delovno silo ter prijatelje za kratkočasenje.

  Če jih Nemčija rabi, zakaj ne organizirajo kar rednih avtobusov in jim izdajo posebne aušvajze?

  • Friderik Peršič

   Tole je kot snežna kepa , ki se vali po pobočju …najprej objavi en čuden medij , ga povzame drugi , pa tretji in kar naenkrat je na slovenski meji 20.000 glava horda z handžarji med zobmi …

   • večni srb

    In jih nihče ne opazi, tvoja cela domača vas pa ročno ve kdaj si z doma in kje si bil, s kom si se družil.

  • SIMON ROZIC

   Tudi zate bi en “aušvajz” naročil, da se te znebimo za večne čase!

  • Minovak

   Nemčija šele sedaj spoznava, koga so vabili, saj dela samo 1% migrantov, vsi ostali so v breme države, ker NOČEJO delati,…škoda, da so to spoznali prepozno.

 • črnaovca

  pozimi pa rožce ne cveto in upam da tudi migrantov ne bo. Sicer mi oni ameriški kavboj ni vedno všeč a vendar je postavil stvari na svoje mesto, vojsko na mejo in metanje kamenja je enako streljanju ter lahko vojska odgovori

  • večni srb

   Pazi, da ne bo kdo počil tebe, ko boš nabiral gobe, pa tudi tvojega otroka lahko hitro kdo zamenja za steklo lisico, če se bo tam igral. Ko se enkrat strelja po ljudeh, vsaka zadene.

   • Silos

    Tudi gob ne boste smeli rabutat na privatni lastnini,brez dovoljenja in izkaznice
    za katero bo dovoljenje dal lastnik gozda,če ga bo seveda !

    • večni srb

     Upam, da imaš veliko kondicije.

     • Silos

      Sigurno več kot ti !

     • Silos

      Sigurno več,kot ti!

   • črnaovca

    A veš da vem kako zgleda ko se strelja in me je tega najmanj strah, bolj se bojim da mi pridejo nepridipravi na prag pa jim nič ne morem ker če ga počiš si bolj kriv kot ropar

    • večni srb

     Jaz pa še nikoli nisem streljal na človeka, pa sem veteran, daj razloži malo kako je to zgledalo na hrvaškem, v bosni, na Kosovu ali kjer si že pobijal.

 • večni srb

  Obnašajmo se Evropsko, vir informacij naj lepo razkrije kje je kamp, kjer se cigani 25.000 ljudi, potem pa naj se pošlje komisija in se lepo pogovorijo z njimi. Bomo videli kaj se da narediti, nekaj verjetno že, če so že tu, pa še božič je blizu. Bosna ni v EU, ampak saj lahko vseeno sprejme komisijo, mogoče bi lahko pomagal kar na ZN, za dobro voljo.

  Res me zanima kje se tišči skupaj 25.000 ljudi, to je ogromna masa in bi se splačalo videti kako to zgleda, mogoče ne vedo, da đermani po novem ne rabi več hlapcev in jim lahko uredijo prevoz nazaj ali kam drugam.
  Nož je slabo orožje, sploh poceni kitajski piči ali bištek, ki se hitro zlomi oziroma popusti ročaj in lahko še samega sebe urežeš. Za migranta, ki bi to poskušal , je to itak smrtna kazen, nihče se ne bo prišel k nam ubit, da bo zaklal tam par zarukanih kmetov. Samo zato smo varni, ker družba temelji na zaupanju.
  Orožje imajo pa naši ljudje tudi, in to takšno pravo, po katerem te ne odpeljejo v bolnico ampak naravnost na pokopališče, jaz bi se takih bolj bal. Strašijo, nimajo denarja za organizirane migracije, ne morejo plačati več državnih teroristov, potem pa pritiskajo na podzavestni strah ljudi, ki se čustveno odzovejo in čutijo klic v sebi, da pomagajo zatirat druge ljudi. Patetično, in to samo zato, ker so se takrat pač tak odločili reševati problem migracij iz prihodnjih evropskih kolonij, vsak dan je več tega prokletega vojaškega fašizma.

 • Novakec1

  Saj ne bodo nasilno vstopali, naši jim bodo frišne gate dal in jih razvozil po njihovih željah

  • Olga2345

   Levicarke jih bodo pa pozdravljale z nogami narazen, kot obljubljajo na plakatih! Naciste so pričakali z zastavami s kljukastim križem! Izdajalci vedno izdajalci!

 • stajerc5

  Originalni clanek v “Krone Zeitung”, Avstrijci bodo znoreli tudi zaradi bancnih kartic- Mastercard brez imena!!!
  https://www.krone.at/1801367

  • Ha, se grem še jaz prijavit za toto kartico. Bi tudi jaz mal potoval po Evropi in se šel “turista” na soroševe stroške :-))

  • večni srb

   A denar pa potegne dol? Potem je v redu.

   • stajerc5

    Verjetno si si jo tudi ze ti pridobil na “nekaksen” nacin, da lahko pises taksne oslarije!

    • večni srb

     Beri kaj pišem, ravno obratno, eden redkih sem, ki opozarja na neustavno in nečloveško prakso naše fašistične države, ki se je vsedla na vse račune diskriminiranih ttretjerazrednih revežev, zato je za najbolj revne vse težje, dražje ači celo nemogoče. Slovenija je drek, pa ne zaradi tujcev, nam očitno nihče ne more izdati nobenih bančnih kartic, niti se ne da pritožiti čez neutemeljene in iizmšljene dolgove državi, fašizem pač, živimo isto kot nekoč judi v getih.

 • RATATA

  Oni marajo keš.

 • Olga2345

  Krivci so levičarji z nacistom Sorosom! Vse je vodeno iz enega centra! Najprej destabilizacija ZDA, da bi se ukvarjale z domačimi razmerami in ne bi mogle pomagati v Evropi! Zdaj nadaljujejo z destabilizacijo Evrope! Zato je treba postaviti vse, ki so za nezakonitimi migracijami, za rešetke do smrti! Divjake pa enostavno ustaviti z vojsko, ki jo edino upoštevajo in jih poslati nazaj,od koder so prišli!

  • slaipowi

   Pamtekan in krmila za kure ti resno najedajo tiste 3 možganske vijuge. A si ne bi za spremembo privoščila krompir v oblicah in zelje? Boš videla da bo bolje.

  • Friderik Peršič

   Hahahaha , Olgica , je spet zmanjkalo tabletk …? Amerika da bi pomagala Evropi ? Saj nam je že , izdatno , zato pa imamo naval migrantov …

   • Clemen J.

    Spet je amerika kriva da k nam rineju islamsiti, iz pakistana in podobnih držav. Raje sam pojdi po tablete.

    • večni srb

     Imaš prav, kaj ča delajo naši plačanci tam, z orožjem v rokah, mogoče so jih povabili na makov čaj.

    • Friderik Peršič

     Njihova okupacija , pardon – demokratizacija Afganistana , Iraka itd …?

  • večni srb

   Kdo je pognal v beg pa slovenske in madžarske migrante, nikar ne rexi, da Kučan in Soros, prej bi rekel, da beživo pred sosedi in žlahto, pred lastnim zavoženim narodom. Ko si enkrat migrant, se ti zdi, da bi se lahko bolj pomagalo.

 • Van Der Waals

  SOCIALNI ILEGALCI… FAKE REFUGGE

  • BlackOpsSystem

   vojska!!!

  • večni srb

   Bi ti preplaval celo mediteransko morje in mesece živel v dreku in mratu, za drobiž, ki ga porabiš za najnujnejše v par tednih? Dvomim, po par sto metrih bi se obrnil in razmišljal raje kaj drugeca.

 • Anton

  na mejo s Hrvaško postavimo vojsko, z ukazom da za vsako ceno obvarujejo mejo. Jaz bi tako postoril, tako bi postorili vsi katerim je mar za identiteto lastnega naroda, skratka vsi ki so patrioti, kar “levičarji” kajpak niso.

  sarkazem press

  • BlackOpsSystem

   slovenistan ima 8000 vojakov!!!

   • Anton

    več kot dovolj, sicer pa ni potrebo zavarovati vse meje temeč samo tiste točke, kjer na podlagi predhodnjih oz tekočih informacij prihaja do ilegalnih vdorov. Obstaja pa še plan B in sicer da vkolikor se resnično izkaže da teh 8000 vojakov ne bo zadosti vpokličemo tudi izredne vojake oz rezerviste, obstaja celo opcija C da v pomoč pokličemo sosedne države in sicer avstrijo Madžarsko, da skupaj zavarujemo zunanje meje Schengea.

    sarkazem press

    • večni srb

     Saj ne bodo čobane, to ima čes že nago, zaradi tebe in mene so ustvarili totalitarni nadzor, sami sebe bomo nadzirali, isto kot v bivši domovini Merklove.

    • Common Sense

     Kjer je volja, tam je pot. Kjer volje ni, je vsak izgovor dober. Tvoja predikcija je povsem realna. A se bo kmalu videlo. Ko bo prvih nekaj policistov zabodenih v novomeški bolnišnici, se bo uspavani slovenski “samo-da-ni-Janša-folk” (morda) zbudil. Ker povsem očitno Slovenceljn ne zmore videti niti 5 cm pred svojim nosom. Alternativno, se bo pri nas “ujelo” 5.000 migrantov, ker bo Avstrija nepredušno zaprla meje, prav tako Italija in Madžarska. Potem se bo folk (morda) zbudil, a tudi tokrat prepozno. A eno je gotovo, vsi, ki bodo ostali v slovenskem “žepu”, bodo za vekomaj ostali pri nas. Večni problemi in stroški. Hundert prozent. Avstrijci že vedo, zato pa ukrepajo.

    • Friderik Peršič

     Kaj pa , ko bi zaprosili našega zeta za atomsko ali dve , pa še za podmornico …v Kolpo bi prav pasala …

   • večni srb

    8000 več kot čobani, če.ne.štejemo še naših plačancev v njihovih domovinah.

  • stajerc5

   Tocno, ampak v prvo vrsto pridejo najprej fikusarji, kolaretalna skoda…

   • Anton

    točno tako v prvo linijo bi postavil “levičarje”, ker jih kajpak ni škoda

    sarkazem press

   • večni srb

    Ti bi lahko komandiral, stal boš na vrhu barikad in usmerjal obrambo.

    • stajerc5

     Ce imas vsaj M48, ne rabis barikad in usmerjanja! Sicer je pa pri Kolpi ze sportni lok dosti dober…

     • večni srb

      Pri nas je ogromno razočaranih gospodinj in starih rešet, ki celo življenej samo druge obirajo in škodujejo, mogoče bi lahko pocele dneve buljili skozi okno in postopali okoli železniške postaje in taksistov, če so kakšni tujci v bližini.

  • Vera

   Vardo rabimo .

   • večni srb

    Prori fašistom in državnim teroristom zagotovo.

  • večni srb

   Ne moremo, so že ustaši v Piranski uvali in vseh krajih ob meji, go zdaj še slovenska zemlja ni, kaj šelw meja, ne moremo vedeti kje se bodo rokrat ustavili. Mogoče šele pred Ljubljano.

  • žogica

   Točno, kar v prvo vrsto se postavi, da ne boš bluzil…..

 • Torej če prav razumem, bomo letos v Sloveniji praznovali veseli december, božične praznike in silvesterski večer na “multikulti” način = reprizo tega, kar je bilo v Kolnu silvester 2015/2016. Tudi prav.

  • večni srb

   Poskusi, pa boš videl kaj bo.

 • Duhec

  Prostora je dovolj. Delate paniko za bv.

  • večni srb

   Zakaj potem deložacije slovencev iz socialnih stanovanj?

  • xtc

   Pod zemljo več kot dovolj.

   • večni srb

    Mars se počasi odpira, še prej bo nekaj tudi na mesecu, že danes pa so na voljo sobe v hotelih pod morjem.

 • xtc

  Tako kot državljani ZDA očistit puške in branit mejo,če je policija in vojska ni soposobna.

  • žogica

   ……..pa v šoli pobijat otroke, tako, kot v ZDA!

   • centurion

    žogica, zresni se.
    V ZDA je 360.000.000 kosov orožja.
    TRISTOŠESTDESETMILIJONOV KOSOV OROŽJA,
    v lasti civilistov.
    Pa 320 milijonov ljudi cca.
    In par idiotov na to maso ti o pobijanju otrok, no…
    Pa mal ta drug amandma ameriške ustave-DOBR- preber.
    Bo šlo?
    (nisem te žalil tokrat), hehe…

    • žogica

     POKOLI NA AMERIŠKIH ŠOLAH!

     • centurion

      JA INNN?
      Koza, v Sloveniji je tudi nad 120.000 kosov orožja v civilni lasti.
      In KJE TI VIDIŠ POKOLE?
      Idioti so povsod.
      V SLOVENIJI JE SEKIRA OROŽJE ZA POKOLE!
      Prepovedat prodajo sekir.
      To je ukazala žogica-loptica z NOVA24TV…

     • žogica

      Koza je žival, ti si pa budalo! Očitno ti je orožje prioriteta v življenju, ali nimaš za koga živeti? BEBO!

     • centurion

      Ti bi rada bila kurba,
      pa ti ne uspe.
      STARA ODSLUŽENA KROTA SI.
      In to ostaneš.
      Jutri dan starejša.

     • žogica

      Ti je zmanjkalo orožja in si postal žaljiv in nasilen, na Psihiatrijo se oglasi!

     • centurion

      Ogledalo ti je NAJHUJ sovražnik.
      Umij si oči zjutraj, ker si sama imaš časa dovolj in preveč,
      In se oglej, kako izgledaš…..
      Pa lep osamljen večer ti želim…

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a veš, da brez ogledala ne morem……. Za razliko od tebe, nisem ne sama, ne osamljena, ne skrbi! Pa lep osamljen večer!!!!!!!!!!!!

     • O’Brien

      Pokoli v komunizmu. 100 milijonov žrtev. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mass_killings_under_communist_regimes

      V ZDA imajo orožje, zato je kaj takega nemogoče. Enako v Švici.

      Ja, pobijali so tudi otroke, celo dojenčke. Janković jih še vedno noče pokopati na Žalah. Zločinci!

     • centurion

      Baba živi v letu 1947….
      Stara devica…

  • večni srb

   Ampa očitno so sposobni, cariniki so tečni kot hudir, še slabše kot v jugi. Vojska jih spremlja od domače koče iz dreka do Nemčije, totalitarni nadzor pa najbolj škodi nam, ki nas tudi edine kaznuje do konca gnil,,skorumpiran državni aparat.

 • Primorec 81

  Takoj vsi podporniki JJ in nove24 na mejo, ker policija stavka, vojska pa itak nima nekih pooblastil, pa da vas vidim kaj boste naredili ko se bo pojavilo 10 pakistancev, kaj boste storili….?

  • večni srb

   Kako to misliš, vojska nima nekih pooblastil, vojska ne sme imeti NOBENIH pooblastil, saj nismo v vojni in ni izrednih razmer.

   • Primorec 81

    Tudi prav, sam pol res ne vem kaj tam delajo, rad bi videl te ki klicejo po orožju in obrambi in žalijo policijo in vojsko kaj bi dejansko natedili….

    • večni srb

     Pahorjeva udba je povsod, demokracija in človekove pravice pri nas obstajajo edino na papirju, mi smo totačitarna vojaško policijska džamaherija, najslabše sorte, tako je moje mnjenje.

  • pajot

   Bežali ne bi,tako,kot so tvoji partizanci pred Nemci v WW2.

   • Primorec 81

    Pa kje si ti zdaj najdu partizane in nemce dečko smo v letu 2018 vi brez tega res ne morete lol…..jaz tudi si ne želim vseh teh migrantov, sam edino ki lahko, morajo in dejansko kaj naredijo proti migrantov so policija in vojska in ne pametnjakoviči ki bi se neke šerife špilali v gozdu in na meji……

 • “Avstrijske obveščevalne službe so državni vrh opozorile….”

  Nobenega vira te informacije, nobenega linka?
  To je isto kot pred volitvami Grimsovih 50.000 migrantov na naši meji?

  • večni srb

   A je že kdaj pravilno napoveyal in navajal resnične podatke? Ne bodi tako naiven, lol :)

 • milanček

  enostavno, avstrijska in slovenska in hrvaška vojska naj se postavi na mejo med hrvaško in bosno, tudi miš ne pride mimo-skozi! muslimanski del bosne naj se jebe z temi hordami, oz naj jih nemčija prepelje preko držav k sebi v berlin!

  • večni srb

   To pa ne, če bo tam red, ne bo večje Hrvaške, kot jim je že uspelo v Sloveniji.

 • ĐĐ Style

  Tip na sliki ima 2 desni roki in isto serisko številko Mastercarda kot jo je objavil Vucetić. Ko pa na googlu obratno iščeš po slikah ne dobiš povratnih rezultatov kar pomeni, da je slika obdelana s strani nove24

  • Primorec 81

   Res je malo čudna ta slika

  • Silos

   Ne mislim,da je pred temi migranti nekdo le dvignil roko s kartico

  • Fotografija bančne kartice je izrezana od drugod in prirejena, torej FakeNews.

   In ponosni so, da ta njihov FakeNews povzemajo tuji mediji.

  • Simon Novak

   Saj jih bodo Nemci tudi kmalu skužili

   • čopkovseved

    Beri Nemške časopise, zguba.

    • Simon Novak

     Zahojenev, govoriš nemško, če še slovensko ne znaš

    • Simon Novak

     nemške se piše z malo začetnico, zahojeni

     • čopkovseved

      Pač lapsus, ampak zgolj slovnični, tvoj je v genih.

     • Simon Novak

      Bejži, no

     • tramal

      Nemško se piše z veliko začetnico ,tvoje srbijansko pa z malo .Kapiš.

     • Simon Novak

      Z malo, govedo

  • Republic Commando

   Slika je simbolična??? Sicer pa nevem, kaj tišite glave v pesek, PU vsak vikend poročajo o desetinah ujetih in to niso nobeni podatki Nove ampak uradni podatki PU.

   • ĐĐ Style
    • čopkovseved

     Tebi še kar ni jasno, trdobučni levak, pa saj se ti smeji vesoljni svet.

     • Simon Novak

      Samo zahojeni đesnjaki

    • Republic Commando

     Ja očitno je. :))

     • ĐĐ Style

      http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/11/mastercard.png LAŽ LAŽ
      Zakaj bi nekdo brisal seriske številke in namerno vstavil kartico med begunce

      https://pbs.twimg.com/media/DqrqvMaWwAcLFzV.jpg:large

      Slika za katero Nova trdi, da jo je naredil Vucetić

      https://reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/styles/attachment-large/public/resources-pdf-previews/1118349-5b2cfa1f7.png?itok=9b_melqw

      Original

      Slika ni simbolična, slika je intelektalna lastnina Mastercarda oz UNHCR-a. Tudi če bi napisali (kar niso) da je simbolična jo nebi smeli objaviti brez avtorskih pravic. Nova24 krši avtorske pravice blagovne zmamke Mastercard, če imaš še kako vprašanje glede tega vprašaj.

     • Republic Commando

      se pravi si sam priznal , da obstajajo master kartice UNCHR-a . Hvala :))

     • ĐĐ Style

      Ja za pomoč Grčiji http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fwww.cashlearning.org%2Fdownloads%2Fmulti-purpose-cash-and-sectoral-outcomes—greece-case-study.pdf%3A-crkY6Y3MixtK_yEFiAZrkM1F6Q&cuid=3835876

      Kar pa sploh ni skrivnost, zakaj sedaj nenadoma spreminjaš temo o simbolični sliki. Kar se tiče avtorskih – intelektualnih lastnin si udaril na pravega.

     • Republic Commando

      Nič ne spreminjam temo. za mene je to simbolična fotka, sploh če se pojavlja povsod, kot ti praviš in do sedaj očitno master ni nobenega tožil zaradi uporabe le-te.

     • ĐĐ Style

      Če nekaj obdeluješ s photoshopom posegaš v Creative commons- non-commercial no derivatives. Kar pomeni , da NE smeš ničesar spreminjati niti uporabljati v komercialne namene. Stran Nova24 je komercijalna stran ker uporablja oglase.

      To pustimo pri miru, bolj sporno je to da greš nekaj spreminjat z namenom da ustvariš novico z lažno otografijo. Temu se reče FAKE NEWS. In ta fotografija http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2018/11/mastercard.png je fake news. Na obratnem iskanju na googlu je ni možno najti, kar pomeni da je unikatna in obstaja samo na nova24, kar pomeni da so jo oni ustvarili. S teboj se ni možno pogovarjati. Kljub dokazom trdiš da oni imajo prav in sanjaš neke simbolične fotografije. Potem bi lahko vsakdor uporabljal fotke blagovnih znamk in pod njimi napisal *slika je simbolična. Ne to ne gre tako.

     • Republic Commando

      SLIKA JE SIMBOLIČNA in kot taka dostopna masi in tudi spreminjanu. Če si tok v avtorskih lastninah bi to lahko vedel. Tudi na originalu ni nikjer vidit C ali R. Pa recimo ,da imaš ti prav, ali to potem pomeni , da migrantov ni ali kaj? In da, kartice so bile prvotno mišljene za Grčijo a to še ne pomeni , da jih ne talajo tudi drugje, :)

     • ĐĐ Style

      ® se da lahko zbrisat, slika ne more biti simbolična ker gre za blagovno znamko. Nihče ni rekel da migrantov ni, migranti so bili že 20 let nazaj in bodo še. realna slika pa je , da vsi hitijo v Nemčijo, Švedsko itd. Ne da se mi več s teboj raspravljat o simboličnih slikah.

      Naredi test, ustvari novo spletno stran. Danes ti ni potrebno nekega velikega znanja imaš dosti CMS-ov. Potem začni objavljat slike od bilo kje in spodaj napiši slika je simbolična. Mogoče boš V SLO še nekaj časa šel mimi. Potem boš videl, da za vsako sliko nekdo stoji in nekaj pričakuje za svoje avtorsko delo.

     • Republic Commando

      aha , zaj je že R ven photoshopan, pa grška zastava tudi verjetno .Malce umirite konje levi, to , da je bila fotka uporabljena že n-kolikokrat še ne pomeni , da jih migranti nimajo, itak se ne bodo kazal pred kamerami z bančno v roki, če pa so ubogi begunci no. Sicer je pa že sam Soros v pretekloisti priznal, da financira migracije in migrante. Vi se vsajate v eno slikco kot da je dokaz o obstoju marsovcev.

     • ĐĐ Style

      Ni problem v kartici niti v fotki, problem je v tem :Zakaj je nova24 namerno priredila sliko in vstavila isto kartico med migrante.

     • Republic Commando

      Aja zaj kar naenkrat nista ne kartica ne fotka problem? kaj potem cviliš toliko?? Kot sem že napisal, migranti se ne bodo kameram nastavlal z bančnimi v rokah. Zato so pač dali tako fotko , vi se pa vsajate v avtorkse pravice in nevem kaj. Toliko patetično izpadate kot ti takrat , ko si se vsajal v moje komentiranje enkrat ponoči. Same drobtine vi pa cel halo.

     • ĐĐ Style

      Nisem se vsajal, rekel sem da se mi ne zdi normalno, da se nekdo sam s seboj krega ob 2:30 zjutraj in cvili da sem se skril. Ob 2:30

     • Republic Commando

      In tega dolgo nisi opustil, kot tudi te simbolične fotke ne boš. Ampak imej veselje, kdo sem pa jaz , da ti to odrečem ;)

     • O’Brien

      Pomoč migrantom v Grčiji! Samo ne vem, zakaj so ti migranti že v Bosni. A ti veš?

   • Že pred tem t.i. migrantskim valom, so jih na območju Ormoža na noč polovili tudi do 180 osebkov.

    • Republic Commando

     Ok pol pa kul, migrantov ni no . :)) Če ne prihajajo v valu jih ni :))

     • So, so ves čas, že leta, in to je prirejena FakeNews zadeva, fotografija izrezana iz pdf-a UNCHR o pomoči Grčiji.

     • Republic Commando

      A 180 na noč za eno usrano Ormoško občino ni val?? Malo razmisli. In sedaj se boste levi vsajal v to simbolično slikco dva mesca jooooooj :)))

  • tramal

   Tebe je moral pa eden dobro obdelati, da si tak bedak.

   • Simon Novak

    Sedi

  • Simon Novak

   Vucetić je nagnil NoroTV kot puklasti Anžeta

 • večni srb

  Kako,lahko,slovenec, ki se,mu je banka vsedla na račun, zaradi kakšnic neplačanih položnic državi, dobi tekoči račun, s katerim lahko normalno kupuje v akcijah, na kredite in poceni od kitajcev. Lepo prosim nadvet, če ima kdo kakšno idejo kako zaobiti državne teroriste, menda se da edino nakazati direktno preko pošte ali tujih zasebnih korporacij, kot je recimo Westa bank ali kaj takega, kar imajo pri nas čez nekdanji udbaši.

  Kolikor vem, za slovence tretjega razreda, ki jih kriminalizira država, elektronsko posnovanje enostavno nožno, kot tudi ni mogoče dokazati neupravičenih dolgov in preprečiti rubež sredstev na vseh varčevalnih in kreditnih računih.

 • Simon Novak

  Noben v Avstriji ni prižgal rdečega alarma, horde migrantov z orožjem v rokah pa bi morale biti tukaj na naših mejah že pred pol leta, tako vsaj je napovedovala NoraTV in še napoveduje in še bo napovedovala

  • čopkovseved

   Pa kaj ti levi tukaj sploh trobiš, spelji se v BiH in se z njimi zalepi .

   • Simon Novak

    Tam so vaše posojilodajalke, zahojenec, to je vaš teritorij, zahojenec

    • čopkovseved

     Ne to so tvoji živalski kolegi.

     • Simon Novak

      Bejži, no…če so ti zmanjkale tablete, stopi do tvojega veterinarja, ti bo predpisal nove, te razume

 • Joško

  Levaki, zopet klatite neumnosti; pojdite rajši spat. Jutri bo treba na delo, vi pa boste utrujeni in neprespani.

  • Simon Novak

   Jožek, pa kar eno kartico si photoshopiraj

   • Joško

    Jaz delam; meni ni potrebna fotokopirana kartica.

    • Simon Novak

     Ja, pa jutri lepo krampaj in lopataj

  • Simon Novak

   Mi bomo že v pisarnah zadremali, ti pa raje idi spat, ob lopati in krampu se boš težko spočil, zahojeni

   • Boris Nitic

    Idi, ni slovenska beseda. Bebo štajerski

    • Simon Novak

     Zapri greznico

   • Joško

    Vi dremate v pisarnah že celo življenje, zato pa SLO hudič jemlje.

    • Simon Novak

     Ja, nisem ti jaz kriv, če nisi v šolo hodil…no, mogoče pa ti delam krivico, vsak res ni za študij, ceste se ne bodo same pometle, jarki se ne bodo sami izkopali, tako, da tvoj profil tudi še potrebujemo

     • Joško

      Ti si samo hodil v šolo, naučil se pa nisi čisto nič.

     • Simon Novak

      Vseeno pa sem v topli pisarni, ti pa koplješ jarke, zahojeni

  • Republic Commando

   Pa saj nihče od njih ni zaposlen no. ;)

 • tramal

  Hrvati in Avstrijci pač znajo paziti svojo mejo .Brez skrbi saj jih naši miličniki sami vozijo po sloveniji in ne bodo šli kam .

  • Simon Novak

   Nauči se slovensko pisati, potem pa smeti tukaj, zahojenec

   • Boris Nitic

    Idiot rasistični

    • Simon Novak

     Me veseli, jaz pa sem Simon

     • Boris Nitic

      Idiot Simon.

     • Simon Novak

      Aja, zahojenec si, te pa tako povej

   • tramal

    Srbine ti ne znaš niti slovensko niti srbsko.

    • Simon Novak

     Kako pa ti to veš, zahojeni zahojenec?

  • kraljica vesolja

   Tramal, zdravo, a si si že spral usta z milnico, kok si mi grdo govoru.

   • tramal

    Pa vseeno mislim da se nisem zmotu.

    • Simon Novak

     To ne gre skupaj, ker da bi mislil, bi moral imeti pamet, ki pa je pri tebi ni, zahojeni

 • Republic Commando

  Levaki si bodo celo noč drkal lulčke, ker mislijo , da so Novo dobili na laži zarad ene simbolične fotke :)))

  • ĐĐ Style

   Slika ni simbolična če se na njej uporablja blagovna znamka brez dovoljenja. Simbolična bi bila če bi bila royalityfree, nekaj takega https://cdn1.vectorstock.com/i/1000×1000/21/40/realistic-credit-card-vector-2592140.jpg

   • čopkovseved

    Kok si neumen.

    • ĐĐ Style

     Bomo videli, kdo je neumen ko bodo na Mastercardu dobili linke in kdo zlorablja njihovo ime

     • čopkovseved

      Komunisti so pokopani, UDBE ni več.

     • ĐĐ Style

      Kdo je sedaj neumen? Se vidi da si navaden bebo in je s teboj lahko manipulirat. Če že nekomu v obraz poveš da je neumen, to argumentiraj.

     • čopkovseved

      Še bolj levaško razmišljaj, osel!

  • Djuro Sumar

   Na NOVA24TV so vse slike simbolične.

   • Republic Commando

    Veliko jih je ja. In kaj sedaj??

    • ĐĐ Style

     Se vidi , da ne poznaš teh zadev. Potem takem nebi vsaka mediska hiša imela svojih fotografov. Vsi bi objavljali simbolične fotografije.

    • Djuro Sumar

     Sedaj pa ni nič. Če si novico izmisliš, moraš mprilepiti simbolično msliko, ker dejanske slike pač ni. Tako to počne NOVA24TV. Novice si izmišlja ali pa napihuje.

 • kraljica vesolja

  In, kva zdej. Povej, kaj naj storijo tvoji podložniki. DEj, mej muda.

  • Simon Novak

   To sprašuješ puklastega=?

 • Djuro Sumar

  Avstrijska obveščevalna je ravnokar javila, da so migranti v Bosni že dobili 10 tankov s katerimi bodo napadli Slovenijo.

  • Simon Novak

   Jaz sem slišal, da baje že 12, so vse kupili s kreditnimi karticami

   • čopkovseved

    Smešno?????????????

    • Simon Novak

     Resnična zgodba, preverjeno s strani NoreTV

   • Djuro Sumar

    So jih dobili po znižani ceni 27 evrov komad.

    • Simon Novak

     Ja, so par kartic skupaj dali, pa je šlo

  • čopkovseved

   Te dobo te živali kmalu naskočile.

   • Simon Novak

    Piši slovensko, zahojenec

    • čopkovseved

     Ne , po levo.

     • Simon Novak

      Sedi

     • čopkovseved

      Ti pionirčki še vedno ne dajo miru.

     • Simon Novak

      Sedi, Floki

     • čopkovseved

      Sediš ti na levi barkači, se utapljaš??????????????

     • Simon Novak

      Sedi, Floki

     • čopkovseved

      Ti nagaja tvoj Floki, neizživet, res potrebuje drhal.

     • Simon Novak

      Sedi

  • Joško

   Si pa humorist; tipa TOF.

   • Djuro Sumar

    Ma ne. To je preverjena informacija, objavljena na NOVA24TV.

   • Simon Novak

    Preverjeno s strani NoraTV

    • čopkovseved

     Ne levih bedakov.

     • Simon Novak

      Zagotovo preverjeno, kupljeni so bili s kreditnimi karticami

     • ĐĐ Style

      A tistimi iz photoshopa, kot eden od desnih trdi “to so simbolične”

     • čopkovseved

      Je resničen, te trdonja boli, nje.

     • Simon Novak

      Ja, puklasti je resničen, kartica pa je bila za Grčijo, ampak kaj bi tebi razlagal, prej bi steni razložil

     • Republic Commando

      A kje piše , da je kartica samo za Grčijo, ali so tudi grško zastavo ven photoshopali??

     • čopkovseved

      Ubogi levi, ti ne da spati zapečen drhal.

     • Simon Novak

      Spim kot angelček, zahojeni

     • čopkovseved

      NI čutiti.

     • Simon Novak

      Ti že čutiš to, ha ha ha, nisem vedel, da z zahojenostjo pride tudi telepatija

     • čopkovseved

      S teboj pa bebščina levih.

     • Simon Novak

      In?

     • čopkovseved

      Bravo, vse oproščeno:

     • Simon Novak

      Pa?

     • čopkovseved

      Revež levi, umiri se.

     • Simon Novak

      Če pa je res, vse zagotovo preverjeno s strani NoreTV

     • čopkovseved

      In kaj??????????????

     • Simon Novak

      Ja, tanki se valijo iz Bosne z migranti, kupljeni pa so bili s karticami

     • čopkovseved

      In ?????????

     • Simon Novak

      In?

     • čopkovseved

      Oproščeno vse, bebec pač!

     • Simon Novak

      In?

     • Simon Novak

      Me veseli, jaz pa sem Simon

  • žogica

   So SDSovci že na meji?

   • čopkovseved

    Ne, migranti zapečeni.

    • Simon Novak

     Ja, šest mesecev jih že NoraTV napoveduje z noži, tako, da bi res počasi že lahko bili tukaj

     • čopkovseved

      Jih nočemo.

     • Simon Novak

      Saj jaz jih tudi nočem, samo NoraTV jih že napoveduje šest mesecev, tako, da ne vem, verjetno jim GPS ne dela prav, pa so šli proti Sloveniji preko Argentine

     • čopkovseved

      Ti si njihov , drhalojebec.

     • Simon Novak

      In?

     • ZatonMesecnikov

      karajo te svakodnevno Simone. Once black, never come back, pravi Ameriški pregovor. zate to še posebej velja….

     • ĐĐ Style

      Očitno te je črnc nategnil, da ti je ta fraza ostala v glavi

     • ZatonMesecnikov

      Ne, nek levičar mi je nekoč zaupal svoje življenske izkušnje…

     • ĐĐ Style

      Diagnoza BI-polarnost

     • ZatonMesecnikov

      Nikakor. levičarji prakticirate LGBT multikulti. Paše vam, da vas črnec kresne…

    • žogica

     Taki, kot ti?

     • čopkovseved

      A si nick spremenil? Sloivenec nikoli ni in ne bo zapečen. To nas dela nadljudi!

     • žogica

      Ti si, torej nisi Slovenec, ne vem!

   • ZatonMesecnikov

    Misliš na SDS radovana karađića Žogica, hihihihihihi. kako je bilo na morju? prosvetnice ste “Napolnile baterije”?

    • žogica

     Supeer, si bil zraven?

  • ĐĐ Style

   Baje so podmornico prešvercali po delih in sedaj se premikajo proti Kopru.

   • Simon Novak

    O, shit, pa tudi podmornico so kupili na kartico=?

    • ĐĐ Style

     Na photoshopano

     • Simon Novak

      Potem pa jim jih bodo morali kmalu spet napolniti

     • ĐĐ Style

      Ne nebo potrebno, desni bodo v photoshopu samo spremenili seriske ševilke ter številke računov

     • čopkovseved

      Ne bo in ne nebo, ti še OŠ nisi izdelal, itak levi, jasno..

     • ĐĐ Style

      Spanje!!! Vrtec te jutri čaka!!!

     • čopkovseved

      In to slovenski s slovenskim pomladkom!

    • večni srb

     A šele zdaj si zvedel?
     Jaz pa to vem že kar nekaj časa, malo višje vsi pišejo o tem.

   • ZatonMesecnikov

    ne bi se čudil Džidži. Ker Koper je “naš” skupaj z Vstalo Primorsko pa žerjavisti. Koper je bil vedno za “osvobodilni duh” iz Juga…

    • ĐĐ Style

     Koper je naš -LEVI tako kot LJ. Pozdrav vsem primorcem neglede na barvo , samo da je rdeča. https://youtu.be/SPeV23ASONA

     • čopkovseved

      Že dolgo je rdeča v zatonu, mladi je ne marajo!

     • ĐĐ Style

      Cerkev res ne marajo, z nenehnim povečevanjem kapitalističnih pritiskov na malega človeka se vse bolj budijo socialistične sanje.

     • čopkovseved

      Da nisi plačanec levice, aja pa z zvezdo na vseh prireditvah, pa na domačem pragu, se poznava?????????

     • ĐĐ Style

      Zakaj bi bil plačenec? Ti si res neumen. Al isi ti plačenec desnice? No vidiš.

     • Kapodistrias

      Potem si se pa zbudil…

     • ZatonMesecnikov

      Zakaj jih torej hebete s podmornico. odprite jim mejo, pa v Koper pa v Ljubljano.

      nas pa pustite na miru…

     • ĐĐ Style

      Tebi nihče noče, jajo te je prepričal da ti nekdo trka na vrata.

     • ZatonMesecnikov

      Zakaj so nam pa Policista zabodli in ubili?

     • čopkovseved

      BREZ ODGOVORA!

     • večni srb

      Saj res, kaj je pa naredil, da je sprovociral tako brutalen napad?

     • sodnikisozločinci

      Rekel je: Prometno in vozniško prosim, čuj! A ste kaj piu?

     • Kapodistrias

      V Kopru je rdeč samo lumpenproletariat in nekaj prisesanih na državne jasli.

    • Kapodistrias

     Ne bo držalo. Naš župan Popovič (vedno operira s trdim – mislim Č-jem) je jasno povedal: “Smrt fašizmu, nacizmu in komunizmu!” Se strinjam.

   • večni srb

    A ti si tudi to zvedel, zdaj pa vidim, da že vrabci čivkajo.

  • ZatonMesecnikov

   Đurice, tudi tvoja “osvoboditev” je prišla iz Bosne, leta 1945. Ne čudim se, da ti srce trepeta ob potencialnem prihodu tokratnih “osvoboditeljev”.

  • Olga2345

   Na enem tanku je neki Djuro Sumar….vozi se po psihiatriji, so sporočili!

   • Djuro Sumar

    Nova24TV ima same udarne novice in to je ena izmed njih.

  • večni srb

   Tudi jaz sem to slišal. Pravkar.

 • Olga2345

  Cirkusanti Sarec iz ilegale sporoča, da ga v Marakeš ne bo, ker je sporazum stvar zunanjega ministrstva in Cmerarja!????

  • ĐĐ Style

   Janša iz ilegale sporoča , da mu pošljete spontane prostovoljne prispevke. Samo še spomniti se mora za razlog. Zahvaljujemo se vam za vašo transakcijo

   • ZatonMesecnikov

    Raje nakaži Džidži, bodi desc, ne samo gobca vrtet…

    • ĐĐ Style

     Tudi meni nihče ne nakaže na lepe oči. Samo desni in cerkev pričakujejo denar brez kaplice švica

     • čopkovseved

      Zmoremo, levaki pa vse preko koristi!

     • ĐĐ Style

      Tebi je škoda odgovarjat

     • čopkovseved

      Pa nehaj smetiti tu zgora,j si navadna leva smet, sekret od človeka!

     • ZatonMesecnikov

      Pa levičar…

     • Republic Commando

      Sociala in te zadeve … ;)

     • ZatonMesecnikov

      Levičarju je to normalno stanje življenja…

   • Olga2345

    Vas še vedno boli zadnja plat in srbski ponos, od zadnjega šusa slovenskih fantov, ko ste bežali iz Slovenije?

    • ĐĐ Style

     Jaz sem jo čuval iz zaklonišča Cankarjevega doma

     • čopkovseved

      Ti si v Sandžaku nemara še ovce po gmajni trajbal!

     • Simon Novak

      Si ga videl tam med pašo?

  • ZatonMesecnikov

   Kot Poncij Pilat…

 • čopkovseved

  ĐĐ Style : ZNANI PROVOKTOR LEVICE ! Tisti z rdečo zvezdo na shodih!

  • ĐĐ Style

   Uspel si sestavit komentar iz dveh črk in štirih celih besed, BRAVO

   • čopkovseved

    Se poznava????????? Verjemi, da se, sosed!

    • ĐĐ Style

     Da se sosed???? KAJ???

     • čopkovseved

      Odklopi se iz omrežja!

     • ĐĐ Style

      Ti si blesav

     • čopkovseved

      Ti pa javen!

     • ĐĐ Style

      A res, na katerem omrežju sem????

     • čopkovseved

      Odprtem za vpogled, dej lokacijo si zapri!

     • ĐĐ Style

      Kateri je moj IP?

     • čopkovseved

      A zdej si pa plašen?

     • ĐĐ Style

      Ti bi bil genije če bi prek VPN-a in TOR-a prišel do IP-ja. Ta stran uporablja wordpress in samo admin bi lahko prišel do ip-ja prek komentarjev. Ker pa za komentarjeu porabljajo zunanjo zadevo je to še težje.

     • čopkovseved

      Ne trudi se, kmečka pamet je nacionalni ponos Slovencev. Vsi veliki možje so bili rojeni več ali manj v kmečkih družinah. Sem preprost kmet, ampak zmorem več kot tvoje leporečje. Verjemi.

     • ĐĐ Style

      No pa da vidim

     • čopkovseved

      Vidiš že, ampak ne spregledaš, ker gledamo z možgani!

     • ĐĐ Style

      Nisi mi odgovoril glede omrežja

     • čopkovseved

      Povezan si v javno brezžično omrežje Ti ni jasno! Viden!!!!!!!!!!!!!! Moj osnovnošolec obvlada, ti si žal zahojen, kot se sam rad izražaš!

     • ĐĐ Style

      Ha ha, kot prvo nisem na brezžičnem omrežju. Kot drugo ne uporabljam mobitel, ker si prej napisal da zaprem lokacijo. Če tvj osnovošolec obvlada mi po kmečko razloži kako je prišel do podatkov. Kdo je moj ISP?

     • Simon Novak

      Pa kaj se sploh ubadaš s čopkom, na Ignore ga vrži

     • ĐĐ Style

      Nocoj mam cajt, nič pametnega ni za delat.

     • Simon Novak

      Aha

     • ĐĐ Style

      Sedaj so utihnili, zgleda da imajo strateški posvet kako in kaj. Grem poiska tkak film oni pa naj pišejo, lep večer

     • Simon Novak

      Enako

     • Republic Commando

      A sta združila moči ? BFF? Sedaj imata IQ na 130. Skupni, da ne bo pomote :)))))

     • slosin

      ĐĐ izgleda hudo zaskrbljen….že kar malo paničen…

     • ĐĐ Style

      Pa še to, če bi bil v javnem brezžičnem omrežju , ni šans da bi me našel. Sam sebe si ustrelil v koleno.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Proxychains+TOR running in a VB. :)

      PS: Jaz sem neviden. :)

     • ĐĐ Style

      Romoos, CH – velia.net Internetdienste GmbH

      Tip pa sanja neka javna omrežja. verjetno je slišal za free wifi in je pomešal hruškez sloni

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Janšisti so zelo “izobraženi”. Sami dr. znanosti, strojništva,… :)

      PS: Samo poglej častnega doktorja Jaja. :)

     • ĐĐ Style

      Najbol se osmešijo ko želijo nekoga zastraševati. Očitno še niso slišali, da danes ogromno ljudi uporablja anonimni način surfanja

     • čopkovseved

      Ja , se poznava pa konec!

     • ĐĐ Style

      Lokacija? Ali pa utihni ker sedaj že globoko lezeš v laž.

     • Simon Novak

      In ???

     • ĐĐ Style

      Tip je psiho, trdi da me pozna a si ne upa povedati od kje me pozna. Še dobro da ni pokeraš ker nezna blefirat.

     • Simon Novak

      Na Ignore ga daj, pa stvar rešena

     • Slovenec

      Levaki še bolj, poglejte Sarca ipd.

     • centurion

      cvik, cvik, cvikl……

     • ĐĐ Style

      Še ena budala, ki nerazume kaj sem napisal

   • šmentanamuha

    Ampak @Simon Novak ga je prehitel in spisal samo dve črki in ti si ves navdušen.

  • Simon Novak

   In?

 • SIMON ROZIC

  Kaj le govorite neumnosti !?; prihajajo pravi mucki, prijazni, nadarjeni,
  željni dela in znanja, polni družinskih vrednot in nenavadno prilagodljivi
  veri in seksualnim navadam iz potrebe….naše leve dame se jih zelo veselijo,
  ker menijo, da je “sprememba kot počitek”, kar že od nekdaj trdijo Angleži…
  oni pa že vedo, a ne?

  • Republic Commando

   Ko bodo prišli do sem in ostali tu , ker bomo žep, bo SLO imela v pol leta lastno vesoljsko luko in lasten pospeševalnik delcev pod šmarno goro. Vsi teli so namreč astrofiziki, astronavti in inženirji ;)

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Malo si me zmešal. Kaj ti ne delaš na tem forumu samo ponoči? :)

    PS: Okoli 2:30. :)

   • Janko Gedlicka

    Kaže že tako, da bomo žep. Saj je tudi nova poročala o pripravah bivališč za “begunce” in o tihem dogovoru z EU, po katerem bo ta zamižala pred našo neizvedbo sicer zahtevane privatizacije NLB. Tako bi udbomafija obdržala svoj od drugrazrednih polnjen bankomat, in pridobila sigurno pojačanje svoje volilne baze z vzdrževanimi migranti.

  • centurion

   Pa IQ bodo dvignl ta rdečim..
   Skor številka kot pr gojzarjih, 44, 45…..
   Prou pride inteligenca, za pomladit in oplemenitit.

   • Simon Novak

    Tvoja je kot sobna temperatura

    • centurion

     Simon bedak,
     tvoja je garažne temperature. in temperamenta.
     Hladno donc?
     Pasji termometer v riti?
     Pa lep večer.
     Mi pred kaminom….

  • Simon Novak

   S tanki, kupljenimi na kreditne kartice

 • Olga2345

  Naženimo komunisticne in islamistične divjake! Tisti, ki skriva dokumente, laže o identiteti, se oborožijo in želi nasilno vstopiti v državo, je terorist! Tisti, kikto omogoca, mu je enak, daj ogroža lastni narod! Teroristom ni mesta na prostosti!

  • večni srb

   kaj te brigajo tuji problemi, zase skrbi, saj tebe se tudi lahko obrne brez veze naokoli.

  • Slovenec

   Točno.

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
   SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Govekar

  Nasilni migranti so si verjetno priborili večje število kartic in so sedaj kralji med ilegalci. Posiljevanje je preteklost, lahko si privoščijo prostitutke in strelno orožje.

  • Simon Novak

   Kakšno večje število kartic, zahojenec zahojeni?

   • cosmosjasnovidec

    Ja tiste katere so odvzeli slabšim migrantom katere so pretepli in izropali.
    Ali je tako težko razumeti kaj je hotel povedati.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • SIMON ROZIC

   No, prostitutk imamo kar nekaj viška, kako pa je z orožjem,
   pa vprašajte “Korlna” !

  • Stane

   V aBosni ga imajo vahabiti dovolj. Oborozeni tudi so. Dokazano.

 • Olga2345

  Po cirkusantu Serpentinsku so komunistični revolucionarji (norci), na katerih proslave hodi, zaslužni za ohranitev slovenskega jezika!??? Zato danes uvažajo horde divjakov, da jih naučijo slovenščine?!!

  • SIMON ROZIC

   Serpentinškova žena je “tršica” slovenščine, pa bi lahko kakšen
   ducat “migrantkov” poučevala o jeziku in …..pač, kar bi še želeli
   kot izbiren predmet, a ne? Svobodna izbira, a ne?

   • večni srb

    Če bi hodil v dobro osnovn o šolo, potem tudi na srednji ne bi imel toliko popravcev, pa drugačen odnos do znanja.

   • Stane

    Na Svedskem je divjak posilil kar trsico. Naj serpentinsek malo pazi,da ji nebi “cokoladni” zapasal.

    • SIMON ROZIC

     “V vojni smo vse enake”, je trdila babica, ko ji
     je en tovariš posiljeval vnukinjo….

  • večni srb

   Res je, hrvaščino in albanščino lahko slišimo na vsakem koraku, medtem ko nikjer na balkanu ne bomo slišali niti ene slovenske besede.

 • yello
  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

   • cosmosjasnovidec

    Jaz jim nikoli nisem,kar me je na srečo rešilo težav velikokrat.
    Vsepovsod imam z njimi slabe izkušnje kot v tujini tako v Sloveniji.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Jovo Jamnica

     Zato pa @večni vrjame hrvatom… LOL

 • cosmosjasnovidec

  In če vse to vedo zakaj ne posredujejo ter jih naženejo nazaj od koder so se prislinili?
  Torej jih bodo spustili v Europo z čakanjem na njihove napade?
  Sedaj mi pa res več ni jasno kdo je najbolj fuknjen od predstavnikov Europe.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • večni srb

   Mogoče si pa samo ti naiven in zarukan, da verjameš vsakemu kretenu, ki se gre novinarja.
   Jaz te razumem, ampak samo zato, ker pri nas drugih novinarjev praktično ni, ampak to še ne pomeni, da nisi dolžan sam poskrbeti za svojo izobrazbo.

   • cosmosjasnovidec

    Povsem dobro jaz razumem in,če boš prečital še enkrat kaj sem napisal je to ravno to kar si ti navedel.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • večni srb

     Vedo kaj, kdo pa jemlje resno šalabajzerje, vojska in policija imajo svoje bazne postaje in nadzorne sisteme, ki niso zaznali nobenih takih premikov.

     • cosmosjasnovidec

      Za to kar je napisano tukaj ravno ne vem kaj je res in kaj ne sem pa te dni veliko poslušal hrvaška poročila,ker sem imel neke poti na hrvatijo in imajo velike pizdarije glede migrantov na mejnih območjih.
      Tudi v vladi imajo spore,ker nekateri zahtevajo,da se postavijo ograje kot so jih postavili Mađari drugi so pa pristaši migrantske multikulture in spuščanja musličev čez hrvatijo torej v Slovenijo oziroma naprej na zahod.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

 • šmentanamuha

  Nova24Tv je edina novinarska hiša, ki nas redno in brez olepšav seznanja, kaj se v resnici dogaja. Za kar smo jim lahko hvaležni. Upravičeno se vas bojijo vsi, ki nam namerno prikrivajo resnico.

  [Poročilo iz DZ] 26. 10. 2018: Ustavitev ilegalnih migracij in ukrepi za zaščito meja RS
  https://www.youtube.com/watch?v=vjPzK_1bqIw

  • večni srb

   Na Youitube, imajo oddaje od 0 – 20 gledalcev.

   • šmentanamuha

    To +število se povečuje, saj ljudje še ne vejp zanje ali pa imajo predsodke, eni pa menda to gledajo po TV ne vem na katerem kanalu. Jaz gledam po YT. Število ogledov na YT še ne pomeni, da so oddaje slabe, zato občasno prilepim povezavo, ker se mi zdijo informacije, ki jih prinašajo pomembne. Vsak pa se sam odloči, kako hoče biti informiran.

   • šmentanamuha

    V manj kot uri je bilo število ogledov potem, ko sem prilepila povezavo mislim da okoli 60. Torej? Vse je stvar informiranosti.

 • psychocandy7

  invazivna tujerodna vrsta

  • Stane

   Ta tujerodna vrsta bo dala se svojim hlapcem levicarjem in komunistom se po picki. Potem bo prepozno.
   Kaj ne vidite butlni zahojeni,da kar jim das ni nic vredno. Samo Alah in nihce vec. Za alaha vse. Verski fanatiki. Kaj to pomeni si odgovorte sami.

 • Lahko bi še malo pobrskali tudi po drugih pdf. dokumentih UNCHR, in še od tam kaj izrezali, photoshop dela čudeže.

 • skorpijon93

  kar si uvažaš to tudi dobiš, kar volite to tudi dobite, pamet v roke, če jo sploh še imate ! drugače bodo višegrajske države 200 let oddaljene od nas – Slovenije , vsak narod si piše sodbo sam !

  • stane

   Sodbo nam pisejo izdajalski slovenci,ne pa narod.
   Narod je slep,zato bo propadel.

   • Djuro Sumar

    Propadate klerikalci, nam, ki smo v večini, gre dobro.

    • Stane

     V vecini vecni zahojenci in debili,ki vam samo PHP pase. Lep dopust vam zelim. Golazen

   • Novakec1

    Narod je butast

    • Stane

     Ja drzi. Nima vgrajene samopodobe,samozascite. Kar cakajo kot ovce na klanje,ki se bo zgodilo tudi tukaj.
     Vprasanje casa.

     • Stane

      Ko v sluzbi govorim o tej problematiki,me debelo gledajo. Vidim ,ne vedo nic o tem kaj se dogaja doma,v sosescini in v EU. Res butasti in nerazgledani.

  • Djuro Sumar

   Malo pretiravaš, kakšnih 50 let so pa res za nami.

  • mona lisa

   Te politike nismo volili. Ti nesposobni lopovi so se nastavili sami. Izid volitev je bil drugačen.

   • Djuro Sumar

    Kakšen pa je bil izid volitev? Koliko glasov je dobila desnica?

   • Stane

    Res je. Samo,da se debili hvalijo s svojim neuspehom,ki so ga kronali na nedemokraticen in nelegalen.
    Kar naprej so prehitevali po desni in se zaletavali v STOP znak,toliko casa dokler ni pameten(STOP) popustil.

   • Slovenec

    Drži.

  • Novakec1

   Te debilne vlade niso izvolile sloovce, to si zapomni, to je vsiljena vlada stricev iz ozadja z pomočjo donacij iz tujine-bližnji vzhod.

 • Andrej

  Našim Šarcem in njegovim ne brnijo alarmni zvonci, saj prihajajo na pol njihovi. Oni pripravljajo šampanjce.

 • mona lisa

  Naši politiki pa še kar spijo. Državljani pa lahko samo z grozo opazujemo kaj se dogaja.

  • Stane

   Politiki sadisticno uzivajo in jim gre dobro,ko maltretirajo psihicno ubit narod.

 • METULJ

  SLOVENCI ZAHTEVAMO – ZAHTEVAMO ODGOVOR RDEĆIH POLITIKOV, KI VODIJO DRŽAVO SLOVENIJO IN SICER:

  – KAKO SE PRIPRAVLJA NAŠA OBLAST NA ZAŠČITO SLOVENCEV OB PREDVIDENEMU POVEČANEMU PRITISKU NEZAKONITIH EKONOMSKIH MIGRANTOV?!!!

  POVEČAN PRITISK PREVIDEVAJO OBLASTI V BOSNI, HRVAŠKI IN V AVSTRIJI, NA MEJI MED HRVAŠKO; SLOVENIJA OČITNO NE??!!

  – KAKO POTEKA NAČRT SKUPNE – SKUPNE OBRAMBE PRED NEZAKONITIM VDOROM MIGRANTOV MED SLOVENIJO, AVSTRIJO, HRVAŠKO IN BOSNO IN MED POLICAJI SLOVENIJE IN SOSEDNIMI DRŽAVAMI?

  PA ČE BI NAM SLOVENCEM NOVA 24 TV PRIDOBILA PODATEK OD OBLASTI, KOLIKO POLICAJEV BRANI SLOVENIJOM NA MEJI S HRVAŠKO IN KOLIKO JIH JE V REZERVI, ISTO ZA SLOVENSKO VOJSKO? IN ŠE: KOLIKO ŽIČNIH OGRAJ NA MEJI S HRVAŠKO BO ŠE NAMEŠČENO V KRATKEM? IN ŠE:

  IN KAJ MORA STORITI SLOVENSKI POLICAJ, KO PREGLEDA NEZAKONITEGA MIGRANTA KI IMA SAMO BANČNO KARTICO, BREZ PODATKOV O LASTNIKU, IN MOBITEL, NIMA PA NOBENEGA DRUGEGA OSEBNEGA DOKUMENTA, A?!!!

  SLOVENCI SMO NEINFORMIRANI, ZAHTEVAMO TE PODATKE!! RDEĆA POLITIČNA BANDA, TAKOJJ!!

  • Laž ima kratke noge

   To moraš vprašati Janeza Janšo. On je še edini rdeči politik v Sloveniji.

 • Laž ima kratke noge

  Fakenews….. kot več ali manj vse kar objavite na tem vašem portalu. Ubogi na duhu vem verjetno še edini verjamejo. Že ta slika, ki ste jo objavili z Mastercard je za take uboge na duhu. Ostali na 100 km vidimo, da je ponarejena. Vem, da ste populističen portal, ampak da nimate niti malo sramu objavljati takšna skropucala je pa res žalostno in maloumno. Vsaj potrudite se in najdite kakšnega sposobnega grafičnega oblikovalca, da vam ponareja slike. In potem tisti ubogi na duhu zlivajo ves svoj primitivizem pod takšnimi članki in se počutijo zelo pomembne ko lahko napišejo svojo veleumno izjavo. Totalno patetično.

  • Mimoidoči

   Kaj pa ti veš, ko še mlekca ješ:
   http://www.unhcr.org/5a14306a7.pdf

   Otročiček, pusti odrasle stvari odraslim, zate pa je peskovnik pa delaj tačaš potičke, da se lahko odrasli zmenijo odrasle stvari.

 • Minovak

  Očitno bo potrebna legalizacija orožja, kot v Ameriki, le s to razliko, da samo za prave Slovence, ki to lahko dokažejo za 100 let nazaj, drugi pa nimajo šans, saj so ga pretihotapili iz bivše juge. Ja, tako daleč so nas pripeljali levaki, kot, da to hočejo. Sicer pa vsi migranti, ki dobijo začasno prebivališče, lahko tudi volijo (samo) na lokalnih volitvah, če vam to kaj pove, zakaj jih rdeči fašisti vabijo k nam.

 • KAPIBARA

  Sam neki je pa res.
  Na kartici je datum- do kdaj velja

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!