Barack Obama je tik pred odhodom iz Bele hiše terorističnim organizacijam nakazal več kot 220 milijonov dolarjev

Hamasove sile (foto: epa)

Barack Obama je nekaj ur pred odhodom s predsedniškega stolčka odobril prenos več kot 227 milijonov dolarjev na tuje račune, pri čemer je zaobšel voljo republikancev. Več kot 97 odstotkov je namenil samooklicani palestinski vladi, ki je na seznamu terorističnih organizacij in pomaga džihadističnim samomorilcem in njihovim družinam.

Približno 221 milijonov dolarjev je Obama namenil palestinski državi, ki je bila ustanovljena leta 1994. Preostali denar je namenil agencijam po vsem svetu: 4 milijone dolarjev je namenil programu podnebnih sprememb za zmanjšanje emisij in delovanje podnebnega tehnološkega centra, 1,25 milijona dolarjev bo šlo za sklad miru Združenih narodov in drugim njihovim programom.

Nekaj več kot milijon dolarjev bodo prejeli predstavniki State Departmenta v Afganistanu in Pakistanu ter predstavniki južne in srednje Azije. Ameriški kongres je sicer v proračunih za leti 2015 in 2016 odobril denar za podporo in humanitarno pomoč na Zahodnem bregu in v Gazi, vendar so temu nasprotovali republikanci, ker gre denar dejansko za teroristične namene.

Republikanec Ed Royce je julija 2016 povedal, da Palestinska vlada uporablja ameriški denar pomoči za “sklad mučenikov”,  iz katerega plačujejo družinam palestinskih zapornikov in samomorilskih napadalcev. Royce je povedal, da ni mogoče, da ta politika, s katero se plačuje  morilce, ne bi uvrstila ZDA na seznam sponzorjev terorizma.

Barack Obama je bil velik podpornik palestinske oblasti, vendar je leta 2012 ameriški kongres zamrznil 192 milijonov dolarjev pomoči Palestini. Načrt novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, da bo ameriško veleposlaništvo iz Tel Aviva preselil v Jezuzalem, je povzročil ogorčenje palestinskega voditelja Mahmuda Abasa. Ta ocenjuje, da bi imela ta poteza “katastrofalne posledice za mirovni proces, za rešitvi dveh držav in za stabilnost in varnost celotne regije,” piše RT.

Branka Jurhar

 • Kat Wilson

  Nevem, zakaj je to presenetljivo. Teroristi si med sabo načeloma pomagajo.

 • WatsonForus

  Kaj čmo , levakarji , ki radi s tujim ku… mahajo po koprivah.

 • lauraas

  Prase jedno!

 • lauraas

  Kakšen mirovni proces in rešitve, saj pa plestinci se množijo kot zajci, vsakih 25 let se njihovo število podvoji in vedno več prostora bodo rabili in kje ima tu mesto mir?

  • Darth Vader

   sam baje je Palestina obstajala že stoletja pred Izraelom….torej kosom ozemlja, ki so ga dobili židje, za sodelovanje v WW2 z anglijo in ameriko…..pa so angleži rekl, kle mate en kos ene zemlje na bližnjem vzhodu…..dandanes pa polpismene opice bentijo, da so palestinci teroristi…..teroristi so Zionistični židje, ki v njjihovi državi gradijo drugo državo…..

   • Peter

    A tako enostavno je to?
    Še dobro, da si polno pismena opica, no.

    • Darth Vader

     v 21 stoletju ne rabimo slovenskih strokovnjakov, da nam razlagajo….je vse na tujih internetnih straneh, ki bollj dosledno pišejo dejansko zgodovino http://www.history.com/this-day-in-history/state-of-israel-proclaimed

     • Peter

      Za vsako stran, ki daje prav Palestincem, ti najdem stran, ki podpira Izraelce. Konflikt je dolg in zapleten, zato o njem nimam namena razpravljati s kavč strokovnjaki.

     • Darth Vader

      jest sem že 2 najdu k pišeta isto….Wikipedia.org in history.com :) https://en.wikipedia.org/wiki/Israel

      On 29 November 1947, the United Nations General Assembly adopted a Partition Plan for Mandatory Palestine. This specified borders for new Arab and Jewish states and an area of Jerusalem which was to be administered by the UN under an international regime.[13][14] The end of the British Mandate for Palestine was set for midnight on 14 May 1948. That day, David Ben-Gurion, the executive head of the Zionist Organization and president of the Jewish Agency for Palestine, declared “the establishment of a Jewish state in Eretz Israel, to be known as the State of Israel”, which would start to function from the termination of the mandate.[15][16][17] The borders of the new state were not specified in the declaration.[14][18] Neighboring Arab armies invaded the former British mandate on the next day and fought the Israeli forces.[19][20] Israel has since fought several wars with neighboring Arab states,[21] in the course of which it has occupied the West Bank, Sinai Peninsula (1956–57, 1967–82), part of Southern Lebanon (1982–2000), Gaza Strip (1967–2005; still considered occupied after 2005 disengagement) and the Golan Heights. It extended its laws to the Golan Heights and East Jerusalem, but not the West Bank.[22][23][24][25] Efforts to resolve the Israeli–Palestinian conflict have not resulted in peace. However, peace treaties between Israel and both Egypt and Jordan have successfully been signed. Israel’s occupation of Gaza, the West Bank and East Jerusalem is the world’s longest military occupation in modern times.

    • Darth Vader

     pa da ne bo dvoma, kaj piše v svetovni zgodovini: ”

     On May 14, 1948, in Tel Aviv, Jewish Agency Chairman David Ben-Gurion
     proclaims the State of Israel, establishing the first Jewish state in
     2,000 years. In an afternoon ceremony at the Tel Aviv Art Museum,
     Ben-Gurion pronounced the words “We hereby proclaim the establishment of
     the Jewish state in Palestine, to be called Israel,” prompting applause
     and tears from the crowd gathered at the museum. Ben-Gurion became
     Israel’s first premier.

     In the distance, the rumble of guns could
     be heard from fighting that broke out between Jews and Arabs immediately
     following the British army withdrawal earlier that day. Egypt launched
     an air assault against Israel that evening. Despite a blackout in Tel
     Aviv–and the expected Arab invasion–Jews joyously celebrated the birth
     of their new nation, especially after word was received that the United
     States had recognized the Jewish state. At midnight, the State of Israel
     officially came into being upon termination of the British mandate in
     Palestine.”

    • Capi

     Peter, poglej tale zemljevid, da ti bo nekaj jasno…..
     http://i60.tinypic.com/256zrmd.jpg

     • Peter

      Palestina je geografski pojem, če ti to ni jasno in ni bila država in še danes ni.

     • Capi

      Daleč nazaj v zgodovino ni bilo držav(umetnih tvorb)
      So pa bili na srečo že zemljevidi in zarisano ozemlje!

     • Peter

      In v čem je problem? Poenostavljeno: po 2 vojni so umetno razdelili del Palestine (kot bi razdelili Balkan, zdaj pa bi eni prišli in vpili, da so Balkanci in da je vse to njihovo, no), židje so se z delitvijo strinjali in jo sprejeli ter začeli urejati svojo državo, Arabci pa so začeli zganjati vojne in pri tem vedno popušili in vsakič izgubili del ozemlja.
      Kaj hočeš povedati z zadnjim stavkom, mi pa ni jasno, mogoče je tebi, no…

     • Capi

      Ja, problem si sam napisal, ker poenostavljaš, po domače……..

     • Peter

      Kot sem že rekel, problem je preobširen, da bi o njem takole razpravljali.

     • Capi

      Res je preobširen, zato pa ostajajo zgodovinski zapisi tja daleč v srednji vek, pr.n.š.

     • rrrrr

      Pred n.š.? Naše štetje se je začelo leta 1945. Omikani svet pozna štetje pred in po Kristusu!

   • antimur

    Puščava, kjer so zdaj zelenice in parki, v času, ko so jo naselili Židje, za Palestince ni bila zanimiva. Sedaj bi jo pa imeli, malo morgen. Prav tako ta muslimanska drhal vdira v Evropo, kjer naj bi za njih poskrbeli mi. To so dejstva, zato raje utihni.

   • Caetano

    Zajec Palestino so muslimani zasedli z jihadom in je bila potem del različnih islamskih kalifatov, nazadnje turškega, dokler ni po prvi svet. vojni razpadel. Vsi kalifati so seveda skrajno ekspanzivni in militantni. Ko omenjaš ZDA in VB, da sta po drugi svetovni vojni dali ozemlje za Izrael isto velja za SZ, samo, da je takrat Stalin še računal, da bo s pomočjo levih sionistov, ki so takrat imeli večino v novi državi lahko širil komunizem na BV. Pa so se kmalu obrnili na Američane. Ker si antikomunist, kot se spomnim se tudi spodobi, da veš, da je Tito po nalogu Stalina sprva zalagal Izraelce z orožjem, do tega preloma. Podobno, kot je vlagal orožje v grško kom. revolucijo.

    Isto kot v Palestini imaš tudi v Kašmirju, kjer so islamisti zdesetkali staro prebivalstvo, Pandite in hočejo tudi danes zase ves Kašmir, čeprav ga pol že imajo. Ozemlja, ki jih enkrat osvojijo z jihadom so po ideologiji islamistov za vedno njihova in jih je treba vedno prioritetno znova zavzeti. Tudi za Balkan in tudi za Slovenijo to velja, ker je bil tukaj turški jihad.

 • Peter

  Hussein je dal denar Hamasu, kaj je tukaj čudnega, no?

 • Rožle

  Kure tole čisto nič ne skrbi….še kar naprej se obremenujejo z novim predsednikom…
  http://www.24ur.com/novice/svet/trump-6.html

 • Franc Novak 1979

  Hussein je mr. 20%

 • totex39

  To že dolgo ugotavljamo, da muslič me more iz svoje kože in Obama to je. Imel je možnost priti do denarja in še enkrat dokazal svojo pripadnost teroristom.

 • Unikatna

  Saj ni dal svojega :)

  Zase je lepo poskrbel!

 • Hun

  na Slo rokometase ste pozabil…ker je Srb selektor…

  • Rožle

   Kaj to tebe skrbi, ko si pa kameltrajbar…

   • Hun

    kamela za gont ti je mami

    • Rožle

     Ti bomo z varekino gobček očistil…

     • Hun

      nimas ti hrabrosti …kekc ze ti pa ne

  • sprehajalec

   Levičarji ste navijali za Arabce. Domoljubi smo za Slovence.

   • Hun

    kvazi domoljubi

    • sprehajalec

     Huni so in še predstavljajo resno nevarnost za slovenstvo….

     • Hun

      kako to mislis da so nm Madzari, Bolgari preteca nevarnost

     • stajerc5

      Kolikor vem se “nasi” bojijo Orbana bolj kot hudic kriza, nje!? Tisto juzno cigansko kri pa pusti tam kjer je.

 • Jožef

  Preberite si članek v Reporteji o pozivu slovenskih domoljubov Cerarju in vladi. Ta članek bi lahko povezal z Barakom Obamo. Njegovo početje ne čudi, saj je musliman in pač podpira svoje. Čudno je bilo, da so ga Američani 2x izvolili. Podobno kot pri nas, le da je prinas to že skoraj po ustavi predpisano, da nam lahko vladajo samo levi (po Dolancu). No Američani so se zbudili in imajo Trumpa, kaj pa mi, bomo še naprej spali in sanjali o Jugi ?

  • FRANC3

   +++++++++++++++++

 • tarantela

  A bi mi kdo pojasnil, zakaj naj bi bili Palestinci teroristi, saj na tistem ozemlju živijo že tisočletja? A niso ravno Izraelci tisti, ki jih vse bolj odrivajo in pozidavajo palestinska ozemlja?
  In kaj so Indijanci? Nedavno so si izborili pravico, da preko njihovega rezervata ne bo šel naftovod, ki ogroža pitno vodo, sedaj pa je Trump podpisal ukaz, da se tam gradi naftovod. O Trumpu se bomo še lahko pogovarjali…

  • sprehajalec

   Medtem, ko je bilo obojih približno milijon leta 1947, je prebivalstvo Izraela narastlo na 6 milijonov danes, od tega je prišlo 3 milijone predvsem sovjetskih Judov. Pa dva milijona Arabcev je v Izraelu.

   Palestincev? 12 milijonov. Reprodukcijski proces je kot pri činčilah. Če jim bi bilo tako hudo, potem bi jih bilo precej manj.

  • MartinKrpan
  • Igor Kavalar

   Indijanci so avtohtoni prebivalci Amerike. Če bi bil svet pošten in ne bi izvajal invazij in migracij bi bila Amerika še danes njihov teritorij kjer bi bili oni gospodarji in se z naftovodi in pitno vodo danes nebi zafrkaval, ker so živeli pač na drugačen način. Danes imajo oblast v ameriki pač migrantje iz celega sveta.

   Predlog o naftovodu je bil pripravljen že prej on ga je samo sprejel. Mogoče gre za ukrep manjše odvisnosti od bližnjega vzhoda, večje zaposlitve doma in izraba surovin (če jih že imaš, je neumnost kupovati enake drugje) cen nafte, ki jo izvaja opec, ali pa splošen razlog, da ne bodo spet jokcal da jim kradejo nafto, pa čeprav so jim jo vedno plačali. V glavnem enako kot, če v Sloveniji nebi izrabljali vode ali lesa, premoga in bi kupovali to drugje (kot smo premog iz Indonezije) in uvažal, z razlogom češ da ne bo rib zmanjkal ali da bomo uničil ekosistem ob obrežju rek zaradi porabe vode ali da ne bo posekano preveč lesa in nam bo zmanjkalo kisika. Vse to se da uredit, po standardih in predpisih, in hkrati da je okolju zadeva čista ali da se sproti viri obnavljajo.

   Glede Palestine, Judeje, dežele Kaanaan ali Izraela je pa isto, tako židje kot muslimani so prišli na ta teritorij od drugod (judje iz suženjstva v Egiptu v obljubljeno deželo, muslimani kot invazija z juga, kjer so islamiziral ali pobil še ostale prvotne prebivalce) nekaj tisočletij kasneje kot židje.

   Tako da če pogledamo zadevo realno, noben nima pravice biti tam, kjer je danes.

   • dr Janez Sveti

    Palestina je slovenska.
    DR Janez Sveti šejk Milk

    • Peter

     Ne ne, Slovenija je palestinska.
     Pač vpliv Tanjuga, Mule Videmška, Erika Hamas Valenčiča, “novinarja”/aktivista Borisa Vaseva…
     Saj ti niti ni zameriti, da po vsem tem šamponiranju misliš, kot pač misliš, no.

     • dr Janez Sveti

      Kaj mislim, je moja stvar in ti bi bil zelo neumne, če bi mi to zameril in se zaradi tega sekiral. Valenčiča jaz videt ne morem. Naj ti pojasnim. Tam doli (Bližnji vzhod) so vsi enaki in mi je malo mar, če se pobijajo. Ko pa se gremo za prav ali ne prav, sem na strani Palestincev, Židi so ji vzeli ozemlje in ga še širijo, navkljub nasprotovanju ZN in mednarodne javnosti. Delno tudi Izraelcev, ki so normalni in ne hodijo okoli v kitkah s klobuki! Američani so pokvarjeni in financirajo Izrael z milijardami in kao Palestince tudi, vendar z drobižem. Vemo, da Ameriko vodijo Židi. In še nekaj. Židi ne obstajajo. Obstajajo samo Hazarji. Njih nekaj tisoč vodi vse vojne in bogastva tega sveta. Bo šlo?
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      OK, jaz pa sem na strani Izraelcev.
      Pa še tole ti zaupam, če bi imeli Slovenci 10% chutzpaha, ki ga imajo židje, bi bilo v Sloveniji precej drugače.
      In zakaj bi Ameri financirali nekoga, ki se ob vsaki priložnosti dere Death to USA?

 • sprehajalec

  Približno 221 milijonov dolarjev je Obama namenil palestinski državi, ki je bila ustanovljena leta 1994.

  Takšne zadeve so smisel za obstoj Palestincev, že 70 let. Tuja finančna sredstva ki jih živijo. Če bi se Izrael razpustil in odšel, bi fasali vse Palestince v Europo.

  • Peter

   Največji šejtan na svetu je dober samo, ko da zelembače.
   Seveda pa ti zelembači ne bodo našli poti do ubogih ljudi v Gazi, ampak bodo šli za orožje za sveto borbo proti malo manjšemu šejtanu. Cementa za obnovo hiš ni, gre ves za Hamasove bunkerje, elektrike imajo 4 ure na dan, v glavnem zato, ker Hamas ne plačuje Abasu, itd itd
   Sicer pa vsi revolucionarji vedo, da je dobro, če tvoj narod trpi, to se dobro prodaja v levičarskih cajtengih, no.

  • tarantela

   Se mi zdi, da so Židje tisti, ki so se naselili v Evropi, Ameriki. sedaj so še v ameriški vladi. Pa nimam nič proti njim, zame so vsi ljudje, prav zato menim, da imajo Palestinci pravico do svoje države.

   • sprehajalec

    Seveda imaš proti njim. Vsak levičar vedno poudari “pa nimam nič proti njim, zdi se mi, da so celo ljudje.”

    Ne vem zakaj in odkod vse skupaj izhaja, verjetno iz Vzhodnoeuropskih slumov, kjer so se kalili levičarji in sanjali o boljšem svetu. Beseda “pogrom” je ruska. Ampak dejstvo je, da od pokojnega levičarja Adolfa do danes je povsem isto. Palestinci so rak rana za vse levičarje tega sveta (Adolf je prijateljeval z Jeruzalemskim muftijem) odnos do Judov je pa enak, kot ga je imel Adolf. Le da ga je on radikaliziral do skrajnosti.

    • tarantela

     A pol je bil pa tudi Kristus levičar?

     • sprehajalec

      Jap, prvi kristjani so imeli vse indice levičarstva. Ko se je krščanstvo spojilo z rimsko državno oblastjo, ki je dodalo troedinost, praznike zimskih in pomladnih soslticijev, kult Mitre zamenjalo z Marijo in zgradilo hierarhično strukturo vladanja (proces, ki ga je začel apostol Pavel), potem kristjani nehajo biti levičarji. Začne se pod Karlom Velikim proces unifikacije Europe, ki ga na terenu opravlja župnik. V veliki meri je kulturno dovršen, žal le jezikovno ni uspel, Karel je uvedel latinščino med Franke, zaradi neobstoječega osnovnega šolstva, pa ni uspelo v drugih koncih Europe. Tako, da bi bila danes Europa jezikovno in narodnostno enotna in bi bilo vse lažje….

     • tarantela

      Neki tazga, kot: “Ein Reich, ein volk, ein führer”. Podobmo je poskusu SAZU Srbije in seveda veliki vođ…In bi bilo vse laže, anede?

     • sprehajalec

      podobno so poskusili tudi Francoski kralji in uspeli do 18 stoletja, pa Ruski carji, tudi uspešno. Pa garibaldi v Italiji je tudi uspel. prijateljski nasvet, ne črpaj svojih zgodovinskih znanj po svojem spominu iz učbenika Zgodovine za 7. in 8. razred Osnovnih šol. Notri je ogromno tega faljenega.

     • Peter

      Tudi v Izraelu ja na začetku prevladoval levičarski duh (zato so bili najprej njihovi skrbniki Rusi in tudi Tito jih je veselo zalagal z orožjem), npr kibuc je nadgradnja naših zadrug, kjer so ljudje tudi živeli skupaj, otroke so čuvali in vzgajali v vrtcih, ker so bili straši na delu na poljih, potem pa so se obrnili proti kapitalizmu, s tem izgubili rusko pomoč, pridobili pa ameriško…

     • dr Janez Sveti

      Izrael je izmišljena država, kakor Sveto pismo na katerega se sklicujejo!
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      Tudi tvoja genialnost, na katero se sklicuješ, je izmišljena, no.

     • dr Janez Sveti

      Ni.Jaz sem res genij.
      DR Janez Sveti El Mozak

     • tarantela

      Ti si res genij, še več, svetiš daleč naokoli, ampak je tako, da imajo nekateri temna očala in ne vidijo dobro, žal.

     • dr Janez Sveti

      Ne štejem med svoje naloge na temu planetu razsvetljevanje omejenih.
      DR Janez Sveti genij

     • tarantela

      To delaš nehote, upam, da se ob tem zabavaš, jaz se, ko prebiram Tvoje prebliske.

     • sprehajalec

      Tudi Sirija, Irak, Libija, Alžirija itd. so vse izmišljene, nastale po drugi vojni, črte pa potegnjene z ravnilom….

     • dr Janez Sveti

      Ti narodi, so VEDNO živeli na področju teh držav, ki si jih naštel! Izraelci so se v Izrael naselili PO DRUGI svetovni vojni! Pa kaj naj ti jaz razlagam, saj je to zgodovinsko dejstvo. Večina Židov Izraelu je iz RUSIJE!
      DR Janez Sveti genij

     • sprehajalec

      Vsi Slovenci v Clevelandu so se naselili po letu 1890. Vsi Rusi na območju današnjega Kaliningrada, nekdanje vzhodne Prusije, so se naselili po letu 1945. Vsi Kitajci na območju Tibeta so se naselili po letu 1950.

      Vsi labradorci in zlati prinašalci na območju Slovenije so se naselili po letu 1980.

      To so zgodovinska dejstva.

     • dr Janez Sveti

      Kaj si želel povedat? Da si Labradorec? Za naštete primerevem. Tudi Gdansk je bil Nemški, pa Istra italijanska. Jaz sem lastnik sicer že nekaj milijonov let 500. 000.000 galaksij 100 milijonov svetlobnih let od Zemlje, če skreneš za Soncem desno pod kotom 14 stopinj. A so Slovenci v Clevelandu nagnali Američane in naredili državo? Nisem vedel.
      DR Janez Svet Vesoljc

     • sprehajalec

      Premalo veš o teh stvareh pa še duhovit poskušaš biti, kar je formula za slab prispevek. Pravzaprav nič ne veš, ne veš o vdorih arabske lige v judovska naselja in pokole nad prebivalci leta 1947, veš pa zagotovo za maščevalni pohod hagane nad arabci, kot povračilo. Ne veš, da so naslednji dan po razglasitvi neodvisnosti vse članice države arabske lige začele napad na Izrael, da prebivalce vržejo v morje. To bi se zagotovo zgodilo, če Izraelci sami ne bi premagali vse napadalce in se uspeli obdržati.

      Cviliš za palestinci, nikjer pri nas pa nisi uspel prebrati, da so v Arabskih državah pobili in pregnali 800.000 prebivalcev judovske vere. Ki jim nihče ni pomagal, razen Izrael, ki jih je vzel, kolikor jih je lahko. Si kdaj kaj slišal o tem?

      najbolj so s Palestinci obračunali Jordanci, ko so si ti hoteli narediti državo v Jordaniji. Tam je bilo največ mrtvih Palestincev.

     • dr Janez Sveti

      Vsi so isti. Naj se koljejo še naprej.
      DRJanez SVeti EU

     • sprehajalec

      Ni res, judje z manj kot 2% svetovnega prebivalstva so do pred relativno kratkim (pred eksplozijo populacije v tretjem svetu) predstavljali 50% vseh nobelovih nagrajencev. Mi našetejš Nobelovce med 400 milijonskimi Arabci? razen politična fora za Sadata takrat? Daj mi spomin osveži?

     • RealRevolution

      Motis se.
      Nisi genij ker ne studiras razumno.Lahk da si nori znanstvenik ampak morda…
      Najbolj inteligenten clovek na svetu v indiji oznanja da je Jesus mesija.
      Glede stricev iz ozadja moras bit razumen in vedet katere teorije priblizno drzijo in kaj ne.
      Ta je cist ateisticna.

     • dr Janez Sveti

      Trditi, da se nekdo moti je nespametno. A si Jezusa osebno poznal? Kdo je tanabolj pameten Indijec? :) Hare Hare Swahami? Ne verjemi vsega kar prebereš. Bog smo mi in vse kar vidiš!
      DR Janez Sveti evangelist

     • RealRevolution

      Seveda je pri mensi je.
      Od njih potrjeno.
      Zato se razlikuje pogan od kristjana.
      Poznal ga bi ce bi kdaj odprl sveto pismo ne pa da pluvas po njem.To ni umetnost in lahko kdorkoli.
      Pogan slej ko prej sebe povelicuje in kuje v zvezde in poniznost takega mu je tuja.Vse je pisano kake stvari se morajo zgoditi.In tudi je ze veliko takih kot ti in ni vazno ali je fejst bister,majn ali pa vmes.Vse zavede.
      Inteligenten ne pameten morda je tudi zelo pameten.Pamet je na tisoce stvari.
      Ti tud ne verjam vsega kar cujes.To je ze od nekdaj in tak in bo!
      Na koncu bo tako podobno kot prejsnji “vesoljni potop”.
      Nekateri pa zmesajo filmi in fantazije .To je samo nasa predstava v glavi.Morda kje kaj drugace obstaja ampak to ni nasa stvar.
      In ni nespametno.Vse tako je in kmalu bo zgleda tako da bo pamet fejst redkost in razum majav.Raje bojo po vecini delali kar jim pase.In smo spet tam.Aja, nespametno je pa res trditi da se Zidi sklicujejo na Sveto pismo.Nasprotje in neumnost.
      Pravi Izrael pa ne bo clovek vspostavil ampak nas Lord.
      Ker pravi Izraelci so pomesani po svetu.Seveda najvec pravi kristjani.In ljudje ki so zrno psenice in ne plev.In tudi muslimani imajo moznost kdo se prav oravnava in spreobrne slej ali plej.Je pa se marsikaj neznanega in prav je tako.
      Tudi to da z islamisti.Ti ,ki pobijajo nevernike lahko tudi katerega pravega po moznosti.To ne bo zadje ampak se bo stopnjevalo.
      Zaradi globalistov in vsi ki so pajdisi od njih .Pohlep.
      Saj jim smrdi krscanka cerkev saj delajo vse obrjeno njej.
      Tako je pac.
      Dobro se odstrani od slabega ce ima pravi povod za to…

     • dr Janez Sveti

      Seveda je. Čeprav Dalmatinci trdijo, da je bil Dalmatinec.Imel je sandale, jaha je osla in če je kaj naredil je bil čudež!
      DR Janez Sveti genij

   • MartinKrpan

    Oni niso sposobni imeti svoje države.

 • Poštenje velja

  In kaj ste drugega pričakovali od demokratske opice.

  • sprehajalec

   Imel sem ameriške predsednike za resne ljudi, ki jim je amerika prva. Sedaj vidim, da so očitno držali Obamo strogo pod kontrolo, da ni delal neumnosti po svetu. Ko so ga za hip pustili samega, pa je naredil kup neumnosti.

 • macon

  A se barabe ne da zapreti za to?

 • resnicaboli

  koliko pa da Slovenija tej vladi ki jo imenujete teroristična organizacija?? Pa EU??

  • Peter

   Mi mu pravimo?
   Leta 2001 je EU Hamas razglasila za teroristično organizacijo, no.

 • Peter

  Vsem Hamasoljubcem priporočam, da preberejo njihovo ustanovno listino, najdete jo na netu in da poskušajo pozabiti cca 60 letno pranje s strani Tanjuga in kasneje levih slo medijev, no.

 • xtc

  To Palestinski druščino bi moralji Judje že zdavnaj razgnati z Gazo vred in jo zravnati z zemljoPalestincepa poslati Asadu in v iRAN K NJIHOVIM PODPORNIKOM TERRORIZMA:
  čAS JE ;DA jERUZALEM POSTANE GLAVNO MESTO iZRAELA Judje pa da sterajo teroristićno druščino drugam:
  Palestinci so navadna teroristična;lena druščina;ki za svoje zablode krivi Jude;v resnici pa so glavni krivci za svoje težave sami;lenoba;korupcija;islamizem;paraziterstvo;nered;nedisciplina in če bi bila volja bi pri njih bi bil SPOR ŽE DAVN REŠEN:tAKO PA JE BOLJE ;DA jUDJE POČISTIJO IN UREDIJO ZAPUŠČENO OZEMLJE;ki Palestincem zaradi njihovih zablod ne koristi nič:

  • dr Janez Sveti

   XTC, je duševno moten in psihopat!
   DR Janez Sveti genij

   • Peter

    In to je tvoj današnji nivo genialca?
    Slabo ti je tole. slabo, no.

    • dr Janez Sveti

     Preberi njegove “komentarje” pa sam presodi!
     DR Janez Sveti genij

     • xtc

      In ti bi presojal?
      Kaj bi presoljal?
      To ;da še tega ne veš ;če imaš polne hlače ali usta:Drži se kleti levo spdaj v olju tam imajo take rdeče psihiče:

     • dr Janez Sveti

      Ponavljaš se….

   • xtc

    Duševno moten si ti;sorodnik mi je zaupal ;da karnaprej bežiš iz kleti na Studencu in uničuješ računalnike v pisarnah;baje kmalu dobiš novo mrežnato posteljo in to tudi za priklenjenje:No kdo je sedaj psiho?:

    • dr Janez Sveti

     Veš, ponavljaš ene in iste opise ter stavke. To je znak, da si zelo umsko omejen. Ko pa vedno rad govoriš o psihiatriji si verjetno njihov pacient, ker poznaš dogajanje. Mene nebi motilo,da si samo umsko omejen. Moti me, da si nevaren psihopat in kot takšen potencialno nevaren za družbo. Takšno je mnenje mene. Genija.
     Dr Janez Sveti genij

  • RealRevolution

   Ok glede teroristev.
   Bos pa letel odprtih rok k judu?
   Nimajo radi kristjane.
   Se razlikujejo so pa razlicni.
   In to velja tudi za muslimane.
   Moras biti “prisebn” pri zadevi ko z njimi kaj poslujes.Se Trump je rekel “da nocem vasega zidevskega denarja”.

 • Opazovalec

  Če je pa palestinska država teroristična organizacija, kakor trdite potem nas pa lahko samo še bog reši pred norci na tej resničnostni TV. Državo priznava 136 članic OZN, tudi številne evropske, recimo Švedska. Tudi slovesnki parlament je že debatiral o priznanju, pa nikoli ni bilo rečeno, da je palestinska država teroristična, so pa vedno stisnili rep med noge, ko bi se naj odločalo.

  “As of 14 September 2015, 136 (70.5%) of the 193 member states of the
  United Nations have recognised the State of Palestine. Many of the
  countries that do not recognise the State of Palestine nevertheless
  recognise the PLO as the “representative of the Palestinian people”. The PLO’s executive committee is empowered by the PNC to perform the functions of government of the State of Palestine.[43]

  • Peter

   Palestinske države (še) ni, teroristična organizacija pa je Hamas.
   Slabo ti tole opazuješ, no.

   • Opazovalec

    Ti si pa slab bralec napisanega

    Članek pravi: “Približno 221 milijonov dolarjev je Obama namenil palestinski državi, ki je bila ustanovljena leta 1994.”

    če ti tu vidiš Hamas, potim ti je mesto v eni ustanovi na koncu Ljubljane, pa tudi pri Idriji se najde in Ormoži in v bližini Celja kjer zdravijo shizofrene privide.

    • Peter

     Kar se tiče raznoraznih ustanov si očitno strokovnjak zanje. Kar se pa Hamasa tiče, pa obstajajo tudi druge agencije, ki poročajo o tem zahrbtnem dejanju Husseina in ki omenjajo tudi Hamas, no.

     • dr Janez Sveti

      Ti si strokovnjak in vse veš ne? Pojma nimaš!
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      Seveda nimam pojma, nisem genij, kot si ti, no.

     • dr Janez Sveti

      Peter, kaj pa če bi Italijani rekli, da je Slovenija njihova, ker so tu tisoč let živeli Rimljani? Tako se Židi sklicujejo, na neke zapiske izpred 2000 let!!! NO?
      Dr Janez Sveti genij

     • Peter

      Smešen si, ne pa genij, no.

     • dr Janez Sveti

      Razsvetli me in mi razloži razliko!
      DR Janez Sveti Krohotajoči

     • Peter

      Je ni.
      Krohotanje je dobro za zdravje, veliko zraka pride v kri in posledično v možgane, no.

     • dr Janez Sveti

      No pa le nisi zastonj hodil v prvi razred osnovne 5 let!
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      Ne, ni blo zastonj, mamo in fotra je velik koštal, no.

 • domovina mili dom

  Popolna preslikava v Slovenijo. Pri nas brezdomci na enem podpornem obroku, zdravstvene storitve plačljive z zamaški, komunistična vlada pa zapravlja za vsiljivce, ki se nas popolnoma nič ne tičejo.

 • Peter

  Ko boste imeli kaj časa, se malo pozabavajte s Pallywoodom in njihovo produkcijo, zanimiva reč, no.

 • Feminist

  Prvi v službi resnice. Popravek: Prvi v službi laži.

  • Peter

   Kakšne laži, mi lahko zaupaš, prosim?

  • Hribouc

   A se ti je jermen malo pretegnil?

  • Peter

   Kaj je zdaj, zmanjkalo feministične korajže?
   Zaupaj nam laži, da bomo potem tudi mi lahko feministi, no.

   • Feminist

    Ne boš rabu naredit nič več kot pogledat naslov tega članka.

    • Peter

     Ok, pa sem feminist, super, no.

 • Hribouc

  NOBELOVA NAGRADA JE BILA SILNA VZPODBUDA PORASTU TERORIZMA ISLAMSKIH PREDZNAKOV 11.SEPTEMBRU NAVKLJUB!
  Ja v Ameriki je vse mogoče, ja.

 • Aron

  nič v primerjavi z 28 miljardami vojaške pomoči, ki jih je podaril izraelskim ultrazionistom.

  ps: hamas je legitimno voljena oblast v palestini, ki je mednarodno priznana država.

  • Peter

   Ultrazionistom? Hehe…

   • Aron

    evo, rečmo jim zločinci, bo vredu?

    • Peter

     Seveda, reči jim kakor hočeš, tvoj problem.

 • Peter

  Sem pa seveda povsem in popolnoma za to, da se Palestino prizna z vsemi pravicami in dolžnostmi države.
  Ker potem se ve, kaj sledi, če ena država napade drugo, ne?

 • Fogglof Tunnek

  POZOR: “Barack Obama je tik pred odhodom iz Bele hiše terorističnim organizacijam nakazal več kot 220 milijonov dolarjev.”

  ČISTA LAŽ !!!

  • Feminist

   Končno eden, ki je pri pameti.

   • garfi
    • dr Janez Sveti

     Lapa povezava na strani z “novicami” kot so: Zrastel mu je rog”…” Zanosila z vesoljcem!” “Grozljiva najdba”, “Katastrofalna nesreča z dvema poškodovanima mačkama!”
     DR Janez Sveti genij

     • Fogglof Tunnek

      …ali pa, Gorenaku je še zrastel en picek…

     • garfi

      ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

     • dr Janez Sveti

      A si zmeden? Meni odgovarjaš. Skoncetriraj se.
      DR Janez Sveti genij

     • garfi

      očitno si pod več imeni lažnivi svetnik

     • dr Janez Sveti

      Garfi, Dr Janez Sveti je eden in edini. Nimam namena skrivat kdo sem, saj imam jasen način pisanja. Vam ni všeč, ker ne tulim z vami. Mi je malo mar. Pišem tako kot JAZ vidim svet. Ne pripadam levim ali desnim. Pripadam Pravici in SVobodi.
      DRJanez Sveti vesoljc

    • Fogglof Tunnek

     Breitbart???..hahahahahaha…skrajno desničarske lažne novice… in garfi temu naseda…in Nova24TV… Bogi !!!

  • garfi

   ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

  • garfi

   ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

  • Rožle

   A si šou na svoj TRR pogledat….?

   • garfi

    ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

  • Rožle

   Tako je ….ČISTA LAŽ !!!
   Nakazal ti je 220 milijonov eurov…

  • macon

   Žal si ti čisti kontraindikator. Karkoli boš napisal, verjel bom povsem nasprotno. Verjamem, da nas je kar nekaj takih, no.

   • Peter

    Hm , meni piše, da je rekel This luzer is blocked???

    • macon

     A me je debilčina zablokiral? Vsaj ena mala zmaga, no.

     • Peter

      Se ima smisel obremenjevati z njim?

     • Rožle

      Ne govori ti, da mu to kaže za ..Tumpleka

   • garfi

    ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

  • Dostmamrecesije

   Močne droge. Zelo močne droge.

 • garfi
  • Peter

   Ampak za našo Javno hišo to ni novica vredna objave, no.

  • Fogglof Tunnek

   garfi in urednik NoveTV bereta Breitbart novice…ha he ho hi hu…he he he…he he he… Kak me trebušček boli… :))

 • dr Janez Sveti

  Branka Jurhar a si res tako zabit ali je tvoje pisanje samo obupen poskus, da te nekaj tebi podobnih praznoglavcev klikne? Pojdi pometat ceste, ker novinar nisi. Tudi tvoj urednik,ki dovoli takšne neumnosti objavljat je praznoglavec!
  Kaj ste naredili iz portala,za katerega smo nekateri res mislili, da bo portal resnice ??
  Nisem pristaš Obame!!!
  DR Janez Sveti genij

  • Peter

   Verjamem, da bi bilo stanje precej drugačno, če bi imela Nova zaposlenih kakšnih 2,000 ljudi.
   Kaj je resnica, janez, ki se sveti?
   Zate je to, da si genij, resnica. Zame je to samo tvoja trditev, no.

   • dr Janez Sveti

    Kakšne zveze ima število zaposlenih z takšnimi neumnimi zgodbicami? NIHČE več resno ne jemlje te NOVE24TV! Žal! Sem res mislil, da bo it te moke nekaj kruha, pa je samo gnoj!
    DR Janez Sveti genij

    • macon

     Janez, ti žal nisi genij, ker se to izraža drugače kot z neumnim podpisom. Žal si nadpovprečno zabit, no.

     • dr Janez Sveti

      To, da nič ne razumeš ne pomeni, da si intelektualec. Ni te narava obdarila s pametjo. Boš že za kaj koristen.
      DR Janez Sveti genij

     • macon

      Janez, ti si kronan osel in potrjeno teslo. Dober si za večanje biomase, koristen boš za kompost. (gnoj se v gnoj povrne press)

     • Peter

      Danes mu je en stopil na kabel, pa se ne sveti.

     • dr Janez Sveti

      Če upaš, da ti ne boš gnoj se motiš. Razlika je, da si ti že in ni potrebe po predelavi. hahaha Sem te a ? Ogovarjam v svojem stilu, saj drugače te ne morem užalit,če žalitve ne razumeš. Malo poglej svoje komentarje in se zamisli. Zamisli,da bereš od nekoga drugega komentarje. A se bi teni ta oseba zdela normalno umsko razvita?
      DR Janez veti genij

     • macon

      Janez, Janez, tako malo samokritike premoreš. Prebiram tvoje debilane in tebi primerno pač odgovarjam, no. Si pač nerazvit, pa k računalniku te spuščajo, namesto v hlev gnoj kidat.

     • Prle

      Ha,ha,ha,kot že nekoč rečeno,do gležnjev ti ne sežejo tile sralci.

     • tarantela

      Zadetek v polno!

     • dr Janez Sveti

      Kako kaj koleno? :)
      DR Janez Sveti zlopamtilo

     • tarantela

      Sem uvrščena na čakalno listo…

     • Prle

      Zate in za 99% tukaj pisočih je ON GENIJ.Razumel?

     • macon

      “Prle, pazi metak!”
      “Hvala, Tihi, spasio si mi život!”

     • Prle

      Prevedi,če znaš.Lepo,da si Jugonostalgik.

     • Anthon

      Sem na kratko širše preletel tvoje zapisane stavke. Ugotavljam, da si en najpreprostejših smetilcev, kar jih poznamo. Najbrž si pogumno domišljaš, da koristiš levakom, se pa ne zavedaš, da ti bodo kmalu odsvetovali pisakanje, ker si škodljiv izključno zanje. Desno razmišljujoči smeti zlahka zmečemo v kanto, levica pa tega ne more, saj brez lastnega znanja in sposobnosti uporabljaš njihovo tehniko. Kar še kaj napiši, naj levaki stiskajo zobe.

     • Prle

      No ja, tudi sam sem prebral tvoje spise in v njih polno nakladanja,lahko bi strnil v dva tri stavke. Lahko z lahkoto zagotovim,da si ti eden izmed 99% sralcev tukaj. Ampak ne obupaj, pamet te lahko sreča v zadnjem tunelu.Vztrajaj.

     • Anthon

      Primerno tvojemu dometu. Za resnejše “delo” začni tipkati presledek za ločilom.

     • Prle

      Če je to edina napaka,potem je to o.k. Ampak,tudi ti ne obupaj.

     • indijanka

      Današnji komentarji ne odsevajo razuma, niti genialnih zamisli. Za “pesti” je šlo. Me je pa nasmejalo, da si kot moški obstal pri vesoljčkovih gležnjih. Tega si ne dovolim niti sama, pa sem ženska in ga imam e-rada do zvezd in naza.j

    • Peter

     Neumna zgodbica?
     Kam je šla tvoja genialnost, no.

     Očitno jo ti še precej resno jemlješ, če ne si ne bi mazal svojega imidža genija z oglašanjem na strani, ki je NIHČE resno ne jemlje…

     • dr Janez Sveti

      Kje drugje pa še lahko berem take idiotizme?
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      Oh, nevredno genija.

    • garfi

     gnoj izgini

     • dr Janez Sveti

      Kaj mi moreš Garfi? Daj naredi stojo na glavi in ploskaj z zadnjico. Bo bolj pametno zgledalo, kot tvoji “komentarji”.
      DR Janez Sveti genij

   • Prle

    Zate in za 99% tukaj pisočih je ON GENIJ.Razumel? No.

   • domovina mili dom

    Glej in se zamisli. Hvala bogu, da geniji berejo ta portal. Počasi,
    po kapljicah, ne bodo mogli brez njega. Za njihovo genialnostjo pa je
    vzrok, da ne razumejo določenih okoliščin. Je pač potrebno razložiti
    podrobneje. Nova24 ne živi in deluje od obvezne dajatve kot hanzi TV.
    Zatorej novinarji hanzi TV ( beri F571) afne guncajo po tujini. V
    hotelskih sobah, spremljajo novice, ki jih potem lansirajo kot avtorsko
    delo nam ovcam. Problem je, da to delajo za naš denar.

  • Peter

   Glej, današnja noč ni tvoj dan, no.
   Se zgodi.

   • dr Janez Sveti

    Sem kar vedel, da si na nivoju avtorja.
    DR Janez Sveti genij

    • Peter

     Če bi se malo poglobil v globino, bi mogoče uspel ugotoviti, da gre za avtorico, no.

     • Prle

      A si zato rabil 5 let hoditi v prvi razred?

  • garfi

   tepec

   • dr Janez Sveti

    Slabo ti gredo žalitve. Pojdi k maši na spoved. Hudobec.
    Ljubim te Garfi.
    DR Janez Sveti

    • garfi

     tepec prenehaj delati škodo

     • dr Janez Sveti

      Garfi? Kakšno škodo? A er povem jasno kaj mislim? Raje se vprašaj ali imaš svoje mnenje, ki si ga upaš napisat skrit za nick name? To da pljuvam po Nova24tv je prav. Razočarali so! Ne maram strankarskega propagandnega trobila na najnižjem nivoju! Obljubljali so veliko in poglej, kaj je nastalo. PREBERI NASLOVE! A to delajo resni mediji??
      DR Janez Sveti dobronamerni kritik

     • garfi

      ti rušiš podobno kot še nekateri

  • Aron

   pač medijsko krilo SDSa, da se izrazimo politično :D

   • dr Janez Sveti

    Uboga SDS. Slabo jim kaže. Sem upal, da bo vsaj kdo, ki ni iz mafijske organizacije prišel na oblast. Očitno SDS ni dovolj zrel in nima kadra. Razni Mahniči in podobni pajaci so samo za smehe.
    Bo Kučan postavil še kakšno vlado “novih poštenjakov” :)
    DR Janez Sveti genij

 • Fogglof Tunnek

  Breitbart News is a far-right American news, opinion and commentary website founded in 2007 by conservative commentator and entrepreneur Andrew Breitbart.

  http://money.cnn.com/2016/11/14/media/breitbart-incendiary-headlines/

  • garfi

   ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

   • Prle

    Včeraj si se za vedno poslovil iz tega portala, toliko, če si pozabil.Lepo, bi bilo, če bi se držal obljube.

    • garfi

     kva lapaš tepec

     • Prle

      Bebo, še enkrat ali pa še desetkrat preberi, Kva a so te s Polja spustl? Vrn se po dozo.

     • Rožle

      Prle….pa đe si ti..He
      A nis še porajtu, da gafi lima poste od Tunneka ?

     • garfi

      kva lapaš tepec

 • Fogglof Tunnek

  A ni Nove24TV sram odkod črpa in prepisuje svoje članke?… Iz Breitbart News????… Bog jim pamet razvetli !!!

  http://money.cnn.com/2016/11/14/media/breitbart-incendiary-headlines/

  • garfi

   ignorirajte levofašističnega lažnivca Fogglof Tunnek

 • Peter

  Ja, neumna zgodbica je, da je Hussein eno uro preden je šel iz bele hiše, podpisal transfer denarja, katerega velik del bo pristal v rokah teroristov.
  Nekaj ga bo šlo za plače JU na Zahodnem bregu, kar sicer pomeni socialni mir, večina pa bo šla za podporo družinam teroristov, za Hamas in njihove tunele in orožje, nekaj ga bo šlo v Švico na račune vodij…skratka, neumna zgodbica res.
  In ker “osrednji” mediji o tem sploh ne poročajo, je zgražanje nad to lažjo upravičeno še večje, no.

  • Aron

   … ampak še vedno pljunek v morje v primerjavi z miljardami VOJAŠKE POMOČI, ki jih je namenil izraelu in so namenjena direktno vzdrževanju vojne in nasilju nad palestinci,

   ps: nevem katere osrednje medije bereš, guglaj novico, so precej poročali o tem

   • Peter

    Čudno, Ameri dajo denar nekomu, ki ob vsaki priložnosti vpije Death to USA, no.
    V medijih, ki jih berem, nikjer ne piše, da je vojaška pomoč Izraelu namenjena direktno nasilju nad Palestinci.
    Pač ne berm Erikov, Borisov, Mule in podobnih herojev slo novinarstava.

    • Aron

     Haaretz ti bo kar dobro izhodišče.

     • Peter

      Ne, Haaretza ne berem, če bi kaj vedel o čemerkoli, bi vedel, da je levičarski, no…
      Tebi pa toplo priporočam Maan News, ki ga vsak dan nekajkrat pogledam tudi sam, no

     • Aron

      škoda, si prikrajšan

     • xtc

      Za levi fašizem ;mar ne?Kuš!

     • Aron

      če je fašizem opozarjanje na zločine lastne vlade fažizem, potem ja

     • xtc

      pALESTINCI SO ERORISTI ŽE OD VEKOMAJ NJIHOVI PODPORNIKI PA iRAN IN KOMUNISTI TER LEBVI FAŠISTI:

     • Aron

      ojojoj

     • xtc

      Ja le čudi se sebi:

     • Peter

      Ti pravim, da imam raje Maan News, ki pošteno poroča o zločinih obeh strani.

     • xtc

      Pusti levaka;ne glede na to ;da tudi Judje niso čisti angelci;pa velja opomniti nekaj ;imajo delujočo državo in red;česar Palestinci niso zmožni narediti;tudi na ozemljih kjer jih pustijoJudje pri miru;pa še miljarde pomoči so nažicali in nič od niča;a se ti ne zdi ;da je nekaj narobe pri Palestincih ne Judih?

     • Peter

      Seveda so samo levičarji zmožni v BV konfliktu videti samo enega krivca, čeprav so oboji vredni svojega denarja.

 • Franjo Trojner

  Še en dokaz več, da imajo levičarji radi in dobro poskrbijo vedno samo zase in svoje, za drugače misleče pa jim ni mar, pa tudi, če so ti državljani ZDA.

 • xtc

  No pomembno je to ;da BO tRUMP POSKRBEL ;DA POSTANE jERUZALEM TUDI URADNO PRESTOLNICA iZRAELA IN ;DA SE TAKO NEHA pALESTINSKA NADLOGA TAM :ALI SE BODO PRILAGODILI ALI PA naj oddidejo k svojim podpornikom v Sirijo inIran;ki jih izdatno podpirata:

 • xtc

  Podporniki terorizma žalujejo Trump bo podprl njegove najhujše preganjalce Jude in prav je tako:sEDJ BODO ŠLI VERJETNO jUDJE V AKCIJO;SPLOH :ČE BO VELEPOSLANIŠTVO zda PRESTAVLJENO V jERUZALEM:

 • garfi

  CHARLES KRAUTHAMMER Calls For The ARREST Of BARACK HUSSEIN OBAMA
  https://www.youtube.com/watch?v=68nsjzNNOHw

 • xtc

  hE;HE;HE:
  Fogglov Tunnek aliasJanez Sveti Krivonogi in še par nickov:

  • garfi

   opažam povezave in glasove

 • garfi

  lažnivi levofašistični troli rajajo po članku
  zakaj ?

  • xtc

   Resnica pačboli:

  • Mare Kranjc

   Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

   • garfi

    je možno kaj storiti ko ni moderatorja, da jih briše ?
    tu je tudi Adolf hitler, ki po moje namerno svinja
    blokiranje ne naredi nič, saj širijo laži in propagando naprej
    jaz jih prijavljam, vendar je tudi to verjetno brez učinka

 • xtc

  Zanimivo je bilo breti koliko si je nagrabil in nakedel pUTIN OKROG DVESTO MILJARD;MED TEM PAMU VEČ KOT DVAJSET MILJONOV NIMA KAJ JESTI(Rusov_da ne bo pomote)

 • garfi

  On Monday the Associated Press reported that as one of Barack Obama’s final actions in office before the inauguration of President Donald Trump, he released $221 million to the Palestinian Authority.
  The money came from federal aid the US provides to the West Bank and Gaza, aid that totaled about $355 million in 2015. The sum released by Obama during his last hours in office had been held up by a bipartisan group in Congress, including Reps. Ed Royce of California and Kay Granger of Texas.
  http://www.businessinsider.com/obama-queitly-sends-221-million-to-palestine-2017-1

 • Mare Kranjc

  Fogglof Tunek – Kučanist

  Levičar zakaj pa lažeš s tem tvojim lažnivim gobcem? Prvi je to novico
  objavil Associated Press! Vsi ostali pa so povzeli po njem. Povezavi do
  CNN, se pa lahko samo nasmejem, če mi bo uspelo, da ne bom bruhal. CNN –
  CLINTON NEWS NETWORK ali z drugimi besedami CORRUPT NEWS NETWORK.
  Takšnih lažnivcev in prevarantov, kakršni so pri CNN, v par stoletni
  zgodovini medijev in novinarstva, še ni bilo! Zato si to povezavo zabij v
  …. !

  ASSOCIATED PRESS:
  -https://apnews.com/b8446cbf5b504b1abaf49eb0d646367b/US-sent-$221-million-to-Palestinians-in-Obama’s-last-hours

  NEKAJ DRUGIH MEDIJEV:
  -http://www.nytimes.com/aponline/2017/01/23/us/politics/ap-us-united-states-palestinians.html
  -http://www.businessinsider.com/report-obama-quietly-sent-221-million-to-the-palestinian-authority-hours-before-leaving-office-2017-1
  -http://www.washingtonexaminer.com/obama-bucked-congress-sent-221m-to-palestinians-on-final-day-in-office/article/2612745
  -http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/us-221-million-palestinians-obamas-hours-44992868
  -http://www.cbsnews.com/news/ap-obama-administration-quietly-released-221-million-palestinian-authority-before-leaving/
  -https://www.yahoo.com/news/ap-us-sent-221-million-224200898.html

  PS; Da se levofašistični lažnivec Fogglof Tunnek ne bo lagal! Sicer se pa da tudi tukaj BLOCK, in vam ni treba brati njihovega levičarskega sranja.

  • garfi

   hvala za pomoč, vendar blokiranje ne bo ustavilo njegovih laži
   in še naprej laže tudi o SDS in JJ

 • garfi

  ravnokar medijska murgelska kanalizacija poptv še naprej sesuva Trumpa in sedaj še
  Melanijo
  SEDAJ NAM HOČEJO SVOJE SRANJE VSILITI S PLAČILOM NAROČNINE V OSNOVNIH TV PAKETIH
  Nismo se še znebili prisiljene naročnine za RTV Slovenija, ki je vse prej nekaj, kar rad gledam, poslušam ali sledim, saj je tako očitno ideološko zaplankana (lahko bi rekli FDV-jevska) in protislovenska in protikrščanska, da o demokratičnih vrednotah osamosvojitve niti ne govorim, da je preprosto negledljiva, ko nam s spretnim kartelskim izsiljevanjem, največja komercialna TV združba vsiljuje novo naročnino. S ponudniki kabelskih in internetnih TV prenosov so se dogovorili, da bo vsak, ki se priključi v osnovnem paketu moral plačati še več kot 5 € na mesec, pa če gleda ali pa če ne gleda. Kajti slovenske komercialne TV niso nič boljše kakor ideološka in neprofesionalna nacionalka. Poleg slabih programov (mislim na lastno produkcijo) pa je gledalec pri komercialnih TV postajah prisiljen požirati še ure in ure reklam.
  http://www.casnik.si/index.php/2017/01/18/se-ena-tv-narocnina/
  fujnews v sodelovanju s fakenews press

 • xtc

  No naj opozorim še nekaj;Janez Sveti alias Fogglov Tunnek _je genij NE dvomite vTO:
  dA JE TEMU TAKO VAM POVEM ;DA JE JEGOV INTELEKT TAKO MOČAN IN SUPERIOREN ;DA CELO V ČISTI TEMI ZAVONJA ;DA IMA POLNER HLAČE;PO TEM ;KO SE JE CELO POPOLDNE BORIL Z ŠNOPČKI:
  tAKO ;DA KDOR KOLI DVOMI V NJEGOVO SUPERIORNOST JE V ZMOTI:

  • garfi

   potrebno jih je ignorirati in s tem izgnati

 • Dostmamrecesije

  To lahko naredi le Barack Hussein Obama.

 • Rožle

  Zakaj se je pa uporabnik Peter pobrisal…?
  Admina pa tudi nimamo …???

 • Slovenec 33

  Islamist bo vedno podpiral islamistično religijo, ki je krvava, agresivna histerična in pedofilska religija, ki propagira mračnjaštvo in fevdalizem in ki ji ima demokracijo za smrtnega sovražnika.

 • Fogglof Tunnek

  Prle garfi • 4 ure nazaj
  Včeraj si se za vedno poslovil iz tega portala, toliko, če si pozabil.Lepo, bi bilo, če bi se držal obljube.

  Točno tako…garfi nikoli ne obdrži obljube !!! Sram ga je lahko !!!

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Pa tako ste vedno branili Obamo pa Ameriko, da niso imeli nič z teroristi vedno so bili slabi Rusi no zdaj pa tole.

  • xtc

   Seveda so slabi Putika je nakradla skoraj dvesto miljard;dvajset miljonov Rusov pa nima dati kaj v pisker od dneva do dneva:

   • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

    Boš podal kakšne dokaze ali boš kar nekaj na pamet govoril?

    • xtc

     bOLI ;KER KOMUNISTIČNI RUSKI GNOJ KRADE NAROD;KATEREGA DVAJSET MILJONOV NIMA NIČ ZA V PISKER:
     pOIŠČI SI TROL KOMUNISTIČNI NA NETU:
     jA KOMUNISTI SO GRABEŽLJIVE BARABE ;KI STRADAJO LASTEN NAROD NIN MU LAŽEJO IN PRODAJAJO LAŽNE PAROLE;VMES PA GRABIJO IN pUTIN NI NOBENA IZJEMA_BOLI A NE?

 • Ta informacija bo kar prava. Islam in iluminati kar je Huso kar obooje, so spečani skupaj..

 • Olga

  Obama je hvala Bogu zgodovina! Z njegovim podpiranjem teroristov naj se ukvarja Ameriško pravosodje!

 • Franjo Trojner

  Res je Obama in njegov partner sta zgodovina, sedaj je era Trumpa in njegove lepe žene.

 • Slovenka

  Še zadnji trenutek je mislil na svoje brate po veri. Gotovo je ob tej priložnosti šepnil: Alah je velik.

 • črnaovca

  Ja in kaj je treba Palestince kar pobiti da bodo Judje srečni. Oh ti zahojeni nacionalisti

  • xtc

   Ne izvozit k sponzorjem v Sirijo inIran:

  • sprehajalec

   Palestinci so se namnožili iz 1 milijona na 12 v vseh teh letih. Oni fajtajo z “organom”. Izraelci so se iz enega namnožili na tri, tri pa uvozili. Zato pa morajo fajtati z orožjem…

 • cosmosjasnovidec

  Saj se je pa vseskozi vedelo kdo je v resnici tale osmojena nigerijska muslimanska gnida.

  • Fogglof Tunnek

   Saj se je pa vseskozi vedelo kdo je v resnici tale osmojena nigerijska muslimanska gnida.

   Ja cosmosjasnovidec vendar…je ta gnida…in garfijef porivač…pa to…

   • xtc

    kEJ je Foggel Drippe?

 • xtc

  Forsicht Foggel Grippe in PROGRESS:

 • Fogglof Tunnek

  Breitbart News???..hahahahahaha…skrajno desničarske lažne novice… in garfi, cosmosjasnovidec in xtc temu nasedajo…in Nova24TV… Bogi !!!

 • Fogglof Tunnek

  POZOR: “Barack Obama je tik pred odhodom iz Bele hiše terorističnim organizacijam nakazal več kot 220 milijonov dolarjev.”

  ČISTA LAŽ !!! Lažne novice !!!

  • xtc

   Foggel Drippe in proggres ;Forsicht!

  • Rožle

   Še enkrat poglej na svoj TRR…
   Tako je.. ČISTA LAŽ !!!…Nakazal ti je 220 milijonov haloških eurof…

 • xtc

  Pozor Barack Obama je nakazal par sto miljonov Teroristomn_Resnica!

 • sprehajalec

  Vidim, da so Palestinci vedno tista čarobna beseda vseh levičarjev tega sveta, od samih začetkov.

  Pokojni delavski socialist Adolf je ubijal Jude, prijateljeval je pa s Palestincem, Jeruzalemskim muftijem.

  Znani teoretik socialistične misli Joseph Goebbels je zapisal v svoj dnevnik; Mi socialisti smo nasprotniki Judov, ker v Judih vidimo korenine kapitalizma, ki je sam po sebi zloraba narodnega bogastva.

  Nekatere stvari se pač nikoli ne spremenijo….

 • ALOALOALOALO

  NIČ NOVEGA TO SE VE ŽE DOLGO AMERIČANI SO ZAČELI ARABSKO POMLAD V SIRIJI Z OROŽJEM ZALAGALI ISIS IN DRUGE TERORISTIČNE SKUPINE AMERIČANI SO DESTABILIZIRALI LIBIJO AMERIČANI SO KRIVI ZA VSE MIGRANTE KI PRIHAJAJO V EVROPO NO KONČNO JE PREDSEDNIK DONALD TRUMP KI JE Z RUSI ŽE IZVEDEL SKUPNI NAPAD NA ISIS OH JA IN TEBA ŠE POVEDATI, DA SO AMERIČANI OBAMOVA ADMINISTRACIJA SPROŽILA PIČ V UKRAJINI ZARADI ČESA JE PRIŠLO DO NAPETOSTI MED UKRAJINO IN RUSIJO.
  AMERIKA POD VODSTVOM OBAME JE BILA NAJVEČJI TERORIST NA SVETU AMPAK TA TERORIST TUDI LAJA V PRAZNO KER AMERIŠKA VOJSKA JE NA DNU IMAJO NAMREČ 80% ZASTAREIL LETAL IN OSTALIH 20% KI SO NOVA PA PSLOH NE DELAJO DA NE GOVORIM O LADJA KI SE KVARIJO KOT KISLE JUMARE IN ŠE EN PROBLEM V AMERIŠKI VOJSKI AMERIČANI IMAJO NAMREČ PROBLEM Z VOJAKI NAMREČ V AMERIŠKI VOJSKI JE 55% VOJAKOV PREDEBELIH.

  • garfi

   UKRAJINA NI DEL PUTINOVE RUSIJE !!!

 • garfi

  levofašistični lažnivec Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  Breitbart News???..hahahahahaha…skrajno desničarske lažne novice… in garfi, cosmosjasnovidec in xtc temu nasedajo…in Nova24TV… Bogi !!!

  in resnica
  On Monday the Associated Press reported that as one of Barack Obama’s final actions in office before the inauguration of President Donald Trump, he released $221 million to the Palestinian Authority.
  The money came from federal aid the US provides to the West Bank and Gaza, aid that totaled about $355 million in 2015. The sum released by Obama during his last hours in office had been held up by a bipartisan group in Congress, including Reps. Ed Royce of California and Kay Granger of Texas.
  http://www.businessinsider.com/obama-queitly-sends-221-million-to-palestine-2017-1
  https://apnews.com/b8446cbf5b504b1abaf49eb0d646367b/US-sent-$221-million-to-Palestinians-in-Obama's-last-hours

 • garfi

  levofašistični ZL lažnivec Fogglof Tunnek
  Fogglof Tunnek • 4 ure nazaj
  Prle garfi • 4 ure nazaj
  Včeraj si se za vedno poslovil iz tega portala, toliko, če si pozabil.Lepo, bi bilo, če bi se držal obljube.
  Točno tako…garfi nikoli ne drži obljube !!! Sram ga je lahko !!!

  in resnica
  Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
  SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

 • sunday

  ni ravno čisto za sem, ampak, ko pogledam sliko kučkina in podganjega sorosa vidim ogromno podobnosti, saj sta ja kot brata in to fizično in umsko – podobna sta si in tudi hudobna sta enako – v mislih, besedah in dejanjih!!!

 • Aton

  Ne glede na vse skupaj. Sobivanje izraelske in palestinske države je en pogojev miru na tem delu sveta. Seveda pa je na kupe skrajnežev, ki misli drugače, toda največkrat so daleč stran od linije, kjer padajo žrtve.

 • Aton

  Sodimo po žrtvah, kdo je terorist in zločinec. Tako hitro najdemo Izraei!

 • Hernesto Valverd

  Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje.
  Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%.
  WhatsApp: +330675086165
  [email protected]
  [email protected]

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!