fbpx

Besede temnopoltega Američana: “Več možnosti je, da me bo ubil črnec, kot pa vsi belci, policisti in neonacisti skupaj!”

Foto: Twitter

Po Twitterju, ki je veliko orožje proti medijskemu enoumju, so začeli krožiti posnetki, ki dokazujejo, da levičarji preprosto lažejo. Bela protestnica, ki misli, da je Trump sovražnik vseh črncev in drugačnih, se iz oči v oči sooči s temnopoltim moškim, ki ji pove, da so glavni problem črnske skupnosti črnci. Na koncu so argumenti moškega tako močni, da ženska preprosto oddide, saj nima protiargumentov.

Video se prične s protestnico, ki visoko drži napis Lock him up! (Zaprite ga!) Približa se ji temnopolti moški in jo nagovori. Vpraša jo: “Zakaj se vam zdi ‘Black lives matter’ gibanje sprejemljivo, ne dopuščate pa gibanja ‘White Power’? Obe sta skupini, ki širita sovraštvo.” Ona popolnoma politično korektno, vidno pretresena, odgovori: “Gibanje ‘Black lives matter’ ni skupina, ki širi sovraštvo, sploh ne!” Odgovor temnopoltega moškega pa je še bolj pretresljiv in resničen: “Black lives matter je skupina, ki širi sovraštvo, pravzaprav je teroristična organizacija!”

“Ne bom se spuščala v tako absurden pogovor!”
Kljub temu da ji je to povedal temnopolti moški, bela protestnica ne odneha. Še več, reče, da se v tako absurdne debate ne bo spuščala. Zanimivo, kako delujejo oprani politično korektni možgani. Čeprav je argument o črnskem gibanju prišel iz ust črnca, mu ne verjame in ga takoj ožigosa za absurdnega.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/824980286928740353

Temnopolti moški nato nadaljuje z resnico, ki bo pretresla vse liberalne zombije, ki mislijo, da je belski rasizem največji problem za temnopolte prebivalce Amerike. Dejal je: “Črnci predstavljamo 13 odstotkov vseh prebivalcev ZDA, storimo pa več kot 55 odstotkov vseh kaznivih dejanj. 95 odstotkov tega nasilja, je usmerjenega proti drugim črncem. Torej imam jaz kot črnec 2000 odstotkov več možnosti, da me ustreli in ubije črnec, kot pa da mi kaj hudega stori belec, policist ali neonacist!”

“Mi Afroameričani pobijamo en drugega. To je pravi problem. Če bi imel Barack Obama pogum, da bi dejal, naj se črnci nehamo pobijati med seboj, bi bil to dosežek. On pa je za to krivil belce.” Ob tem stavku ženska odkoraka, saj nima ničesar dodati. “Žalostno je to, da si ne upam v črnske predele mesta, saj tvegam, da bom ubit. Problem je v nas črncih in tega ne želi nihče priznati!”

Aleksander Rant