Bizarno: Britanska muslimanska družina od hčerke zahtevala, da se poroči z bratrancem, ker naj bi postala preveč zahodnjaška!?

Foto: Printscreen

Muslimanske družine očitno skrbijo za to, da se njihovi potomci ne bi preveč pozahodnjačili, torej intergrirali. To dokazuje zgodba, ki jo je razkrila 30-letna Nyla Khan, ki se je rodila in bila vzgojena na Škotskem. Povedala je, da jo je v poroko z bratrancem prisilila družina, ko so bili vsi skupaj na počitnicah v Pakistanu, ko je bila stara 17 let.

Britanka je nedavno razkrila pretresljivo zgodbo, kako je bila pred 13 leti prisiljena v poroko z bratrancem v Pakistanu, ker je njena družina menila, da bo hči drugače “ušla izpod kontrole”.

V intervjuju za škotski BBC je Nyla razkrila, da čeprav ji je bilo že v mladosti jasno, da je za poroko obljubljena bratrancu, je bila grozno presenečena, ko so ji čez nekaj let dejali, da je poroka s sorodnikom nujna zaradi paranoje, da postaja preveč zahodnjaška. “Mislijo, da te ščitijo. Zanje namreč pomeni, da uideš izpod kontrole, ko postaneš zahodnjaški. Torej, ko imaš lasten glas, se izraziš, se vsak dan oblečeš drugače, želiš več od življenja in se ne želiš poročiti z bratrancem,” je zatrdila.

Foto: Printscreen

Med počitnicami v Pakistanu jo je nekega dne družina obtožila, da je grešila in družini naredila sramoto, in ji dala vedeti, da je nujno, da se poroči z bratrancem. “Ne, sem zatrjevala vse od jutra do časa za čaj, a niso želeli popustiti. Zato sem se vdala, saj sem želela, da že utihnejo. Od takrat naprej se počutim, kot da je moje telo zapustila duša, ker nimate v taki situaciji nikakršnega vpliva na dogajanje.”

Starši so ji naposled ugodili
Po poroki je Nyla v Pakistanu ostala pet tednov, preden se je vrnila na Škotsko, poroča Jihad watch. Dva meseca pozneje je zbežala od doma in približno eno leto preživela stran od družine. Nato se je vrnila nazaj domov in zahtevala dovoljenje za razvezo. Po besedah Nyle so starši potrebovali kar nekaj let za sprejetje odločitve. Na koncu so le odobrili njeno zahtevo, saj so ljubezen postavili pred religijo. To je Nyli omogočilo, da je lahko odšla študirat in s tem postala neodvisna muslimanka.

Hana Murn

 • Dada

  Srečen konec. V Sloveniji se enako poročajo bratranci in sestrične in imajo svoje družine. Jaz poznam , ampak povsem navadni kristjani. Torej poroke med bratranci in sestričnami nimajo verske osnove….. Kdor ne verjame naj sam preveri na CSD, včasih je še mladoletna “sestrična” noseča in takrat steče postopek odobritve….
  Zatorej SDS, stopite iz okovov RKC, in poglejte v življenje. Takrat ne boste imeli časa spremljati kaj se dogaja na drugem koncu zemlje… Imate dogodkov o kristjanih, ki so seveda pravoverni, dovolj tem za pisanje.

  • Vesna Skukan

   V rit se zaleti, ti in sds…. kaj ima s tem člankom sploh veze??? Če se poročajo tudi v Sloveniji, to spet nima NOBENE VEZE z SDS!!! Zbudi se iz svoje SDS paranoje!!

   • Dada

    A si bolna ali imaš po SDS-ovsko oprano glavo. Naj ti bo, kot otroku ti razložim.
    1. Bizarno ni nič, poroke med sorodniki so tudi v Sloveniji in tu ni nič, kar SDS novinar namiguje, da samo med muslimani dogaja…. Kapish ? Gre samo za vzbujanje sovraštva do druge vere, češ poroke med …. so samo med njimi..
    2. Ta medij je ustanovila in bila v većinski lastnik SDS, večina so bili člani, z Janšio (delnice) na čelu. A ti še razložim kdo je Janša. To je predsednik SDS. Ta medij in Demokracija sta ust. za širjenje politike SDS Kapish ?
    Tako, Vesna, zdaj veš IN BODI KOKOŠ.
    Druga zgodba je pred kratkim… novi večinski lastnik, kar pa nima zveze z uredniško politiko, ki se nadaljuje,
    DODATEK. SDS družinsko vodenje je zaupano gospe ZVER, ženi M. Zvera, M. Zver je človek, ki mu Janša v SDS najbolj zaupa. Gospa je direktor Inštituta za narodno spravo, ki ga financira Slovenija. In 10 letni rezultat Inštituta ….. NIČ. Gospa bo dočakala penzijo z direktorsko plačo.
    Ko to spoznaš, ostaneš tiho…….Vse je enostavno in ne bodi kokoš….. Zdaj veš.

    • Vesna Skukan

     Najprej se podpiši s pravim imenom in potem pametuj, levosučna kokoš!!!!
     V V čet., 18. jul. 2019 ob 22:31 je oseba Disqus napisala:

     • Dada

      Torej niti tega nisi razumela, kar je natančno razloženo. Očitno si za “farško kokoš”. To me spomni na dve kokoši, ki so tekle pred petelinom. Druga se ni hotela ustaviti, kot prva, in je rekla bom tekla še en krog, da ne bodo rekli, da sem kurba, ha,ha,ha

  • dob

   http://shrani.si/f/3u/nL/1sNokTw2/1/cons.jpg
   http://shrani.si/f/3/mF/2ACk9t6n/inbreading.jpg

   1,400 YEARS OF IN-BREEDING

   This came from a Lockheed pilot who has had 3 assignments to Saudi Arabia.
   During the pilot transition program with the KV-107 and C-130 with Lockheed, we found that most Saudi pilot trainees had very limited night vision, even on the brightest of moon lit nights. Their training retention rate was minimal including maintenance personnel.Some had dim memories and had to be constantly reminded of things that were told to them the day before. Needless to say, an American, British or any other western instructor gets burned out pretty quick. It actually took Muslim C-130 pilots years before they could fly in the dark safely and then would be reluctant to leave the lights of a city.

   Ask any Marine, Air Force or Army guy who’s been trying to train Iraqis, and especially Afghans. They will say, “Yep, dumber than homemade dodo.”

   Islam is not only a religion, it’s a way of life all the way around. Yet another set of revealing facts about Muslim beliefs and traditions and ways of life.

   1400 years of inbreeding. I found this to be interesting. Didn’t know whether to believe it or not. To research I went to Wikipedia, “Cousin Marriage,” and far down in the article “Genetics,” it seems there is a lot of truth here.

   A huge Muslim problem: Inbreeding

   Nikolai Sennels is a Danish psychologist who has done extensive research into a little-known problem in the Muslim world: the disastrous results of Muslim inbreeding brought about by the marriage of first-cousins.

   This practice, which has been prohibited in the Judeo-Christian tradition since the days of Moses, was sanctioned by Muhammad and has been going on now for 50 generations (1,400 years) in the Muslim world.

   This practice of inbreeding will never go away in the Muslim world, since Muhammad is the ultimate example and authority on all matters, including marriage. The massive inbreeding in Muslim culture may well have done virtually irreversible damage to the Muslim gene pool, including extensive damage to its intelligence, sanity, and health.

   According to Sennels, close to half of all Muslims in the world are inbred. In Pakistan, the numbers approach 70%. Even in England, more than half of Pakistani immigrants are married to their first cousins, and in Denmark the number of inbred Pakistani immigrants is around 40%.

   The numbers are equally devastating in other important Muslim countries: 67% in Saudi Arabia, 64% in Jordan, and Kuwait, 63% in Sudan, 60% in Iraq, and 54% in the United Arab Emirates and Qatar.

   According to the BBC, this Pakistani, Muslim-inspired inbreeding is thought to explain the probability that a British Pakistani family is more than 13 times as likely to have children with recessive genetic disorders. While Pakistanis are responsible for three percent of the births in the UK, they account for 33% of children with genetic birth defects.

   The risks of what are called autosomal recessive disorders such as cystic fibrosis and spinal muscular atrophy is 18 times higher and the risk of death due to malformations is 10 times higher.
   Other negative consequences of inbreeding include a 100 percent increase in the risk of still births and a 50% increase in the possibility that a child will die during labor.

   Lowered intellectual capacity is another devastating consequence of Muslim marriage patterns. According to Sennels, research shows that children of consanguineous marriages lose 10-16 points off their IQ and that social abilities develop much slower in inbred babies. The risk of having an IQ lower than 70, the official demarcation for being classified as “retarded,” increases by an astonishing 400 percent among children of cousin marriages. (Similar effects were seen in the Pharaonic dynasties in ancient Egypt and in the British royal family, where inbreeding was the norm for a significant period of time.)

   In Denmark, non-Western immigrants are more than 300 percent more likely to fail the intelligence test required for entrance into the Danish army.

   Sennels says that “the ability to enjoy and produce knowledge and abstract thinking is simply lower in the Islamic world.” He points out that the Arab world translates just 330 books every year, about 20% of what Greece alone does.

   In the last 1,200 years of Islam, just 100,000 books have been translated into Arabic, about what Spain does in a single year. Seven out of 10 Turks have never even read a book.

   Sennels points out the difficulties this creates for Muslims seeking to succeed in the West. “A lower IQ, together with a religion that denounces critical thinking, surely makes it harder for many Muslims to have success in our high-tech knowledge societies.”

   Only nine Muslims have ever won the Nobel Prize, and five of those were for the “Peace Prize.” According to Nature magazine, Muslim countries produce just 10 percent of the world average when it comes to scientific research measured by articles per million inhabitants.

   In Denmark, Sennels’ native country, Muslim children are grossly over represented among children with special needs. One-third of the budget for Danish schools is consumed by special education, and anywhere from 51% to 70% of retarded children with physical handicaps in Copenhagen have an immigrant background. Learning ability is severely affected as well. Studies indicated that 64% of school children with Arabic parents are still illiterate after 10 years in the Danish school system. The immigrant drop-out rate in Danish high schools is twice that of the native-born.

   Mental illness is also a product. The closer the blood relative, the higher the risk of schizophrenic illness. The increased risk of insanity may explain why more than 40% of patients in Denmarks biggest ward for clinically insane criminals have an immigrant background.

   The U.S. is not immune. According to Sennels, “One study based on 300,000 Americans shows that the majority of Muslims in the USA have a lower income, are less educated, and have worse jobs than the population as a whole.”

   Sennels concludes: There is no doubt that the widespread tradition of first cousin marriages among Muslims has harmed the gene pool among Muslims. Because Muslims’ religious beliefs prohibit marrying non-Muslims and thus prevents them from adding fresh genetic material to their population, the genetic damage done to their gene pool since their prophet allowed first cousin marriages 1,400 years ago are most likely massive. This has produced overwhelming direct and indirect human and societal consequences.

   Bottom line: Islam is not simply a benign and morally equivalent alternative to the Judeo-Christian tradition. As Sennels points out, the first and biggest victims of Islam are Muslims. Simple Judeo-Christian compassion for Muslims and a common-sense desire to protect Western civilization from the ravages of Islam dictate a vigorous opposition to the spread of this dark and dangerous religion. These stark realities must be taken into account when we establish public polices dealing with immigration from Muslim countries and the building of mosques in the U.S.

   Let’s hope the civilized West and the North Americans wake up before a blind naiveté about the reality of Islam destroys what remains of our Judeo-Christian culture and our domestic tranquility.
   Uredi

  • Andrej

   Tamle zunaj čaka tovornjak, da bo odpeljal vse, kar si tukaj naložil.

   • Dada

    Tovornjak je zate, jaz se peljem s taxijem…….

  • xtc

   Totrej si iz razširjene CK ZK šefa familije?
   Kolikor je znano Romi to počnete med sabo,ate hčerko,sin,mamo,brat sestr,ali pa kar staromamo ipd.
   Lepo ,da si nas seznanil od kod prihajaš.

   • Dada

    Ha,ha,ha >No, nisi ravno zadel, niti blizu, pravzaprav, si mislil smešno, samo domišljija te je pustila na cedilu. Nametavanje, bluzenje, brez dejstev je značilno za člane SDS. Kr neki pišeš, ne vem kako se ti da. A nimaš kaj pametnejšega…..

    • xtc

     Obup,ko si razkrit kaj počnete levi z vašimi sorodniki Romi med sabo.
     He,he,he mora bolet resnica,ha,ha,ha le naj.

   • Mojca pokraculja

    Ma kakšna razširjena CK ZK, prihaja iz Haloz,to je Foglov Tunek, kapish ?

 • Dada

  Tudi v SLO se parijo sorodniki med sabo, tako tukaj v SLO poroke med bratranci in sestričnami niso nič posebnega. So tudi enostarševske družine in dvostarševske družine s prizadetimi potomci z občasnimi “namestitvami v ustrezni zavod”. To je bil plod med sorojenci…..

  • Steiermark

   Ja, ti si pravgotovo eden primer, med njimi, samo v “ustrezni” zavod še te niso uspeli namestiti! Ali pač, in se javljaš od tam?

  • Andrej

   Če ene 200krat prebereš članek boš morda ugotovil poanto. Morda. To kar tukaj nakladaš nima nobene zveze z osebno izpovedjo Nyli.

  • xtc

   Ti si očitno “kak tak produkt” brat sestra relation-po komentarjih sodeč.

 • xtc

  No še en dokaz kako blizu so si muslije in komunisti in socialisti-vera je pred ljubeznijo in srečo-popolna fanatična privrženost religiji in njej pokoritve.
  Kot pri islamu je treba tudi pri socialistih in komunistih svoje cilje podrediti interesom vrhovnih svečnikov partije oz CK ZK.,dtugače vas čaka huda kazen.
  Todi komunizem kot islam ne želi ,da “ljudje uidejo” izpod nadzora,saj potem padejo z oblasti oboji rabijo trop bebcev,ki jih štabncajo prek religiji prvrženih šol in ki proizvajajo bebce ovčjetropnega sistema privrženih fanatično religiji in njihovim rdećin in drugim mulam,več imajo bebcev ,ki ne razmišljajo z glavo trdneje so v vladnem sedlu.
  In nenazadnje poročanje znotraj familij v islamu je velik problem na kateregaopozarja tudi BMZ,ki opozarja na ta ogromen problem v EU državah saj “parjenje” znotraj sorodstev prinaša upad IQ ja,ogromno duševnih bolnikov in nedoraščencev da o drugih genetskih in teresnih okvarah niti ne govorimo in da je število teh degradiranih in retardiranih ljudi zaskrbjujoče in so zelo podvrgljivi manipulacijam,vse to pa povzroča tudi precej nižji IQ pri islamski populaciji kot pri ostalih razen še negroidni.
  Seveda se zadeve prikrivajo zaradi politične korektnosti a sleje kot preje bo treba reči bobu bob in z resnico na dan.

  • Dada

   Zblojenost………

   • xtc

    Verjamem ,da te resnica otebi boli in prav je tako.

    • Dada

     Dober zaslužek, dobri in mladi sodelavci, nič ne boli. , ha,ha,ha Smejem se zblojenim, ki se kot ribe na suhem nekaj mučijo, pa itak ne gre in ne gre. Takle mamo.

     • xtc

      Vem,pisanje potsov po milanovem nareku je plačano a si že nasredil normo,ali delaš na akord?

     • Dada

      Skrb je odveč, eni drugi komentator, enako sovražen , enako žaljiv, pa je določil, da je od Mihe Brejca. Zmenita se, oba sta pritlehna, mogoče bosta izvedela, kdio je bolj. Zato še enkrat, na glas, BLUZENJE

 • Dada

  Gledam dokumentarec na Viasat History, kralj Henrik 8, je vzel peto ženo, še ne petnajstletno Katarino, za katero se je po letu dnu izvedelo, da je že prej seksala s svojim bratrancem Francis Dherhom in učiteljem glasbe Henry Manox-om. Za povrhu so bili vsi kristjani. TAKO SE PREDSTAVI POROČANJE MED SORODNIKI, za nora24tv.

  Tako vidite, kako staro je to “spolne zlorabe otrok”, poročanje z otroki, seks med bratranci in sestričnami.

 • Dada

  SDS bi rada samo sramotila drugo vero s svojimi članki. Hkrati pa hitro “pozabi”, da je to povsem običajna stvar v Sloveniji, med kristjani, torej bratranci in sestrične seksajo med sabo, se poročajo in imajo otroke. Te stvari so stare kot človeštvo, vendar bi SDS rada prikazala, da se to dogaja, le v za RKC” najbolj sovražni veri.

 • xtc

  Jasno je ,da sta komusocializem in Islam zelo podobna politično verskasistema oba polna sovraštva,štancanja bebcev in ženjenja v kastni liniji.Oba imasta kup zagovedenih borcev z nizkim IQ in zapriseženih njih religijam,vsako odstopanje je smrt-skratka zgodovina to razgalja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!