Bizarno: Medtem ko se je sončil, je z letala en meter proč od njega padlo truplo ilegalnega migranta

Simbolična fotografija / Twitter/

Truplo slepega potnika, ilegalnega migranta, ki je padlo z letala družbe Kenya Airways, je v nedeljo pristalo na dvorišču ene od londonskih hiš v bližini moškega, ki se je ravno sončil. Policija domneva, da se je slepi potnik, ilegalni migrant, skrival v pristajalnem podvozju letala na poti iz Nairobija v London, a leta ni preživel.

Sosed je pojasnil, da je slišal udarec, ko je truplo padlo na tla v nedeljo popoldne v londonski četrti Clapham. Ko je skozi okno preveril, kaj se je zgodilo na sosednjem vrtu, je sprva mislil, da je tam zaspal brezdomec, saj je imel na sebi vsa svoja oblačila, poroča francoska tiskovna agencija AFP. “Potem sem pogledal bolje in videl, da je po stenah vrta razpršena kri. Njegova glava ni bila v dobrem stanju. Nemudoma sem se zavedel, da je padel,” je dodal.

Ko je šel ven iz hiše, pa se mu je ravno približal šokiran sosed, saj je truplo padlo le meter stran od njega, medtem ko se je sončil. Sosed je še pojasnil, da je bilo truplo precej dobro ohranjeno, saj je bilo zamrznjeno.

Policija je napovedala obdukcijo zaenkrat neidentificirane osebe, smrti pa ne obravnavajo kot sumljive. Pri Kenya Airways so preiskali letalo in niso zasledili nobene škode, v pristajalnem podvozju pa so našli vrečo, vodo in hrano.

Veliko slepih potnikov ne preživi takšnih poti zaradi pomanjkanja kisika in hudega mraza na takšni višini. To ni prva tovrstna smrt, v preteklih letih so našli že več trupel na poti do londonskega letališča Heathrow. Poleti leta 2015 so med drugim našli mrtvega moškega na strehi ene od hiš v Richmondu, ko je padel z letala na poti iz Johannesburga v London.

Demokracija.si

 • xtc

  Na ja,še ko jih zmanjka za njimi ostane svinjarija,ki jo morajo pucat nič krivi.
  Je pa definitivno odgovornost na letališki varnostni službi.
  Mislim da bi morali pred vzletom v vsa podvozja spustiti plin,ki bi izgnal take primerke ven,saj s svojim neodgovornim ,brezpametnim dejanjem lahko drugim povzročijo hude tragedije.

 • pajot

  Znanstvenik iz Kenije. preizkušal je če lahko na 10.000 metrih in pri cca 600 km/h preživi. Preizkus ni uspel.

 • Skrajno Desni

  Še dobro da je bilo truplo, le kaj bi bilo če bi bil živ in se bi ta golazen razmnoževala.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!