fbpx

[Fotogalerija] Bizarno: Tako nemška vlada migrante nazorno uči, kako naj seksajo z Nemkami in Nemci

Foto: zanzu.de

Nemška vlada je dala izdelati novo spletno stran Zanzu, ki vsebuje izjemno nazorne prikaze spolnosti ter opise spolnih položajev, načinov masturbiranja in vrst spolnosti. ”Na spletni strani lahko migranti, ki v Nemčiji še ne živijo dolgo, enostavno najdejo informacije o seksualnosti in zdravju,” je razloženo v videu na strani, ki si jo lahko uporabniki ogledajo tudi v arabščini.

Izjemno nazorno spletno stran je postavil nemški državni center za zdravstveno vzgojo s pomočjo belgijskega strokovnega centra za zdravje v spolnosti. Spletno stran z izjemno nazornimi slikami lahko uporabniki pregledujejo v 11 različnih jezikih, med njimi tudi v turščini in arabščini, v predstavitvenem videu pa tudi izrecno povedo, da je spletna stran namenjena migrantom. Prav na vseh shemah na spletni strani pa sta prikazana moški in ženska različnih ras, običajno je moški temnejši.

Prikazane pa so tudi slike, na katerih dva temna moška stojita pred poročnim oltarjem.

Foto: Zanzu.de

Foto: Zanzu.de

Stran z zelo nazornimi fotografijami moške in ženske uči, kako naj pravilno masturbirajo in kako poteka spolni odnos, predlaga pa tudi nekaj spolnih položajev, hkrati na več mestih poudarja, da se morata s spolnim odnosom strinjati oba partnerja. Sheme prikazujejo celo možnosti spolnih odnosov dveh žensk ali dveh moških.

Posebno poglavje razlaga, kaj je to spolno nasilje
Posebno poglavje je namenjeno tudi spolnemu nasilju. ”Spolno nasilje je, ko ti nekdo grozi, uporablja nasilje in izkorišča tvojo nezmožnost obrambe, da bi s tabo imel spolne odnose. To je kaznivo dejanje,” je zapisano na spletni strani in obrazloženo, da obstaja več vrst spolnega nasilja in da za taka dejanja obstajajo hude kazni.

Več fotografij si lahko ogledate na: www.zanzu.de 

Na spletni strani je še zapisano, da je poleg fizičnega, kamor sodi npr. dotikanje, spolno nasilje lahko tudi verbalno, navedeni pa so različni primeri: nadlegovanje preko telefona ali elektronske pošte, kazanje pornografije proti volji (drugega) gledalca in podobno.

M. G.