fbpx

Bizarno: V hiši je živel z 12 dekleti, starimi od 6 mesecev do 18 let

Foto: Twitter

Policisti so v ameriški zvezni državi Pennsylvania odkrili 51-letnega moškega, ki je v hiši skrival kar 12 deklet, starih od 6 mesecev do 18 let. Med njimi sta bili dve deklici njegovi hčerki, ki jih je imel z 18-letnico. Moški je obtožen spolnih in drugih vrst napadov, ugrabitev in nezakonitih stikov z mladoletniki. 

Poleg moškega policisti preiskujejo tudi starše 18-letnice, ki naj bi deklico moškemu podarili kot darilo, ker jim je pomagal pri finančih težavah. Pri moškemu je 18-letnica živela že vsaj štiri leta, z njim pa ima tudi dva otroka. Prvega je rodila, ko je bila stara le 14 let.

Starša sta obtožena zanemarjanja otroka in ogrožanja njegove varnosti ter dobrobiti, 51-letnega moškega pa bremeni kup obtožb – od spolnih in drugih napadov ter ugrabitev do nezakonitih stikov z mladoletniki. Trenutno so vsi trije odrasli v priporu.

Opozorila jih je soseda
Policisti so grozljivo zgodbo odkrili, potem ko jih je na nenavadne razmere opozorila soseda 51-letnika, ki je v okolici njegove hiše večkrat videla več deklet, ki so izgledale zelo uboge in nezadovoljne. ”Nisem želela ignorirati tega. Nekaj deklet sem videla prejšnji teden, ko so stala na dvorišču. Izgledala so tako žalostna. Že nekaj let sem sumila, da nekaj v tisti hiši ni popolnoma v redu,” je dejala soseda Jen Betz.

Večina sosedov ni mogla verjeti, ko so slišali, kaj da se je v hiši dogajalo. Prepričani so bili, da je bila 18-letnica njegova hči. Kot poroča CNN, bodo dekleta sedaj zaslišali in jim v nadaljnjem procesu nudili vso podporo.

M. G.