Blizu Slovenije: Moški ubil prostitutko in iz njenih ostankov naredil golaž

Vir: družbena omrežja

Na dunajskem sodišču je v sredo prišlo do razsodbe v enem najbolj bizarnih sodnih primerov v zadnjem času. 64-letni Avstrijec, imenovan Alfred U., ki je na grozljiv način ubil in raztrgal prostitutko, njene ostanke pa zamrznil, da bi jih kasneje pojedel, je bil obsojen na dosmrtno zaporno kazen.

Dunajsko sodišče je v sredo razsodilo, da mora 64-letni Avstrijec, imenovan Alfred U., v zapor do konca življenja, poroča Daily Mail. Obsodba Alfreda U., sicer dedka sedmih vnukov, je bila razglašena 13 mesecev potem, ko je bil na dnu Nežiderskega jezera na avstrijsko-madžarski meji najden brezglavi trup njegove 28-letne žrtve. Sledenje morilcu so raziskovalcem omogočili ravno DNK-vzorci, do katerih so prišli ob najdbi trupla.

Alfred U., ki je že pred omenjenim primerom približno polovico svojega življenja prebil v različnih zaporih zaradi vrste kaznivih dejanj, ki so bila pogosto sadistične oziroma spolne narave, je krivdo priznal. Povedal je, da je madžarsko prostitutko ubil na domu zaradi spora glede plačila in storitev. Dodal je še: “Vedel sem, da sem zamočil. Ampak nisem hotel iti nazaj v zapor.” Obenem je priznal, da je iz nekaterih delov žrtve skuhal golaž in ga zamrznil, da bi ga kasneje pojedel.

Alfred U. Vir: družbena omrežja

Odvetnica bo vložila pritožbo zaradi dolžine kazni
Odvetnica obsojenega, Astrid Wagner, je povedala, da bo njena stranka vložila pritožbo zaradi dolžine kazni, saj umor ni bil načrten. Ob tem je izrazila prepričanje, da bi šlo v primeru, da se gnusna zgodba o razkosanju in golažu ne bi razširila, za povsem običajen primer.

Ostanke žrtve strpal v vreče za smeti in jih odvrgel v Nežidersko jezero
Po poročanju spletne strani Heute je Alfred srečal svojo žrtev na zahodni železniški postaji na Dunaju ter ji za njene usluge predal svojih zadnjih 50 evrov. V nadaljevanju se je, ko se je v svoji spalnici slekel, žrtev začela smejati, zaradi česar jo je zadušil ter zatem zvlekel v kopalnico, kjer jo je raztrgal. Del ostankov žrtve je nato strpal v vreče za smeti in jih s svojim mercedes-benzom odpeljal do kraja Rust na Gradiščanskem, kjer jih je odvrgel v Nežidersko jezero. Pri tem je za plačilo goriva do omenjene lokacije porabil kar tistih 50 evrov, ki jih je pred tem predal žrtvi za plačilo njenih storitev. Kot je priznal tudi morilec sam, je dele telesa, ki jih je pustil na Dunaju, nato zdrobil in zamrznil, da bi jih kasneje pojedel. Še enega potovanja v Rust, kjer bi jih odvrgel v jezero, si namreč ni mogel privoščiti.

Vir: Neusiedlersee

Partizanski kanibalizem
Zločin Avstrijca v veliki meri spominja na ogaben zločin v bližini Pliberka, ki so ga ob koncu 2. svetovne vojne zagrešili koroški partizani. Ti so slovensko dekle, ki ni želelo sodelovati z njimi, skupinsko posilil, jo ubili in nato še pojedli. Več o omenjenem krvoločnem grozodejstvu si lahko preberete TUKAJ.

M. D.

 • Slovenka

  Odvetnica se bo pritožila na dolžino kazni? Očitno se Avstrijcem meša.

 • xtc

  Hm?Očitno bodo morale biti slovenske “starlete” bolj previdne pri obiskih Avstrije.

 • Morala

  Očitno se ljudem že meša!

  • Matt von Glanz

   To je vse napovedano v Svetem pismu.

 • Dragan Krstič

  Če bo na ponovnem sojenju dobil samo 30 let zapora bo skakal od veselja.

 • sodnikisozločinci

  Tito Turnšek naj modelu podeli častno članstvo v Zvezi Bebcev. Pa dober tek vsem skupaj.

 • Rožle

  Če si lačen .. si ful drugačen …

 • sodnikisozločinci

  Golaž pa le spravite in ga postrezite Šarcu, ko pride na uradni obisk.

  • sodnikisozločinci

   Imenujte ga pa partizanski golaž, da mu bo bolj teknil.

   • Rožle

    Pa šele po obroku mu povejte njegov recept … :)

 • WISKY 1000

  horvatu že šivajo krvavo zvezdo

 • cosmosjasnovidec

  Tale je očitno ali potomec katerega od komunistov preseljenih v Avstrijo ali pa zahojen muslič garantirano,ker samo ti so sposobni narediti kaj takega.
  Škoda,da na mestu te prostitutke ni bila podgana tovarišica abdulah “fajonka”,ker je pregrda in antipatična pa je tale bedak ni hotel naskočiti.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • acs

  “Zločin Avstrijca v veliki meri spominja na ogaben zločin v bližini Pliberka, ki so ga ob koncu 2. svetovne vojne zagrešili koroški partizani. Ti so slovensko dekle, ki ni želelo sodelovati z njimi, skupinsko posilil, jo ubili in nato še pojedli. Več o omenjenem krvoločnem grozodejstvu si lahko preberete TUKAJ.”

  Na vaši povezavi ‘TUKAJ’, lahko med drugim preberemo: “Pošiljatelj je za grozodejstvo izvedel na smrtni postelji partizanskega zločinca, ki se je pred smrtjo želel spovedati. … Spovedal je, da je na koncu vojne, skupaj z drugimi 44 partizani …”

  In kdo je bil ta partizanski zločinec, kdo se spoveduje pred smrtjo? Neprijetno vprašanje – žal so to (bili) katoliki RKC, vaši partizani.

  Morebitni prizadeti pa ne jemljite tega osebno.

  • janko

   V takih primerih, ko se spoveš tik pred smrtjo, ker se človek boji pekla, ker je bil, na srečo, deležen verske izobrazbe v otroštvu, v življenju pa se je na to požvižgal – se je morda res rešil. Vendar pa mora vsakdo zadostiti v vicah, najhujše stvari menda do konca časov Zemlje. Ničesar ni kar ne bi bilo “dosledno ovrednoteno”. Kot tudi vsaka dobra stvar, ki jo narediš, “..nikogar ni, ki ne bi prejel že tukaj na zemlji stokratno plačilo, v Nebesih pa …”. Gorje, če se ne spraviš pred smrtjo in imaš hudo breme – takrat…, za večno bo…. še nihče se ni vrnil:)

  • Marija

   In njihovi potomci sedaj delajo rabite z uvažanjem uničevalcev bele rase.

 • Gasper Zorman

  Samo dejanje je itak bizarno. Vsaj toliko pa je bizaren tudi zaključek tega članka, ko neobremenjeni bralec s tragedijo državljanske vojne med komunisti in katoliki sprevidi, da Nova 24 to objavi zgolj zaradi podpihovanja starih neporavnanih računov. Vsaj tako bedni pa so komentarji mnogih, ki v vsakem grmu vidijo komuniste. Ljudje božji, članek govori o dejanju nekega nedofukanega norca, v komentarjih pa je govora skoraj zgolj o partizanih. To je noro…

 • Rožle

  … in čemu zgoraj cenzura ..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!