fbpx

Nagnusno odkritje: Nigerijec je 18-letno Italijanko Pamelo razkosal, ko je bila ta še živa!

Foto: Facebook/Twitter

Iz sosednje Italije je na plano prišlo gnusno razodetje glede umora 18-letne Pamele Mastropietro, kot smo ga sicer vajeni v kriminalkah, in sicer, da je bila ta razkosana, ko je bila še vedno živa. 

Do grozljivega razodetja je prišlo po pričanju Vincenze Marina, ključne priče v sojenju proti nigerijskemu preprodajalcu drog Innocentu Oseghaleju, ki mu sodijo za brutalni umor mladega dekleta, ki ga je ta zakrivil lani.

Mati pokojne Pamele je na sojenju povedala, da se je njena hčerka povsem odtujila od svoje družine, ko je spoznala Romuna in postala odvisna od drog. Marino, ključna priča v primeru, ki je bil istočasno zaprt kot Oseghale, trdi, da je nigerijski preprodajalec drog zabodel italijansko najstnico takoj potem, ko jo je posilil. “Sprla sta se, porinil jo je in jo zabodel v jetra, da je Pamela izgubila zavest in padla na tla.”

Delov telesa mu ni uspelo spraviti v hladilnik
Priča je dodala, da je Oseghale zapustil mesto zločina z namenom, da bi drugega moškega pozval, da mu pomaga pri odstranitvi Pamelinega telesa. Ko se je vrnil domov, je moškega prepričal, da je Pamela mrtva, in jo pričel razkosavati. Po poročanju portala Voice of Europe je Nigerijec mlado žensko še enkrat zabodel, ko je ta pokušala zakričati na pomoč. Marino vztraja, da  Oseghale pri tem ni navedel imena sostorilca. “Truplo je opral z belilom, da se ne bi izvedelo, da je bila Pamela umorjena, ampak bi se domnevalo, da je umrla zaradi predoziranja.” Oseghale je sicer poskušal dele telesa spraviti v vrečo v hladilniku, a so bili ti preveliki, zato jih je raje skril v dva kovčka.

Foto: Twitter

Februarja lani je bilo razmesarjeno truplo 18-letnice najdeno ob cesti v številnih kovčkih. Nič čudnega ni, da je grozljivo odkritje vzbudilo jezo Italijanov, za nameček pa se je pričelo očitati kanibalizem, ki ga pogosto prakticirajo nigerijske tolpe, ki delujejo po celotni celini. Samo nekaj mesecev po odkritju razmesarjene Pamele so v Rimu našli truplo najstnice Desirée Mariotinni, ki je umrla zaradi predoziranja. V zvezi z njeno smrtjo je bilo aretiranih več migrantov, ki so bili obtoženi posilstva 16-letnice in da so namenoma povzročili, da se je dekle predoziralo.

Italija se je soočila z množičnim valom kriminala, potem ko je v državo vdrlo več sto tisoč afriških migrantov, od katerih je večina prišla iz Nigerije. Italijanska vlada pod vodstvom Mattea Salvinija je naredila vse, kar je v njeni moči, da bi zajezila val migrantov v Italijo in s tem zmanjšala število nasilnih dejanj s strani kriminalnih tolp.

H. M.