fbpx

Bolno: Migrant spolno napadel tri ženske, prizanesel ni niti kozam in ovcam!

Fotografija je simbolična (Foto: printscreen)

Nemška policija je aretirala 28-letnega moškega iz Eritreje zaradi storitve več spolnih napadov. Najbolj skrb vzbujajoče pa je, da moški ni spolno napadal le treh žensk, ampak tudi ovce in koze na kmetiji v Freiburgu na jugu Nemčije. 

Forenzični preiskovalci so namreč na podlagi analize DNK ugotovili, da bi lahko spolni napad 11. maja letos povezali z več primeri spolnih napadov na živali spomladi 2017.

Maja je k 30-letni ženski pristopil moški s spolno namero in se spoprijel z njo, na srečo pa jo je rešil mimoidoči kolesar. 12. junija pa je prišlo do drugega spolnega napada na 31-letno žensko. Nekdo je, po navedbah Voice of Europe, posilil žensko ali jo poskušal, preostale podrobnosti pa pri tem niso bile dane. Do zadnjega spolnega napada je prišlo 1. julija letos, ko je moški napadel 20-letnico na poti do doma.

Foto: iStock

Oddelek za kazenske preiskave je prišel na sled domnevnemu storilcu, 28-letnemu migrantu, ki je sedaj aretiran. Vzorec DNK moškega je pokazal ujemanje s spolnim napadom 11. maja in napadi na živali lani spomladi. Neimenovan obtoženec je bil obtožen spolnega napada ovc in koz na kmetiji v Freiburgu in preveden pred sodnika, ki mu je odredil pripor.

H. M.