fbpx

[Video] Grozljivo! Med ilegalnimi migranti, ki želijo v Slovenijo, policisti odkrili množičnega morilca, ki je v Makedoniji ubil 5 ljudi!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Novi komisar policije Unsko-sanskega kantona Mujo Korićić je včeraj med gostovanjem na lokalni televizijski postaji povedal, da so pred dvema tednoma ujeli migranta, ki ga iščejo v Makedoniji zaradi petkratnega umora! Osumljenec je v medsebojnem spopadu migrantov pobil pet ljudi in nato pobegnil naprej, proti Evropi. Ujeli so ga na košarkarskem igrišču v Borićih pri Bihaću med rutinsko kontrolo.

Komisar je med oddajo dejal, da se trenutno na področju kantona dogaja veliko kriminala, samo v zadnjih štirih mesecih je bilo prijavljenih prek 250 kaznivih dejanj, ki so jih zagrešili migranti – od poskusov umora, posilstev, ropov pa do vlomov in kraj vozil.

Povedal je tudi, da se po njihovih podatkih na področju kantona nahaja okoli 4.000 migrantov, za katere skušajo ugotoviti njihovo pravo identiteto. Vsi ti imajo namen nadaljevati pot naprej, v države Evropske unije. Izpostavil je še, da je kakšnih sto migrantov napravilo šotorsko naselje pri trenutno zaprtem mejnem prehodu Maljevac, kjer čakajo priložnost za nadaljevanje poti.

Demokracija