fbpx

Bolno: Poročena učiteljica posvojila učenca, da bi z njim skoraj vsak dan imela spolne odnose

Foto: YouTube

Človek bi mislil, da so otroci v šoli na varnem, a je to žal daleč od resnice. Poročena srednješolska učiteljica iz New Jerseya je bila namreč obsojena zaradi več mesecev trajajočega intimnega razmerja s svojim 15-letnim učencem, za katerega tožilstvo trdi, da ga je celo posvojila.

Ko je 15-letnika sorodnik decembra 2015 vrgel iz hiše, je 43-letna Rayna Culver najstnika povabila, da lahko ostane kar pri njej. Na začetku lanskega leta pa je postala tudi njegova zakonita zastopnica. Najstnik je preiskovalcem povedal, da verjame, da ga je učiteljica vzela k sebi zato, da bi z njo imel spolne odnose.

Mladoletni fant je policiji povedal, da se je odnos Culverjeve do njega spremenil nekega večera, ko se mu je pred spanjem približala in ga pričela ljubkovati, mu slekla oblačila in nadaljevala s spolnim odnosom. Po navedbah pritožnika naj bi se od tistega dne dalje večkrat zapletla v spolni odnos, saj se ji fant ni upal povedati, da si tega ne želi, zaradi strahu, da bi ga vrgla iz hiše.

Foto: YouTube

Na njegove želje se ni ozirala
Nekega dne je 15-letniku prekipelo, zato je ta Culverjevi poslal sporočilo, v katerem ji je pojasnil, da z njo ne želi imeti več spolnih odnosov, a je ta na to odvrnila, da želi zvezo še nadaljevati. Daily Mail poroča, da je imela poročena učiteljica z mladoletnikom spolne odnose skoraj vsak dan in se ni menila za najstnikovo nelagodje.

Aprila je fant svoj mobilni telefon predal pristojnim organom z namenom, da bi svoje navedbe podkrepil z dokazom, kajti na mobilniku je bilo veliko sporočil, v katerih je potekala njuna diskusija o spolnih aktih.

Foto: YouTube

Aretirana je bila na domu
Culverjeva je bila zaradi spolnega napada druge stopnje in ogrožanja blaginje otroka aretirana na domačem naslovu, ki ga je 14 let delila s svojim možem. Potem ko se je udeležila začetnega zaslišanja, je bila premeščena v domači pripor pod pogojem, da ne bo imela stika z žrtvijo ali s komerkoli, ki je mladoleten.

N. Ž.