Brat pedofila Epsteina: “Moj brat je bil najverjetneje umorjen!”

Umrli pedofilski judovski milijarder Jeffrey Epstein (vir: twitter)

Brat Jeffreyja Epsteina sumi, da je bil njegov brat umorjen, a nima možnosti, da to dokaže. Mark Epistein je dejal, da je imel Jeffrey, ki je bil v zaporu zaradi pedofilije, nepojasnjene ureznine na telesu, ki se niso skladale z načinom smrti, saj naj bi se v svoji zaporni sobi obesil. Njegovi poskusi, da bi pridobil zdravstveno kartoteko brata, pa so bili vedno zavrnjeni.

“Igrajo se neke igre,” je Mark povedal za Fox News. “Že dvakrat sem podal zahtevek, a odgovora ne dobim. Vedno mi pravijo, da nekdo rešuje moje zahteve,” je še dodal. Kot pravi, se je prvič obrnil na ordinacijo New York City Medical Examiner 16. avgusta, kjer so mu rekli, naj pokliče na ministrstvo za pravosodje. Od tega je že tri mesece, a Mark še ni dobil zdravstvene kartoteke.

“Možnosti za tožbo nimam. A ljudje bi morali vedeti resnico, kaj se lahko dogaja v zveznih ustanovah,” je prepričan Mark. “Moj brat je bil najverjetneje umorjen, ne gre zame,” je še dejal. Po smrti Jeffreyja Episteina so namreč na njegovem truplu našli udarnine na levem in desnem zapestju in tudi na ramenih, prav tako je imel odrgnine na rokah, je pojasnil Mark in dodal, da so te rane nepojasnjene. “Je bil priklenjen z lisicami in mučen? Je nekdo na silo držal njegova zapestja?” se sprašuje.

Mark Epstein

Dr. Michael Biden, ki ga je Mark najel, da je bil prisoten pri obdukciji brata, je dejal, da so te poškodbe verjetno tudi razložene, a brez kartoteke tega ni mogoče trditi. “Ali so se te poškodbe zgodile teden dni pred incidentom ali na dan ‘samomora’? Moramo pregledati dokumente, da vidimo, kdaj so bile te poškodbe Jeffreyju povzročene,” je dejal zdravnik.

Je pedofila nekdo zadavil?
Episteina so namreč hospitalizirali tudi konec julija, in sicer zaradi poskusa samomora, čeprav nekateri trdijo, da se je spustil v pretep z drugih zapornikom. Dr. Biden je za Fox News razkril še druge poškodbe, ki jih je imel Epstein, in sicer dva zloma na vratu. Pravi pa, da so ti zlomi zelo nenavadni za samomor z obešanjem in se večkrat pojavijo pri umorih, in sicer pri davljenju, a da bi karkoli potrdil, potrebuje zdravniško kartoteko.

Sliki zlomljenega vratu

Lana Božič

 • Andrej

  Če je bil jud Jeffrey Epstein res pedofil, se bo težko zagovarjal pred Adonaijem, ker je delal, kar je gnusoba v njegovič očeh.

 • šmentanamuha

  Kar se mene tiče, ni glede tega nobene dileme. To je bilo edino logično, da se zgodi.

  • Steiermark

   Ali je bil to samomor ali umor, je vseeno, zgoditi bi se moralo prej, preden je v svojih kremplih zlorablal otroke!

 • Prirejanje moralele sebi…

  A dej ga lomt. Bil je na “suicide watch” režimu z izklopljenimi kamerami. Našli so pa štrik okoli vratu, prazno škatlo pomirjeval, v kabini avta napeljana izpušna cev, oster nož za rezanje žil, most,…vse in še več so našli v samici zapora. God bless America.

 • cosmosjasnovidec

  In sedaj še bo nakladal,da je škoda,ker je nesnaga crknil.