Britanska policija pred parlamentom aretirala bradatega moškega z nožem

Foto: Twitter

Varnostne razmere v Veliki Britaniji so po seriji terorističnih napadov še vedno napete, da pa se zadeve še vedno niso umirile, kaže tudi naslednji incident, ki se je zgodil danes. Britanska policija je namreč pred britanskim parlamentom aretirala moškega z nožem v roki, potem ko je bilo v javnosti mogoče slišati glasne vzklike: “Nož, nož, nož!” Je morda šlo za nov poskus terorističnega napada?

Ena izmed prič je povedala, da je moški približno 30-ih let vpil in tekel proti enim od glavnih vrat parlamenta. Policisti so osumljenca s pomočjo električnega paralizatorja onesposobili in ga s policijskim kombijem odpeljali na postajo, kjer bo zaslišan z namenom, da ugotovijo njegov motiv in namero.

Aretirani izgledal jezen
Do incidenta je prišlo okoli  11:10 po lokalnem času, medtem ko je promet v okolici parlamenta potekel običajno, oboroženi policisti pa so varovali območje. 19-letni Bradley Allen je za Reuters povedal, da se mu je moški nemudoma zdel sumljiv zaradi stiskanja pesti in je dajal vtis, da je zelo jezen. Bradatega moškega so policisti po besedah očividcev kmalu prijeli, prisotne pa opozorili, naj se iz varnostnih razlogov umaknejo stran.

Metropolitanska policija je v izjavi povedala, da je bil moški v 30-ih ob 11:10 pridržan blizu Westministrske palače zaradi suma posedovanja noža. Ob tem so sporočili, da ni poročil o morebitnih poškodbah.

Politični novinar Daily Mirrorja Ben Glaze je povedal, da je opazil, da je policija s tla vzdignila nekaj predmetov, ki so se nahajali ob ležečem osumljencu. Po navedbah Mirrorja pa naj ne bi držal podatek, da je bila Westminstrska palača zaradi incidenta popolnoma zaprta,  je pa res, da je bilo javnosti in osebju naloženo, naj se iz varnostnih razlogov ne približujejo mestu incidenta.

Policija je v stanju visoke pripravljenosti od terorističnega napada na Westminster Bridgu 22. marca letos, v katerem je življenje izgubilo šest ljudi, vključno s policistom.

N. Ž.

 • xtc

  Baje so prijeliDrkača št SEDEMNAJST_DANES JE RES NEKAM JEZEN:

 • RATATA

  Če bi bili šerijatarski muslići kaj brihtni, bi se maskirali v plavooke golobrade blondince.

 • tarantela

  Od kdaj pa policija hodi naokoli z nožem in z njim aretira koga?

  • Demonkrat

   Beli črnec?

   • samsara

    Najbrž britanski državljan.
    Medijski opis udeležencev nedavne izdaje bogatitve Britanije in Evrope je bil ‘mediteranski izgled’.

 • FeriSS.H

  Hmm … “bradati moški” … nekam nedefinirano z ozirom na MultiRasno “razkošje” ki ga je Britanija deležna. Če avto povozi medveda ali srno na primer, nikoli ne napišejo da je bila povožena žival, ampak se lepo precizira, in tako vemo ali je stradal medved ali srna in podobno.

  Torej tudi tu imamo konkretno “žival” – Črnega, najverjetneje še Musliman, in seveda “Anglež”, ker po Liberalno Retardiranih “standardih”, Afriški pritepenec ali povabljenec, odvisno od stila prihoda, je zdaj “avtohtoni” Anglež, kar pomeni “avtohtoni” Evropejec, kar pomeni da gre vse res v tri PM … točno tako kot je to že zdavnaj leta 1922 lepo izplaniral in napisal 1/2-Juden-Grofek Richard von Coudenhove-Kalergi v svoji bukli “Praktischer Idealismus”.

  Ko sem to gnido že omenil pa naj še dodam nekaj njegovih ključnih umotvorov – Kalergi piše:

  “Človek bodočnosti bo MEŠANE RASE. Današnje Rase in Klase bodo postopoma izginile zaradi eliminacije prostora, časa in predsodkov. Euro-Azijska Negroidna Rasa bodočnosti, podobna davnim Egipčanom, bo nadomestila raznovrstnost ljudi in posameznikov. Namesto da je uničila Evropski Judaizem, Evropa, proti svoji volji je izboljšala in izobrazila te ljudi, kar ih je pripeljalo do njihovega bodočega statusa vodilne Nacije skozi umetno sprožen evolucijski proces. Torej ni nenavadno da so ljudje ki so se izkopali iz Geto-internacije, postali spiritualna elita Evrope. Sočutni odnos Evrope je ustvaril novo sorto aristokracije. To se je zgodilo ko se je Evropska fevdalna aristokracija sesula zaradi Judovske emancipacije v času Francoske Revolucije”

  Na žalost, Kalergi ni bil kar neki aristokratski trčenec. Njegove ideje so prevzele Evropske Elite. Vsako leto Coudenhove-Kalergi Nagrada se dodeljuje dvema Evropejcema ki sta največ prispevala k uresničitvi tega Genocidnega Plana. Leta 2010 nagrado je dobila Angela Merkel, leta 2012 pa President of the European Council, Herman Van Rompuy.

  Skratka ne bomo niti medvedje niti jeleni, ta golazen namerava iz Evropejcev ustvariti neko novo, skoraj pol-živalsko vrsto, ki bi jo radi upravljali kot ovce in goveda.

  Torej vsi mlajši tu, začnite se privajati “progresivni” ovčereji, ali pa … izbira je še vedno možna … samo opraviti je treba z Levuharizmom.

  • Goran Hvala

   Vazn da panicaris pa mi kar srce igra…

   • FeriSS.H

    Nihče te sicer ni vprašal za mnenje, a ker si se že priklatil sem, pa daj razloži malo svoja videnja na to tematiko. Tole tvoje – “paničariš” – ne pomeni nič, je isto kot da bi za nekaj bleknil – Res je, Ni res, Strinjam se, Ne strinjam se, Ja pa Ja, A res … in podobne “briljantno-brezzvezne” reakcije … pol pa še čakal na kakšen aplavz. Še moj pes reagira bolj inteligentno.

    Raje pokaži kako ti “pamet” igra

    • Goran Hvala

     Tukaj emo da se vtikamo mi je razlozila vasa kolegica Nata…ne cakam na aplavz in pred enim napihnjenim brezveznezem se mi ni treba dokazovat…sploh pa tvoj komentar je tud zelo inteligenten ni kaj…pac si mi nepomemben da bi se s tabo nekaj pregovarjal…in malo drozam ker kot je vidno skocis kot tvoj pes na psico ki se goni…;-)

     • FeriSS.H

      Slab izgovor – “…pred enim napihnjenim brezveznezem se mi ni treba dokazovat” – če bi zmogel bi se … sicer ste pa vsi Levuharji kot tile AntiFa Zombiji … stavim da celo izgledaš kot tisti debili.

      Tudi tole ti je tiho priznanje lastne inferiornosti – “pac si mi nepomemben da bi se s tabo nekaj pregovarjal” – takole odgovori vsak butasti Loj ki se je zaletel, potem pa samo še opleta ker pač ne zmore drugega. Dal sem ti priložnost, in po pričakovanju – res si soliden mentalni platfus

      Če bi se dalo bi ti metal žogice, da vidim če bi ih sploh znal prinesti. Namesto “drozanja” pa raje spij malo vode … ti pa priporočam da pokrov straniščne školjke držiš vsaj z eno roko, preden se odžejaš. Sploščeno zatilje ne boš več zravnal, a vsaj glavobolov bo manj. Tudi pameti ne bo nazaj, po letih neskončnih udarcev od padajočega WC pokrova na betico ne moreš pričakovati čudeže.

      Ja, moj Nemški Ovčar rad naskoči kakšno dobro psico … z veseljem pa skoči tudi na vsakega nepomembnega buzija, še posebej takega z ploščato glavo … krepko mu grejo na živce … in jaz ga pri temu po navadi ne motim

      Ajd “lepo” se mej … in ne pozabi … najprej primeš pokrov … potem pa kot si že navajen … pa še manj tečen boš

     • Goran Hvala

      Bom uposteval tvoj nasvet…zdej grem probat..ti javim jutri kako je slo…

 • garfi

  murglaši razglašajo demonstracije muslićev proti terorizmu v nemčiji
  udeležilo se jih je 1000 od milijonov
  multikulti press

  • samsara

   Kolikšna dnevnica pripada udeležencem?
   Za hrano halal in pijačo poskrbljeno, domnevam. Za prevoze takisto.

  • Goran Hvala

   To je kot shod sds v mariboru…1000 pomembnezev…

 • samotoje

  En desperado je po Londonu iskal svoj ovčji šnicel, pa kaj.

 • samsara

  Osamljeni volkovi, duševne motnje, mediteranski izgled, bradati moški, švedski državljani, britanski državljani, francoski državljani, belgijski državljani…
  Bogatitvam in plemenitenju Evrope ni videti konca in kraja.
  Le kako se bo ljudstvo nekoč zmoglo zahvaliti predanim, požrtvovalnim, nesebičnim levičaskim političnakom? Le kako?

 • samsara

  “…in ga s policijskim kombijem odpeljali na postajo, kjer bo zaslišan z namenom, da ugotovijo njegov motiv in namero.” (motiv in nemero jeznega bradatega moškega namreč)

  Bi rekel, da se je moški hotel le nekoliko sprostiti s prepevanjem himne Združenega kraljestva neposredno pred parlamentom in s tem izkazati hvaležnost za vse dobrobiti in privilegije, ki mu jih nesebično nudijo britanski davkoplačevalci in si zato ‘odtegujejo od ust’. Lahko bi bili priče še enemu primeru bogatitve in plemenitenja Evrope v dolgem nizu podobnih, pa se je nasilno in brez vsakega občutka vmešala policija.