V londonskem supermarketu eksplodiralo, prijeli so moškega z nožem v rokah

Foto: YouTube

Oborožena policija je ogradila območje Blackheatha, ki se nahaja v jugoovzhodnem predelu Londona, po tem ko so nakupovalci v trgovini Sainsbury’s poročali o tem, da so slišali eksplozijo in videli moškega z nožem v rokah.

Policija je potrdila, da so neznanega moškega z nožem v roki aretirali, območje pa so po navedbah Expressa preleteli tudi policijski helikopterji z namenom, da bi začeli čim prej s preiskavo. Supermakerket so po dogodku zaradi varnostnih razlogov evakuirali, po poročanju Stara je bilo videti tudi policijski kordon.

Foto: iStock

Ena izmed očividk je povedala, da je na stranišču slišala pok in videla, kako se je valil dim, nato pa je osebje kupcem naročilo, naj zapustijo prizorišče, kljub temu, da so mnogi imeli voziček poln živil, ki so jih nabrali v trgovini.

Ni bilo poškodovanih
Zahodno-midlandska policija je v sporočilu za javnost zapisala, da so bili policisti včeraj okrog 12.10 ure obveščeni o incidentu. Policisti so po klicu opravili preiskavo, moškega pa so po izsleditvi aretirali v bližini trgovskega centra. Prijetju je sledila evakuacija trgovine in bližnjih ulic: Halesowen Street, John Street in Union Street. Po navedbah policije naj ne bi prišlo do poškodb.

N. Ž.