V londonskem supermarketu eksplodiralo, prijeli so moškega z nožem v rokah

Foto: YouTube

Oborožena policija je ogradila območje Blackheatha, ki se nahaja v jugoovzhodnem predelu Londona, po tem ko so nakupovalci v trgovini Sainsbury’s poročali o tem, da so slišali eksplozijo in videli moškega z nožem v rokah.

Policija je potrdila, da so neznanega moškega z nožem v roki aretirali, območje pa so po navedbah Expressa preleteli tudi policijski helikopterji z namenom, da bi začeli čim prej s preiskavo. Supermakerket so po dogodku zaradi varnostnih razlogov evakuirali, po poročanju Stara je bilo videti tudi policijski kordon.

Foto: iStock

Ena izmed očividk je povedala, da je na stranišču slišala pok in videla, kako se je valil dim, nato pa je osebje kupcem naročilo, naj zapustijo prizorišče, kljub temu, da so mnogi imeli voziček poln živil, ki so jih nabrali v trgovini.

Ni bilo poškodovanih
Zahodno-midlandska policija je v sporočilu za javnost zapisala, da so bili policisti včeraj okrog 12.10 ure obveščeni o incidentu. Policisti so po klicu opravili preiskavo, moškega pa so po izsleditvi aretirali v bližini trgovskega centra. Prijetju je sledila evakuacija trgovine in bližnjih ulic: Halesowen Street, John Street in Union Street. Po navedbah policije naj ne bi prišlo do poškodb.

N. Ž.
 • Antonius

  Tole samomorilsko razstreljevanje, streljanje, nožkanje in pretepanje naj po državah zahodne Evrope adrenalinskim turistom ponudijo kot turistično ponudbo vsem, ki si želijo vznemirljivega popotniškega avanturizma.
  Kot bi se vozili na vlakcu smrti. V tisti temi nihče ne ve, kje jih bo presenečenje doletelo, naskočilo in posamič ali skupinsko za zmeraj “ugasnilo”.

 • Morala

  Znova in znova…nihče ne ukrepa, le prazne besede politikov…

  • Olga

   Bojo, ko jih bomo v rit našukali!

 • xtc

  To bo stopnjevalo vse dotlej ,dokler se bodo islamu dovoljevala eomajna,krila,ko jih bodo začeli prisilno in dosledno striži in manjšati se bodo potuhnili,dokler tega ne bo bo vse huje,dokler narudu ne bo počil film.