Bruselj, prestolnica evropskega džihadizma – policija s streli ustavila napadalca z nožem

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

Na območju, ki je znano po zbiranju številnih nelegalnih migrantov, sta policista šele s streli uspela obvladati napadalca z nožem, ki ju je zahrbtno napadel.

V ponedeljek zgodaj zjutraj, ko je bruseljska policija pred rednim čiščenjem pomagala prazniti park, ki je sicer znan po tem, da se v njem množično združujejo nelegalni migranti, je dva policista nenadoma z nožem napadel napadalec. Napadalec je po besedah prič afganistanskega oz. egipčanskega izvora, poroča Breitbart. Priča je še dodala, da je migrant policista napadel na zahrbten način, saj je izkoristil trenutek njune nepozornosti, ko sta se pogovarjala. Policista sta se hitro odzvala in si rešila življenje s streli. Napadalec je bil hudo poškodovan in je trenutno v bolnišnici.

Območje napada zaradi migrantov postaja nevarna no-go cona
Maximilien Park, v katerem se je napad zgodil, se sicer nahaja v neposredni bližini bruseljskega World trade centra ter mestne imigracijske pisarne. Migranti, ki sicer ne želijo ostati v Belgiji, so v parku le začasno, upajoč na možnost preselitve v Veliko Britanijo. Prejšnji mesec je belgijski minister za priseljevanje Theo Francken kritiziral bruseljske oblasti, ker so dovolile nevladnim organizacijam, ki podpirajo priseljevanje, da park spremenijo v zbirališče več sto izključno ekonomskih migrantov, ki le čakajo na odhod v Veliko Britanijo. Takrat je še predlagal, naj oblasti migrante raje zaprejo in izženejo nazaj v njihove države izvora. Na Twitterju je še zapisal, da če bi bil župan Bruslja, bi bile težave rešene v dveh tednih.

J. Ž.

 • Olga2345

  To je Fajonkin ideal “mirnega” sožitja in “integracije” divjakov…

  • samsara

   Očitno ji manjka bližnje srečanje prve vrste z enem izmed takih, podobnih in sorodnih.

 • xtc

  Je v bolnišnici?
  Zakaj ni v mrtvanici?

 • skorpijon93

  vidite kaj se zgodi v strpnih in odprtih državah z odprto priseljevalno politiko, imajo ogromno muslimanov, ki se itak nikoli ne bodo asimilirati, ker jim tako zapoveduje kuran ! ste se sprehodili kdaj po ulicah bratislave, prage, budimpešte in varšave, ugotovili boste da niso multikulturni, skoraj ni priseljencev , če pa so so pa iz kulturno primerljivih držav, čehi tudi evra nimajo in mu nasprotujejo! učite se

 • Caetano

  Boko Haram je naredil posnetek umora ugrabljene bolničarke. Oblečeno v bel hijab so jo jihadisti ustrelili od zadaj.

  https://www.thecable.ng/breaking-boko-haram-kills-health-worker-abducted-borno-threatens-leah-sharibu

 • talish199353

  B︁a︁m︁!︁︁! I f︁o︁un︁︁d t︁h︁e ︁pa︁g︁︁e w︁h︁er︁e ︁n︁a︁u︁g︁h︁︁ty︁ ︁M︁I︁L︁F︁S︁︁, f︁ro︁m m︁︁y Cit︁y︁︁, p︁ub︁lis︁h︁e︁d p︁riv︁at︁︁e i︁m︁a︁g︁e︁s︁︁!!︁
  C︁he︁︁ck ︁i︁︁t o︁u︁t︁︁: ̩▶️ n︁o︁︁v︁b︁t︁︁c︁︁.︁c︁o︁︁m︁/︁︁p︁h︁o︁︁t︁︁o︁-︁4︁4︁1︁1︁︁7︁7

  • jalexssib30

   ︁f︁u︁ck︁, j︁u︁s︁t︁︁ f︁o︁u︁n︁d m︁y e︁x︁s︁haw︁t︁y︁!︁!

   • eandrey239515

    ︁t︁h︁x︁, buddy︁!

 • Jan Kovalski

  Slabo streljanje povečuje zdravstvene izdatke, dobro pa pogrebne.

 • KAPIBARA

  Manjka prerizkušen Izraelski recept- ena kugla- en umirjen..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!