Čas za resen razmislek: V Franciji vsak dan napadene vsaj tri cerkve!

Foto: Twitter

Po poročanju spletne strani Breitbart so v Franciji vsak dan napadene povprečno tri cerkve. Včerajšnji požar katedrale Notre-Dame je le zadnji v nizu požarov, ki zajemajo francoske cerkve.

Kako je to mogoče? Kaj se je spremenilo v Franciji v zadnjih nekaj letih, kar bi lahko to pojasnilo? Ali temu botruje množični prihod ljudi iz neke druge civilizacije, ki verjamejo, da so kristjani med “najbolj zlobnimi ustvarjenimi bitji” (Kur’an 98: 6)? Ali bi bilo tudi to”islamofobično”, da bi razmislili, ali je kaj na tem?

Francoske cerkve postajajo vse bolj izpostavljene napadom, v obdobju zadnjih treh let so povprečno skoraj tri cerkve dnevno izpostavljene vandalizmu. V poročilu Centralne kriminalistične obveščevalne službe (SCRC) žandarmerije je bilo ugotovljeno, da je bilo od leta 2016 do leta 2018 na tisoče primerov oskrunjenja in vandalizma v cerkvah, ki so dosegli vrh v letu 2017 s 1.045 primeri, poroča Le Figaro.

V enem tednu vandaliziranih 12 cerkva
Po mnenju francoskega ministrstva za notranje zadeve je na ta seznam potrebno dodati tudi pokopališča in druga območja z verskimi obeležji, skupno število dejanj vandalizma pa se je povečalo na 1.063 leta 2018. V začetku tega leta je bilo v Franciji v samo enem tednu opustošenih dvanajst cerkva, vključno z zadnjim primerom napada na cerkev Saint-Sulpice v Parizu, ki so jo skušali zažgati.

V Nimesu je prišlo do še bolj grozljivega napada, vandali so razmazali fekalije na steni cerkve Notre-Dame des Enfants in ukradli dragocene predmete z oltarja. Marca je bila napadena tudi več kot 800 let stara bazilika na območju Saint-Denis v Parizu, pri čemer je bila ladja bazilike močno poškodovana, okna pa so bila razbita. Okraj Saint Denise je pariško območje, gosto naseljeno z migranti, še poroča Breitbart.

“Ocenil sem, da je naša država kolonizirana ekonomsko, versko in politično s strani migrantov, ki prispejo k nam,” je lani za medije povedal francoski politik Dupont-Aignan. Čeprav je Koran jasen glede cilja o svetovni prevladi in zasužnjevanju vseh, ki se upirajo islamu, se odgovorni politiki v Franciji z Macronom na čelu še izmikajo soočenju z resno nevarnostjo islamske kolonizacije, ki grozi Franciji.

M. V.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Naj Evropejci vsak dan napadejo 6 mošej, pa bo hitro mir!

  • FRANC3

   Reklo ZOB ZA ZOB je že Kristus zavrnil.
   Rešitev vidim v tem, da bi morala Evropa zaostriti migrantsko politiko. KDOR SE V 3. NE NAUČI JEZIKA DRŽAVE KJER ŽIVI, SLEDI IZGON. Pri tem bi MORAL VSAK MIGRANT ALI BEGUNEC PODPISATI IZJAVO, DA BO SPOŠTOVAL ZAKONE DRŽAVE V KATERI ŽIVI.

   • Kristjani še kar nastavite drugo lice pa še svojo rit tem divjakom. Tudi svoje hčerke jim ponudite v potrditev nesebične ljubezni do nasprotnika.

    Jaz pa vem, da edino “zob za zob”, pravzaprav kar “glavo za zob” je edini ukrep, ki dokončno reši vse probleme.

   • DEATH TO COMMUNISM

    Nisem veren, ne verjamem v boga. Kaj je rekel Kristus pred 2000 leti je danes nepomembno. Začet je treba s drakonskimi povračilnimi ukrepi!

   • stane

    Izvorne drzave ne sprejemajo svojih drzavljanov,ker jim je cilj,da ostanejo v Evropi in jo pustosijo.

 • Duhec

  Nesreče so se, se in se bojo dogajale. Seveda ne gre za terorizem, čeravno si SDSovce to želite.

 • Boco

  Muslimani v Franciji ne obzalujejo tragedije, ki se je zgodila vceraj. Muslimani niso obzalovali pokol v Bataclanu. Po njihovem je to pravicno, ker so zgodovinsko zrtve dejansko oni, muslimani.
  Tu ni njihovega socustvovanja s kristjani, v srcu to kristjanom in francozom celo privoscijo.

 • Antonius

  Če je že morala, upam da v opozorilo Evropejcem, cerkev Notre-Dam ni zgorela zaman.
  Volitve v evropski parlament bodo Evropejcem že prva preizkušnja. Merklinim, Macronovim in Junckerjevim naj na volitvah volivci izstavijo račun za pogorelo cerkev Notre-Dam.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++se strinjam, absolutno.
   Račun za obnovo NOTRE DAMSKE CERKVE – naj plačajo ti – ki ste jih navedel – IZ SVOJIH ŽEPOV. Ali pa vsaj tako, da ne bodo več izvoljeni. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • “Nadanje je ludom radovanje”. Še veliko cerkva bo zgorelo in veliko krvi bo prelite, predno se bo evropski človek zavedel in prebudil svoje najbolj primarne nagone preživetja.

   PS: Na volitvah za EU parlament bodo zmagali aktivni podporniki afro-arabske okupacije, ker večina Evropejcev to podpira ….

 • Čas za premislek je že davno minil. Sedaj ni kaj za premišljevati, ampak izključno le za ukrepati. Edino dejanja štejejo, in to dejanja, ki so za nekaj dekad bolj neizprosna od tega, kar oni počno nam!

 • francelj3

  Vsak muslič, ki želi vstopiti v državo kot ilegalen migrant ali begunec, naj se na meji spreobrne v krščansko vero in požre eno svinjsko polovico, prej ne sme čez mejo.

  • Po starodavni navadi se je prišleku ponudilo pogačo in sol v znak dobrodošlice.

   Po novem naj bo to rezina pršuta in kozarček rujnega … :-))

   • stane

    Po novem,zelenga krompirja!

    • Tudi to ni slaba ideja :-)
     Moramo biti v skladu s trendi in zato ponuditi prišleku nekaj ekološkega, vegi, bio, …. oh in sploh progresivnega :-)))

     • stane

      Tko je blo misljeno!

  • stane

   Naj masinca zagode,takrat se bo Evropa zavedla svoje zablode.
   Takrat jih bo padlo se in seeeè…..

 • bubamara

  Evo. Islamizacija Evrope na delu. SLO levičarji so verjetno doživljali včeraj orgazme ob posnetkih iz Pariza.

  • stane

   Ja orgazme,skozi gobec!
   Bruhali ogenj in sovrastvo.

 • Get Smart

  Uradni začetek Lučkine zvezde in pol Meseca je oznanil sam tovariš
  MILAN KUćAN, predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, in sicer leta 2013 v hotelu Union – iz uradnega obvestila:

  »Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
  tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
  uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
  komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
  formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
  in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
  predsedniki SD-ja = KPJ, kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
  INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.«*
  ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
  * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in stranko štabnih babilonskih delavk Violete TOMIć, nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v »ZDRUŽENO Levico«, nato pa v »Levico«.

 • Get Smart

  T. i. “Levico” uradno naredijo z združitvijo 3 »novih obrazov:
  IDS + TRS + DsD.
  1. »IDS« – »Iniciativa za demokratični SOCIALIZEM« je “nov obraz”, ki ga je leta 2013 v hotelu UNION (na zasedanju združenja FORUM 21) ustanovil Milan KUćAN,
  2. »TRS« – »Trajnostni Razvoj Srbo-rvacko-jugo-komi-murgl-slavije« je “nov-obraz”, narejen za KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJA – kao SINDIKALIST KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ta watchdog) in za kaviarŽIDOkominternističnega pussića Kermaunerja, splošno bolj znanega kot HANŽEKA (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC),
  3. »DsD« – »Delavska stranka Družbenopolitičnih-delavcev-MURGL_KOMI-JUGE« – starnko kao ustanovi PODPREDSEDNIK DeSUS-a in jo da v upravljanje drugarinici VIOLETI TOMIć. DsD je odcepek/”nov obraz” DeSUS-a, DeSUS je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, SOCIALNI DEMOKRATI oz. SD pa so “star–obraz” oz. le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  –––––––
  Po združitvi 3 »novih obrazov« (IDS + TRS + DsD) ta »novi obraz« najprej preimenujejo v »ZDRUŽENO LEVICO« in nato v zdaj imenovano stranko: »Levica«.

 • Get Smart

  »Levica« je IME in tako ga tudi uporabljajte. Je ime »novega obraza« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, kot temu pravi murgl-jugokomunistični propagandni stroj, oziroma je ime novega oddelka MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, uradno je ime kakor »nove« MURGL JUGOKOMUNISTIČNE stranke v Sloveniji.
  »Nov obraz« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan »Levica« je ustanovil sam PREDSEDNIK predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
  .
  Tovariš Milan KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21,
  .
  FORUM 21 združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL (akumulacija kapitala – prvotna akumulacija kapitala, da bodo razumeli tudi ekonomski šnelkurskarji nje),
  je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
  MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  To združenje MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kapitalistov je USTANOVILO stranko »Levica«, ki se v gledaliških predstavah lutkovnega gledališča MURGLSKEGA kao bori proti pojmu kapital in za »performanse« dobi dele kapitala iz NAROPANEGA KAPITALA v Sloveniji.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Izbijte si iz glavic FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”, saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna. Na svetu sta 2 RAZLIČICI (“opciji” nje) DRŽAVOTVORNOSTI in DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost … = SKRB ZA POLITEJO = DELO ZA POLITEJO):

  __ I. __ –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =
  red razredov =
  1. prvorazredne gazde = krvosesi
  2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
  3. brezpravni sužnji = LJUDJE = skratka »KULTURA SMRTI«
  in
  __ II. __ – država (politeja) LJUDI,
  kjer vladajo RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«,
  ki smo jo Slovenci podarili ljudem tega sveta.

  Pamet v glavo.

 • Franjo Trojner

  Ne verjamem v naključje, vse skupaj čudno sovpada z bližnjim praznovanjem VELIKE NOČI, ki je najpomembnejši krščanski praznik. Kristjani na ta dan praznujemo Jezusovo vstajenje.
  Zato velja požigalcem, pa kdorkoli že so latinski rek: ” Hodie mihi, cras tibi”, ( kar je danes meni, bo jutri tebi)
  Macronova leva vlada in levi mediji bodo resnico o požigu in požigalcih domači in tuji javnosti v skladu z levičarsko agendo gotovo prikrili.

 • Anton

  mislim, da je stvar enostavna glede ilegalnih migracij, kdor želi migrirati v Evropo, naj predhodno da vlogo za azil. Vsaka vloga se posamično obravnava na podlagi določenih parametrov, podobno kot včasih ko so naši predniki bežali “čez lužo” pred “komunističnim srpom”. Naslednje kar bi povedal, vsak ilegalni migrant oz vsakdo ki je pomagal pri prestopu le – tega, bi moral biti “ohapšen”. Vsak ujeti ilegalni migrant mora biti nemudoma, po hitrem postopku deložiran.Bom pa tu napisal še enkaj kar je v nasprotju z temeljnimi vrednotami demokracije, vendar bi po mojem osebnem prepričanju najbolj zaleglo:

  “stoj,streljam – in “trofeja””, kot za časa mejašov-vojakov,ki so stražili meje vs tisti ki iamjo starejši EMŠO, se še dobro azvedajo kako je to učinkovalo

  sarkazem press

 • xtc

  Gre za sprego islan,socialistov anarholiberalov in multikultarjev.

 • Valter BraniSlav

  Ko boste levaki navlekli dovolj muslijev v SLO da uvedejo Seriat, bodo vasi namisljeni “prijatelji” najprej porezali glave Vam levakom. Zakaj levakom?
  Ker levi ne verjamejo v boga pac pa v enakopravnost spolov in spolnih orientacij. To pa so tri stvari ki se muslijem najbolj gnusijo.!

 • trumpet2018

  tisti ki verjame uradni zgodbi, je bodisi retardiran, zadrogiran ali pa je levičar. Druge ni. Tukaj ni naključij, naslednji bo eifflov stolp, po mojem ga bodo islamisti razstrelili, ker požgali ga bodo težko. vejetno bodo fake news mediji objavili, da ga je zadela strela ali kaj podobno neumnega

 • Marija

  Lepo napredujejo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!