Celo palestinski strokovnjak za islam priznal, da Evropa z uvozom migrantov uvaža “državljansko vojno”

Montasser AlDe’emeh (Foto: Twitter)

Belgijski poznavalec džihadizma palestinskih korenin Montasser AlDe’emeh je za nizozemski časopis De telegraaf izpostavil resno nevarnost za Evropo, ki z uvažanjem migrantov v bistvu uvaža tudi državljansko vojno.

Celo Montasser AlDe’emeh je prepričan, da so tisti evropski politiki, ki podpirajo množične migracije, islam in integracijo muslimanov, naivni. Zato priporoča, da čim bolj ogradijo migrantski val, sicer bo prišlo do državljanske vojne. “Najprej moramo vedeti, kaj narediti s tistimi migranti, ki so že v Evropi,” je izpostavil neuspešen boj z integracijo migrantov.

Otroci migrantov živijo v srednjem veku
AlDe’emeh dobro pozna situacijo znotraj skrajnih islamističnih skupin, saj se je kot belgijski tajni agent infiltriral med belgijske in nizozemske džihadiste, z njimi je celo potoval do Sirije. O svojem dvojnem življenju je celo napisal knjigo, ki je zaenkrat dostopna zgolj v nizozemskem jeziku, poroča Voice of Europe.

V migrantih tudi on vidi veliko nevarnost za zahodno civilizacijo, redno sodeluje z otroki v šolah po Bruslju, o katerih pa pravi, da ti samo fizično živijo v zahodnem svetu, mentalno pa so v srednjem veku, velikokrat tudi v stiku z radikalnim islamom. Staršem zato svetuje, naj svoje otroke pripravijo za življenje v sekularni družbi.

C. Š.

 • dob

  >>strokovnjak za islam priznal, da Evropa z uvozom migrantov uvaža “državljansko vojno”<<

  Saj to bi tudi radi!
  kučan in Erjavc bosta potem, ko bo prepozno, povabila Putina naj nas brani (ker se sami ne bomo mogli, saj sta nam kučan in Katičeva razorožila vojsko) potem bomo imeli komunizem naslednjih 1000 let. V šoli nas bodo učili, da sta kučan in Rusija rešila Slovenijo pred izumrtjem in mi se jima bomo zahvaljevali, kot se komunistom zdaj zahvaljujemo za NOB.
  To so kučanove tisočletne sanje.

  • Soave

   + + + + + + +

 • Caetano

  Še kako drži, islamizacija prinaša jihad, žrtve in zavzemanje za postopno uvedbo šeriata. Evropo pa usmerja tudi v represijo nad tistimi, ki opozarjajo na nevarnost islamizma. Tako se spodkopava svoboda govora. Islamizacija spodbuja sovraštvo do Izraela, duši pobude po prizadevanju za boljši položaj nemuslimanov, ki živijo pod šeriatom, češ, da je tam taka kultura itd.

 • lado

  fanonćka in tomić-ka jih čakata brez gat!!! SLOVENCI ZBUDITE SE, VILITE-mo DESNO SDS!! levaki bojo ušli, mi pa!!!!!!!!!!????????????????????????????????????? sds

 • pajot

  Državljanska vojna bo v primeru,če se bojo rdečearmejci postavili ob bok muslimanov. V nasprotnem primeru bo to običajna verska vojna med kristjani in muslimani. meni bi prav prišla državljanska vojna. Sovražni govor? Da. Sovražim rdečearmejce.

 • Artur

  Satanistični Kravarji ne morejo brez vojne celo Anglija jih brzda :
  “Bravo banda cionistična treba je iztrebiti še tistih malo kristjanov kolikor jih je še ostalo pod Asadom za to bodo že poskrbeli njihovi đihadistični plačanci kot so to počeli že do zdaj”
  https://www.logicno.com/politika/sad-se-spremaju-za-napad-na-siriju-london-ipak-zeli-vise-dokaza-o-krivnji-damaska.html
  http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/693783/Tramp-Rusima-Oboricete-nase-rakete-E-pa-spremite-se-stizu-lepe-nove-i-pametne
  Je li Donald Trump glup ili opasno lud?
  https://www.logicno.com/politika/je-li-donald-trump-glup-ili-opasno-lud.html

 • Zgornji

  ZASLEPLJENI DUHOVNO MRTVI POKVARJENI LJUDJE SE NE ZAVEDAJO, DA SO VSE TO ZAČETKI KONCA SVETA . ŽAL SE BO TUDI ZARES ZGODIL V DRUGI POLOVICI NASLEDNJEGA DESETLETJA .

 • Artur

  Neverjetno temu prepotentnemu Trumpovemu svetovno nevarnemu tepcu mora celo njena zvesta zaveznica natikat na nos in ga brzdat , da je potrebno več dokazov v tej njihovi false flag operaciji s strupenim plinom v Siriji. Če bo vojna že neizbežna bo potem pač že čas, da to teslo dobi po grbi dokončno .”Svašta pi.ka rodi samo pare in traktor ne može”
  http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/693738/Prvo-povlacenje-Tereza-Mej-nec-e-s-Trampom-u-rat

 • Artur
 • Frank Novak

  Je kdo od Vas kdaj zivel vec kot par dni v kaki musli drzavi iz BV?
  Montasser AlDe’emeh ima 100% prav. Ta musli svet predstavlja srednji vek in je nezdruzljiv z zahodnim svetom. Tisti ki te ljudi vabijo k nam morajo pred sodisce.
  Ne vem kaj je padlo na pamet frau Geli ko jih je vabila. Nasa dva pudelcka, Cmero in Barbika, pa itak ne uporabljata svojih mozgan.

  • xtc

   Baje si musliman ,ki trola tule in živi pod mostom v Ljubljani.

  • kalavnik

   Ne zali srednjega veka. Oni zivijo v letu 622 A.C

 • skorpijon93

  kjer ni muslimanov tam ni nasilja- to so višegrajske države, baltski trojček, ti bodo preživeli, zahod bo pa mešan kakor kaša

 • xtc

  Nova?
  Dolgo ste rabili ,da ste našli nekoga,ki vam je povedal tisto kar vam trobim domala že eno leti -to pelje na državljansko vojno.
  EU politiki niso naivni marveč bedaki,ki mislijo,da bodo z politično korektnostjo ustrahovanjem nestrinjajočih s z multikulti zablodo rešili problem.
  V resnici pa bido nelegalni pritepenci zažrli najprej zdravstveni in socialni sistem ,nato posledično penzijski,treba bo dvigniti dajatve in gospodarstvo bo obstalo,države bodo skušale reševati zadeve z zažiranjem prihrankov ljudi,nato bodo eksplodirali še stroški za varnost nato pa je vojna le še korak daleč in to v zelo kratkem času.

 • lado

  Sem delal v arabiji !!! tam ni multikulti ,so samo alahovi !!! V evropi bi jim pa dali vse !! TO JE MORILSKA GOLAZEN !! PO VOLITVAH ,SEVEDA VOLIMO DESNICO, BOJO LETELI KO HUDIČ NAZAJ ,SEKRET OD ŽAMIJE PA ZAŽGAT KOT TA GOLAZEN DELA TAM PRI NJIH!!!!!!!!!!!!!!! DEJMO SLOVENCI !!!!!!!STOPIMO SKUPAJ !!!!!!!! ZDAJ GRE ZA OBSTOJ NAS IN ZANAMCEV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!