“Coca Cola, končaj z LGBT propagando na Madžarskem!” Coca Cola umaknila plakate, na katerih se objemata moška

Foto: Facebook

Na Madžarskem je Coca Cola po nasprotovanju državljanov umaknila plakate, ki prikazujejo dva moška med objemanjem. Na spletu so v peticiji proti oglaševalski kampanji nasprotniki zbrali prek 40 tisoč podpisov, vodja peticije pa je državljane pozvala k bojkotu Coca Cole.

Na Madžarskem je za veliko razburjenja poskrbela Coca Cola s svojo oglaševalsko kampanjo, v okviru katere je v Budimpešti postavila plakate, ki prikazujejo objemanje dveh moških. Na platformi CitizenGO so državljani po poročanju portala Index.hr sprožili peticijo za umik teh plakatov, v kateri so navedli, da Coca Cola z njimi “promovira homoseksualnost in ogroža moralo javnosti, saj so homoseksualni odnosi v nasprotju z zakoni narave in morale, medtem ko je družina temelj preživetja naroda”. Zbrali so 40.900 podpisov, Coca Cola pa je potem omenjene plakate umaknila.

Državljane je vodja peticije pozvala k bojkotu izdelkov Coca Cole
Čeprav je Coca Cola reklame, ki so zmotile del državljanov, umaknila, je vodja peticije Eszter Zaymus za medije povedala, da njihovo delo še ni zaključeno, saj so se namesto plakatov z dvema moškima zdaj pojavili plakati s sporočilom “ljubezen je ljubezen”. Zaymusova je državljane zdaj pozvala k bojkotu Coca Cole, ki po njenih besedah spodbuja homoseksualnost. Na očitke se je odzval tudi predstavnik Coca Cole, ki je po poročanju CNN dogajanje komentiral: “Kot dolgoletni zagovorniki skupnosti LGBTQI verjamemo, da ima vsak pravico ljubiti osebo, ki si jo izbere. Kampanja, ki trenutno poteka na Madžarskem, odraža te vrednote.”

Foto: Facebook

K bojkotu pozval tudi poslanec Fidesza
Poslanec vladajoče stranke Fidesz Boldog István je ob dogajanju na družbenem omrežju Facebook zapisal: “Dobili smo bitko! Boj in bojkot se nadaljujeta! Coca Cola, končaj z LGBT propagando na Madžarskem!” Stranka Fidesz sicer ni podprla poziva svojega poslanca k bojkotu, sporočili so, da naj se Madžari sami odločijo, ali bodo pili Coca Colo ali ne.

Kot še navaja Index.hr, je predsednik madžarskega parlamenta László Kövér v maju posvojitve otrok s strani istospolnih parov izenačil s pedofilijo, vodja Orbánovega kabineta Gergely Gulyás pa je njegove besede pojasnil takole: “Vzporednice lahko najdemo samo v enem vidiku: v obeh primerih (pedofilije in posvajanj s strani LGBT-parov) interesi otrok ostanejo v ozadju, poudarek je na interesih posvojiteljev, ki so nesposobni imeti lastne otroke.”

Rok Krajnc

 • Andrej

  Coca Cola: vse za dobiček. Pri Maržarih so se pa opekli. Lahko bi nam bili za zgled. Odpovedati se Coca Coli je v bistvu pametna odločitev, še posebej v dobrobit zdravju.

 • slonateg

  A takele pederflaške zdej prodajajo

 • Drago

  Jebeš državo, ki jo ogrožata dva objeta mladeniča.

  • šmentanamuha

   Dva?

   • Drago

    Na plakatu sta dva. Koliko jih vidiš ti?

    • šmentanamuha

     Tudi eno gnilo jabolko je dovolj, da zagnije cel zaboj. Sicer pa, lahko bi dali gor tudi kašnega pedofila ali transgenderja, zakaj ravno pedra? Se bojo ostali iz mavrice LGBT+ pritožili zaradi diskriminacije.

     • Drago

      Zaboj madžarskih jabolk je zgnil že pred časom. Župniki najbž niso najbolj primerni za reklame, seveda bi pa lahko dali tudi transspolnika. Zanimivo, da se za cenzuro zavzemate ravno tisti, ki drugače tulite o ogroženosti svobode govora.

     • šmentanamuha

      Novačenje otrok in mladine za LGBTQ ideologijo skozi propagiranje izdelkov ni svoboda govora, ampak izprijenost najhujše sorte. Sicer pa, eni bodo zdaj še rajši pili ta strup od pijače, nekaterim pa se bo morda prav zato zagabila. Sicer pa, sprenevedanje ničemur ne koristi.

     • Drago

      Novačenje otrok in mladine za nacionalistično, rasistično in homofobno ideologijo zame ni svoboda govora, ampak izprijenost najhujše sorte, ki se mi globoko gabi. Kaj pa bova sedaj? Si za cenzuro ali nisi? Ali se ne boš sprenevedal in boš priznal, da bi cenzuriral tebi neljube vsebine?

     • šmentanamuha

      Ja, zdaj bi lahko imela še dolgo debato, ampak trenutno ne utegnem več. Pozdrav.

     • freedomfighter

      Ja ljudje bodo ratali geji ker sta na plakatu dva pedra…mislim a to se vi delate norca iz sebe ali drugih ko take pokate

     • Andrej

      Spomni se Gabra: duh bo ušel iz steklenice. In potem ne bo več hotel nazaj.

     • freedomfighter

      Ne amak.resno mi.to.odgovori…a ti mislis da bodo koga zaceli privlaciti moski zaradi takih reklam…resno ti se bojis da bodo tvojega otroka zaceli privlaciti moski le zato ker bo videl dva geje…nocem biti nesramen ampak ce nimas slaboumnih otrok te tezave ne bos imel…meni bi lahko nekdo kazal gejevsko propagando cel dan pa se mi nikoli nebi dvignil ku..rac na moskega tistemu ki pa se je pa tako ali tako gej in je bolje da si to.prizna kot da late sebi in drugim zraven pa sinakoplje se kaksen nesrecen zakon…velik del najbolj glasnih nasprotnikov lgbtjevcev so tisti ki se bojijo imeti pravice da jih nebi kdaj zamikalo kaj nemoralnega…jaz te tezave nimam

  • Andrej

   Jebe te LGBT, da ne prepoznaš začetka zla. Zlo vedno prikoraclja neopazno po malih korakih. Si pač Epimetej.

   • Drago

    Seveda sem opazil zlo, zlo nacionalizma, rasizma, homofobije in ksenofobije in ta ne koraclja neopazno po malih korakih. Zanimivo, da se za cenzuro zavzemate ravno tisti, ki drugače jokcate o ogroženosti svobode govora. Hinavščina in sprenevedanje na kubik.

    • Andrej

     Zanimivo, da te ne moti protinaravna propaganda LGBT za denar. Kogar pa moti ga obsodiš nacionalizma, rasizma, homofobije in ksenofobijein vsega ostalega zla. Kje vidiš cenzuro? LGBT načrtno uničuje. Da tega nočeš spregledati je pa res hinavščina.

     • Drago

      “Protinaravna propaganda” je samo v tvoji glavi in v glavah tvojih somišljenikov. Pri tebi lahko odkljukam homofobijo, pri Orbanu in orbančkih pa še ostalo. Kje vidim cenzuro? “Ogorčeni državljani” s podporo državnih inštitucij so dosegli umik oglasa. Domojebi ste res ene uboge ubčutljive snežinkice, če vas ogrožajo homoseksualci in seveda hinavci, ki se zavzemate za svobodo govora samo za tiste, ki živijo po vaših merilih in imajo ista mnenja in prepričanja kot vi..

  • freedomfighter

   Lepo povedano

 • šmentanamuha

  Bojkot lahko nadaljujemo tudi pri nas. Over the Rainbow there is Hell.

 • samotoje

  Ne smemo dovoliti korporacijam, ki imajo dobiček zapisan v “genih”, da ljudem določajo moralne in etične standarde. Coca Cola bi krepnila, če bi se tega zavedala večina potrošnikov.

 • šmentanamuha

  Kar se mene tiče, lahko mavrični pogoltnejo vso Kokakolo tega sveta, da jim mal spuca raufnke.

 • Garbage man

  Pederasti – židovska mafija

 • freedomfighter

  S cem se res ukvarjajo ljudje…bolano res bolano…ne znam si predstavljati da bi izgubil trenutek v zivljenju s tem da bi se sekiral zaradi dolocene reklame ali pa zardi gejev

  • Andrej

   Ti ne, LGBT pa.

   • freedomfighter

    Ja lgbt in njeni zvesti nasprotniki…po moje so nasprotniki se bolj zmesani ker lgbtjevcev se ta tema vsaj tice ostalih se ne…hahha res si ne.znam predstavljati da bi bojkotiral nek izdelek ker mi ni vsec reklama…ali pa da bi se tako custveno odzval ob reklami zdvema objetima moskima…res bolano in po moje so te ljudje vsi direkt za h psihijatru…lgbtjevci iz svojih razlogov njihovi nasprotniki pa iz svojih…ne vem kateri so bolj zmesani tisti ki se borijo za svoje cudne pravice ali tisti ki se bojujejo proti pravicam ki se jih ne ticejo

 • Coeus

  Ampak resno, kje Nova24TV najde tako retardirane pisune? Statisticno nemogoce je, da so vsi “cisto nakljucno” ravno na Nova24TV. Sicer pa, ce je Jansa visek inteligence na desnici, to niti ni cudno. Negativna selekcija… okoli sebe nabira samo se bolj nesposobne in neumne in rezultat je tukaj. Dopuscam pa moznost, da je to samo se eden izmed Jansevih psevdonimov, kot Majer :D

  • xtc

   Kaj temoti,bebo glej ogabne reklame so pač ogabne-to če tebe veseli šariti,po r*** in d**+ tvojega fanta je pač to tvoja zasebna stvar v vajini kleti in nagravžna pacarija pač ni za javnost in kvarjenje otrok,da bi jih nato lahko zlorabljali taki kot ti.

   • Coeus

    No, saj komentatorji kot si ti niste nic boljsi.

    Vidim, da si dobro poucen, kako te stvari gredo. A te skrbi, da se ne bos mogel zadrzat in skrit svoje gejevske narave. Taksne desnicarje kot ste vi poznamo se iz casa Haiderja. Navzven ste bolj papeski od papeza v resnici pa vsi po vrsti latentni geji.

    Desnicar je tako ali tako sinonim za geya, kot je duhovnik sinonim za pedofila.

    Niti toliko jajc nimate, da bi to priznali in pljuvate po svojih sotrpinih, ki se svoje spolne usmerjenosti vsaj ne sramujejo.

    Kar se mene tice, vec kot je gejev, bolje zame… ostane vec zensk :D

    • xtc

     Boleče,ko se razkrijejo vaše domače packarije,ki jih počnete po kleteh,garažah,za šperovci in še kje.
     Naj več pedofilov ni v RKC pač pa med levičarji in progresivci tipa Tito,Mao,Ho Shi Mhnn;Pol PotClinton,Epstein in še kup Demokratov in levičarjev torej hitoro domov v klet da te fant nabriše.No za prve ttri brez pedofila Tita,je veljalo ,da so jim morali podrejene vsak dan privleči mladoletno devico,ki so jo naskočili,ker so verjeli ,da sex z mladoletno devico pomeni nesmrtnost.

     • Coeus

      Se enkrat, ker vidim, da ti je skrivanje svoje gejevske narave ze mocno nacelo tistih par mozganskih celic, ki jih premores. RKC je dokazano in z naskokom najvecja pedofilska organizacija na svetu, kjer se pedofilija sistematicno dogaja ze stoletja in prav tako tudi skriva. Tako da le leti svojemu zupniku in ga lepo prosi naj se tebe obdela, kot tje je v otrostvu, klub temu, da si verjetno ze kaksnih 50 let prestar za njegov okus :D

     • xtc

      Vidim ,da te župniki rajcajo kot tudi mali otroci.

 • xtc

  Direktorjo Coca Cole je treba jasno povedati ,da istospolnost NI vrednota,pač pa devianten pojav ,ki se pač pojavlja kot “napaka narave” že kar dolgo čas in je v bistvu neke vrste pisihičana ali doševna motnja.
  Bi se pa omenjeni ,diraktor moral zavedai ,da lGTBQ skupine so polne pedofilov in želijo izsiliti legalizacijo pedofilije-in to je zaanj vrednota?
  Že res ,da ima lahko nekdo rad kogar koli želi,da ampak to je stvar zasebnosti in javnost ni dolžna biti obremenjena z tem ali celo posiljevana z tako propagando.
  Kako nizek je IQ direktora Coca Cole z takimi izjavami ni vredno omenjati,njegova izjava je nekako takole,kot bi vam kot vrednoto ponujal nakup škartiranega novega avta ne onega izpravnega.
  In še nekaj je zelo sporno je,da se nasilno vsiljuje neke “lažne” vrednote neke izrazito manjšinjske deviantne populacije,ki dejansko predstavlja tam okrok 0,4 % populacije večini,kar je jasno netenje nestrpnosti z draženjem in vsiljevanjem nečesa,kar večina normalnih ljudi pač ne ali noče početi in imeti opravka.

  • Coeus

   Kako prizated tocno moras biti, da po eni strani zagovarjas najvecjo pedofilsko organizacijo, ki je kadarkoli obstajala na tem planetu, rimokatolisko cerkev. Po drugi strani pa drugace spolno usmerjene enacis s pedofilijo?

   Vi latentni geji ste najslabsa mozna oblika clovestva. Sram vas bodi… se sreca, da ste vsi desnicarji, kot vas vzornik Haider.

   • xtc

    Samo na Švedsko poglej koliko je med vodilnimi LGTBQ druščine že obsojenih pedofilov.
    Torej…………..
    Spizdi LGTB pedofil in ne zavajaj.

    • Coeus

     No, no latentni gejcek, ne se razburjat, saj imas v SDSu sigurno kaksnega dovolj obupanega, da se bo s tabo meckal… svoje spolne nepotesenosti le nikar ne stresaj na druge :D

     • xtc

      Ah,ubožec,a vidim ,da te rajca JJ,pa še kakSDS ovec a te nihče ne usliši probaj pri Toninu,Kordišu,Terčku ipd herojih tvoje baže.

 • xtc

  No ko se levi toplo vodarji tule takole razburjajo,jim bom povedaz zanimivo zgodbo iz časov njim ljube SFRJ in Titeka..
  V našem kraju je bil živel peder srednjih let,bil je tudi partijsko aktiven in družbeno progresiven in prizadeven,a kaj ko mu je pomešan računalnik delal hude težave.
  No parkrat jih je v svojih akcijah “osvajanja” odnesel zgolj z parimi okrog ušes,drugače pa so se ljudje vsaj normalni malce odmikali od njega ,a ker je bil zaveden komunist in prizadeven,so mu tudi te “kikse” na komiteju pogledali čez prste.
  A ker mu pač narava in trd lulček nista dala miru,je enkrat poleti na njegovo nesrečo bil malce preveč aktiven na bazenu in malce preveč nadlegoval skupino fantov na bazenu,kar bi šlo še sicer mimo,če nebi smola hotela,da je bil pri enem izmed fantov na obisku fant iz sosednje občine sin občinskega sekretarja partije in ravno za tega je butec ubogi najbolj zapel,a se je izšlo vse dokaj OK do tedaj ko je sin očetu šefu CK je povedal kaj se je zgodilo na bazenu.
  No še najmanj kar je bilo je bio vrženje iz Partije,nato obisk Miličnikov in dva dni masaže z pendreki na postaji Milice.
  Nato so ga izpustili pa tudi v službi je bil premeščen,no pričel je piti a mu “računalnik” še vedno ni dal mira in je tu pa tam še vedno nadlegoval moške,ki so se mu bolj kot ne posmehovali in ga dražili,a smola je hotela da je nek večer gostilni-imel je že kar nekaj pod klobukom pričel nadlegovati nekega gosta,ki ni bil oz našega kraja,prišlo je do besednega nato pa fizičnega obračuna kjer jo je nadlegovalec pač skupil,da pa je bila smola še večja je bedak šel zadevo prijavit na policijo,ki je zadevo prišla z njim vred preverit v gostilno,kjer so pač priče povedale kaj je bilo,no miličniki so ga naložili v marico in zopet na polivijo z njim kjer soga zopet orn namlatili po hrbtu in poplstih in nato je bil mir pred njim trajno,pijanega je nato ležečega na sredi ceste povozil avto.

 • sodnikisozločinci

  Bojkotirati bi bilo treba vse multinacionalke, tudi Heineken in nehati piti Laško in Union, ker tudi oni podpirajo globalistično agendo genocida, najprej z uničenjem vrednot uničiti družino, ki je steber naroda, potem pa ga z množičnim priseljevanjem napraviti za manjšino. Poglejte malo v nakupovalne centre, kakšna koncentracija je “prišlekov” med zaposlenimi, kot da Slovenci pa zavračajo delo – to seveda ni res, so pa zato novodošli “pozitivno diskriminirani”.

 • Truth

  Coca-Cola, brez ali z to reklamo, je dejansko ena največjih svinjarij, ki jo mladina po vsem svetu v hektolitrih zliva vase, predvsem zaradi zelo spretne propagande tega podjetja…ta propaganda pa je neverjetno hinavska in zavajajoča, uspeva pa zato, ker imajo zaposlene ene najboljših strokovnjakov za marketing na svetu…Obljublja,da boš s pitjem tega strupa cool, priljubljen, imel prijateljem, blestel, …
  Kaj zato, če je slabo za zdravje in telesa naše mladine, samo da je dobiček..
  A Coca-Cola je kot multinacionalka tudi eden od temeljev ameriškega kapitalizma…Ampak zaradi tako banalnih stvari, kot je zdravje naše mladine, se pa naša politika, na čelu s SDS, že ne bo zamerila našim predragim prijateljem ZDA, a ne ? Jaz si ne predstavljam, da bi uvedli v Sloveniji tako prepoved nevarnih pijač, da bi dejansko izločili Coca-Colo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!