fbpx

Črnec z mačeto ubil očeta leto dni starega otroka

20-letni črni morilec Sean Bulle in njegova 24-letna z mačeto umorjena bela žrtev Paulius Petrasiunas (foto: Wolverhampton Police)

V torek, 14. julija je v predelu Heath Townu, v mestu Wolverhampton v Angliji, prišlo do napada z mačeto. Policija še vedno išče črnega napadalca, ki so ga identificirali kot 20-letnega Seana Bulla, ki je z mačeto sredi belega dne pokončal 24-letnega očeta enoletnega otroka Pauliusa Petrasiunasa.

Umorjenega 24-letnega Pauliusa Petrasiunasa so našli v travi pred bloki v Heath Townu malo po 17. uri. Po pričevanju Petrasiunasovih prijateljev umorjeni izhaja iz Litve, s partnerico Taylo Shakeisha pa je imel 13-mesečnega sina.

Policija aktivno išče morilca, začuda so tokrat objavili ime in fotografijo osumljenega Seana Bulla. “Kdorkoli, ki bi ga ščitil zaradi zavajajočega občutka zvestobe, naj se zaveda, da bo s tem zagrešil prekršek in se ga lahko preganja,” je opozoril inšpektor Jim Mahon.

Priče napada so povedale, da je bilo slišati krike, ob katerih jim je zaledenela kri. Nekdo je tik preden je Bulle z mačeto razsekal Petrasiunasa vpil “ne delaj tega!” Po nekaterih trditvah naj bi se Bulle in Petrasiunas poznala.

Ubitega Petrasiunasa po poročanju Daily Mail opisujejo kot poštenega, skrbnega človeka ter dobrega očeta. “Bil je sproščen, zadržan človek. Živel je dokaj zasebno življenje in ni se maral mešati z vsemi,” je povedal eden od žalujočih. “Vedno je bil na razpolago, če ste kaj potrebovali in bil je nadvse zabaven,” je povedal nekdo drug.

Ivan Šokić