Dijak katoliške srednje šole Covington s tožbo nad lažnive medije, ki so ga označili za rasista!

Foto. Twitter

Družina 16-letnega dijaka Nicka Sandmana, ki so ga mediji nedavno lažnivo označili za rasista je bila zaradi medijske pozornosti primorana najeti agencijo za odnose z javnostmi, odločeni pa so doseči tudi pravico. Pri tem jim bo pomagal eden najbolj znanih odvetnikov Lin Wood, ki je v preteklosti že zastopal žrtve lažnivega medijskega poročanja.

Lažnivi mediji so nedavno vzbudili mnogo pozornosti, ko so se z lažmi spravili kar nad dijake katoliške srednje šole Covington. Ta se je skupaj s sošolci udeležil nedavnega shoda za življenje, zaradi kape s Trumpovim geslom Make America Great Again, ki jo je nosil, pa so ga lažnivi mediji po soočenju s staroselcem označili kar za rasista in navajali, da naj bi staroselca zasmehovali. Kasneje se je izkazalo, da je staroselec Nathan Phillips tako rekoč profesionalni provokator v “incidentu” pa je prav on izražal sovražnosti usmerjene proti udeležencem shoda za življenje. Dijak Nicholas Sandman in njegova družina zdaj napovedujejo tožbo proti medijem.

Foto: Twitter

Družino 16-letnega dijaka bo zastopal znani odvetnik Lin Wood
Družina Sandman je bila zaradi pozornosti v medijih primorana najeti agencijo za odnose z javnostmi RunSwitch PR, ki je največja takšna agencija v zvezni državi Kentucky, kot poroča Breitbart pa so zdaj najeli tudi znanega odvetnika Lina Wooda iz zvezne države Georgia. Wood je odločen, da bo za 16-letnika in njegovo družino dosegel pravico, v preteklosti pa se je ukvarjal s številnimi podobnimi znanimi sodnimi primeri. Tako je zastopal nekdanjega republikanskega kandidata za predsednika Hermana Caina, družino umorjene JonBenét Ramsay in Richarda Jewella, ki so ga mediji označili za bombnega napadalca na olimpijskih igrah v Atlanti leta 1996.

J. Ž.

Komentarji so onemogočeni.