fbpx

Dobro znana povezava med Sorosem in Antifa: Se nam s Fajonovo na čelu SD obetajo podobni izgredi v Sloveniji?

Photomontage by Maric Štojs Lomovšek (Photo: Thierry Monasse/STA)

Z napovedjo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, da pripadnike skrajne levičarske organizacije Antifa razglasi za teroriste zaradi njihove destruktivne vloge pri podpihovanju nasilja na izgredih, ki so izbruhnili v več kot 75 različnih mestih v ZDA, je na dan priplavalo vprašanje, kdo stoji za organizacijo. Antifa je na izgredih tako v Ameriki kot Evropi prisotna že več let. Znano je tudi, da številni pripadniki Antife delujejo pod okriljem nevladnih organizacij, ki jih financira Open Society judovskega milijarderja Georga Sorosa. Glede na “spontane” proteste, ki so se pojavili v času koronakrize in dejstvu, da se je znana zaveznica Sorosove organizacije ter evroposlanka Tanja Fajon prerinila na čelo Socialdemokratov, se lahko vprašamo, koliko časa bo preteklo, preden bodo pripadniki Antife začeli uničevati tudi v Sloveniji.

Evroposlanka Tanja Fajon je po izvedenem puču v SD, zaradi katerega se je s položaja predsednika stranke poslovil Dejan Židan, tudi uradno postala vršilka dolžnosti predsednice SD. Kot smo že večkrat izpostavili se Fajonova predstavlja kot liberalna, v resnici pa gre za skrajno levičarko, katere glavni cilj je uničiti vse kar je slovensko.

Fajonova si je skozi leta v Evropskem parlamentu utrdila sloves zagovornice priseljevanja migrantov. V neslavnem poročilu fundacije Open Society judovskega milijarderja madžarskega rodu Georgea Sorosa, imenovanem “Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019)” (v prevodu: “Zanesljivi zavezniki v Evropskem parlamentu (2014-2019)”), so jo opisali kot poslanko, ki jo zanima azilna in migrantska politika, prosti pretok ljudi, območje Schengen, boj proti korupciji, enakost spolov in pravice manjšin vključno z Romi in “LGBTI”.

Foto: 24Kul.si

Fajonova se na vse kriplje otepa kakršnekoli povezave s Sorosem. A dejstvo ostaja, in to je razvidno tudi iz dokumentov mednarodnega finančnega sklada v Sorosevi lasti, kakor je razkril portal 24kul.si, da je Open Society Fajonovi in takratnemu poslancu Desus Ivu Vajglu nudil finančno podporo za nakup oglasov na Facebooku in drugod po spletu. Za ta namen je šlo 9.840 ameriških dolarjev, kontaktna oseba je bila Tea Jarc.

Foto: 24Kul.si

Jarčeva se danes pojavlja v osrednjih medijih kot predsednica sindikata Mladi plus, takrat pa je opravljala funkcijo predsednice Mladinskega sveta Slovenije. Pod pretvezo spodbujanja participacije mladih na evropskih volitvah naj bi prejeto vsoto namenila za promocijo Fajonove in Vajgla. Po volitvah je v Vajglovem kabinetu dobila delo asistentke.

Predsednica sindikata Mladi plus Tea Jarc (foto: STA)

Sorosove lovke sežejo daleč. Open Society Foundation financira razne nevladne organizacije v več kot 120 državah po svetu. Med njimi je tudi Slovenija. Znano je tudi, da številni pripadniki teroristične Antife delujejo kot člani levičarskih nevladnih organizacij, ki jih med drugim spet financira Soros. Open Society zagotavlja izdatno financiranje raznih NVO in tako grobo posega v notranjo politiko držav po svetu, vse z namenom oblikovanja tako imenovane “odprte družbe”, na škodo avtohtonemu prebivalstvu držav, kjer delujejo njegove organizacije. A v Sorosevem financiranju levice, Fajonova ne vidi težav.

Dobro pripravljena akcija
Dokumenti, ki so jih leta 2018 razkrili pri Conservative Base kažejo, da trenutni izgredi niso nič spontanega, temveč dobro premišljena in dolgo načrtovana akcija. Smrt Georga Floyda je bila zgolj primeren izgovor za začetek nasilja, katerega namen je bil prisiliti oblasti v aktivacijo vojnega prava, kar bi po mnenju Antife še dodatno poslabšalo stvari.

Dokumenti, ki so se nanašali na izgrede v Baltimoru leta 2015, kažejo povezave in organiziranost posameznih Sorosovih organizacij, ki delujejo pod okriljem Antife. Dokumenti v lasti organizacije Friends of Democracy aktivistične skupine, ki jo je vodil Sorosev sin Jonathan, kažejo, da je skupina želela izrabiti smrt Freddija Graya kot detonator za večje nasilne demonstracije v Baltimoru. Pri tem so imeli celo podporo baltimorskih oblasti, ki so se strinjale, da bodo tolerirale določeno stopnjo agresije.

Omenjene dokumente, ki kažejo, za kaj je šel Sorosev denar v Sloveniji, lahko najdete TUKAJ in kdo je na njegovem seznamu, TUKAJ.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1268243943252201472

Ivan Šokić