fbpx

Donald Trump in Melania obiskala žrtve orkana Irma

Foto: epa

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump sta v Naplesu, na Floridi, obiskala žrtve orkana Irma in se ob tej priložnosti zahvalila vsem, ki so pomagali in pripomogli k okrevanju.

Predsednik Donald Trump se je s prvo damo Melanio sprehodil po ulicah, kjer si je ogledal poškodovane posesti, se pogovarjal z lastniki in jim nato dal zalogo hrane. Tamkajšnji prebivalci so bili z njegovim dejanjem zadovoljni in se med tem spraševali, kje je bil predsednik Barack Obama pri prejšnjem orkanu “Kje je bil Obama pri prejšnjem orkanu? Na golf igrišču!” Trumpu so se pridružili tudi podpredsednik Mike Pence, vodja vlade Floride Rick Scott, senator Marco Rubio in minister za energijo Rick Perry.

Amerika je s teboj, Florida!
Ob tej priložnosti se je Trump zahvalil uradnikom FEMA in članom obalne straže, zahvalil se je tudi predsedniku Ricku Scottu za hitro in odlično ravnanje, pa tudi vojski in medijem.

Trumpova sta bila priči škode že pred pristankom v Naplesu, kjer je Melania Trump posnela prizor in zraven napisala: “Zračni pogled škode orkana Irma pred pristankom v Naplesu. Veliko dela je treba postoriti, vendar je Amerika s teboj, Florida!”

D. Š.