fbpx

Na džihad pripravljeni: Sarajevska policija pri migrantih našla večje količine orožja in streliva!

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

Sarajevska policija je sinoči v večji operativni akciji pri migrantih našla večjo količino orožja, med katerim je bilo celo avtomatsko orožje. Že včeraj smo sicer poročali, da se migranti množično pripravljajo na najhujše, z noži se oborožujejo tudi v Veliki Kladuši.

Med večjo operativno akcijo je sarajevska policija pri migrantih, ki se nahajajo v Bosni in Hercegovini, našla večje količine orožja, med katerim je bilo več pištol in pušk, dušilec, več sto nabojev, zasegli pa so celo avtomatsko orožje. Nekaj orožja je policija našla skritega v stanovanju, v katerem so bivali migranti, nekaj je bilo zakopanega, nekaj pa so ga migranti odvrgli.

Kot še poroča STA, so v okviru operacije aretirali dva migranta, enega iz Sirije in enega iz Alžirije, ki sta pred tem poskušala pobegniti pred policijo. Minister za varnost BiH Dragan Metkić je danes v Banja Luki povedal, da se je število nelegalnih migrantov v BiH bistveno zmanjšalo, in dodal, da tisti, ki pridejo v državo,  v njej ne želijo ostati. V BiH je namreč od 14.969 evidentiranih migrantov prošnjo za azil vložilo le 399 migrantov. Metkić je ob tej priložnosti še zagotovil: “Število migrantov se je bistveno zmanjšalo in s prihodom zime jih bo še manj. Še naprej bomo varovali mejo in preprečevali njihov vstop.”

Popolnoma jasno je: migranti se pripravljajo na vojno!
Kot smo poročali že včeraj, hrvaški novinar Robert Valdec ugotavlja, da so v trgovinah v Veliki Kladuši pošle zaloge nožev, kar pomeni, da se migranti pripravljajo na nasilen poskus vstopa v Evropsko unijo. Novinar še opozarja, da so migranti v BiH dobro organizirani, imajo namreč enake mobilne telefone, tudi tisti, ki sicer ne govorijo angleško, pa kot pesmico znajo ponavljati, da policija pretepa njihove žene in otroke. Prav tako so po njegovih ugotovitvah migranti dobro finančno preskrbljeni, imajo namreč ogromne količine denarja, za katerega pa ni jasen izvor.

Migranti v Sarajevu (Vir: Twitter)

J. Ž.