fbpx

[Video] Vojna bo! Migranti v trgovinah po Veliki Kladuši pokupili vse nože, ko se bo ohladilo, bodo mejo skušali prečkati na silo!

Zaseženi noži v Bihaću (Vir: novosti-tv.net)

Hrvaški novinar Robert Valdec, ki je preiskoval okoliščine migrantskih naselij v Bihaću in Veliki Kladuši ter se pogovarjal z ilegalci, je za podcast Velebit odkril grozljive podrobnosti, o katerih medijski mainstream molči.

“Migranti so se mi pritoževali, da so jim hrvaški policisti razbili mobilne telefone. Kažejo mi jih, ko nenadoma nekaj zazvoni. In oni izvlečejo iz žepa nov, popolnoma enak mobitel,” pravi Robert Valdec (ki je dolga leta poročal z Bližnjega vzhoda) in doda, da lažejo tudi o tem, da jih policija na meji pretepa.

“Vsi govorijo isto, kot nekakšno naučeno pesmico: da policisti pretepajo ženske in otroke. To znajo povedati v angleščini celo tisti, ki angleško sploh ne znajo. Kar pomeni, da jih je tega nekdo naučil na pamet.”

Valdec je v pogovoru za podcast Velebit še odgovoril na vprašanja; od kje migrantom ogromne količine denarja; kako prejemajo denar; kako isti mobilni telefoni in SIM-kartice potujejo z migranti do Nemčije, potem pa se vračajo nazaj; koliko je med migranti muslimanskih borcev; kakšen scenarij za Evropo pripravljajo globalni režiserji migrantske krize.

Demokracija