[Ekskluzivno] Fizični obračun v Franciji: Moški napadel z nožem!

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Evropo je ponovno pretresel napad z nožem. Tokrat je napadalec z nožem napadel pred kinom Gaumont v francoskem mestu Rennes.

Napad z nožem se je tokrat zgodil v Rennesu med pretepom treh moških, ko je eden izmed njih izvlekel nož in napadel preostala dva. Poveljnik gasilcev Yohann Perrot je pojasnil, da sta bila dva moška poškodovana, pretepeni napadalec pa se je pred policijo zatekel in skril znotraj kina. Priče so za Express še povedale, da je policija na kraj zločina prišla hitro, med akcijo pa so uporabili tudi solzivec. Policija je 35-letnega napadalca že ujela.

V zadnjem času Evropo pretresa vse več napadov z nožem, ravno včeraj so poročali o migrantu, ki je sredi Bruslja napadel dva policista med opravljanjem njunega dela.

Le vprašamo se lahko, zakaj zahodnoevropska politika pri reševanju takšnih težav ne sledi zgledom nekaterih srednjeevropskih držav, kjer se takšni napadi ne dogajajo vsakodnevno.

J. Ž.

 • Wqx Htr

  jz kr nardim krog okol teh ilegalcev ki se prosto sprehajajo po centru ljubljane. zdej se moram jz izgbat njih. hvala glupi levičarji.

 • Tone

  “…srednjeevropskih držav, kjer se takšni napadi ne dogajajo vsakodnevno.”
  A da ne? Beri črno kroniko!

  A zdaj so pa že fantovski pretepi mednarodna novica!

  Ni še dolgo tega, ko veselica, na kateri ni bil vsaj eden zaštihan, ni veljala za uspelo.
  -Auf biks – čreva na plot!

 • Štajerc

  …ravno včeraj so poročali o migrantu, ki je sredi Bruslja napadel dva policista med opravljanjem male potrebe…

 • skorpijon93

  zato pa volivci vi še kar naprej volite levico pa šarca da boste izmurli ! in se tako vse bolj oddaljujete od višegrajskih držav

  • Tone

   Volivci ne bomo izumrli, kvečjemu umrli.