fbpx

[Foto] Poglejte ta zemljevid, ki priča o številnih kriminalnih dejanjih ilegalcev!

Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

Na svetovnem spletu – internetu lahko najdete spletno stran Refcrime, ki ponuja vpogled v vsa kriminalna dejanja, ki so jih v evropskih državah zagrešili ilegalni migranti in begunci. Zaenkrat razkriva “le” kriminalna dejanja nepovabljenih “gostov” v Nemčiji, Avstriji in Švici, ogled te spletne strani, ki priča o tem, koliko so “miroljubni” ilegalci res miroljubni, pa močno priporočamo! Boste dobili realen vpogled … 

Medtem ko levičarji o ilegalcih, ki kriminalno dejanje storijo že z ilegalnim prehodom meje, govorijo kot o dobrih ljudeh, ki bežijo pred vojno, ter kako zelo miroljubni so, pa statistika priča predvsem o drugi zgodbi, kjer dobiva “miroljubnost” povsem drugačno dimenzijo.

Spletna stran Refcrime (za ogled kliknite TUKAJ) razkriva, da migranti v Nemčiji zakrivijo kar 92,36 odstotka vseh kriminalnih dejanj (trenutno je število teh 53.494), v primerjavi z njo pa sta bistveno varnejši Avstrija pod kanclerjem Kurzem, kjer migranti zakrivijo 2,80 odstotka kriminalnih dejanj (1.621), in Švica (3,72 odstotka vseh kriminalnih dejanj oziroma 2.154).

Vir: www.refcrime.info

Če pogledamo po nemških deželah, je največ kriminalnih dejanj, ki jih zakrivijo ilegalni migranti, prav v Baden-Württembergu, ki meji na Švico in Francijo. Kakšni problemi so z ilegalci v Franciji, evropski mediji, med njimi tudi mi, poročamo tako rekoč vsakodnevno. V Baden-Württembergu je tako stopnja kriminalnih dejanj migrantov kar 18,27-odstotna!

Slika vseh zabeleženih kriminalnih dejanj migrantov pa je za območje Nemčije trenutno takšna:

Vir: www.refcrime.info

Iz statistike je še razvidno, da največ kriminalnih dejanj v omenjenih državah zakrivijo Romuni, Sirci, Afganistanci in Turki.

M. S.