fbpx

Francoski politik opozarja: “Francijo kolonizirajo migranti!”

Slika je simbolična Foto: Twitter

“Francijo kolonizirajo migranti,” je javno opozoril Nicolas Dupont-Aignan, ena izmed osrednjih političnih figur v Franciji. Njegove besede so se le nekaj ur pozneje znašle na naslovnicah medijev, zato je nemudoma postal tarča kritik ekstremističnih zagovornikov migracij, ki so ga obtožili rasizma. 

Nicolas Dupont-Aignan, ki bi bil izvoljen za premierja v primeru, da bi na volitvah zmagala Marine le Pen, je izrazil prepričanje, ki je v nasprotju s tistim, ki ga ima večina novinarjev in levice.

Novinarji na panelu so se zgražali
“Ocenil sem, da je bila naša država kolonizirana ekonomsko, versko in politično s strani migrantov, ki prispejo k nam,” je povedal Dupont-Aignan. Kljub temu, da je Koran jasen glede cilja o svetovni prevladi in zasužnjevanju vseh, ki se upirajo islamu, je množica na panelu znorela od zgražanja.

Foto: Twitter

Preden pa je bil označen za hujšega od Marine le Pen in za fašista, je na šaljiv način predlagal, da bi migrantske centre postavili na eno izmed mest, kjer živi novinarka, ki se je najbolj zgražala nad njegovimi izgovorjenimi besedami, kar ne čudi, glede na to, da ta zagovarja stališče, da so vsi migranti več kot dobrodošli. Glede na odzive pa je več kot očitno, da ekstremna levica nima nikakršnega smisla za humor.

H. M.