Gejevski lobi izkoristil vpliv: V katoliški cerkvi na avstrijskem Koroškem priredili homoseksualno psevdoporoko!

Foto: posnetek zaslona

Iz cerkve Sv. Margarete v koroškem Volšperku v Avstriji so zaokrožile naravnost neverjetne fotografije homoseksualne psevdoporoke, ki jo je vodil Michael Kopp. Celovška škofija trenutno nima škofa, kar je očitno, na grozo številnih vernikov, s pridom izkoristil gejevski lobi, ki ima v zadnjem času vse večji vpliv.

Celovška škofija trenutno nima škofa in zadeve očitno uhajajo izpod nadzora. Po spletu so zdaj zaokrožile fotografije iz cerkve Sv. Margarete volšperške župnije, kjer so priredili homoseksualno psevdoporoko dveh lezbijk, obred pa je vodil oče Michael Kopp. Ob tem ni potrebno dodati, da so koroški verniki naravnost zgroženi, fotografije pa so že pretresle tudi evropsko javnost, navaja Gloria TV.

Tudi graško škofijo vodi homoseksualcem naklonjen škof
Ta je bil do konca leta 2018 vodja družinskega urada celovške škofije, od 1. januarja letos pa ima enak položaj v še večji graški škofiji, ki jo vodi homoseksualcem naklonjen škof Wilhelm Krautwaschl.

Gejevski lobi v katoliški cerkvi vse vplivnejši
Papež Frančišek je pred časom ob povratku s svetovnega dneva mladih v Riu de Janeiru vzbudil kar nekaj pozornosti s sledečo izjavo: “Če je nekdo gej in išče Gospoda in njegovo voljo: kdo sem jaz, da bi sodil?” Po vsej verjetnosti si tudi on ni zamislil ekscesom, kot smo jim priča v zadnjem času, a vse skupaj nakazuje na vse močnejši vpliv gejevskega lobija v katoliški cerkvi, ki se je v zadnjem času očitno utrgal izpod vsakega nadzora!

Rok Krajnc

 • Nata

  Mogoče sta pa dobro plačali ???
  Lezbijki gor , ali dol. . . . denar nima spolne usmeritve. Vsi ga imajo radi.

  Pa še malo zlobna pripomba. . . . . .zato sta kezbijki , ker ne marata moških ?
  Pa je vseeno ena on, ena pa ona !! Za crknit !!

  • Vera

   Narod po vsem svetu je očitno ponorel. Veliko so krivi nepravi politiki skoraj v celotni Evropi,ker dovoljujejo istospolne poroke , posvojitve otrok, pa tudi cerkev s papežem Frančiškom je vedno slabša- žal.

 • Andrej

  Vsak škof ima generalnega vikarja, ki ga v njegovi odsotnosti zamenjuje. Ne gre torej za “izkoriščanje luknje”, ampak za globlji problem. Papež je prav povedal, da ne bo sodil, ampak so novinarji napačno popadli. Papež je že večkrat jasno obsodil vsako pedofilijo in homoseksualnost. Če ga pa njegovi podrejeni poslušajo je pa druga pesem. Ne obsoja pa tega kar samega po sebi dejstva, da je nekdo gej. Kak procent je res gejev po naravi in takim je potrebno pomagat, ne pa jih obsojat. Ampak, iz tega procenta so mediji in LGBT naredili svetovni problem.

 • Van Der Waals

  OBSOJANJA VREDNO!!! ZAKAJ SILIJO TAM KJER JIM NI PROSTOR!!! SEDAJ JIM CIVILNA POROKA NI ZADOSTI?

 • šmentanamuha

  Kdor išče Gospoda, bo tudi spoštoval njegove nauke in zapovedi. Homoseksualne prakse in vse ostale izpeljanke LGBTQ so visoko v vrhu prepovedi. Tko da ne vem, kaj se gre zdaj tale župnik. Tako prepoznamo demone.

 • Hribouc

  Lahko si mislite, da o tej sreči poročata, in Radio Ognjišče in Družina, zvesta zavetnika Frančiškova!

 • Hribouc

  Frančišek zmaguje in z njim radijo Kurišće z Marto ter z Marajnco ! Seveda jima podkuri direktor, da imata energije za farbanje ovac!

 • xtc

  Frančišek je papež Antikrist in za to druščino pride kazen.

 • mariborčanka

  hja, šokantno že, šokantno… ampak – koliko je k temu pa pripomogel celibat?!

 • Olga101

  V anarhiji, ki jo je pripeljal v cerkev levičarski papež, je vse mogoče!

 • Maja

  Zakaj pa ne, saj je katoliška cerkev največja enospolna institucija v svetu…? bog je ljubezen

 • murgl

  očetu Michael Kopp-u se je očitno tud zrolal.