fbpx

Gejevski lobi izkoristil vpliv: V katoliški cerkvi na avstrijskem Koroškem priredili homoseksualno psevdoporoko!

Foto: posnetek zaslona

Iz cerkve Sv. Margarete v koroškem Volšperku v Avstriji so zaokrožile naravnost neverjetne fotografije homoseksualne psevdoporoke, ki jo je vodil Michael Kopp. Celovška škofija trenutno nima škofa, kar je očitno, na grozo številnih vernikov, s pridom izkoristil gejevski lobi, ki ima v zadnjem času vse večji vpliv.

Celovška škofija trenutno nima škofa in zadeve očitno uhajajo izpod nadzora. Po spletu so zdaj zaokrožile fotografije iz cerkve Sv. Margarete volšperške župnije, kjer so priredili homoseksualno psevdoporoko dveh lezbijk, obred pa je vodil oče Michael Kopp. Ob tem ni potrebno dodati, da so koroški verniki naravnost zgroženi, fotografije pa so že pretresle tudi evropsko javnost, navaja Gloria TV.

Tudi graško škofijo vodi homoseksualcem naklonjen škof
Ta je bil do konca leta 2018 vodja družinskega urada celovške škofije, od 1. januarja letos pa ima enak položaj v še večji graški škofiji, ki jo vodi homoseksualcem naklonjen škof Wilhelm Krautwaschl.

Gejevski lobi v katoliški cerkvi vse vplivnejši
Papež Frančišek je pred časom ob povratku s svetovnega dneva mladih v Riu de Janeiru vzbudil kar nekaj pozornosti s sledečo izjavo: “Če je nekdo gej in išče Gospoda in njegovo voljo: kdo sem jaz, da bi sodil?” Po vsej verjetnosti si tudi on ni zamislil ekscesom, kot smo jim priča v zadnjem času, a vse skupaj nakazuje na vse močnejši vpliv gejevskega lobija v katoliški cerkvi, ki se je v zadnjem času očitno utrgal izpod vsakega nadzora!

Rok Krajnc