Greta je v resnici prava aristokratka: Doma ima dizajnerske, več deset tisoč evrov vredne stole, drugim pa očita razmišljanje o denarju in gospodarski rasti!

Greta Thunberg in Malena Ermnam (Foto: Facebook)

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti o razvajeni privilegiranki Greti Thunberg, ki je septembra v svojem nagovoru Generalni skupščini Združenih narodov med drugim očitala razmišljanje samo o denarju in večni gospodarski rasti. Prav gospodarski razvoj je iz lakote in bede rešil milijarde ljudi po svetu, hrane imamo kljub eksponentni rasti prebivalstva zaradi razvoja, ki ga kapitalizem kot tekmovalen sistem spodbuja, vse več. A Grete to ne gane, ona ni bila nikoli prisiljena razmišljati o preživetju ali o denarju nasploh, še več, doma ima med drugim dizajnerska počivalnika iz pravega usnja, ki staneta 17 in 7,8 tisoč evrov!

Švedska deklica Greta Thunberg, ki ima med drugim diagnosticiran Aspergerjev sindrom, je septembra v New Yorku med drugim šokirala s svojim histeričnim nagovorom, v katerem je med drugim sporočila: “S praznimi besedami ste ukradli moje sanje in moje otroštvo.” Svetovnim voditeljem je grozeče zatrdila: “Ljudje trpijo in umirajo. Celotni ekosistemi propadajo. Smo na začetku množičnega izumrtja in vse, o čemer vi govorite, so denar in pravljice o večni gospodarski rasti. Kako si to drznete!” 

Greta je razvajena privilegiranka s preveč časa
Ni sicer jasno, kaj je Greta mislila z ukradenim otroštvom, saj je znano, da gre za privilegiranega otroka, ki mu ni treba hoditi v šolo in izhaja iz premožne družine. S tem ima zadovoljene vse svoje potrebe, zaradi česar je jasno, da se ji ni treba ukvarjati z denarjem. Zdaj pa je svetovno javnost razburila notranja oprema stanovanja, v katerem živi privilegirana Greta. Počivalniki z naslonjalom za noge, na katerih je slikana z materjo Maleno Ernman, stanejo, ne boste verjeli, več deset tisoč ameriških dolarjev.

Foto: Printscreen

Prvi komplet je delo znanega danskega arhitekta Arneja Jacobsena, kot navaja spletna trgovina Danish Design Store, pa gre za kulminacijo nove tehnike, katere pionir je bil prav Jacobsen. Model sedeža je sprva oblikoval kar iz gline v svoji garaži, tako pa je lahko izpopolnil njegovo obliko. Sledilo je oblikovanje sedeža z močno peno pod oblazinjenjem. Najprej so s takšnimi sedeži opremili SAS Royal Hotel v Københavnu, pozneje pa so sedeži našli mesto v številnih domovih zbirateljev in bogatašev. Cena modela, oblazinjenega z rustikalnim usnjem, je pri omenjeni spletni trgovini 18.903 ameriške dolarje oziroma 17 tisoč evrov. Cena ne vključuje naslonjala za noge.

Foto: posnetek zaslona

Naslednji pregrešno drag kos pohištva, ki prav tako vzbudi precej pozornosti, je garnitura The Eames Lounge Chair and Ottoman znamke Vitra, ki je prav tako uveljavljen dizajn, pri izdelavi pa se uporabljajo le materiali najvišje kakovosti. Kot oglašujejo na britanski spletni trgovini Nest, gre resnično za “kos, ki bo s starostjo postal le še boljši in bo predstavljal srce vašega doma”. Cena takšnega počivalnika z naslonjalom za noge je kar 7.816,26 evra.

Foto: posnetek zaslona

Kapitalizem je iz revščine rešil milijarde ljudi
Kot smo na Nova24TV že poročali, se Greta v resnici ne zaveda dobro, kaj sploh počne, vedno bolj se kaže, da je le lutka v rokah izkoriščevalcev. Odgovorni starši bi tako preprečili, da bi Greta postala aktivistka na področju klimatskih sprememb, in bi jo zaščitili pred družbenimi sferami, ki jih ni zmožna razumeti. Dejstvo je namreč, da je prav kapitalizem kot tekmovalen sistem, ki spodbuja nenehen razvoj, iz revščine in lakote rešil milijarde ljudi. Z učinkovitejšo izrabo resursov tako kljub stalnemu povečevanju števila prebivalcev na Zemlji uspemo zagotavljati vedno večje količine hrane, naravnost osupljiva pa je tudi rast siceršnje kakovosti življenja. A Grete ne gane, da bo zaviranje razvoja, za kar se zavzema, pravzaprav pomenilo, da bodo njeni vrstniki v Afriki in drugih manj razvitih območjih morda odraščali v lakoti in ne bodo imeli dostopa do elektrike.

Rok Krajnc

 • Janez Mayer

  Brez vseh teh “podrobnosti” je meni zadeva z Greto jasna.
  Levičarji pač kupijo vse, kar jim prodajajo, če jim zapakirajo zadeve v taprav celofan.
  Bi grin bi greta, no.

  • Igor Pavlič

   Ne gre za nikakršne levičarje, na račun te “ekologije” mastno služi marsikdo, v Uniji je treba plačevati takse oziroma kupovati bone za CO” izpuste, menda tega ne kasirajo “levičarji”? Izumili so emisijske kuponje in trgovanje z njimi, kuponi ustvarjajo tržišče za zmanjševanje toplogrednih plinov s tistim trenutkom, ko določijo monetarno valuto stroškom onesnaženja zraka. Emisije tako postanejo notranji strošek neke dejavnosti in so vidni v bilanci stanja poleg stroškov surovin in drugih obveznosti ali sredstev. TA denarkasirajo oblasti, ne kakšne nevladne organizacije!

   • Janez Mayer

    Da so davki na okolje velika neumnost, je jasno. Pobere jih država in niti približno ne gredo za izboljšave industrije oz ohranjanje okolja. Zginejo v vreči in gredo tudi za NGOje, za prevelik javni sektor…za tajkune itd itd.

    btw, levi in desni, ja precen zapleten pojm, ločijo se samo po tem, da so eni za partizane drugi pa az domobrance, no.

    • Igor Pavlič

     V mislih sme imel levičarje na ZAhodu, ne naših. Naša Levica ne hodi na partizanske proslave in jim rdeča zvezda pomeni vse drugo kot SD-jevcem in poodobnim.

 • Janez Mayer

  Mene sam skrbi, da se nou greta enga dne spravla nad proizvodno šnopca, de požre preveč kisika al pa d proizvaja preveč toplo al hladno gretinih plinov, kdo bi vedu, keri so bl škodlivi.
  Skratka, gretini plini so smrt za ludi, kot so bli uni iz đuresik parka smrt za dinozavre…ja, al pa kr kej, no.

 • Olga101

  Tako “revna” kot komunistični zločinec iz Murgl! Laž je nesmrtna duša komunistov UPS levičarjev!

  • Janez Mayer

   Ja, kot vedno, no.
   Pregnat kapitalsite iz gradov…in se naselit vanje. V gradove, ne v kapitaliste, no.
   Všeč mi je slika avantagarde delovne ljudstva, ki igra biljard v enem od zaseženih gradov, medtem ko neavantagrdna raja stoji v vrstah za kruh in mleko…

   • Čkapi Ružla

    Ovce so za strižt.

    • Janez Mayer

     Je tako, vendar pa na žalost zadnje čase opažam, da so leve ovce, ki se imajo po difoltu za bolj pametne, izobražene in manj zabite kot desne, precej bolj naivne in padajo na vsako finto za striženje.
     Samo da se vam omeni oglične odtise (čeprav pojma nimate kaj to je), že molite betice pod škarje. Pa ni to problem, problem je, da se potem še pametne delate, no.

     • Čkapi Ružla

      Dok pametan razmišlja o životu, budala ga proživi.

     • Janez Mayer

      Pojavlja se vprašanje, ali ti živiš ali razmišljaš. Oboje, po tvojem dojemanju, očitno ne gre, no.

     • Čkapi Ružla

      Preveč se vtikaš v druge, maš pač izražene babje gene, ki te silijo k opravljnju drugih.

    • Mademoiselle

     Ok, resno, na kaj ciljate v tem komentarju? Da je prav, da so ubili Rada Hribarja in zasegli njegovo premoženje? Pa veste kdo je bil on?

     • Čkapi Ružla

      Seveda vem kdo je bil tudi Ivan Hribar.

   • Mademoiselle

    Dobra slika, žal zelo žalostna. Predvsem, če poznaš zgodovino gradu Strmol.

    • Janez Mayer

     Ja. Pa nič jim ni bilo nerodno, se jim je zdelo, da jim kar pripada. saj so se za to boril, de?

  • Igor Pavlič

   Verejtno ima še višjo pokojnino od Kučana.

   • Marta Novak

    od kdaj ima otrok s živimi starši pokojnino, se sami zavedate kakšne neumnosti pišete.

    • Čkapi Ružla

     “Z živimi…”

 • Andrej

  Se je odpovedal tem naslanjačem in odšla na prestižno jahto. Tako se po tanovem menda varčuje in varuje okolje. Verjel ji bom, ko bo potovala na splavu ali drevaku in osnovno šolo izdelala.

 • Čkapi Ružla

  Kot dobrodelne zbiralne akcije metanja peska v kristalnih palačah z VIP svetovno smetano na čelu s Kraljico Elizabeto.

  • Jefferson Vendski

   Eh, pomojem bo Greta kmalu povabljena v Buckinghamsko palačo srebat čajček skupaj z Elizabeto.
   Če veš, kaj mislim s tem.
   Ker vem, da ne veš, ti bom narisal: to je vse ena in ista pašta, kot bi rekli Primorci (tisti tapravi, oni novejši rečejo da je to “sve jedan te isti ćevap”, ampak pustmo zdaj to). Greto upravljajo iz istega centra kot Elizabeto. Samo da tamala izgleda malo bolj retardirana. Jebiga, taka je nova generacija elit, saj recimo Jurčag je tudi en tak retardo.

   • Čkapi Ružla

    Boš moral še enkrat prebrat moj post…

 • R7

  Dvomim da je Greta opremljala to stanovanje

 • jovo

  Greta je po svoje pametna, oziroma tisti ,ki ji pomagajo ,drugače je pa s tistimi ,ki nasedajo brezveznim blebetanjem.

 • Janez Mayer

  Že nekaj časa razmišljam, kakšen in zakaj borec bi lahko bil, da bi mi denar pritekal na račun, medtem, ko bi se, na primer, fjakal z jadrnicami okli po svetu.
  Z Joži sav že parkrat začela to temo, pa sva na koncu ugotovila, da mora bit na jadrnivci dolgčas. Ni šanka, no.

 • Janez Mayer

  Ali že obstaja enđiou, ki se bori za pravice moških, ki jim ženske ne perejo gat? Si predstavljate te muke, da moraš met en mesec na sebi iste gate, samo zato, ker je baba sklenila, da bo enaka?
  Bom ustanovil enđiou Gateseneperejosamebabaglupa.
  Še soroša nategnem, da me financira, pa bo, no.

  • rubec

   ******

  • samotoje

   Pristopim.

 • Mademoiselle

  ——-
  Najbolj, ampak res najbolj smešno (pa tudi žalostno) pa je, da občasno na PopTv pozabijo radirati komentarje in sami sebi nabijati pluse (sem že opazila, da se občasno – predvsem pri politiki minusi spremenijo v plus in obratno). Čeprav na tisti portal še redko zahajam. Sem pa opazila, da ljudje končno odpirajo glave – po komentarjih ki jih prej ne izbrišejo sodeč. Viden je napredek, čeprav majhen.

  • Janez Mayer

   Ja, še kapitalistična tv se podredi vladavini levih, ker ti v rokah držijo oglaševlske denarje.
   Ja, jebat ga, zafural smo, no.

 • Antonius

  Greta s polno ritjo revežem dopoveduje vzdržnost in kaj je zdravo hujšanje.
  A je že doktorirala, ker pri letih, ki jih ima, nič več ne hodi v šolo?

  • Mademoiselle

   Antonius, vidite, koliko minusov so meni in vam nabili :D, nekdo mi je celo pripopal minus na moj komentar o žalostni zgodovini gradu Strmol! Strašno!
   Dotični si verjetno ne želijo živeti v svobodi ampak nekem starem režimu.

   • Antonius

    Glede na vsebino, ki sva jo pokomentirala, naju je z minusu nagradil tisti del po novem nevladnih zelenih, ki jih plačujejo iz proračuna rdeči.

    • Mademoiselle

     Očitno je res tako.

   • samotoje

    Prav zavidam vama, kakšna čast vaju je doletela. Kljub trudu mi ni nikoli uspelo toliko minusov zbezati na kup.

 • Ivan Ivanovič

  Odrešitelji so od vedno pridigali skromnost – za druge, ne zase.
  Sicer pa je Greta zgolj produkt nekih interesov, ki so jo lansirali v orbito. Ko jim bo odslužila, bo zavržena kot stara umazana cunja.

 • SIMON ROZIC

  …zdaj vidite, kako se iz otroka naredi kup dreka!!!!

 • Čkapi Ružla

  Liberalna aktivistka, avtistka Gretica jemlje slavo konzervativno ideološkiom starostam? Indoktrinacija zelenih poteka že kmalu po rojstvu kaj šele, ko se jegenjčki vklučujejo v družbeni sistem.

 • Srbe na vrbe

  A še kar na Greto drkate? Kaj če bi se raje ukvarjali s pomembnejšimi stvarmi? Greta ne bo odpravila korupcije v zdravstvu in prevetrila slovensko sodstvo.

  • Olga101

   Greta je orodje levičarjev! Gre za ropanje davkoplačevalcev, zlorabe in laži!

  • Jefferson Vendski

   Jaz (še) nisem drkal na Greto, imam z Lolito polne roke (pa še kaj) več kot dovolj posla.

   Moram pa priznati, da so tile stoli iz članka res tako kvalitetni in dizajnersko izpopolnjeni, da me kar vzburjajo. Oprosti, moram nujno na wc; je kdo videl, kam sem bil odložil katalog The Eames Lounge Chair and Ottoman?

 • Pepy

  Greta = Soroševa plačanka in PR ~ reklama …

 • Imperial Commando

  Danes pa vidim, da socialist z gverilskimi minusi branijo turbo kapitalistko Greto . Crkneš od smeha :)

 • Igor Pavlič

  Sprašujem se, kaj počne švedska socialna služba oziroma pristojni zavod za socialno delo, da tolerirajo dejstvo da pa punca ne hodi v šolo, ampak jadra z nekimi tujimi ljudmi naokoli in je orodje določene politike.Ampak stanovanja pa zagotovo njima tako čudovito okrašenega kot Melanija.

  • Čkapi Ružla

   Melanny se je tazadnja pozlatila od zlatega sekreta.

 • Marta Novak

  Kako nesramn očitke deklici, ki živi tako kot misli. Za nabave svojih staršev ni ona odgovorna. Greta je sama na oddaji Skavlan povedala, da je spremenila navade svoje mame in da le-ta ne
  leti več. Sama ne kupuje obleke, saj ima vse kar potrebuje. Tisti ki nimajo notranjo držo si očitno privoščijo bilo kakšo laž o deklici, ki živi tako kot uči. Sramota lažnivcev.

  • rubec

   Si ti bula nora ali si Greta. Jao jao. Ko je moja krava po imenu marta tole brala, mi je zagrozila s socialno, če ji ne spremenim imena.

 • Luka Mesec

  Evropski poslanci so na zasedanju v Strasbourgu sprejeli resolucijo o razglasitvi podnebnih in okoljskih izrednih razmer v Evropi in po svetu. Resolucija zahteva skladnost zakonodajnih predlogov s ciljem omejevanja globalnega segrevanja.

  Evropski poslanci so v resoluciji poudarili, da sedanje ambicije na področjih letalskega in ladijskega prometa za zmanjšanje izpustov niso zadostne. Vse države članice bi morale izpuste iz mednarodnega letalskega in ladijskega prometa vključiti v svoje nacionalne načrte. Obenem so Evropsko komisijo pozvali, naj predlaga vključitev pomorskega sektorja v shemo EU-ja za trgovanje z izpusti.

  Kot poudarja resolucija, bi morale države EU-ja vsaj podvojiti svoje prispevke v Zeleni podnebni sklad. Države članice so največje javne financerke podnebnih ukrepov, zato bi proračun EU-ja moral v celoti izpolnjevati mednarodne obveznosti Unije. Poslanci prav tako ugotavljajo, da obljube razvitih držav ne bodo dosegle skupnega cilja prispevkov v vrednosti 100 milijard ameriških dolarjev letno po letu 2020.

  Evropski poslanci so hkrati pozvali vse države članice EU-ja, naj do leta 2020 postopoma ukinejo vse neposredne in posredne subvencije za fosilna goriva.

  • Miro Jereb

   luka…to je copy – paste varianta za tvojepreživetje…pojdi v BRUNEJ in spravi princa na kant…Slovenijo pa pusti. Greta je BIZARNA. Samo en Mumbai userje svet v ENI URI kot Slovenija v 10 letih. Da ne omenjam jankovičevega drekovoda čez vodno zajetje. Mi se nimamo kej preveč za sekirat, ti se pa moraš da preživiš z mojim denarjem. Kar se kapitalizma tiče / ki ga ti kao sovražiš/ je to do sedaj in zaenkrat najboljša oblika ureditve…sam veš dobro, ker živiš od davkoplačevalcev. Če bi živel od svojih rok bi ti že umrl od lakote. PREBERI si zgodbo o KARLU HINZu…ki ima ketchup po celem svetu pa boš videl kako posamezniki, kapitalisti rešujejo svet in ljudi. Zagovarjaš neki kvazi socializem ki stal v preteklosti na miljone življenj. luka…ne maram te.

  • rubec

   Daj se spelji s tega portala bebo. S takimi imbecilnimi parolami te razen v slovenski politki ne bodo nikjer zaposlili.

   • Mademoiselle

    Rubec, nikar! :) Gospoda Mesca se loti samo z dobrimi (proti)argumenti. Za politiko moraš biti všečen, a hkrati prava batina. :)) Tega so pa zmožni samo pravi svobodnjaki in to je prava pot desnice…, prava pot iz komunizma, socializma, nacizma in fašizma.

    Verjamem, da vse najboljše kompetence za ugovor nekemu socialistu, ti že imaš . :)

    • Čkapi Ružla

     Poleg plesanja na drogu prakticiraš še masažo batine?

     • Mademoiselle

      Seveda, vse omenjeno obvladam. Še ne veste tega? Kako neki da ne?

     • Čkapi Ružla

      No saj štanga je štanga

     • Mademoiselle

      Seveda, sem prava kapitalistična pi*ka. :D
      Malo vas moram pa vseeno popraviti. Namreč, štanga je ravna, jaz se pa rajši nagibam bolj na desno. ;)))

      Lep pozdrav!

     • Čkapi Ružla

      Batino imas rada, da je zavita v desno…

     • Mademoiselle

      Normalno, mar vaša ni? Potem me brez smisla osvajate in se mi ponujate? Da bi vas morala jaz še živet kot priče socialistom???

      :D :D :D

     • Čkapi Ružla

      Kakšna desničarka pa si, da nisi še srečno poročena? Škart roba ali lahka roba?

     • Mademoiselle

      Preveč bogata sem, pa socialistični metelkovci rogovci in zvezdaši niso zame. Torej če se potikate nekje med Metelkovo in Rogom, me boste težko ulovili. Tja ne zahajam. Pač, morali se boste precej bolj potruditi, če bi me rad imel.
      :D

     • rubec

      Na desni imaš simbol kvadrature njegovih možganov. Klikni Block Luser. Voila.

     • Čkapi Ružla

      Bogataši ne komentirajo med rajo. Bogataš se niti ne širokousti, da je bogat. Ti si še ena revca ne samo v žep, prav tako v glavco.

     • Mademoiselle

      :D :D :D V žepu naj ima denar kdor hoče, moj je v banki.

      Lep pozdrav! :)

     • Čkapi Ružla

      Potem varčuješ v banki kot velika večina raje. Kpitalist si sposoja z banke in investira ne pa da varčuje denar. Denar se obrača z naložbo ne pa nalaga kot depozit.
      Zate kot za vse nas velja pregovor- “kdor molči 10 odgovori”, na jugu-“bolje, da čutiš izpadneš pametnija”

     • Mademoiselle

      Ja, mafijci s kovčki okoli letate in denar nosite v vrečkah, pardon, žepih? :) Tako poslujete? Na Metelkovi verjetno res.
      Gospod, srečno.

     • Čkapi Ružla

      Na metelkovi so mafiozoti? To pa prvič slišim. Mafija je tradicionalna organizacija ne progresivno levičarska. Dvomim, da imajo kakšne kombinacije s tistim z metelkove.

     • rubec

      Jaki humor teslo zabito. Starši vedo, da si teslo ali so tudi oni tesla pa jim je vseeno?

     • Čkapi Ružla

      Tvoji starši vedo, da si pederčina?

    • rubec

     Da ni moč takim falotom drugače ugovarjati, so me naučili moja stara mati. Ko so še kot mlado dekle v sedmem mesecu nosečnosti v prosincu leta 1919 prejeli pismo fanta Leopolda, da so ga iz karavle na kranjskem premestili na fronto v Bukovino in da se verjetno ni snideta nikoli več, mu je odposlala telegram “Jebisimater.” Pa še nekaj mi je povedala. Za to eno besedo, si je revca morala denar sposodit.

     • Mademoiselle

      Hahaha ok. :D Sprejmem pojasnilo. Ampak jaz si svoje matere jebala ne bom. :D
      Rajši kakšnega deca. :D :D :D — kot mi je pripisano spodaj.
      Hahaha :D

     • fon johan

      Vojne je bilo konev 1918, ded je tvoji starim…. spizdo ko je ugotovil kaksna je…

     • rubec

      Bravo johan. Dva dni si rabil, da si to pogruntal. Moja stara mati so o koncu vojne zvedeli že leta 1918.

  • Rožle

   A ne bi ti rajš začel predavat vašemu Opankoviću okol kanalizacije in vodovarstvenem območju .. da te 2 stvari pač ne gresta skupi !!??

 • R7

  .. “dizajnerske, več deset tisoč evrov vredne stole”, imata jih starša v svoji hiši, ne v Gretini hiši, nima jih Greta, ni jih kupila Greta,
  grozljivo res

  • rubec

   A greta ima že svojo hišo? Štekaš moje vprašanje bebo?

   • R7

    … eh bebo, ona nima svoje hiše kakor tudi nima “dizajnerske, več deset tisoč evrov vredne stole” kar ti prodajajo tu v tem članku.

 • Joško

  Smrklja naj lepo hodi v šolo in se pridno uči.

  • šmentanamuha

   Za njo so naredili drugačen scenarij.

 • rubec

  Tako grde face nima niti moj 18 letni maček. Pa ga je že sedemkrat sunila možganska. Enkrat sem celo s traktorjem čezenj zapeljal. Proti temu retardu s švecke je še danes maneken.

  • DarkLegend

   hahahah…

 • Čkapi Ružla

  Za Greto se očitno močno kadi, da se jo posamezni oportunisti bojijo kot hudič križa.

  • xtc

   Tunek ljudje se bojijo debila,ki bi svet rad vrnil v kamneno dobo,sam pa živel v neizmernem luxusu,kot vsi vi levaki na račun drugih ali z krajo.

 • rubec

  Na to modno muho celo odrasli ljudje nasedeao, med njimi tudi Arnold Schwarzenigger. Z Angeliko imata nekaj, kar jaz ne opazim.

 • xtc

  Tipično levo komunjarsko-sebi luxus kraljev narodu suženjske telege in prisilno delo ter revščina in lakota.
  Tej drhali se je treba upret.

 • šmentanamuha

  Bodimo odkriti: Greta je fanatična eko-talibanka, ki so ji oprali možgane z namenom, da bo služila za manipulacijo z mladimi. Do tu odgovornost ni njena, ker je preprosto bila in je še premlada, da bi se znala upreti manipulaciji njenih staršev in iluminatom, ki stojijo za tem. Toda, kmalu bo polnoletna … in nastavitve v glavi se z dnem polnoletnosti ne bodo spremenile (še ne, če sploh kdaj).
  Muslimani na podoben način “vzgajajo svoje otroke, le da jih tam učijo še odrezati glavo odraslim moškim”. Ne morem si predstavljati, kaj se dogaja v takšnem otroku, v vsakem primeru pa je rezultat porazen. Zato imam do Grete tudi nekaj sočutja. Za njo namreč stojijo neodgovorni odrasli.

 • maček ivan

  ta deklić biga morala fasat analno, mogče sem preveč direten

 • FRANC3

  Laž je neumrljiva duša komunistov. Pa tudi levičarji niso daleč.

 • FRANC3

  Zagovarjati enakost za vse, pa čeprav v revščini, sam pa živeti na visoki nogi!!!
  Ali ni to zelo podobno govorjenju, delovanju in življenju J. B. Tita.

 • moon

  Ker Greta pac ne more biti manekenka/pevka/pianistka.. jo starsi prodajajo kot eko genija.. Ni problem v njej/starsih.. problem je, da ji vecina verjame, zalostno pa je to, da v bistvu niti sama ne ve, kaj govori..

 • Common Sense

  Greta je fake news all around. Super moderno jadrnico z imenom Malizia II s katero je mala Greta pompozno prejadrala Atlantik je splavila ena najbogatejsih druzin na svetu: Rotschildi. Kdor ne verjame, naj v google vtipka: Greta Malizia II

 • šmentanamuha

  Men deluje ta punca mongoloidno.

 • Skrajno Desni

  Greta slaboumnica.