Je njena mati popivala med nosečnostjo? Greta izkazuje vse simptome fetalnega alkoholnega sindroma …

Greta Thunberg ima majhen nos, ozke oči in zelo širok obraz, kar bi lahko bil rezultat fetalnega alkoholnega sindroma (Foto: Twitter)

Okoljska aktivistka Greta Thunberg ima uradno diagnosticiran Aspergerjev sindrom, a številni špekulirajo, da bi bila lahko prizadeta zaradi fetalnega alkoholnega sindroma, ki je rezultat uživanja alkohola njene matere med nosečnostjo. Zaradi neugodnih pogojev za razvoj zarodka se ta motnja odraža v kognitivnih omejenostih, prav tako pa tudi v fizičnih napakah. Greta ima namreč majhen nos, ozke oči in zelo širok obraz, na videz sploh ni podobna svojim staršem, njene kognitivne spodobnosti pa so omejene na specifična področja, in sicer na področja multikulturalizma in klimatskih sprememb.

Mladi po vsem svetu danes zopet zapuščajo šolske klopi, da bi protestirali proti klimatskim spremembam, ki naj bi jih domnevno povzročal človek, protesti pa potekajo na pobudo švedske najstnice z diagnosticiranim Aspergerjevim sindromom Grete Thunberg. Namesto da bi se šolala, je tako postala medijska zvezda, k čemer jo spodbujajo tudi neodgovorni starši. Aspergerjev sindrom sam po sebi ni problematičen in ni povezan z nižjim inteligenčnim kvocientom, mnogi s to motnjo so namreč nadpovprečno inteligentni in blestijo na svojem področju.

Greta bi lahko imela blago obliko fetalnega alkoholnega sindroma
A kot navajajo na spletnem portalu VDARE, je Greta izrazito netipičnega videza in sploh ni podobna svojim staršem, nevrološke motnje, ki so rezultat neugodnih pogojev za razvoj zarodka, pa pogosto spremljajo tudi manjše fizične napake. Kot je jasno razvidno, ima Greta majhen nos, ozke oči in zelo širok obraz. Vsi ti simptomi so med drugim tipični za Downov sindrom, pri katerem so močno izraženi, in tudi za fetalni alkoholni sindrom. Greta sicer ne kaže jasnih znakov splošne kognitivne omejenosti in lahko bi imela blažjo obliko omenjene motnje, tj. delni fetalni alkoholni sindrom. Ta je lahko rezultat že zmernega uživanja alkohola med nosečnostjo, prizadeti pa imajo kljub motnji lahko visok inteligenčni kvocient, a imajo nezmožnost logičnega sklepanja na specifičnih področjih.

Starša Grete Thunberg, ki dopuščata, da njuno hčerko zlorabljajo v politične namene, ji na videz sploh nista podobna. (Foto: Twitter)

Odgovorni starši bi Greto zaščitili pred družbenimi sferami, ki jih zaradi svoje omejenosti ni sposobna razumeti
Greta, ki je sicer velika podpornica multikulturalizma, ima nezmožnost logičnega razmišljanja prav na tem področju, in sicer kot rezultat morebitnega fetalnega alkoholnega sindroma pa tudi njene mladosti. Odgovorni starši bi tako preprečili, da bi Greta postala aktivistka na področju klimatskih sprememb in bi jo zaščitili pred družbenimi sferami, ki jih ni zmožna razumeti. Dodaten argument za možnost, da ima Greta fetalni alkoholni sindrom, je tudi dejstvo, da je njena mati Malena Ernman operna pevka. Znano je, da se prav v takšnih krogih pogosto zlorablja alkohol, a kot navedeno, blažja oblika fetalnega alkoholnega sindroma je lahko rezultat že zmernega pitja.

Rok Krajnc

 • Andrej

  Greto grobo izkorišča levičarski liberalizem v svoje namene. Polni so otrokovih pravic. Ko pa gre za denar je slika drugačna. In pri ekologiji gre za denar. Veliko denarja. Ogromno veliko denarja. Pa še šolo lahko špricajo. Z žegnom tistih, ki kršijo ustavo.

  • macon

   Prosim, ne no o levičarskem liberalizmu. To niso l od liberalcev, temveč socialisti in komunisti. Zlorabili so svobodarstvo, ker je na komunizem prilepljenih čez sto milijonov pobitih. Pišite o neosocialistih, ne uporabljajte njihove zlagane terminologije.

   • Andrej

    Sem najprej hotel napisati komunisti. Vidim, da sem se narobe odločil. Sprejmem popravek.

   • Robert Pungerl

    A na desničarjih pa ni stotin millionov mrtvih?

    • macon

     Vsi skrajneži so isti k..ac, ker vsi pobijajo in bi radi pobijali.

     Mi nimamo nikjer skrajne desnice, zato pa skrajno levico v parlamentu in v sistemu. To se vleče od 1945, ker se nikoli ni prekinilo.

 • šmentanamuha

  Kakor koli obrneš, s punco nekaj ni v redu. In da si jo levičarski aktivisti izberejo za maskoto, to še največ pove o njih.

  • freedomfighter

   Avtist je bil tudi einstain

   • šmentanamuha

    uf,celo z Einsteinom jo primerjate, pol pa je res kriza v vaših glavah.

    • freedomfighter

     Ne ne primerjamo je z einstainom…govorimo le da to da ce je avtistka se ne pomeni da je neumna…avtizem je vcasih tudi dobra stvar…kot sem rekel gates in einstain sta bila avtista in vprasanje je ce bi dosegla kar sta brez te njune lastnosti…zakaj ne preberemo vsak dan zaljivega clanka o gatesovem avtizmu…zgleda tam nebi bilo udarno pa se bila gatesa tezko zalis da je z njim kaj narobe…lazje je nedolzne otroke…toliko o etiki in morali

 • Nata

  Le kje so tukaj razni CSD – ji, pa zagovorniki otrokovih pravic , pa še kaj bi se našlo ?? Starša se pa lepo imata , no !! Veliko takih primerov poznamo.
  Zavohala sta denar – končno ??
  Eno z drugim pa izkoriščajo ta pravi. Po celem svetu !

  • Steiermark

   Pod to drhaljo z fantazijami o podnebnih sspremembah, kot tudi z uvajanjem novega onesnaževanja, multikulturnosti in tlačenja – iztrebljanja evropejcev v Evropi, nimamo pričakovati nič dobrega…..

  • Marija

   Ni ga ker greta ogromno služi

 • Ryuk

  Še bolj so ubogi na duhu tisti, ki poslušajo neke “znanstvene” razprave ene nedošolane najstnice in jim celo nekritično verjamejo.

  • šmentanamuha

   Padajo celo primerjave z Einsteinom … leivičarji imajo očitno zakisane možgane.

   • freedomfighter

    Nihce je ni primerjal z einstainom ne vem kje si to.prebral…nihce danes tudi ne govori ali je ta punca pametna ali ne…ljudje se zgrazajo.nad tem da namesto da bi clanek govori o politiki ki jo punca zagovarja govori o njenem videzu in njenih zdravstvenih tezavah…skratka svinjarija da ni vecje…a tebi se zdi avtizem stvar s katero bi zalil nekoga ki je bolan…ti se najbrz redno norcujes iz bolezni ljudi…aja pa daj zgleda tam nisi videl vprasanja…kako.deluje gps brez satelita?

 • pajot

  No,no,Rok Kranjc,ne tako. Da se v opernih krogih zlorablja alkohol. No,prosim lepo.
  Tu gre za nekaj čisto drugega. Gretin oče je njen mentor. Pozanimaj se,kaj je z njim narobe,ne pa alkohol.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Gretini starši so pogruntali da šola ne bo Greti nič dala, medtem ko tale PLAČANI aktivizem pa bo prinesel polno denarja celi družini, za nič dela ali truda.

  So pa seveda useful idiots za doseganje agende, več danarja za paraziti pri vrhu in siromašenje večinskega prebivalstva.

 • Lisjak

  Greta Akbar!!!

 • Mavra

  Greta je zlorabljen otrok, podobno kot so zlorabljani otroški vojaki v Afriki. Upam, da bomo dočakali, da bodo njeni starši odgovarjali pred sodiščem za zlorabo otrok.

  • Steiermark

   Tisti “v Afriki zlorabljeni otroci – vojaki ” itd. sedaj na veliko prihajajo k nam, da nas “spreobrnejo” z mačeto in posiljevanjem, kot so se naučili ….. Pri nas nam to uvajajo ravno tisti, ki bi naj skrbeli, z našim denarjem, za naš “blagor”, vendar je tistim pomembnejše tlačenje denarja v svoje žepe (podkupljena drhal, od raznih sorošev, rotschildov it., se bašejo, v zlato ovite pečenke……

   • Marija

    V Afriki zlorabljeni?Morali bi vprašati tiste kateri jih podpirajo.Kaj binti Africani,če jih nebi financirali,in vzdrževale vse države z Nemčijo,Francijo,itd.Tudj ZDA.Tudi ti džihadisti so samo orodje svetovne oligarhije.Samo ne vedo da streljajo na narobe stran.Ker na koncu so tudi sami žrtve.Pa saj,ce gledamo zgodovino je bilo vedno tako.Lahko gremo na luno samo človek bo vedno ostal človek.In vedno bo pohlep in izkoriščanje in vedno bo peščica dobro živela na račun množice.M nožice pač vedno pobirajo drobtine katere padejo iz gospodarjeve mize.Vse je stvar hierarhije.Poglejte v naravo,koliko čebel delavk hrani matico.Levinje lovijo za gospodarja leva,da se prvi nažre,potem trop.Isto je povsod samo mi kateri naj bi mislili delamo problem.Haha boste mislili,da se mi je zmešalo mogoče res.Ampak kruta realnost je taka.

    • Steiermark

     Izgleda, da tudi ti spadaš k zlorabljenim, kot tisti afriški otroci – vojaki, pri 5 letih ali pa 5 letne spolne sužnje! Potem se pa priplazijo v Evropo, ter mahedrajo okrog sebe, sekajo s svojimi mačetami evropejce, na koščke, posiljujejo itd., in to smo tudi i krivi? Imaš hude probleme, s sabo, če tako razmšljaš!

  • šmentanamuha

   Pri tej feministični vladi zagotovo ne bo nihče ukrepal.

 • Franc Šink

  Pustite to Greto končno na miru
  Sram naj vas bo.

  • Andrej

   Ker ne moreš farjev popljuvati. Pa daj vsaj Janšo.

   • Franc Šink

    Tudi on mi ni preveč pri srcu.

  • Igor Karlić

   Ikone fašizma so vredne graje.

 • Beli Sneg

  Zloraba Grete, danes pa zloraba nešteto otrok po vseh svetovnih mestih. Spiranje možgan mladega roda zato, da bodo nekateri dobro služili na njihov račun.

  • freedomfighter

   Kaj po tem lahko.receva da nasprotnike zelene energije tudi placujejo na polno…saj ves da je v ostalih oblikah energije se dosti vec denarja in v politiko se vmesavajo ze sto let dlje

 • Antonius

  Alkohol lahko povezuje z opernimi pevci samo nekdo, ki nima pojma o tem, da alkohol zelo slabo deluje na pevčeve glasilke.
  Podobnost?! Ne materi, značilnih očetovih potez je pa kar precej na hčerkinem obrazu.
  Okrogloličen obraz, majhne oči in rahlo navzgor ukrivljena ustnica ob nasmehu ponuja kar dovolj podatkov, da opazovalec zlahka ugotovi, komu je hčerka vsaj približno podobna. Ne nazadnje nam tudi statisika dopoveduje, da se na obrazih sinov zrcalijo materine, na obrazih hčera pa očetove podobnostne poteze.
  Majhen nos?! Vsi mladoletni otroki imajo majhen nos, ki z leti in v letih življenja postane večji, ker hrustančni del nosa nikoli ne okosteni. Zato tudi otroška ušesa na stara leta postanejo precej veliki uhlji.
  Novinar Rok Krajnc bi povzeto zgodbo o alkoholu zlahka preskočil, če bi bil sposoben vsaj površno primerjati obraz hčerke z obrazi obeh staršev.

  • Miro Jereb

   Ja neki pa mora napisat za plačko….

 • macon

  Greta je smešna kot levičarski glasnogovornik, pustite pa prosim pri miru njene duševne in telesne(?) hibe. To je prenizko.

  Dosti se da norčevati iz njene kredibilnosti in vse okoljske levičarske histerije.

  • freedomfighter

   Se strinjam s tabo

 • Boco

  Gretica bi se potem morala borit proti alkoholu, to je za prohibicijo.
  No, vsaj za prepoved pitja alkohola med nosecnostjo.

 • Solo

  Eko-teroristični greteni se spravljajo le na bele zahodne države – ki imajo že zdaj najstrožje zakone za varovanje okolja – medtem ko niti pisniti ne upajo proti tistim, ki dejansko povzročajo 90% vsega onesnaženja na svetu, kot n.pr. Kitajski, Indiji in afriškim državam, ki za ekologijo še slišale niso.

  Evropejce terorizirajo zaradi plastičnih vrečk in slamic, medtem pa rumenčki in črnci zmečejo milijone ton plastike v reke in jo odplavijo v oceane, ali pa vse odpadke preprosto zažgejo in onesnažujejo zrak.
  Podobno le belcem (ki imajo v povprečju enega otroka na družino) govorijo, da nas je preveč na svetu in da naj zato poskrbimo za kontracepcijo in abortus ali pa postanemo jalovi neplodni pedri in lezbijke, namesto otrok pa naj si raje omislimo psa ali mačko. Črncem, arabcem in aziatom, ki imajo od 5 do 15 otrok na družino, tega ne govorijo.
  Da ne omenjam, da se multikulturalizem vsiljuje le belemu Zahodu. Drugim – n.pr. Kitajski, ki je 100% poseljena s Kitajci, ali Izraelu, ki je 100% poseljen z židi – pa nihče ne zapoveduje, da morajo postati multikulturna greznica, sicer bodo ožigosani za rasiste, ksenofobe in fašiste.
  Prav tako se kolonializem in suženjstvo očita le belcem, čeprav so prav belci prvi ukinili suženjstvo, medtem ko suženjstvo v islamu še vedno ni odpravljeno in je islamski kolonializem ter osvajanje novih teritorijev (ki še vedno traja!) neprimerljivo obsežnejši, hujši in bolj uničujoč za avtohtone narode.

  Ampak vedno so na udaru zgolj in samo belci. Temu se reče BELI GENOCID.

  Gretin hinavski ekoterorizem je zgolj še ena od panog kulturnega marksizma, ki želi iztrebiti bele Evropejce in njihovo civilizacijo.

  • Andrej

   Marx je bil belec. Hitler, Stalin, Tito, Soros, Fajon…. Samo belci. Zanimivo?

   • Solo

    Večina zgoraj naštetih ni belcev, ampak so židje.
    To je šele zanimivo.

    • Andrej

     Ja!

    • freedomfighter

     Kaj hitler tito stalin in fajonova so zidi…kje si pa to dobil

     • Solo

      Dvomim, da te res zanima, ker je tvoj očitni namen tukaj le trolanje in provokacija. Pa bom vseeno odgovoril – ne zaradi tebe, ki si mojega odgovora ne zaslužiš, ampak zaradi edukacije vseh ostalih;
      Niti sami židje sebe ne štejejo za pripadnike bele rase. Imajo se za izbrano božje ljudstvo, ki je poklicano na svetu vladati vsem ostalim. Vse nežide – vključno z belimi Evropejci – židje zaničljivo imenujejo “goyim”, kar v njihovem jeziku pomeni živino oz. živali (s človeško podobo), ki so po židovskem prepričanju na svetu le zato, da služijo in hlapčujejo židom, sicer pa si zaslužijo iztrebljenje.
      Tega si nisem izmislil jaz, vse to piše v svetih židovskih knjigah, predvsem Talmudu, in to razlagajo in učijo tudi židovski rabini.
      Da semiti niso pripadniki bele rase, pa nenazadnje potrjuje tudi genetika. S pomočjo analize DNK Izrael podeljujejo državljanstvo le pripadnikom židovske rase. Obstaja celo neka bolezen, za katero zbolevajo le židje oz. semiti, belci pa ne.

      Skraka, židje niso belci.

     • freedomfighter

      Ja in kaj ce se imajo judi za drugo raso…nacisti so tudi govorili o germanski rasi ceprav germani niso rasa…ti govoris o veri ne o rasi…ce svete knjige govorijo neumnosti to ne pomeni da so dejstva…in ne vem kaj imajo rabini s tem saj so oni del verske institucije vecina judov pa je agnostikov in ateistov

     • Steiermark

      Od kdaj so pa židje “bela rasa” ? S svojimi bedastimi in natolcevalskimi komentarji se ne zavedaš, da si neverodostojen in nerazgledan oz. zabit, sicer bi vedel, da se Arabci in Židje po DNK ne razlikujejo med sabo ampak samo po veri – so bratje med sabo!

     • freedomfighter

      A ti.sploh ves v koliko in katere rase se delimo ljudje. Glede na to da se ljudje delimo na belokavkasko , mongoloidno/ azijsko in negroidno me res zanima v katero ti.vmestis jude…negroidno ali mongoloidno…ti najbrz sploh nisi vedela da se ljudje delimo v te rase ampak imas sigurno kaksno drugo.delitev v mislih

     • Steiermark

      Tebe moram “uvrstiti” med mongoloide – ker dokazuješ s svojimi komentarji. I n “kam ti uvrstiš arabce”? ko boš to vedel, boš k njim “uvrstil tudi jude – s katerimi so bratje po rasi in ne po religiji!

     • freedomfighter

      Judi oz semiti spadajo med belo raso…glede na to da prvic slisis za mongloidno raso kateri drugace recemo tudi azijska po tem sploh ne vem kaj debaterava ce sploh ne ves katere rase obstajajo…pa to ne uvrscam jaz tako je znanost razdelila rase…jaz sem ti povedal kam spadajo uradno…sedaj me pa zanima kam jih ti uvrscas…med mongloide ali negroide? Pa res zalostno da te moram jaz uciti katere rase obstajajo in kdo spada v katero…bi si mislil da se ljudje ki ste tako obsedeni z barvo koze in ostalimi neumnostmi da se vsaj pozanimate o cem govorite…ko recem pozanimate mislim iz kaksne knjige ne youtube videa

     • Steiermark

      Ne slišim prvič za mongoloide, saj jih imamo kar na oblasti, pa ti tudi verjetno spadaš mednje. Pa naj mi tisti pravi mongoloidi oprostijo, ker oni so proti tej jugomongoloidno komunistični eliti, pravi geniji! Če še pa vedno ne razumeš, da židje niso belci ampak so arabski bratje – iste gene imajo, samo po religiji se razlikujejo!

     • freedomfighter

      Ja zgleda slisis prvic glede na to da niso mongoloidi ampak mongloidi…in ja judi so arabski bratje…sedaj si pa vzami eno knjigo o antropologiji in poglej v katero iz med treh ras spadajo arabci…pa tvoje mnenje me.ne briga vazno je kako uradno delimo ljudi v rase ne kako ti mislis da bi jih mogli…torej katere rase so semiti..bele, mogloidne ali negroidne…ti govoris o etnicnih skupinah kar pa nima veze…arabci recimo spadajo med mediteransko podraso belcev…v mediteransko podraso spadajo tudi italijani…najbrz tudi za to se nisi slisala kaj ne? Me prav zanima kaksen odgovor bom dobil ker se bo pokazalo koliko sploh ves o rasah ker zgleda ne poznas niti osnovne delitve po rasah kaj sele podrasah

     • Steiermark

      Odkar berem tvoje umotvore, mi je vse jasno o vaših jugomongoloidnih rasah , jer kamo stavi nogu srbin, tamo je srpska zemlja….. Res si bogi!

     • freedomfighter

      Hahah zabavno…jaz sem.ti.lepo napisal kako znanost deli ljudi po rasah ti pa spet o neki jugi in srbih hahah res prosim preberi si v katere rase se delimo ljudje ker nocem imeti osebne debate o znanstveni temi…ce se ne mislis.pozanimati o.temi.kateri govoris bodi raje tiho ker izpades zelo neumno tako kot v tem primeru saj si lahko vsak sposodi knjigo o.antropologiji in si prebere kako se ljudje delimo po rasah in podrasnih skupinah za katere ti zgleda se nisi slisala…aja pa jaz sem ti.napisal v katero.raso.spadajo semiti sedaj mi pa se ti povej v katero ti mislis da spadajo ceprav je tvoje mnenje.nepomembno ker govoriva o znanosti ki temelji na genetiki in ne mnenjih nerazgledanih ljudi kot si ti…dokler bos mesala custva in prepricanja v znanstveno debato pac te ne bos mogla imeti to lepo pokazes z vsakim subjektivnim custvenim komentarjem ceprav mi ni.jasno kaj imajo custva z delitvijo po rasah ce govoriva o znanosti…prav zabavno bi bilo slisati kako ti delis.ljudi po rasah…sem preprican da imas tisto delitev na rumene, rdece, crne, bele, rjave itd..ceprav ta delitev sploh ne obstaja…najbrz si se ucila te stvari od strica goebbelsa ki te je preprical da pripadas germanski rasi hahaha ki sploh ne obstaja

    • Steiermark

     retardiranci tega ne vedo!

  • macon

   Ja, samo en popravek: nobena družba ni etnično čista, povsod so manjšine, tudi na Kitajskem.

   Skrajni levičarji so sovražniki zahodne civilizacije, belcev in samih sebe. Ti izmečki bodo naredili še ogromno škode s svojo pokvarjenostjo in laganjem.

   • Solo

    Tiste manjšine na Kitajskem niti muksniti ne upajo proti oblasti ali večinskemu narodu, ker vedo, da jih bo sicer vzela noč. Tako je to v avtokratsko-nacionalnih režimih, ki skrbijo za svoj lasten narod, in tako je tudi prav!

    Nasprotno pa naša tako hvaljena in čaščena “demokracija” raznoraznim manjšinam (ala migranti, cigani, čefurji, titoisti, islamisti, pedri, ekoteroristi, itd.) dovoljuje in omogoča, da terorizirajo, ropajo in iztrebljajo večinski avtohtoni narod. Kar je idiotsko in skregano z zdravo pametjo.

    • macon

     Kitajske variante ne bi ravno zagovarjal, tole kar se mi gremo je pa druga skrajnost. Prav bi bilo nekje vmes.

     • freedomfighter

      No han kitajci iztrebljajo vse manjsine na kitajskem…v tibetu jim je ze uspelo sedaj je na vrsti xinjiang

     • Solo

      Tisto “nekje vmes” smo Evropejci imeli cca 50 let nazaj. Potem se je manjšinam čedalje bolj popuščalo, oni so čedalje več zahtevali in izsiljevali (ker “demokracija” in “človekove pravice”)… in potem v končni fazi pride do tega, kar imamo danes – državo in celino preplavljeno z migranti, marksisti, pedri, feministkami, islamisti, cigani, itd. Somrak civilizacije.

      Problem je potrebno zatreti na začetku in mu preprečiti, da se sploh razvije. To pa lahko narediš edino z režimom, ki je nacionalističen in avtokratski.

    • freedomfighter

     Ja pedri nas iztrebljajo hahaha

  • Steiermark

   Bravo, lepo napisano – kratko in jedrnato z bistvenim sporočilom. **************************************************************

 • freedomfighter

  Res ste ogabni s temi clanki…moram priznati da tako nagravznega nacina diskreditacije se nisem videl…res za tak clanek bi bilo pa lahko cloveka zelo sram da ga je napisal

  • AlternativaZaSlovenijo

   Dostikrat se ne strinjam s tvojim pisanjem,ampak tokrati ti pa dam absolutno prav

   • freedomfighter

    Hvala…da se razumeva tudi jaz mislim da greto izkoriscajo politiki za svoje agende in da ona ne bo dosegla nekih velikih sprememb…ampak da pa vsak teden preberem en tak clanek o nje je pa res groza…zgleda sedaj ni vec dovolj da je avtistka ker so ugotovili da so bili avtisti tudi einstein, gates in podobni

  • to se je novinar samega sebe opisoval

 • AlternativaZaSlovenijo

  Pustite deklico pri miru!! Nesramnost do obisti. Pa pravte da ste boljši od levuharskih medijev in komunistov. Spadate v isti drek. Sram vas bodi!!!!

  • freedomfighter

   Ja pri takih zadevah se pokaze kako umazana zadeva je res politika in kako sta res obe strani brez kancka spostovanja do drugacemislecih

 • rubec

  Kako ljudem dopovedati, da ni človek tisti ampak majmun, ki je kriv, da prihaja do podnebnih sprememb, bi smrklja če ne bi bila motena lahko dokazovala kar na švedskem. Vsi švedski črni prišleki naj naenkrat prdnejo v zrak. Ampak kaj ko je motena.

 • soc

  Kakor sem alergičen na to vesoljno promovirano avtistko, sem alergičen tudi na članke in ljudi, ki gredo ad hominem, po možnosti celo nad starše otroka. V alkoholu porojeni spaček, torej? Bljak za take defamacije!

  • xtc

   Recimo pa da je res,kaj pa potem?

   • freedomfighter

    Ja to je razlika.med novinarstvom in traci…novinarstvo naj bi bilo podprto z dokazi…traci pa z neumnostmi

 • rubec

  Če bi bilo tole z alkoholom res, bi moja stara mati, ki so v življenju spili na hektolitre merlota, morala zgledat kot Mödörndörför.

  • freedomfighter

   Hahah dobra

 • Povratnik

  Če pogledate malo bolj očeta. Meni se vidi, da je oče najslapši člen družine.

 • xtc

  Hja mati je opretna “vpilka” možno pa res ,da je tudi “operna pivka” definitivno pa je Skandinavka to pa pomeni pogon na alkoholne hlape.
  Lahko pa je ,da je Gretico,ko je bila mamica po kaki “operi” v alko “Valhali” naredil kdo drug.
  Seveda pa gre za par stvari ,ki tule niso logične-visok IQ in ni zmožen razumeti ali ni sposoben presoditi.

 • Peter

  Od mazurke v postelji do grete v juenu.
  Dolgo in čudno pot ste prehodili švedi, no.

 • ljubinica

  Tale ugibanja so zlobna …
  Greta odgovarja: Gledam pozar in kricim: Ogenj! Treba je gasiti pozar!
  Mimoidoci pa pravijo: Poglej, kak nos imas.
  In kako si oblecena!
  ___
  Greta nima prav. In grdo jo izkoriscajo.
  To pa ne pomeni, da lahko pisarite o njej karkoli.

 • Friderik

  Poden od podna ste. Kaj če bi najprej sebe diagnosticirali, nekaj sindromov, značilnih za sociopatsko motnjo (patološko laganje, nezmožnost empatije, manipulativnost, makiavelizem, pomanjkanje sramu in krivde, itd. itn.) v vaših ‘novinarskih’ (?!) prispevkih brez težav prepoznamo že laiki. :-(

  • Imperial Commando

   Zgresu si portal, to ni 24 kur :)

   • rubec

    Pa vrata zgleda tudi.

 • Rožle

  Sem šel še enkrat pogledat, če sem slučajno ponesreči kliknil spet na 24kur.afne.gunca.com

 • Olga101

  Zemlja se segreva?! Spet bo treba biti politično nekorekten in ogrevati hišo osem mesecev, da ne bomo zmrznili!
  Uboga Greta! Staršev pač ne moreš izbrati!

  • Imperial Commando

   Sej je greta tudi sama ena ovca, mene ko sem bil star kot ona nebi nikoli prepricali, da se grem ta global warming bullcrap. Razn ceb se slo za velke dnarje :)

   • Olga101

    Saj se gre!

   • freedomfighter

    Ja nekdo.te je pa.preprical da clovek.nima vpliva.na.podnebje kar se meni osebno zdi.podcenjevanje clovestva

    • šmentanamuha

     Če bi govoril o geoinženiringu, potem bi se lahko strinjala, ampak tale ovca Gretica s tabo vred sploh ne šteka, za kaj gre.

 • učko

  Go, go, go, Greta!

 • učko

  Jah, jaz sem tudi mislil, da ima Downov sindrom.

 • Ivan Ivanovič

  Ta punca je verjetno poskusni zajček že od rojstva ali nemara od spočetja. Prav neverjetno je, kako nekdo skrbi, da je stalno v soju žarometov, pri čemer bi njeno obnašanje pri običajnih otrocih njene starosti smatrali za odklonsko ali celo delinkventno. Je nekakšna nedotakljiva Nikita, ki ima licenco, da počne, kar hoče – seveda dokler uboga svoje sponzorje. Toliko pametna očitno je, da deluje tako, kot ji ti zapovedujejo.

 • freedomfighter

  Lepo je videti ko se pod tem clankom velika vecina strinja da je neokusen…res vcasih sem prijetno presenecen da se vedno obstajajo stvari pri katerih se vecina strinja ne glede na politicno opredelitev

  • šmentanamuha

   zlorabljajo jo njeni starši in tisti, ki jo uporabljajo za politične igrice. Odkar je dečva dosegla “svetovno slavo” in ima govorance na političnih mitingih, ni več nedotakljiva, Tko da se malo ohladi. Očitno ji paše veliko pozornosti tako kot njenim staršem. Če moramo poslušati njene gretenizme, imamo tudi pravico komentirati.

   • freedomfighter

    Nihce nima nic proti ce pisete komentarje in clanke o politiki te najstnice…ljudi moti ko se spravite na njen videz in se huje njeno zdravstveno stanje…ljudje nimate nobenega spostivanja do drugih…sploh ne vem.kaj ti odgovarjam saj si eden redkih na tem portalu ki podpira clanke kot je ta…preberi si.malo kaj si.misli vecina od najbolj.levih do.najbolj desnih ki se danes pod to temo strinjajo…samo primitivci zagovarjate tak clanek…ravno tisti ki so vas polna usta morale etike in spostovanja drugih…res pogovor s tabo.vedno.odkrije nov.kretenizem…od zanikanja da je clovek prisel.v vesolje do zagovarjanja zaljenja nekoga zaradi njihove bolezni…sploh ne vem ce se da se nizje pasti od tega

    • šmentanamuha

     In zdaj si zadovoljen v svoji pridigarski pozi, ko si skozlal en odstavek žalitev, ki jih očitaš drugim. Seveda to ne pomeni, da si zato kaj bolj argumentiran. Če nekoga razglasijo za fenomen in politično ikono levičarjev, ki naj bo zgled celemu svetu in predvsem mladim, je prav da pogledamo stvari tudi malo pod površino.
     Tvoje jokanje je prav patetično. Ne gane te usoda dveh slovenskih dečkov, ki jih iz ljubečega objema starih staršev iztrga globoka država, ker imajo očitno z njima neke načrte, cmeriš pa se zaradi neke grete, smrklje, ki noče hodit v šolo in je postala po svoji želji svetovna zvezda in seveda po želji svojih staršev. In pravkar nam punca predava tam nekje s prižnice OZN. Prav zaradi tega je pomembno in imamo pravico vedeti, a je punca diht al ne. Verjetno približno tolko kot ti, sta tu nekje .. Saj ti nihče ne pravi, da ne smeš verjeti v Božička, ampak to ne pomeni, da moram jaz tudi… In ne toči solza za Greto, ni vredno.

     Pogled še z malo drugačne perspektive:

     Naučnici koji veruju da je Zemlja stara 8000 godina
     https://www.youtube.com/watch?v=t3m_EzemRzY

     • freedomfighter

      Jaz nimam nic proti ce se kritizira politika ki jo punca zagovarja…jaz sem proti norcevanju iz nje zaradi zdravstvenih tezav ali pa njenih starsev ker otrok si ne izbira starsev in takrat ko se ljudje spustite na ta debilen nivo samo pokazete da nimate ne argumentov ne nic pametnega za povedati ker drugace bi raje svoj komentar ponucali za pameten komentar ali pa clanek ne pa da se ukvarjate z videzem najstnice..kaj ima to z nekimi decki ki jih je ugrabila globoka drzava haha svasta kaksne teorije zarote povsot vidite taki kot ti…..vsi se samo lazejo kaj ne…razen tisti katerim ti vrjames oz v katere ti vrjames…ne vem kaj si mi probal povedati s tem videom…pogledav sem ci celega pa deluje vse skupaj kot bunch of bullshit…nobenih pravih izracunov nobenih pravih fizicnih dokazov…ni cudno da si tako zblojen ce se ucis stvari iz youtube videov…raje ti priporocam obisk knjiznice tam takih neumnosti skoraj ne najdes

     • šmentanamuha

      Tista neka dečka sta naša slovenska dečka, stara 3 in 5 let (zdaj že 2 leti več), ki so ju socialne službe, kjer mrgoli SD komi kadrov, iztrgali iz edinega ljubečega objema, ki jima je še ostal. Zanju mi je mar, za neko Greto, ki jo lastni starši valjajo pred žarometi in ji to očitno prija, mi je vseeno, ker pri 15-16 letih niti ni več otrok, saj bi levičarji radi spustili volilno pravico na 16 let, a ne. Pri muslimanih je pri teh letih že poročena in vsaj enim otrokom. In zdaj je kot nekakšna levičarska Ivana Orleanska odpotovala v New York, kjer nam predava o stvareh, ki jih sploh ne razume in globalisti ji ploskate in jo imate za ikono, osli zmešani. Če ima punca psihične motnje, kot se zdi, potem je takšno vedenje povsem nerazumljivo in če jo že kdo zlorablja, ste to levičarji, psihopati brez morale, ki tega “otroka” zdaj vlačite naokoli in za svojo politično agendo zlorabljate njene zdravstvene težave.
      Življenje je velik misterij in ni povsem zagotovo kdo si koga izbere, starši otroke ali otroci starše, zato o tem ne bova tukaj. Nevedni vedno misli, da je tisto, česar ne razume, neumno. Tak je to. Lepo, da obiskuješ tudi knjižnico.

     • freedomfighter

      Zivljenje je velik mistterij in ni povsem zagotovo kdo si koga izbere starsi otroke ali otroci starse…ja ta del zivljenja je skrivnosten le zate…ob spocetju si nihce ne izbere nikogar ker starsa ne vesta kaksen bo otrok…da bi si pa otrok izbiral starse pa itak hahah sploh ne vem kje si to spet pobral…ta je bila pa res glupa do vrhunca…pa se enkrat…nikogar ne moti kritiziranje politike ki jo zagovarja greda…90procentov ljudi je proti temu da se pravljate na njen videz in zdravstveno stanje…a sem se je kdo delal norca iz videza ali zdravja tistih dveh deckov? Pa njene zdravstvene tezave nje ne delajo prizadete ves…razen ce je zate bil gates tudi prizadet ker ima podobne zdravstvene tezave…
      Lepo si koncal svoje neumnosti…nevedni res mislite da je tisto cesar ne razumete neumno…zato mislis da clovestvu se ni uspelo zapustiti zemljine atmosvere ker pac ne razumes osnov fizike in kemije…to je pa zato ker si se znanosti ucil iz youtuba in predvidevam da biblije…dveh zelo zanesljivih virov…predvsem pa zelo znanstvenih…in vem da je lepo da ubiskujem knjiznico…tudi tebi bi prislo prav…zacni pri tem..Philosophiae naturalis principia mathematica…ko bos razumel.osnove tega bova lahko imela debato na visji ravni od youtube videov

     • šmentanamuha

      Vsa znanost, vključno z matematiko in fiziko stoji na aksiomih in zdaj bi ti nekaj o učenju znanosti. Kako pa se sploh uči znanost? Tesla je tudi rekel nekaj v smislu, dokler človek ne pričel resno proučevati duhovnih principov v smislu ezoterike in mistike, znanost ne bo napredovala.
      Nisi še pojasnil, kako je vesoljskim plovilom uspelo priti skozi Van Allenove obroče. To bi zanimalo tudi onega Nasinega znanstvenika, ki se še vedno ukvarja s tem vprašanjem: KAKO? Najprej je bila kura, potem jajce. Najprej je bila Beseda, ki je meso postala, Najprej je bila Misel, ki se je ubesedila. Najprej je bil Kreator. Najprej je bil Yahuah.
      Tako imenovana znanost, ki je zavrgla Kreatorja in poskuša z evolucionizmom izničiti Kreacijo, ima šele kakšnih tristo let dolgo brado, torej je golobrada. Že to, da se Kreacija vsaj kot možnost ne sme poučevati v šolah, kaže na fašistični totalitarni pristop tako imenovane znanosti, ki dejstva, ki se ne vklapljajo v njeno preluknjano matrico, preprosto zavrže. Pa ne mi zdaj, kak si srečen, ker si hodil v socialistične šole.

     • freedomfighter

      Kreacijo naj te ucijo v verskih ustanovah…v soli se uci znanost ne vere…kako pride vesoljsko plovilo skozi van allanove obroce…ja s pospesevanjem haha kaksno neumno.vprasanje…ne vem aksen problem imas i s tem pasom in ne vem kaj ti dela tak problem…ce je zate problem sevanje saj ves da imamo na zemlji jedrske reaktorje ki oddajajo dosti visjo stopnjo sevanja pa kar obstajamo…zgleda za zascito pred radiacijo se nisi slisal…druga tezava ki se pojavi je visoka temperatura zaradi gostote…za scite pred vrocineoo tudi se nisi slisal…tega v rkc se niste izumili… pa meni.nisi odgovorili kako deluje gps brez satelita…jaz sem ti.dal najbolj poensotavljen odgovor na tvohe vprasanje…me zanima zakaj ti meni ne znas odgovoriti glede gpsa…teorij o nastanku vesolja je pa ogromno in so zaenkrat samo teorije ki pa imajo vse neko znanstveno podlago za razliko od vere v boga kjer ni enega fizicnega ali teoreticnega dokaza…zakaj se vi verniki raje ne ukvarjate s tem da bi dokazali obstoj boga z znanstvenim postopkom…zakaj zanikate kakrsnokoli raziskovanje obstoja boga…rkc ima toliko denarja da ce je nasi z njihovim proracunom uspelo odigrati pristanek an.luni bi rkc brez problema dokazala obstoj boga…vsaj s kaksno enacbo ce ze ne s cem bolj otipljivim…no ampak za ljudi kot sem jaz bi bila dovolj kaksna logicna enacba dokler mi pa prodajate te buce da je potrebno vrjeti on podoben bullshit mi pa ne govoriti o fasisticnem soljskem sistemu ker fasizem je temeljiv na veri v germansko nadraso za katero je bilo priblizno toliko dokazov kot za boga..pa vidim da imas ti tisto sprno predstavo o znanosti..da je zemlja okrogla in da ni sredisce vesolja so vedeli ze anticni grki in egipcani ki so celo izracunali obseg zemlje in to dokaj natancno…te glupe ideje o ploscati zemlji in ostalih neznastvenih neumnostih vam je vcepila religija ker noce da bi znanost sploh obstajala ker je temeljvere verovanje in ne raziskovanje kar ze samo po sebi kaze cemu je religija namenjena…nadzor brez dvoma…ko se bos ucil znanosti iz znanstvenih knjig se lahko pogovarjava naprej dokler st pa tvoja ucitelja youtube in biblija ti pa nihce ne more pomagati…pa se to…po tvoji logiki se nam vsi znanstveniki in znanstveni institucije lazejo da nas kontrolirajo…med tem ko ne pomislis da se ti lazejo v cerkvi iz povsem istega razloga..pa cerkvena pravila so dosti bolj namenjena nadzoru kot pa nasina ampak tvoje slepo verovanje ti pac ne dopusca moznosti da je religija bullshit za nadzorovanje mnozic posledicno pa za sluzenje denarja…za konec me pa se to zanima..daj mi en pameten razlog zakaj bi se znanstveniki lagali o vesolju…saj ves da vesolje o katerem uci znanost ne zanika obstoja boga tako da res ne vem kaj imata bog in ploscata zemlja skupnega razen ene bebaste knjige stare vec tisoc let in napisane v vec stoletjih…skratka zanesljiv vir da boli glava…saj ves da so biblijo napisali ljudje in ne bog tako da ne vem zakaj bi bili pisatelji biblije nezmotljivi ce smo vsi ostali ljudje…res ne vem kaj se jaz ukvarjam s tabo ker ce vrjames v to kar pises si izobrazen na stopnji srednjeveskega cloveka…toliko o youtube izobrazevanju

 • Sandokan

  ??? wtf

 • šmentanamuha

  Gretenizem … zelo izvirno, bomo uporabili.

 • Jan Kovalski

  Daddy communist, mummy communist and little puppet communist.
  https://twitter.com/wayotworld/status/1174943351205875713

 • Jan Kovalski

  Zdaj je že cca 60 let odkar so začeli dokaj znani ljudje (npr. Al Gore) in znanstveniki napovedovati okoljske katastrofe, od katerih pa se ni niti ena URESNIČILA. Od katastrofalnih suš, katastrofalni poplav, katastrofalnih dvigov gladine morja, katastrofalnih dvigov temperatur, katastrofalnih ledenih dob v kratkem, itd …
  Okoljevarstveniki kot priročno orodje za dvigovanje davkov so sedaj vpregli v vrtiljak ekološke norosti še otroke.

 • Slovenec

  GRETA, NABIJEM TE NA KURAC!

 • Ivan Ivanovič

  Ta punca bi lahko dobila naslov najbolj antipatične punce na svetu: Miss Antipathy of the World.

 • Robert Pungerl

  Če ta novinar ni rerardiran, potem ne vem, kdo je. Ta članek je šolski primer rerardiranosti

 • Robert Pungerl

  Rok Kranjc, pljunem ti v obraz

 • trumpet2018

  iz katerega peskovnika so globalisti potegnili tega otroka, kateri niti slučajno ne ve, o čem govori

 • dob
 • #Bu

  a vam zgleda stara 16?

 • dare326

  Ta je pa malo bosa, na podlagi obraznih potez sklepati o preteklosti staršev. Tak pristop so uporabljali naciji. Sicer je Gretin praded Nobelov nagrajenec 1903, fizik, izumil globalno segrevanje zaradi povišanja CO2. Vse ostane v familiji.

 • lokec

  Dejstvo je, da so se temparaturne spremembe vedno dogajale. Trentno se povprečna temperatura na planetu dviga. Nekoč se bo pa nižala. Nikjer pa še nisem zasledil podatka katera je idealna povprečna temperatura našega planet. Predvsem pa povprečna toplota površine našega planeta, morja itd. v joulih.
  Prosim da napiše podatke ta, ki jih ima. Oziroma link do podatkov.

 • Elvis

  Ma kakšne meče ta rumena 24tur TV

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!