fbpx

Grozljiva izpoved: “Posiljeval me je skoraj do smrti, govoril o Alahu in nato vprašal, ali mi je bilo všeč”

Foto: iStock

Primer grozljivega posilstva v Nemčiji, ki se je zgodilo v začetku leta, se je znašel pred sodiščem. 37-letni Alžirec, prosilec za azil, je v mestu Hannover napadel, posilil in skoraj do smrti pretepel 25-letno Nemko. Po grozljivem napadu pa jo je spraševal, ali ji je bilo všeč, in jo pretepal, dokler mu ni pritrdila. Na sodišču je vse skupaj zanikal.

Žrtev je na sodišču povedala, da jo je migrant napadel na poti domov, ko se je vračala z zabave. Zvlekel jo je v temno ulico, jo podrl na tla in začel posiljevati, pri čemer jo je pretepel skoraj do smrti. Pri tem pa je kričal: “Če Alah tako hoče!” Po tem, ko jo je posilil, jo je začel še dodatno pretepati in spraševati, ali je uživala, poroča britanski Dailymail.

“V polomljeni nemščini me je vprašal, ali sem se zabavala. Preden sem lahko karkoli storila, me je zgrabil za roko in zvlekel v temno stransko ulico. Rekel mi je, da potrebuje seks. Poskusila sem zakričati, a mi je z roko prekril usta. Segla sem v torbico po solzilec, da bi ga razpršila, a mi ga je izpulil iz rok in ga razpršil po mojem obrazu,” je na sodišču pripovedovala žrtev.

Storilec je svoje dejanje odločno zanikal, a tožilstvo je predstavilo rezultate analize DNK, ki potrjujejo njegov napad.

Zgrabil jo je za lase, z njeno glavo udarjal ob betonska tla …
Žrtev je sodišču povedala, da jo je vrgel na tla in ji poskusil sleči hlače. Medtem ga je rotila, naj jo pusti na miru, ter upala, da jo bo kdo slišal in jo rešil. Ko je začela kričati, jo je začel pretepati, dobila je nekaj grobih udarcev po obrazu, da bi utihnila. Zgrabil jo je za lase in z njeno glavo udarjal ob betonska tla, dokler se ni skoraj onesvestila.

Če Alah tako hoče!
“Z roko mi je zaprl usta in nos ter me začel dušiti. Prepričana sem bila, da bom umrla,” je grob napad opisovala 25-letna Nemka. “Prenehal je, ko sem mu dala znak, da sem se preprosto vdala,” še dodaja. Sodišču je povedala, da je nato začel kričati “Inshallah”, kar v prevodu pomeni “Če Alah tako hoče”. Žrtev je svojo pripoved sklenila: “Po tem, ko je s posilstvom končal, me je vprašal, ali mi je bilo všeč in ali sem uživala. Tepel me je, dokler nisem pritrdila.”

Osumljenca je na sodišču prepoznala, on pa je – kljub vsem dokazom – grozljiv zločin zanikal.

A. D.