Grozljiv obrat Mednarodne organizacije za migracije ZN: Migrant ne more biti “ilegalen”, zgolj “nereden”

Migrantska karavana (Foto: Facebook)

Pri Mednarodni organizaciji za migracije OZN so preko Twitterja pokazali svoje prave barve. Vse, pred čemer smo svarili glede pristopa h Globalnemu dogovoru o varnih, urejenih in rednih migracijah, počasi postaja realnost. Zdaj namreč skušajo odkrito izničiti pomen ilegalnega ter se sklicujejo na to, da so lahko ilegalni migranti kvečjemu “neredni.”

“Besede so važne. Besede so pomembne. Besede imajo posledice, legalne in dejanske. Človeško bitje ne more biti ‘ilegalno’, nikoli. Migrant ne more biti ilegalen, nikoli. Vsi so upravičeni do človekovih pravic. Migrant ne more biti ‘ilegalen’, ker je upravičen do človekovih pravic. Migrant je lahko samo ‘nereden’,” so zapisali na uradnem Twitter profilu Mednarodne organizacije za migracije Združenih narodov (IOM UN).

Z drugimi besedami, vse, pred čemer smo svarili pred pristopom k “neobvezujočemu” Globalnemu dogovoru o varnih, urejenih in rednih migracijah (GCM) decembra 2018, postaja realnost. Opozarjali smo, da je slovenski prevod namerno zavajajoč. Zdaj poznamo razlog, zakaj so v uradnem slovenskem prevodu naslov dogovora prevedli kot “Globalni dogovor o varnih, urejenih in zakonitih migracijah”.

Ilegalni migranti kršijo zakon
Za globaliste v ZN namreč kaj takega, kot so ilegalne migracije, ne more obstajati, živijo namreč v svojem pravljičnem svetu, kjer niso sposobni razlikovati človeka od njegovega statusa. Reči, da človek ne more biti ilegalen, predstavlja kategorično napako. Človek po tej logiki ne more biti niti bogat, niti lažniv, niti izobražen. Vse to namreč predstavlja določeno kategorizacijo, ki je v IOM ne priznavajo. Ne gre za to, ali je posameznik človek ali ne. Gre za njegova dejanja, ki so v primeru ilegalnega prečkanja meje v odkritem nasprotju s sprejetimi zakoni tiste države. Torej je tak človek kršitelj zakona, kriminalec, ilegalni migrant.

https://twitter.com/UNmigration/status/1095276430295003137

Zdaj bi lahko začeli naštevati, da to ni važno, da OZN v praksi nima nikakršne moči, a dejstvo je, da imajo še preveč moči. Namreč, ravno podpisi teh “nezavezujočih” sporazumov, s katerimi se države nezavezujoče vseeno zavežejo, pričajo o vplivu, ki ga lahko globalisti v ZN skozi desetletja vršijo na posamezne države. Tu si pomagajo tako z njim naklonjenimi vladami, raznimi inštituti in nevladnimi organizacijami. Rezultat pa je vedno na škodo državljanov razvitega sveta.

Razlog za to? Države tretjega sveta imajo v OZN večino. Poleg tega je ZN poln birokratov, ki verjamejo, da je zahodna civilizacija dolžna odplačevati namišljene “grehe” svojih prednikov v nedogled. Zato je velika večina sprejetih dogovorov, kakršen je GCM.

Cerar in Šarec na sprejetje GCM poslala Čurina
Dovolj o tem pove dejstvo, da si v Marakeš na sprejetje GCM nista drznila oditi sam zunanji minister Miro Cerar ali premier Marjan Šarec, temveč sta v Maroko poslala državnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve Sandija Čurina, ki je drugače vodja medresorske delovne skupine za boj proti trgovini z ljudmi.

Foto: STA

Najbolj zabavno od vsega, povezanega s tviti IOM, pa je dejstvo, da so se pri svojih nebulozah sklicevali na dokument, ki ne obstaja. Sklicujejo se namreč na dokument, ki je v vseh pogledih nerelevanten. Generalna skupščina OZN “apelira na vlade držav članic, da opomnijo pristojne administrativne oblasti na njihovo dolžnost spoštovanja človekovih pravic vseh migrantskih delavcev, vključno s tistimi, ki so nedokumentirani ali neregularni”, so zapisali v 3. točki “Ukrepov za zagotovitev človekovih pravic in dostojanstva vseh delavcev migrantov”.

https://twitter.com/UNmigration/status/1095661915928432642

Ta ena poved v dokumentu iz 2433. plenarnega srečanja 9. decembra 1975 je celotna podlaga, na kateri so v OZN zgradili svoj fiktivni argument o tem, kako je po novem tudi ilegalno prečkanje meje “človekova pravica”. Na podlagi apela iz leta 1975, da uradne oblasti spoštujejo človekove pravice ilegalnih delavcev, želijo v OZN sedaj zgraditi argument, da so človekove pravice nad posameznimi zakoni držav članic ZN.

Celoten “dokument”, ki so ga pri IOM priložili v svoje tvite. (Vir: OZN)

Ivan Šokić

 • Peter Leskovar

  stupid UN cunts

 • Janez Novak

  Redni in izredni bedaki vladajo temu svetu.

 • samotoje

  Po ustanovitvi OZN je veljalo, da so imele največjo moč odločanja tiste države, ki so največ vplačevale. Zdaj odločajo države, ki dobivajo največ podpor in brez tujega denarja sploh ne bi preživele in pa tiste, ki se še vedno valjajo v 15. stoletju. Zato se ZDA umikajo iz OZN inštitucij.

 • Marakeški Šarec

  Zdaj bom v Slovenijo na debelo začel uvažati migrante. Nihče mi nič ne more.

 • šmentanamuha

  Zdaj pa se je začelo zares.

 • Andrej

  Danes zvečer si bom zavrtel L.W.Beethovna Simfonijo usode.
  Takoj za tem pa Chopinovo pogrebno koračnico.
  Nazadnje pa še Oj Doberdob, slovenskih fantov grob. Tukaj bom Doberdob zamenjal za Marakeš.

  • Nata

   Krasen, zelo primeren izbor !!

 • šmentanamuha

  Torej zdaj več ne potrebujemo nobenih dokumentov za prehod meje. kjer koli?

  • samotoje

   Neredno ne.

 • althar

  Torej smo ukinili ločevanje med zakonitim in nezakonitim in poznamo samo še redno in neredno. Super! Zdaj lahko pomečemo stran vso zakonodajo in jo zamenjamo s Priročnikom za mesečno perilo.

  • zokispoki

   Vsekakor nasi infantilni, skrajno levicarski ritopiki, niso dorasli nastalim razmeram, ce se ne motim…

 • Franc Šink

  Sram naj jih bo. danes se imajo komunisti za demokrate. V Dravogradu so me 27 avgusta ustrelili v desno rame.Oskrbeli so me v avstrijskem Velikovcu.Na srečo brez hujših posledic. Streljali so v hrbet.JNA pač. Bil sem star komaj 19 let.

  • garfi

   grozljivo
   danes pa odpirajo meje brez katerih ni države
   izdajalci kot vedno

 • gorjanc

  Predlagam, DA TE SRHLJIVE TVITE Z I O M PREVEDETE IN STALNO NEKDO OBJAVLJA, DA BODO TUDI BRALCI Z ŠIBKEJŠIM RAZUMEVANJEM R A Z U M E L I

  TOČNO TO SE DOGAJA,KAR SMO VIDELI OB WELKOM SHODIH .:” NO ONE IS ILLEGAL”

  STRUPENA NWO LEVIČARSKA IDIOLOGIJA ,KI DAJE KAOS NA PRVO MESTO
  S TEM SO NAM “ŽIDJE” POKAZALI KAKO SO SUPERIORNI !!!!

 • garfi

  ne mine dan, ko papuž ne bi navijal za migracije, izdajalec kristjanov
  neprestano igra politika brez odgovornosti kot vsi komunisti
  cerkve morajo biti ločene

 • Boco

  Predlagam, da Slovenija izstopi ozirom prekine clanstvo v OZN.

  • garfi

   še svojih komunistov nismo sposobni odstopiti
   razen nas aktivnih domoljubov

  • bojan

   s to oblastjo teško, ta podpira vse to kar se dogaja

  • Franc Šink

   To bi bilo najboljše. Da da.

 • garfi

  brez mej ni držav in narodov in kultur, torej ni multikulturnosti
  večne sanje satanskih komunistov
  UPRIMO SE JIM MAJA NA EVROPSKIH VOLITVAH ALI PA BO VSE VZEL HUDIČ

 • bojan

  Tu bo vrjetno prišlo še do kakšnega izničenja spreminjajna… definitivno to ni konec … Potrdilo kako so nas naše oblasti izigrale … vendar se je temu moč upret in izničit, ker ni bila upoštevana volja ljudi. Zapomnite si ,večinska volja ljudi je nad vsako oblastjo, vendar žal strahopetni ljudje pustijo da se jih povozi.

 • Imperial Commando

  Pa tako so levićarji nabijali, da spoorazum ne enači ilegalce z legalnimi migranti. Pejte v rit levićarji, smrad človeštva ste, če vidim kakega na ulici z rdečo zvezdo pripeto ga bom čez gobec. Dost vas mam parazitov retardiranih!

 • macon

  Seveda ne more biti nelegalen človek kot tak, kot obstoječe bitje.

  Lahko pa se nahaja v nelegalnih položajih, legah, držah, ko recimo krši zakone držav, ki so zato, da urejajo medčloveške odnose in da nismo džungla.

  Barabe iz ZN lažejo kot, da gre za filozofsko ontologijo, medtem ko gre za praktično pravo držav, permisivizirani EU bedaki pa naj vse plačujemo in za povrhu moramo še kimati in ploskati, če ne bomo fašisti.

  • tohuvabohu

   S selivkami se ukvarja ornitologija.

 • rubec

  Počakajmo na razlago RTV ali točneje, počakajmo na razlago Rebeke Dremelj.

 • Janez Novak

  Res ni čudno, da so skozi vso zgodovino divjale vojne. Mediokritete, ki vladajo od zore zgodovine naprej, pač ne zmorejo drugega, kot prisiljevati , lagati, uničevati …

 • skorpijon93

  češka nimajo muslimanov, niso sprejeli evra, migrantov niso sprejeli, niso podpisniki marakeške dekleracije, nimajo poceni delovne sile iz bosne, albanije , nimajo jankovićev, makarović in ostalih parazitov ker so izvedli lustracijo in se tega rešili, ne sledijo globalistom iz ozadja

 • skorpijon93

  slovenija ni imela kolonij, nikogar ni kdaj izkoriščala, kradla, ropala, zgodovinsko so se iz Slovenije izseljevali, le levičarji izdajalci potvarjajo dejstva in zgodovino , ravnotako kolonij niso imele višegrajske, baltske države

 • Imperial Commando

  Referendum ni bil potreben so rekli da je škoda denarja, zaj pa kupujejo futr in cote , gre se za miljone! Banda rdeča lažniva pokvarjena do obisti!

  • skorpijon93

   z stranko novo slovenijo vred banda !

   • Zvone Cernac

    Zakaj domosranci venomer pišete, kakor da ste nepismeni? Predlogov s/z ne obvladate. Prav tako ne obvladate vejic, vrstnega reda besed v povedih itd.

    • tohuvabohu

     Dej, umiri se, indijanček.

    • Imperial Commando

     Zakaj vam levićarjem vedno zmanjka argumentov in vam potem ne preostane drugega kot da se vtikate v pisavo drugih? Pober se patetik.

 • Van Der Waals

  TM NA METELKOVI MESTO SE DEREJO NIHČE NI ILEGALEN!!! SEVEDA

  • Zvone Cernac

   Ilegalni so samo poraženci II. svetovne vojne in njihovi lakaji. Ki so bili pomožne policijske enote III. Rajha

   • Franc Šink

    Te enote prihajajo.

 • Serpentinšek

  turistična agencija MIZAR – UVOZ MIGRANTOV NA DEBELO d.o.o.

 • ljubinica

  Seveda morajo pa “clovekove pravice” vsemu svetu zagotoviti in placati drzave zahodne civilizacije.
  To se razume samo po sebi ….
  Nihce ne zahteva od Japonske, Kitajske, bogatih arabskih drzav, irana ….. da sprejmejo migrante.
  A ze imamo svetovno vlado: ZN?

 • Darth Vader

  zadeva gre še globje…..v zgodbo je močno vpleten tudi mister papež Frančišek: copy/paste:

  September 2015: Papež Frančišek je potoval v New York,kjer je z govorom odprl konferenco Združenih Narodov, kjer so razkrili“ novo univerzalno agendo” za človešto.

  Julij 2015: Med obiskom Ekvadorja je papež Frančišek govoril o potrebi po “novem ekonomskem in ekološkem svetovnem redu” v katerem si bogastvo planeta “delijo vsi z vsemi”.

  Junij 2015: Papež Frančišek je pozval k “novi globalni politični avtoriteti”, ki bi imela dovolj potrebnih sredstev za “odpravo svetovnih gospodarskih težav in nepravic”.

  Julij 2015: Papež Frančišek obsodi globalni kapitalizem ter naslovi njegove ekscese kot “iztrebek hudiča”.

  Junij 2014: Prvič v zgodovini katolištva je papež Frančišek dovolil “islamske molitve in citiranje Korana” v Vatikanu. V srednjeveških časih bi se to smatralo za kršenje božjih načel, a dandanes nihče pravzaprav sploh ne opazi, ko se kaj takšnega zgodi.

  Maj 2016: Papež Frančišek je v Vatikanu sprejel enega od najvišjih sunitskih klerikov na svetu, kleriku je zapisano povedal, da “najin sestanek je sporočilo”. In mainstream novičarske ustanove s celega planeta so jasno razumele, kaj se sporoča. Naprimer, članek v Daily Mail o tem sestanku je nosil naslov “Papež sprejema velikega imama na zgodovinskem srečanju v Vatikanu v poizkusu spajanja katoliške in islamske religije.” Vir: https://ambasador21.wordpress.com/2019/02/14/papez-francisek-in-12-javnih-promocij-ene-svetovne-religije-ali-novega-svetovnega-reda/

 • xtc

  Tol bo prineslo veliko vojno in peči na veliko-ne kaže na dobro.

 • Olga101

  “Varuhe” človekovih pravic v Sloveniji, z rdečo šlemarco na čelu, najbolj skrbi, da bi kakemu nezakonitemu socialnemu turistu policaji na meji naredili krivico, ne moti jih pa kršenje ustave in drugorazrednost slovenskih otrok v zasebnih šolah!???? Starši teh otrok plačujejo davke, njihovi otroci pa nimajo pravice do plačila obveznega programa v teh šolah, kljub odločbi ustavnega sodišča Slovenije!!!????
  Obvezno referendum o nezakonitih migracijah ob evropskih volitvah!! Dajmo nogo levičarjem in zaščitimo državo!

 • janko
  • stane

   To ze pocenjajo in to,z dovoljenjem nase Slovenske vlade in Evropskega zakona.
   Naj kdo od teh divjakov kaj proba,bo hitro bivsi.