fbpx

Grozljivka na londonskem Trafalgar Squaru: Našli zabodenega moškega!

Slika je simbolična (Foto: iStock)

V Londonu je minila še ena krvava noč, na Trafalgar Squaru so sinoči malo po 21. uri pri Narodni galeriji našli zabodenega moškega. Policija je hitro zaprla območje, da bi našla storilca, a se jim je ta izmuznil.

Na londonskem Trafalgar Squaru se je sinoči odvijala prava grozljivka, malo po 21. uri so namreč pri Narodni galeriji našli večkrat zabodenega 34-letnega moškega. Na kraj so takoj prispeli policisti z vsaj sedmimi vozili in nujna medicinska pomoč, ki je ranjenca odpeljala v bolnišnico. Trg je policija zaprla, da bi našla storilca, a jim to ni uspelo.

Napadalec jim je pobegnil
Identiteta žrtve še ni znana, njeno stanje pa je stabilno. Kot navaja Daily Mail, je policija sporočila, da so po napadu v okolici kraja dogodka postavili cestne zapore, a jim ni uspelo nikogar aretirati, preiskava pa se nadaljuje. Incident naj ne bi bil posledica terorističnega dejanja, storilec in žrtev pa bi se lahko poznala. Kot je sporočila policija na spletu: “Dogodka ne obravnavamo kot terorizem in prvi podatki kažejo, da sta se žrtev in osumljenec morda poznala.”

V Londonu letos že 88 umorov
V Londonu se je sicer letos zgodilo že 88 umorov, tokratni incident pa je vzbudil precej pozornosti, ker se je zgodil na eni najbolj obiskanih turističnih točk v tem mestu.

Rok Krajnc