fbpx

Grozljivka v hotelu s 4 zvezdicami: Opita najstnica se je po zabavi znašla v hotelskem zamrzovalniku

Foto: YouTube

Nedavno je bil objavljen videoposnetek, ki prikazuje opito Kenneko Jenkins med tem, ko se opoteka po hodniku in kuhinji hotela, kjer je bila nekaj ur pozneje najdena mrtva, in sicer v velikem pokončnem zamrzovalniku hotela. Prikazuje tudi, kako je 19-letnica sama zapustila dvigalo ob 3.20 zjutraj in se opotekajoče sprehajala po hodniku hotela s 4 zvezdicami The Crowne Plaza Hotel v Chicagu.

Jenkinsova se je skupaj s prijatelji 8. septembra nahajala v hotelu, kjer se je zabavala v devetem nadstropju. Naslednji dan ob 13. uri so jo uradno razglasili za pogrešano, v nedeljo okoli 1. ure ponoči pa so je našli mrtvo v zamrzovalniku. Čeprav posnetki ne kažejo, kako se je 19-letnica sploh znašla v zamrzovalniku, obstajajo domneve, da je tja zatavala med tem, ko je izgubila občutek za orientacijo.

Morda bo zahtevana vnovična obdukcija
Družina umrle najstnice bo po navedbah Chicago Tribuna zahtevala preiskavo in morda tudi ponovno obdukcijo. Odvetnik Larry Rogers je izpostavil, da osebje hotela ni naredilo ničesar, da bi izgubljeno in dezorientirano najstnico sploh našli. “Nič niso naredili, medtem ko je najstnica sedela v njihovem zamrzovalniku.” 

Foto: YouTube

“Treba je dobiti odgovor na to, kaj se je zgodilo,” je dejala mati umrle in dodala, da se počuti, kot da sta policija in hotel pripomogla k temu, da je najstnica umrla. Posnetek pogovora, ko je mati umrle ob njenem izginotju poklicala na policijo, je razkril, da se je na podlagi pogovorov z njenimi prijatelji bala, da je najstnica popila preveč.

Foto: YouTube

Vprašanje ostaja, kako se je znašla v zamrzovalniku
Andrew Holmes, ki se že desetletja bojuje proti nasilju v skupnosti, je za Chicago Tribune povedal, da so mu detektivi v Rosemontu dovolili, da si je ogledal posnetke varnostno-nadzornih kamer, potem ko se je napotil na policijo, da bi v imenu družine pokojne zahteval odgovore o smrti njihove hčerke. Holmes poudarja, da največje vprašanje ostaja, kako se je  znašla v zamrzovalniku.

Policija je obljubila, da bo posnetke iz video-nadzornih kamer najprej pokazala družini umrle, preden jih bo dala v javnost. Vodstvo hotela, v katerem je najstnica bivala in, žal, tudi umrla, je v izjavi za javnost zapisalo, da bo hotel plačal stroške pogreba.

N. Ž.