Grozljivka v Kaliforniji – policija našla pogrešano 17-letnico

Foto: EPA

Policija je našla pogrešano 17-letnico, ki je izginila, potem ko so policisti na njenem domu v južni Kaliforniji odkrili tri trupla.

Policisti iz Fullertona so že aretirali 21-letnega Josha Acosto ter 25-letna Forta Irwina in Franka Felixa ter jih obtožili umora, je dejal tamkajšnji policijski predstavnik za stike z javnostjo John Radus. V priporu pa je tudi 17-letnica, ki so jo prav tako obtožili umora, vendar je zaradi njene starosti (ker je še mladoletna), niso mogli popisati.

CNN poroča, da je 17-letno Katlynn Goodwill Yost policija našla na varnem in nepoškodovano. Radus s policijske postaje je še razkril, da je eden od aretiranih osumljencev imel z njo neke vrste odnos. Kakšnega, policija še ugotavlja.

Na domu odkrili tri trupla
Zgodba z iskanjem mladoletne Katlynn se je začela pred nekaj dnevi, ko je policija odhitela v družinsko hišo v Fullertonu, približno 50 kilometrov oddaljeno od Los Angelesa, ko je nek otrok klical na policijo in sporočil, da so njegovi starši mrtvi. V hiši so odkrili mrtve dva moška in eno žensko. Odkrili pa so tudi dva otroka, ki sta bila na srečo nepoškodovana.

CNN še poroča, da so žrtve 34-letni Chistopher Yost in 39-letna Jennifer Goodwill Yost, torej mati in očim 17-letne Katlynn, ter 28-letni William Boucher, ki je bil njihov družinski prijatelj.

M. S.