fbpx

Grozljivo: 26-letni učitelj 13-letnico privezal za drevo in jo prisilil v oralni spolni odnos

Foto: iStock

Saj ni res, pa je. Nekdanjega 26-letnega učitelja v švicarskem mestu Lenzburg so obsodili na pet let zapora, po tem, ko je 13-letno deklico privezal za drevo z namenom sado-mazo spolnega odnosa. Tožilstvo je poudarilo, da je učitelj izkoristil ranljivost deklice s samomorilskimi mislimi.

Ranljivo deklico je 26-letnik spoznal prek spleta in jo sčasoma nagovoril za srečanje v bližnjem gozdu. Tam je izkoristil svojo fizično premoč in jo privezal za drevo ter jo prisilil v oralni spolni odnos, ob tem pa zahteval, da ga naziva z gospodar.

Foto: iStock

Ne gre za osamljeni primer
Obtoženi učitelj je svojo krivdo v celoti priznal, kljub temu, da je sprva njegova obramba trdila, da je nedolžen in je deklica prostovoljno privolila v spolni odnos. Na sodišču je bilo mogoče slišati, da omenjena 13-letnica ni edina žrtev, saj naj bi obstajala še ena mladoletna žrtev.

Zaradi krivde je sodišče nekdanjemu učitelju poleg zaporne kazni odmerilo tudi kazen v obliki plačila sodnih stroškov in obvezno zdravljenje, z namenom, da po odsluženi kazni ne bi več ponavljal svojega bolestnega obnašanja, poroča Blick.

N. Ž.