fbpx

Grozljivo: Izgubljena 16-letnica v prodajalni kebaba vprašala za pot domov, nato pa so je večkrat zapored posilili

Foto: iStock

Javnost je pretresla novica, kako so izgubljeno 16-letnico večkrat zapored posilili lastnik prodajalne s kebabom in trije drugi moški v stanovanju nad prodajalno, po tem ko je ta vprašala za navodila za pot. Ta dogodek je pri marsikateremu staršu v Veliki Britaniji vzbudil strah glede varnosti nočne hoje najstnikov po ulicah.

Vinjeno najstnico so privedli v umazano sobo nad stavbo z napisom 555 Pizza v mestu Ramsgate, v grofiji Kent, kjer so jo smehljajoči se moški potisnili na vzmetnico in jo zlorabili. Neimenovano najstnico so napadli po tem, ko se je odpravljala domov iz zabave in v prodajalni nič hudega sluteča vprašala za navodila za pot domov.

Foto: iStock

Obtoženi zanikajo krivdo
Tožilec Simon Taylor je na sojenju izpostavil, da je nedvomno, da je bilo dekle opito in je samo hodilo po ulicah. “Opitost, mladost in ranljivost dekleta so tožene stranke opazile in jo v nekaj urah tudi izkoristile.” 37-letni lastnik prodajalne s hrano Tamin Rahani, 20-letni Shershah Muslimyar, 24-letni Rafiullah Hamidy in najstnik, ki zaradi pravnih razlogov ne more biti imenovan, zanikajo obtožbe posilstva.

Rafiullah Hamidy (Foto: YouTube)

Po besedah Taylorja so dekle odpeljali v stanovanje Rahanija, kjer so je nato večkrat posilili. 16-letnica zaradi travme, ki jo je doživela, ni bila sposobna podrobnejšega opisa dogajanja. “Odpeljana je bila v nemarno sobo, z odkrito žimnico na tleh, kjer so je večkrat posilili, saj so moški to storili brez njenega soglasja.” Poleg tega je izpostavil, da je več kot jasno, da je bila preveč vinjena, da bi lahko soglašala s spolnimi odnosi in dodal, da je več kot jasno, da je vsak izmed moških na njen račun izkoristil možnost za zabavo.

Foto: iStock

Po posilstvu so jo pospremili iz stavbe
Po posilstvu so 16-letnico pospremili iz stavbe groze in jo prepustili ulici. Zaradi dogajanja je bila ta v veliki stiski, a jo je na srečo opazila ženska, ki jo je pospremila v hišo, na varno, da se je pomirila in je nato poklicala policijo. Sojenje se po navedbah Daily Maila nadaljuje.

N. Ž.