fbpx

Grozljivo: Neuravnovešena mati v pečici zažgala svoja otroka

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Mati samohranilka je obtožena umora svojih dveh najmlajših sinov. Po podatkih iz naloga za aretacijo ju je umorila na grozljiv in strašljiv način, ki požene strah v kosti, saj ju je brez slabe vesti strpala v pečico in ju nato živa zažgala. 

Lamora Williams iz Atlante, v ameriški zvezni državi Georgia, je dvoletnega Keyanta Penna in enoletnega Ja’karterja Penna strpala v pečico in ju živa zažgala, poroča Atlanta Journal-Constitution. Mati, 24-letnica, je pred nedavnim dala odpoved, ker ni mogla najti varuške. Svoje nezadovoljstvo je delila svojimi prijatelji in jim dejala, da ima vsega dovolj. Williamsova je po smrti svojega očeta pri 19. letih starosti in po tem, ko je postala samohranilka s štirimi majhnimi otroki, sicer trpela zaradi nediagnosticiranih duševnih težav.

Oče otrok poklical policijo
Po tem, ko so njuna trupelca odnesli iz stanovanja, je policija sporočila, da sta fantka utrpela hude opekline. Ko ju je ubila, pa je imela videoklic z očetom svojih otrok Jameelom Pennom, poroča britanski Daily Mail. Ta je takoj opozoril policijo, ko je na tleh opazil nepremična otroka.

Foto: YouTube

Williamsova trdi, da sta bila otroka mrtva, ko je prišla domov
Williamsova je sprva policistom trdila, da je dvojica nedolžnih otrok najverjetneje umrla, medtem ko je bila v varstvu pri drugi osebi, policija pa je kmalu ugotovila, da to ni res. Pečico so odpeljali zaradi dodatne preiskave, uradna obdukcija pa je še v teku. Ko je policija prispela na dom groze, je bil na domu njen pretreseni triletni sin Jameel, njena šestletna hčerka pa je bila medtem na obisku pri družinskih članih.

Foto: YouTube

Mati, ki si je ne bi želel prav nihče, je pred mesecem dni pustila službo, saj ji ni uspelo najti varuške za otroke. “Nihče ne razume, v kakšni situaciji se je ta znašla,” je dejala prijateljica Neesa Smith. Po besedah Smithove jo je Williamsova poklicala v petek zvečer in ji povedala, da ne more več tako naprej. Prijateljici je še zaupala, da je ubila otroka, zato ji je ta odvrnila, naj o tem nemudoma obvesti policijo, Williamsova pa se je odločila, da bo raje poklicala očeta svojih otrok.

Kljub temu Williamsova trdi, da sta bila v varstvu, medtem ko sta umrla in da ju je mrtva našla po tem, ko se je vrnila domov. Njenim navedbah policija ne verjame, sestra Tabitha Hollingsworth pa meni, da bi bilo treba njeno zaprto sestro natančno nadzorovati, saj obstaja možnost, da stori samomor.

N. Ž.