GROZLJIVO: Pretepel, posilil in ubil triletno hči svojega dekleta, nato pa družino prosil odpuščanja. Smrtni kazni se je izognil že trikrat!

Foto: Youtube

43-letni moški je že leta 1993 v Ohiu posilil triletno hči svojega dekleta.  Nato jo je pretepel in metal ob steno, dokler ni umrla. Nedavno so ga obtožili s smrtno kaznijo, pred usmrtitvijo pa je družino prosil odpuščanja. Smrtna kazen, ki mu je bila dosojena, je bila v Ohiu prva po letu 2014.

Otroški morilec in posiljevalec je pred smrtjo jokal, se opravičil družini in molil. Seveda mu nič od tega ni pomagalo, deset minut kasneje je umrl. Smrti sta prisostvovali dekličina teta in polsestra ter gledali, kako ostudnež umira. Umrl je hitro, brez znakov stiske, pred tem pa priznal, da je žrtev pred smrtjo močno udarjal po glavi, obrazu in trebuhu, jo vrgel proti steni ter jo vlekel za lase. Pred tem jo je spolno zlorabil.

Obtoženec se je v trenutku, ko so ga obsodili na smrtno kazen, pritožil. Želel je, da bi ga pri življenju pustili dlje in prosil, naj se ga usmilijo, ker je bil v času svojega zločina star ”le” 19 let. Usmrtitvi se je sicer izognil že trikrat, med drugim tudi leta 2013, ko je v poslednji minuti izjavil, naj ga pustijo pri življenju, saj bo svoji materi daroval ledvico, sestri pa srce. Do transplantacije ni prišlo, njegova mati pa je umrla.

”Žal mi je, da ste tako dolgo živeli z mojimi zločinskimi dejanji. Vsa ta leta sem molil, da bi mi odpustili, odprli svoje srce, mi oprostili in se me usmilili,” je dejal obtoženi, njegove besede pa v teh okoliščinah niso pomenile ničesar.

“Prepričana sem, da bomo to še naprej počeli dostojanstveno, mirno in humano,” je dejala direktorica OZIO v Teksasu, Gary Mohr. Zadnja smrtna kazen, ki je bila v državi Ohio izvedena leta 2014, ni potekala tako enostavno. Takratna kombinacija uporabljenih drog ni bila testirana, prišlo je do zapletov in obtoženec je umiral slabe pol ure. Zaradi ”incidenta” so vse smrtne kazni za nedoločen čas preložili, saj je bila takšna smrt preveč kruta, dolgotrajna in neopisljivo boleča.  Zdaj smrtna droga vključuje midazolam, ki ne povzroča resne bolečine in nezavesti. Dogodek bi v Ohiu lahko pomenil začetek izvajanja smrtnih kazni, ki so bile doslej dosojene že kar 26 zločincem, načrtujejo pa, da jih bodo izvedli do leta 2020.

A. L.

 • tarantela

  SLOVNICA !!! Triletno hčer, nikakor triletno hči!!
  Drugo, kar me zanima: kako to, da ne omenjate pedofilije, ki se je razpasla v katoliškem duhovništvu, o homoseksualnih orgijah v samem Vatikanu, začinjenih z mamili? Samo migrantska in običajna posilstva oz. gejevske orgije, o kleru pa vse tiho, čeprav bi ravno ti predstavniki katoliške cerkve morali biti najbolj za vzgled moralnega življenja, ne da o tem pridigajo, sami so pa največji prašiči. Ni čudno, da je Makarovičeva izjavila, da mora sovražiti te packe.

  • Zgornji

   ZATO IMAMO PA TAKE KOT SEM JAZ IN DELNO TUDI TI, DA RAZKRIVAMO TUDI VATIKANSKI BRLOG HIJEN ,… SAMO TI SE PA PAZI DA NEBOŠ TAKO ZABLUZILA KOT JE MAKAROVIČEV SKRET KI JE ISTO POKVARJEN KOT ŽUPKASTI PEDROFILI , LE DA JE V DRUGO SMER POKVARJENA .

   • L. Martin

    Ne vpij stalno ! Se še sedaj ne znaš dostojno obnašat na forumu!!!
    Nihče te ne potrebuje. Pred svojim pragom pometaj – imaš veliko za pomest.

    • Zgornji

     O, imam, imam , tako kot vsak , … Aaaampak, eni še niti BREZ VPITJA Žal Ne zastopijo kaj jim govorim … :-P That’s Why … :-)

  • L. Martin

   Ti pa ne moreš, da malo ne popljuvaš po vernih kajne ?

   • Kosobrin

    Vatikan je Vatikan – ne verniki. Tam bi moralo biti vse čisto kot solza, a nikoli ni bilo.

    • Steiermark

     Saj , zato je pa pri tebi in taranteli vse “čisto kot solza”, ker sta oba žrtvi pedofilskega komunističnega izmečka, tita in njegovih pribočnikov….štokholmski sindrom!

   • Kosobrin

    Zakaj pa ne, saj je vse v službi resnice, kajne?

  • Kosobrin

   Sem jaz pred dnevi nekaj takega napisal, pa se je name vsul plaz negodovanja. Takrat so vsi pisali o takih packarijah v otroškem zboru v Nemčiji, ko so jih leta in leta duhovniki zlorabljali … na Nova 24 o tem ne duha ne sluha. Le zakaj?

   • Jurij Musar

    Zato, ker je NOVA24TV desničarsko trobilo.

   • Steiermark

    Kaj o zlorabi otrok in mladih deklet s strani pedofila, velikega packa in psihopata tita, ter komunajzlov, pa še nisi nikjer prebral ali pa imaš morda kar lastne izkušnje, ki jih pa zaradi obremenjenosti z štokholmskim sindromom, neznaš izraziti?

  • šmentanamuha

   Zanimivo, da ti vedno najdeš vsemogoče izgovore in opravičila za ilegalne šeriatarje in njihove rabote in geje. Stvar je v tem, da imamo dovolj svojih kriminalcev in ne potrebujemo še dodatnih iz uvoza.

  • Steiermark

   tarantela, iz enostavnega razloga, se ni mogoče “razpisati” o katoliškem duhovništvu, ter o vseh homoseksualnih orgijah, začinjenih z mamili……ker je bilo “o kleru ” napisanih že toliko laži, zraven kakšne trohice resnice, da si ni mogoče več zmišljevati, ne da bi se ponavljali, avtorji , pripadniki in promotorji rdeče pedofilsko homoseksualne drhali, kateri je botrova največji pedofil, posiljevalec, pederast itd. tito, danes pa njegovo “dediščino” nadaljujejo njegove žrtve – njegovi pionirčki ter njihovi potomci, katerim pa ne zadošča več posiljevanje otrok (kot so to množično in nekaznovano počeli po komunistično diktaturo) ampak jih nadomeščajo z živalmi, ki pa se slej kot prej uprejo in razkosajo svoje krvnike! Po tvojih agresivnih in lažnivih navajanjih o pedofiliji duhovništva, sumim, da si sam-a med temi izmečki človeštva, ki prakticirajo vso to svinjarijo ter krivdo za njo pripisujejo drugim – največkrat RKC!

 • dr Janez Sveti

  NOva24tv, medij v katerem boste našli opise vseh ostudnih spolnih zločinov v tej galaksiji! Če ne spolnih, pa sigurno kakšni islamisti ali pa udba.
  Tukaj imate dovolj gradiva za vas bolnike! Ni treba gledat kopije na Nova24tv
  http://ogrish.tv/

  DR Janez Sveti genij

  • šmentanamuha

   Misliš, da je boljše, da nebi ničesar vedeli o tem? Bi bilo boljše, če bi rožice sadili, tako kot MMC? Zakaj pa ti pravzaprav prebiraš portal Nova24TV, saj lahko greš drugam, ampak ne, vedno ti roka podzavestno klikne na ta portal in potem še na novico o posilstvu in grozovitem umoru. Kako se že temu reče?

   • dr Janez Sveti

    Se strinjam. Kliknem, ker potem berem in jebem v glavo idiote, ki tam pišejo komentarje. Sem dovolj razumljiv?
    DR Janez Sveti u čelo

 • Jurij Musar

  Tipičen vernik. Muči, posiljuje, ubija, nato pa moli in prosi odpuščanja. Če bi dovolj denarja nakazal cerkvi, bi mu župnik zanesljivo dal odpustek.

  • šmentanamuha

   In ti veš, kakšne vere je bil?

   • Jurij Musar

    Ni pomembno katere vere je bil. Vernik pač. saj ste vsi isti.

  • Najplemenitejši

   Nobenega dvoma ni, da je bil katolik! Samo katoliki so sposobni najbolj nagnusnih zločinov!

   • .

    Pozabljaš na ISIS. Oni so ZLO. Ti pa nakladaš KARITAS JE OD CERKVE in hrani ljudi, gradi šole, bolnišnice. Sram naj te bo torej, ker žališ poštene katoliške kristjane, ki od svojih ust donirajo za uboge po vsem svetu, ne glede na vero teh revežev. http://www.karitas.si/akcije/

    • Najplemenitejši

     Očitno imajo slabo vest, če res toliko donirajo!

     • Jurij Musar

      Točno tako. Donirajo pa itak nakraden denar.

   • Jurij Musar

    Zločinov so sposobni vsi verniki, vseh veroizpovedi, katoliki pa so najbolj svetohlinski.

 • logika

  za takega psihopatskega zločinca odpuščanja ni. Je samo m/tek.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!