fbpx

Grozljivo: Nezakonita priseljenka brez obžalovanja z nožem umorila svoje štiri otroke in moža

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Za nezakonito priseljenko v ZDA Isabel Martinez se je izkazalo, da je mati in žena iz pekla – aretirana je bila namreč zaradi umora svojih štirih otrok in moža. Pred začetkom sojenja ni pokazala prav nikakršnega obžalovanja, saj je nasmejana s palci navzgor pozirala fotografu. Narobe svet. 

Martinezova je obtožena, da je z nožem usodno zabodla štiri od svojih pet otrok, in sicer 2-letnega Axla, 4-letnega Dillana, 7-letno Dacoto in 10-letno Isabelo Martinez, prizanesla pa ni niti svojemu 33-letnemu možu Martinu Romeru. Zabodla naj bi tudi 9-letno Diano Romero, za katero zdravniki v bolnišnici verjamejo, da bo napad z nožem preživela.

Foto: YouTube

Po navedbah policije se je Martinezova odpravila na pokol svojih družinskih članov med 2. in 4. uro zjutraj. “Nikdar ne bomo mogli razumeti, kaj spodbudi osebo, da vzame življenje nedolžnim otrokom in svojegmu možu,” je povedala tiskovna predstavnica policije Gwinnett County. “Gre za grozljiv zločin, in to ne samo za žrtve, ampak tudi za člane širše družine, sosesko in skupnost. Upamo in molimo, da si bo njena peta žrtev kljub hudim poškodbam opomogla,” je še povedala Countyjeva.

Ni jasno, kako dolgo že prebiva v ZDA
Glede na to, da se je Martinezova prvič soočila z organi za priseljevanje, je po besedah tiskovnega predstavnika Zvezne agencije za priseljevanje in carine ICE Bryana Coxa težko ugotoviti, kako dolgo je od tega, odkar je na nezakonit način prestopila mejo.

Foto: YouTube

Pred začetkom sojenja je morilka pozirala pred fotografskimi objektivi in kamerami televizijskih hiš z nasmehom do ušes, prav tako je dvignila palca in tudi roki postavila v znak molitve. Ko jo je sodnik Michael Thorpe seznanil z obtožbo petih umorov iz hudobije in šestih nasilnih napadov, se je nasmejala, odkimala z glavo in mu s prstom pričela žugati. Sodnik ji je po navedbah Daily Maila svetoval, naj ne nastopa pred kamerami, in dodal, da ima pravico do odvetnika, kar je Martinezova zavrnila in s pomočjo prevajalca povedala, da ga ne potrebuje.

N. Ž.