fbpx

Grozljivo: Nigerijka svojega pravkar rojenega otroka odvrgla v smeti, kjer so ga našli mrtvega

Foto: STA

Danes so na Dunajskem letališču našli dojenčka. Tam ga je na stranišču sicer rodila nekaj Nigerijka in nato odvrgla v smetnjak. To pa ni edini takšen primer. Pred meseci je neka mati zabodla novorojenčka in ga odvrgla v jarek, kjer so ga razgrizli psi. 

Dojenček, ki so ga pred nekaj urami odkrili med smetmi je preminil. Otroka so sicer našli na letališču avstrijske prestolnice. Tamkajšnja policija je za javnost podala izjavo, da je Nigerijka, svojega potomca rodila kar na stranišču, zatem pa odvrgla v nek smetnjak na kraju dogodka, STA. Podobni dogodki so znani tudi od drugod, med drugim iz Srbije.

Po rojstvu otroka pokončala in odvrgla psom 
Opisani dogodek pa ni osamljeni primer detomora. Pred nekaj meseci se je podobna tragedija zgodila v Srbiji, kjer je trohneče truplo novorojenčka našel nek sprehajalec. Po preiskavah policije je bilo ugotovljeno, da je bil otrok ob rojstvu živ. Ko je mimoidoči našel njegove posmrtne ostanke, pa je bil brez vseh okončin. Pred smrtjo je bil zaboden z nožem in odvržen v nek jarek, kjer so ga raztrgali psi. Z namenom ugotoviti kdo je mati otroka je bila izvedena tudi DNK analiza. Po predvidevanjih lokalnih ljudi naj bi dojenček pripadal mladoletni materi, navaja TIMES.si.

D. M.