Grozljivo: Star je komaj 6 let, pa že nastopa v videu IS in grozi s smrtjo

Foto: Youtube

Šestletni deček vojak, ki je se je pojavil v videoposnetku Islamske države, v katerem Veliki Britaniji grozijo z novimi grozodejstvi, je sin britanske ekstremistke, ki je pobegnila v Sirijo – vsaj tako je zagotovil njen oče.

Teroristična skupina Islamska država v novem videoposnetku grozi britanskemu premierju Davidu Cameronu. Deček, ki je oblečen v vojaška oblačila in črno ruto, nosi pa tudi oznako IS, v posnetku grozi, da “bodo ubili nevernike”, kmalu zatem pa zakriti moški brutalno ubijejo pet talcev v oranžnih oblekah.

Šestletni Isa (“Jezus”) je sin Grace “Khadijah” Dare, ki je odrasla v Londonu v krščanski družini, kot najstnica pa se je spreobrnila v muslimansko vero. Že leta 2014 je Dare na Twitterju objavila fotografijo svojega sina, na kateri ta v rokah drži orožje.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Pred dvema letoma je Dare svoje “udobno življenje” v Veliki Britaniji, kjer je bila znana kot ljubiteljica domače kuhinje, zamenjala za sodelovanje v “sveti vojni” v Siriji, kjer se je pridružila Islamski državi, poroča britanski Daily Mail.

Oprijete kavbojke in visoke pete zamenjala za burko
Njeni nekdanji prijatelji jo sicer opisujejo kot dekle, ki je pogosto nosilo oprijete kavbojke in visoke pete. Po njihovih besedah se pod zdajšnjo burko skriva zelo lepa ženska. Študirala je medijske študije ter psihologijo in sociologijo, bila pa je tudi zelo priljubljeno dekle. Ko je dopolnila 18 let, se je spreobrnila v muslimansko vero in začela obiskovati tamkajšnji islamski center. Nato je pobegnila v Sirijo.

Povzetek posnetka s fotografijami si lahko pogledate tukaj:

V 10-minutnem propagandnem videoposnetku moški Camerona označi za “neumneža”. Med drugim grozi, da bodo njegovi otroci plačali za njegova dejanja.

V enem izmed starejših posnetkov Islamske države Dare poziva druge muslimane, naj ne bodo sebični, temveč naj postanejo bolj strpni. Obenem jih obupano prosi, naj se ji pridružijo v “sveti vojni” v Siriji.

N. K.

 

 

 • Mirkoca

  Za otroke gre :)

  • xtc

   Če skušaš s to izjavo dokazati intiligenco-ti je uspelo.

   • Poštenje velja

    Torej pojdi malo po svetu pa bos videl kaksni angelcki so ti otroci ki jih stepajo kolikor jih alah da .
    Golazen!!!!

    • Nova24TV Mod 1

     Opozorilo: golazen.

  • Feriss.H

   Ja in kaj pol? Pet letni pankrt v Sao Paulo-u prereže vrat naivnemu turistu samo da mu spizdi nekaj. Tamkajšnja policija pa vsake toliko te “otročičke” enostavni postreli kot navadne podgane. Tako inficiran pamž nikoli več ne bo normalen, in tretirati takega kot otroka je tipična neumnost “progresivnih” kvazihumanistov in Libretardov.

 • Nata

  Psihologija…….sociologija………..?
  Ja, morda je s tem vse povedano !!

 • macon

  Normalna država bi takoj zaprla islamski center skozi katerega je ženska pobegnila v Sirijo in dala pred sodišče vse povezane z njim.

  • xtc

   In kaj bi dosegel?
   Bore malo.
   Če bo Evropa želela to zatreti ,bo morala z precej manj demokratičnimi prijemi,če želi zmagati ali pa bodo oni.

   • macon

    Tukaj bi trpal zapore z njimi in postavljal nove ter jih masovno izganjal, ko bi samo odprli gobec, po Isisu pa bi metal pettonske bombe in sicer na stotine in tisoče vsak dan. Kakšna demokracija neki, sovražnike se stolče, da nič ne ostane od njih.

 • xtc

  Tu imaste še en dokaz ,da je vse isto.
  Namesto ,da EU skesance od ISIS a sprejema nazaj(zelo verjetno se boo reaktivirali ob pravem momentu) je iz posnetkov jasno kaj je edini način za zmago nad njimi in to dosledno.

 • dež

  Z objavo takšnih posnetkov in fotografij jih mediji sami reklamirate.

 • Feriss.H

  Nič ni grozljivega pri temu, to je samo navaden Muslim Business. Posnetki Palestinskih zavaljenih “mamic”, ovitih v črne plahte, kako histerično poveličujejo svoje “mučeniške” sinčke ki so že pri tistih “devicah” tam nekje ob Alahu, je na tone po Internetu. Mnogi Musliji vzgajajo svoje pamže v takem duhu.

  Kdo ni videl na YouTubu prikazan posnetek Musli-pamža kako s prstom kaže snemalcu obglavljanje, a ščene je komaj prilezlo v topoglavo Evropo. Kaj šele bo ko bo odrasel, tulil bo Alahu Akbar in rezal vratove že kar sošolcem če bo prilika glih nanesla.

  Zanimivo bi bilo vedeti koliko je še takega avtohtonega Evropskega pi**ovja ki vidi v Islamu svoj novi poziv. Tale zagotovo ni edina, samo bolj energična je. Zadnje čase se je kar nekaj takih prikazalo v javnosti, in niso vse kasneje obžalovale izbiro “poklica” tam doli pri ISIS.

  Feminizacija in Homosexualizacija EU-družbe nas bo pokončala, Musliji pa to samo pridno izkoriščajo.

 • Bernard

  Golazen arabska, pardom barabska. Vidim, da bo ta vojna proti IS trajala še dolga, dolga leta. To, da pa spuščamo begunce v EU, je pa ogromna napaka, ki pa jo je nemogoče popravit. 1.000.000 beguncev je gromozanska številka in vsak je lahko tudi terorist. Mogoče sem preveč črnogled, ampak samo pomislite, kaj se dogaja po Parizu. Malo prej še miren sosed, naslednji trenutek terorist, ki ubija nedolžne ljudi. Sramota na 1000 potenco za leto 2016. Je pa res, da je veliko najstnikov EU zapostilo in se raje pridružilo IS.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Nestrinjanje lahko izražamo
   tudi brez psovk in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja. #golazen

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!